Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 236 άτομα (31 μέλη και 205 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Πετάχτηκε κανένας συναγωνιστής τώρα στην απογευματινή βάρδια Φυλής / Φωκαίας, να δώσει τα φώτα του..;;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.014
Πόντοι
1.936
kαλημερα παιδια βολτα βραδυνη λιγο μετα της 22.30 ξεκινωντας απο
Εξηκιου18Γ οπου ειδα την Πωλινα καλο σωμα σχετικα νεαρη καστανα μαλλια αρκετα νωχελικη στο σαλονι
Βεργας3 δεξια Ευα και αριστερα Ελενα μαζι με Βικτωρια
φευγω και πηγαινω προς μεταξι οπου γενικα επαιζε κοσμος αρκετος
Κολωνου15 αριστερα Βικυ μαζι με μια αλλη και δεξια Τζουλια μια ευσωμη με καστανοξανθα μαλλια
Ιασονως1Α Παολα ενω εκεινη την ωρα εμπαινε και η Λολιτα να πιασει βαρδια
Ιασονως2Α η ξανθια ρωσσιδα μιλφ Μαρια
Ιασωνος2Β η αδιαφορη Ναταλια
Ιασωνος1Γ Χλοη νεαρη μετρια φατσα
Ιασωνος19Α κατω Βερονικα πανω Μονικα
Ιασωνος20Γ Μαρια ξανθια βραχυσωμη με μετριο προσωπο χωρις  διαθεση στο σαλονι την εχω δει προσφατα Ιασωνος1Γ
Ιασωνος27Α Αννα ξανθια γεωργιανη με φουλ προγραμμα εκεινη την ωρα λιγο πριν της 00.00 εβγαινε απο το μαγαζι σχολαγε και εκλεινε
Αχιλλεως48Βκαι Μαραθωνος κλειστο
Μαραθωνος59Α Παολα νεαρη μελαχρινη ιδιαιτερα ευδιαθετη και ορεξατη στο σαλονι εβγαζε κατι θετικο
Κωσταντινουπολεως166Α Αννα μετριο μιλφογκιλφ μαζι με μια πολυ μετρια Ασσιατισα Κινεζα πρεπει να ηταν Ρινα,Ντινα δεν καταλαβα καλα πως την ανεφερε η τσατσα
καπου εκει σταματησα την βολτα δεν συνεχισα αλλο καλο ξημερωμα και βδομαδα να εχετε

...Καζακστάν ειναι η γκομενα

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πετάχτηκε κανένας συναγωνιστής τώρα στην απογευματινή βάρδια Φυλής / Φωκαίας, να δώσει τα φώτα του..;;
Τωρα σε μερικα που μπηκα
Φυλης 84α ισογειο ΝΙΚΟΛ απο Φυλης 80 και Φυλής 67 νεαρη κοντη πετιτ αδυνατη μελαχρινη κοπελα με σχετικα ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 84β οροφος ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ απο Φυλης 71β οροφος Ξανθια με μετριο προς αδιαφορο προσωπο και παχουλο σωμα ΑΠΛΟ 4/10
Αγκυρας 12β αριστερα ΝΙΚΑ μιλφ με μακρυ καστανο μαλλι , μετριο προς αδιαφορο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ 5/10
Αγκυρας 12α δεξια ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ξανθια Ρωσιδα με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο και σωμα με πιασηματακια ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ 6/10 Η τσατσα την παρουσιασε σαν καινουργια κοπελα.Μηπως ειναι η Αναστασια απο Διδυμου 16 ?
Διδυμου 20 ΑΝΝΑ η μελαχρινη μυστηριωδης μιλφ με σχετικα ομορφο σκληρο προστυχο προσωπο , αδυνατο  κορμι και ωραιο σιλικονατο στηθος ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ 7/10

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
[
Αγκυρας 12α δεξια ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ξανθια Ρωσιδα με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο και σωμα με πιασηματακια ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ 6/10 Η τσατσα την παρουσιασε σαν καινουργια κοπελα.Μηπως ειναι η Αναστασια απο Διδυμου 16 ?

καλησπερα αν δεν κανω λαθος το διδυμου16 δεν ειναι στην αλυσιδα αυτη ειναι με το αλκαμενους113 οποτε μαλλον δεν πρεπει να ειναι η Αναστασια μια και μου κινησες την περιεργια παω να δω

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Αναστασια πριν λιγα λεπτα Αγκυρας12Α δεξια καινουργια κοπελα καστανο μακρι μαλλι νεα σχετικα σε ηλικια πιστευω κατω απο30 σωμα καλο με πιασιματα αλλα καπως πλαδαρο οπως την ειδα θα δουμε και επι το εργο αν αποδιδει αφου δοκιμαστει

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Αναστασια πριν λιγα λεπτα Αγκυρας12Α δεξια καινουργια κοπελα καστανο μακρι μαλλι νεα σχετικα σε ηλικια πιστευω κατω απο30 σωμα καλο με πιασιματα αλλα καπως πλαδαρο οπως την ειδα θα δουμε και επι το εργο αν αποδιδει αφου δοκιμαστει
Παντως στο σαλοναρισμα ηταν πολυ χαμογελαστη! Μου αφησε μια θετικη αυρα!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Παντως στο σαλοναρισμα ηταν πολυ χαμογελαστη! Μου αφησε μια θετικη αυρα!
ναι  αληθεια ειναι εβγαζε κατι ευχαριστο ειναι και στην αρχη βεβαια οποτε οταν δοκιμαστει θα δουμε αν ειναι αξιολογη και εφερε ανανεωση επιτελους σε αυτα μαγαζια ενω ανανενεται και επιστροφη της εβελινας συντομα οπως εχει αναφερθει προσφατα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Επισκεψη το απογευμα στο Καλυμνου 48Α και επεσα πανω στην Κατερινα, που παλια την ειχα πετυχει και σε στουντιο να δουλευει.

Η γυναικα ειναι σκετη καυλα στο δωματιο μεσα και τωρα με το εικοσαρικο.

Τετοιο γαμησι σε PSE ειχα καιρο να πεταξω.Συνδυαζει και το GFE αναλογα πως σε κοψει.

Να ζησουν τα αρχοντομουναρες μιλφαρες απο την Ρωσια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θα την ξανατιμησω με την πρωτη ευκαιρια!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επισκεψη το απογευμα στο Καλυμνου 48Α και επεσα πανω στην Κατερινα, που παλια την ειχα πετυχει και σε στουντιο να δουλευει.

Η γυναικα ειναι σκετη καυλα στο δωματιο μεσα και τωρα με το εικοσαρικο.

Τετοιο γαμησι σε PSE ειχα καιρο να πεταξω.Συνδυαζει και το GFE αναλογα πως σε κοψει.

Να ζησουν τα αρχοντομουναρες μιλφαρες απο την Ρωσια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θα την ξανατιμησω με την πρωτη ευκαιρια!

Δέχεται χύσιμο στο πρόσωπο ,Δάσκαλε...;  :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δέχεται χύσιμο στο πρόσωπο ,Δάσκαλε...;  :rockon:
Οχι Μπιλακο, δεν δεχεται!!Απλο προγραμμα με προφυλακτικο παντου(και στην πιπα)!!PSE που εγραψα ειναι οτι της μιλαγα "βρωμικα" και την σφυροκοπησα πισωκολλητα στην μουναρα της εντονα....καθοτι ειχε ωραιο στησιμο στα τεσσερα και δεν βιαζοταν στο δωματιο....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οχι Μπιλακο, δεν δεχεται!!Απλο προγραμμα με προφυλακτικο παντου(και στην πιπα)!!PSE που εγραψα ειναι οτι της μιλαγα "βρωμικα" και την σφυροκοπησα πισωκολλητα στην μουναρα της εντονα....καθοτι ειχε ωραιο στησιμο στα τεσσερα και δεν βιαζοταν στο δωματιο....

ΟΚ,Δάσκαλε...είναι ότι πρέπει για τους λάτρεις του είδους (δεν είμαι από αυτούς - δεν είναι στυλιάρι/πιπίνι  ;))...  :fuck2:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Καλημέρα άρχοντες...θέλω να ρωτήσω δύο πράματα.

Γιατί στα 4 σπιτάκια: Κωνσταντινουπόλεως 166Α/Β , Βιργινίας Μπενάκη 31 και Παιανιέων 24 βρέξει-χιονίσει η ταρίφα είναι 20e?

Σπάνια να πετύχω κάποια κοπέλα που είναι καλύτερη από τις κορασίδες πέριξ του πεζόδρομου στο μετάξι.

Επίσης...πριν χρόνια την είχα καταβρεί με μια πολύ αδύνατη κοπέλα την ''Φωτεινή''. Την είχα ''πάρει'' 3-4 φορές.

Μάλιστα, μια φορά ενώ είχα χάσει τα ίχνη της (πρώτη φορά την πέτυχα στο κολωνού 30-32 σε ένα δυόροφο) όταν ρώτησα την τσατσά μου

απάντησε τσαντισμένη: ''έφυγε από την Αθήνα μόνιμα'' ενώ η κοπέλα τελικά δούλευε στο  ''Λεωνίδου 28'' . LoL

Γνωρίζει κανείς αν εργάζεται κάπου ακόμα? Εαν όχι , υπάρχει κάτι ανάλογο very skinny στο μετάξι?

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Eιπα  να αλλάξω δρομο και βρέθηκα στα σοκακια του ΜΕΤΑΞΙΟΥ  να θημηθώ τα παλια.

ξεκινημα  απο κολωνου απεξω οι πακιστανοι μπαιναν  βγαιναν σαν κατσαρίδες 
κολωνου 30 στον οροφο ενα καλο ξανθο θυμάμαι μονο

κολωνου 48 φίσκα στον κοσμο αλλα ηταν απασχολημενη και εφυγα

φευγω  απο κολωνου
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15Β ΚΛΕΙΣΤΟ
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15Α ΣΤΟΝ οροφο γεμάτο πακιστανους δεν προλαβα να δω

και τέλος ΠΑΩ να φυγω και βλεπω τα ροζ φωτακια του ΚΑΛΛΕΡΓΗ 33
ΚΑΙ λεω λες
Παω μεσα κοιταω το κοντο αδυνατο κοριτσακi(sok)
και φεύγω τρέχοντας και μου λέει η τσατσα καλε που πας ουτε το προγραμμα δεν ακουσες :2funny: :2funny: :2funny:

τελικα το μετάξυ πολύ καλτ κατάσταση
τα σπιτια εχουν αναβαθμιστεί με πλάκάκια κ.λ.π
αλλα τα πάκια παντου

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το μπουρδέλο στην κολοκυνθούς (που συστεγάζονταν 2)
έχει μεταφερθεί στην Μ.Αλεξάνδρου 25
νομίζω ότι κάποιος πρέπει να το προσθέσει στον κατάλογο  ;)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τωρα σε μερικα που μπηκα
Φυλης 84α ισογειο ΝΙΚΟΛ απο Φυλης 80 και Φυλής 67 νεαρη κοντη πετιτ αδυνατη μελαχρινη κοπελα με σχετικα ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 84β οροφος ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ απο Φυλης 71β οροφος Ξανθια με μετριο προς αδιαφορο προσωπο και παχουλο σωμα ΑΠΛΟ 4/10
Αγκυρας 12β αριστερα ΝΙΚΑ μιλφ με μακρυ καστανο μαλλι , μετριο προς αδιαφορο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ 5/10
Διδυμου 20 ΑΝΝΑ η μελαχρινη μυστηριωδης μιλφ με σχετικα ομορφο σκληρο προστυχο προσωπο , αδυνατο  κορμι και ωραιο σιλικονατο στηθος ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ 7/10
Η μυστηριοδης μιλφ Αννα απο διδυμου 20 ειναι πρωι η απογεμευμα εκει τυπε μου , την κανεις οτι θες στο κρεβατι ειναι toy που λεμε η κανει τα δικα της απλα και ψυχρα  :think:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
φ.84α ισογειο με τη πρασινη πορτα

επισκεψη σε πρωινη βαρδια πριν 3-4 μερες ...

πιπινι στιλιαρι οπως μου αρεσει μολις μπηκε μεσα ομως η ξεπετα της ξεπετας ... μακρια

συνεχιζουμε το ψαξιμο για νεο στιλιαρι... billy αν δεις τιποτα σφυρα !!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
φ.84α ισογειο με τη πρασινη πορτα

επισκεψη σε πρωινη βαρδια πριν 3-4 μερες ...

πιπινι στιλιαρι οπως μου αρεσει μολις μπηκε μεσα ομως η ξεπετα της ξεπετας ... μακρια

συνεχιζουμε το ψαξιμο για νεο στιλιαρι... billy αν δεις τιποτα σφυρα !!!

Δεν έχω δει κάτι πιο νέο από αυτά που έχουμε τσεκάρει ήδη,φυσικά και θα γράψω αν δω νέο στυλιάρι... ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom