Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (28 μέλη και 229 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εμείς να δεις τι εγκεφαλικό έχουμε πάθει με την ορθογραφία σου. . . . .
Αν και τώρα τελευταία, το παλεύεις δυναμικά.
Σίγουρα, μπορείς και καλύτερα .
Έχεις δυνατότητες.
Ευχαριστώ
  :rockon:  :grin:

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.228
Πόντοι
206
πρεπει να μαθουμε και αλλες λεπτομεριες... :rockon: :rockon:

Τρελο μουνι...τη σαπισα στον πουτσο το χαραματα το περασμενο σαββατο,μονο ξυλο δεν παιζανε στο σαλονι για το ποιος θα πρωτογαμησει..τελικα ξερουμε στανταρ ποιες βαρδιες και μερες δουλευει?

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τρελο μουνι...τη σαπισα στον πουτσο το χαραματα το περασμενο σαββατο,μονο ξυλο δεν παιζανε στο σαλονι για το ποιος θα πρωτογαμησει..τελικα ξερουμε στανταρ ποιες βαρδιες και μερες δουλευει?

δουλευει και αλλου?...πόλυ καλο ομως μεσα αλλα :helpplea: πολυ αποστερειωση :helpplea: φιλε μου

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.228
Πόντοι
206
δουλευει και αλλου?...πόλυ καλο ομως μεσα αλλα :helpplea: πολυ αποστερειωση :helpplea: φιλε μου

Δεν ξερω,αυτο θελω να μαθω...βασικα μου ειπε αλλα επειδη δε σταυρωνει λεξη δεν καταλαβα που...το θεμα ειναι σε εκεινο το ρημαδι καθε ποτε ειναι? τωρα βραδινη ειναι πχ η οχι? :/ απο τις καλυτερες κωλαρες και γενικα σα συνολο στα βορδελα

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω,αυτο θελω να μαθω...βασικα μου ειπε αλλα επειδη δε σταυρωνει λεξη δεν καταλαβα που...το θεμα ειναι σε εκεινο το ρημαδι καθε ποτε ειναι? τωρα βραδινη ειναι πχ η οχι? :/ απο τις καλυτερες κωλαρες και γενικα σα συνολο στα βορδελα

ξεκολακη  πιπινακι    :fuck1: η Αλεξια δλδ...λεει οτι ειναι ιταλιδα αλλα δεν απαντησε κατι που την ρωτησα... :S
3η βαρδια παντως με πιπινοσπορο :cum: ανκα :cum: δουλευε παρεα :kissass:

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.228
Πόντοι
206
ξεκολακη  πιπινακι    :fuck1: η Αλεξια δλδ...λεει οτι ειναι ιταλιδα αλλα δεν απαντησε κατι που την ρωτησα... :S
3η βαρδια παντως με πιπινοσπορο :cum: ανκα :cum: δουλευε παρεα :kissass:

το θεμα ειναι,ειναι τριτη βαρδια καθε μερα η μονο σκ?αν παω τωρα θα ειναι εκει?η θα κατεβω τσαμπα?

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω να παω ρε μαν,αν δεν ειναι ομως?δε θα ειναι κομματακι μαλακια?

καλα ισως παω και εγω σε 2 μερες ...η ανκα  :pipa3: καλο πιπινακι  :pipa3: αλλα λες και το εχουν βαλει μπαταριες duracell xaxa :s&m_3:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα παω και ιασονος 1 αριστερο και δεξι να δω τι παιζει....ελπιζο η η δικια σου η του προφεσορα να ειναι καλη μια απο τις 2....θα δειξη...και ενοειται θα κανω κια αναζητηση στυλιαριων νεον..... :rockon: Οσο αναφορα με την Μαρια την πετυχαινο μια φορα στις 30 μερες οταν την ρωτησα τελευταια φορα που την ειχα δει ...ειπε παλυ το ιδιο οτι παει αλβανια κια γυρηζη....αλλα πως γινεται αυτο... :think: Δουλευει μια φορα το μηνα στο ιασονος και εξαφανηζετε μετα στην χωρα της ...πολυ κουφο , μηπος ειναι και αλλου και δεν το λεει...μπορει ισως να με ανεχετε μονο εκει...και δεν θελει παραπανο νταραβερι...αυτη την απορια μπορει να μας την λυση καπιος τυπος εφοσον γνωριζι τι παιζει και εχει συναναστραφη παραπανο μαζι της σε πελατιακο επιπεδο ενοω  :grin:

Τύπε,τι έγινε τελικά...ποιες πέτυχες...?  :)

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Καλησπερα παιδια και μπραβο σε ολους για τις συνεχεις ενημερωσεις εντος της εβδομαδας θα ενημερωσω και εγω.Περασα πριν μιαμιση ωρα περιπου απο Διδυμου16Α για να περασω με το νεο μιλφακι την Μελινα αλλα δυστυχως η τσατσα μου ειπε οτι σταματησε και επεστρεψε στην πατριδα της κριμα γιατι ηταν καλη περιπτωση ειχε ανανεωσει το μαγαζι αυτο
Μάλλον η τσατσά τάχει χαμένα και δεν ξέρει τις βάρδιες. Χθες το απόγευμα πήγα για 3η φορά μαζί της και πέρασα πολύ καλά. Αλλά επειδή με βολεύει η 1η βάρδια, την ρώτησα και μου είπε ότι συνήθως είναι απογευματινή (εκτός από Τετάρτη και Πέμπτη).

Καλά να περνάτε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Πρωινη βολτα(11.10-12.40) στην 1η του Μεταξουργειου , με δυο καταθεσεις.

Κεραμικού 13 Βέρα μελαχρινή κοντή παχουλή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κεραμικού 13α Χριστίνα ξανθιά το μαλλί πιασμένο πίσω κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κεραμικού 13γ ξανθιά αρκετά χοντρή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κεραμικού 15α Καμελια καστανή με πολύ γλυκιά φάτσα ψηλή ωραίο κορμί ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ(τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη)
Κεραμικού 15β κλειστο
Κολοκυνθους 63 δεξια Σοφια ξανθια κοντη παχουλη με 2αρι βυζι , με κωλο στα 10 ευρω.
Κολοκυνθούς 38β μελαχρινη μιλφ με το μαλλι πιασμενο πανω χοντρη με 2αρι βυζι , με ακα στα 10 ευρω.
Κολοκυνθούς 38α Μαρια μελαχρινη μιλφ κανονικο σωμα 2αρι πεσμενο βυζι , με ακα τελειωτικο και κωλο στα 10 ευρω.
Μεγαλου Αλεξανδρου 28α Ρωξανα/Μαρια/Τανια με την σειρα τα ονοματα που η υπηρεσια την φωναξε......μελαχρινη κατσαρομαλλα χοντρη με 3αρια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω , μετα τις 1700 θα δουλευουν Παολα και Βερονικα.
Μεγαλου Αλεξανδρου 22α , 22β , 20 υπογειο και 20 ισογειο κλειστα.
Μεγαλου Αλεξανδρου 17 Ελενα καστανη γκιλφ με κανονικο σωμα 2αρι βυζι , με κωλο στα 10 ευρω.
Μεγαλου Αλεξανδου 15 Βικυ καστανή νταρντάνα με 2.5άρι βυζί απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε στα 10 ευρώ.
Ιασωνος 43 Μαρια ξανθια χοντρη με κωλαρα 2.5αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.
Ιασωνος 46α Μαρια καστανοκοκκινα μαλλια λεπτη μς 1.5αρι βυζι τατου μικρα , με ακα τελειωτικο και κωλο στα 10 ευρω.
Ιασωνος 46β Βικυ ξανθια με πρασινες ματαρες κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω(τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη)
Ιασωνος 46 Νάντια(απο Ιασωνος 36) ξανθιά παχουλή με πίρσινγκ στη γλώσσα ωραία κωλάρα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και μελαχρινη χοντρη με 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.
Ιασωνος 44 νεο Μαρια ξανθια με πιασηματακια και 1.5αρι βυζι , απλο προγραμμα στα 10 ευρω.
Ιασωνος 44 Ιρενα(απο Φυλης 86&84 και Αλκιβιαδου 16α) ξανθια τσιγγανογατσα κανονικο σωμα 3αρια βυζια ,απλο προγραμμα ανακοινωθηκε στα 10 ευρω.
Ιασωνος 37 κλειστο.
Ιασωνος 37α Αντζελα μελαχρινο μιλφ κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι , με κωλο στα 10 ευρω.
Ιασωνος 36 ο κουνιστος τσατσος με τα γυαλια παρουσιασε την Σουζανα ξανθο γκρανι με πιασηματακια και 1.5αρι βυζι , με κωλο στα 10 ευρω και την Μαρινα/Μαριμαρ μελαχρινη χοντρουλα με 2αρι βυζι ,απλο
προγραμμα στα 10 ευρω , κανουν και παρτουζα , εκανα να φυγω και μου λεει στασου εχω και αλλη κοπελα μικρουλα ανηλικη αλλα κανει πιο ακριβα , εμεινα καγκελο και γελωντας λεει, εμενα....
Ιασωνος 33 ανοιχτο το φως ανεβηκα πανω αλλα δεν ριχε παει ακομα κοπελα(στις 12.00)
Ιάσωνος 31β Τζώρτζία(να) μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους με πιασηματα  με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιασωνος 31 Αντζέλα με την χαζόφατσα καστανή με κοντά μαλλιά παχουλή με 2άρια , στα 10 ευρώ με ακα όποιος θέλει και τελειωτικο στα βυζια.
Ιασωνος 30β Τζώρτζια η ξανθιά φάλαινα απο Κολωνού 27γ , με κώλο στα 10 ευρώ.
Ιασωνος 30α Μαρία ξανθιά χοντρούλα με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιασωνος 27α Ναταλι μελαχρινη μελαμψη τσιγγανοφατσα πιτσιρικα πολυ μα παρα πολυ λεπτη αβυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.
Ιασωνος 19α Αλίνα καστανή κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιασωνος 19β κλειστο.
Ιασωνος 20γ Σύλβια μελαχρινή με πιασίματα και 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιασωνος 20β κλειστο.
Ιασωνος 20α Κορινα καστανοκοκκινα μαλλια κανονικο σωμα ατσουμπαλο στην μεση 2.5αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.
Ιασωνος 1γ Ελινα(πρωτη φορα την βλεπω)καστανη λεπτη με μικρο βυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.
Ιασωνος 1β αριστερα κλειστο.
Ιασωνος 1β δεξια Σοφία καστανή καρε μαλλί χοντρή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Νικόλ μελαχρινή ακόμα πιο χοντρή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ ,κάνουν και παρτούζα με 15 ευρω και
σημερα ηταν παλι στο δωματιο σε παρτουζα........
Ιασωνος 1α Ειρήνη ξανθό μιλφογκίλφ με πράσινα μάτια πολύ λεπτή μικρό βυζί  ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω και Ειρήνη μελαχρινή κοντή παχουλή με 2άρια βυζιά ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω , κανουν και παρτουζα.
Ιάσωνος 2β Μπέλα καστανόξανθη με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιασωνος 2α Ναταλια μελαχρινη χοντρη με 2αρι βυζι , με κωλο στα 10 ευρω.

καλο μεσημερι...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πρωινη βολτα(11.10-12.40) στην 1η του Μεταξουργειου , με δυο καταθεσεις.

Ιασωνος 36 ο κουνιστος τσατσος με τα γυαλια παρουσιασε την Σουζανα ξανθο γκρανι με πιασηματακια και 1.5αρι βυζι , με κωλο στα 10 ευρω και την Μαρινα/Μαριμαρ μελαχρινη χοντρουλα με 2αρι βυζι ,απλο
προγραμμα στα 10 ευρω , κανουν και παρτουζα , εκανα να φυγω και μου λεει στασου εχω και αλλη κοπελα μικρουλα ανηλικη αλλα κανει πιο ακριβα , εμεινα καγκελο και γελωντας λεει, εμενα....

:2funny: :2funny: :2funny:

καλο μεσημερι...

Ωραίος...βλέπω χάλια η πρωινή βάρδια... Θα σκάσω πιο μετά να καταθέσω... Τουλάχιστον εμείς κάνουμε σεξ και δεν αναλωνόμαστε σε ανούσια σχόλια χωρίς να κατεβαίνουνε πιάτσα (δεν εννοώ εσένα,θα καταλάβει το εγκεφαλικά νεκρό - μίασμα   :) )...  

Ιασωνος 27α Ναταλι μελαχρινη μελαμψη τσιγγανοφατσα πιτσιρικα πολυ μα παρα πολυ λεπτη αβυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Αυτό πιο στυλιάρι είναι...? Λέει τίποτα?  :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Ωραίος...βλέπω χάλια η πρωινή βάρδια... Θα σκάσω πιο μετά να καταθέσω... Τουλάχιστον εμείς κάνουμε σεξ και δεν αναλωνόμαστε σε ανούσια σχόλια χωρίς να κατεβαίνουνε πιάτσα (δεν εννοώ εσένα,θα καταλάβει το εγκεφαλικά νεκρό - μίασμα   :) )...  

Αυτό πιο στυλιάρι είναι...? Λέει τίποτα?  :)
κοίτα δεν πέρασα καθόλου από την Κωλονού που πάντα έχει ωραίες κοπέλες.
το στυλιάρι είναι πιο αδύνατο και από τη γυρολόγο με το μαλλί κουνουπήδι που πήρες στο Κολωνού 15α.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Μολις γυρισα απο την Μελινα την Μιλφαρα..πολυ Καυλιαρα γυναικα με Τελεια Επιδεμιδα!!! :tits:
καλησπερα ευχαριστω για την πληροφορια επισης και τον συναγωνιστη Theioulis που το ανεφερε και αυτος

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
απογεύματα δουλεύει εκεί...
ok ευχαριστω μαλλον η τσατσα η δεν καταλαβε η δεν ηθελε να μου πει και την ειχα για ενταξει γυναικα ειναι ευγενικη την ηξερα απο καλυμνου48 οταν δουλευε με την Αναστασια αληθεια ξερει κανεις που ειναι αν δουλευει? την εχω χασει εδω και και κανα διμηνο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom