DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.045
- Πόντοι
- 41.129
19 ισόγειο η νεαρή βλαχομπαρόκ Άλίνα,
βλαχομπαροκ η γυναικα μου
19 ισόγειο η νεαρή βλαχομπαρόκ Άλίνα,
Εμείς να δεις τι εγκεφαλικό έχουμε πάθει με την ορθογραφία σου. . . . .
Αν και τώρα τελευταία, το παλεύεις δυναμικά.
Σίγουρα, μπορείς και καλύτερα .
Έχεις δυνατότητες.
Ευχαριστώ
πρεπει να μαθουμε και αλλες λεπτομεριες...
Τρελο μουνι...τη σαπισα στον πουτσο το χαραματα το περασμενο σαββατο,μονο ξυλο δεν παιζανε στο σαλονι για το ποιος θα πρωτογαμησει..τελικα ξερουμε στανταρ ποιες βαρδιες και μερες δουλευει?
δουλευει και αλλου?...πόλυ καλο ομως μεσα αλλα πολυ αποστερειωση φιλε μου
Δεν ξερω,αυτο θελω να μαθω...βασικα μου ειπε αλλα επειδη δε σταυρωνει λεξη δεν καταλαβα που...το θεμα ειναι σε εκεινο το ρημαδι καθε ποτε ειναι? τωρα βραδινη ειναι πχ η οχι? :/ απο τις καλυτερες κωλαρες και γενικα σα συνολο στα βορδελα
ξεκολακη πιπινακι η Αλεξια δλδ...λεει οτι ειναι ιταλιδα αλλα δεν απαντησε κατι που την ρωτησα... :S
3η βαρδια παντως με πιπινοσπορο ανκα δουλευε παρεα
το θεμα ειναι,ειναι τριτη βαρδια καθε μερα η μονο σκ?αν παω τωρα θα ειναι εκει?η θα κατεβω τσαμπα?
εγω να παω ρε μαν,αν δεν ειναι ομως?δε θα ειναι κομματακι μαλακια?πηγαινε και αλερτ με ενημερωσουλα εδω
τουμπανεειρος η αλεξια
εγω να παω ρε μαν,αν δεν ειναι ομως?δε θα ειναι κομματακι μαλακια?
Θα παω και ιασονος 1 αριστερο και δεξι να δω τι παιζει....ελπιζο η η δικια σου η του προφεσορα να ειναι καλη μια απο τις 2....θα δειξη...και ενοειται θα κανω κια αναζητηση στυλιαριων νεον..... Οσο αναφορα με την Μαρια την πετυχαινο μια φορα στις 30 μερες οταν την ρωτησα τελευταια φορα που την ειχα δει ...ειπε παλυ το ιδιο οτι παει αλβανια κια γυρηζη....αλλα πως γινεται αυτο... Δουλευει μια φορα το μηνα στο ιασονος και εξαφανηζετε μετα στην χωρα της ...πολυ κουφο , μηπος ειναι και αλλου και δεν το λεει...μπορει ισως να με ανεχετε μονο εκει...και δεν θελει παραπανο νταραβερι...αυτη την απορια μπορει να μας την λυση καπιος τυπος εφοσον γνωριζι τι παιζει και εχει συναναστραφη παραπανο μαζι της σε πελατιακο επιπεδο ενοω
Μάλλον η τσατσά τάχει χαμένα και δεν ξέρει τις βάρδιες. Χθες το απόγευμα πήγα για 3η φορά μαζί της και πέρασα πολύ καλά. Αλλά επειδή με βολεύει η 1η βάρδια, την ρώτησα και μου είπε ότι συνήθως είναι απογευματινή (εκτός από Τετάρτη και Πέμπτη).Καλησπερα παιδια και μπραβο σε ολους για τις συνεχεις ενημερωσεις εντος της εβδομαδας θα ενημερωσω και εγω.Περασα πριν μιαμιση ωρα περιπου απο Διδυμου16Α για να περασω με το νεο μιλφακι την Μελινα αλλα δυστυχως η τσατσα μου ειπε οτι σταματησε και επεστρεψε στην πατριδα της κριμα γιατι ηταν καλη περιπτωση ειχε ανανεωσει το μαγαζι αυτο
Πρωινη βολτα(11.10-12.40) στην 1η του Μεταξουργειου , με δυο καταθεσεις.
Ιασωνος 36 ο κουνιστος τσατσος με τα γυαλια παρουσιασε την Σουζανα ξανθο γκρανι με πιασηματακια και 1.5αρι βυζι , με κωλο στα 10 ευρω και την Μαρινα/Μαριμαρ μελαχρινη χοντρουλα με 2αρι βυζι ,απλο
προγραμμα στα 10 ευρω , κανουν και παρτουζα , εκανα να φυγω και μου λεει στασου εχω και αλλη κοπελα μικρουλα ανηλικη αλλα κανει πιο ακριβα , εμεινα καγκελο και γελωντας λεει, εμενα....
καλο μεσημερι...
Ιασωνος 27α Ναταλι μελαχρινη μελαμψη τσιγγανοφατσα πιτσιρικα πολυ μα παρα πολυ λεπτη αβυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.
Αυτό πιο στυλιάρι είναι...? Λέει τίποτα?
κοίτα δεν πέρασα καθόλου από την Κωλονού που πάντα έχει ωραίες κοπέλες.Ωραίος...βλέπω χάλια η πρωινή βάρδια... Θα σκάσω πιο μετά να καταθέσω... Τουλάχιστον εμείς κάνουμε σεξ και δεν αναλωνόμαστε σε ανούσια σχόλια χωρίς να κατεβαίνουνε πιάτσα (δεν εννοώ εσένα,θα καταλάβει το εγκεφαλικά νεκρό - μίασμα )...
Αυτό πιο στυλιάρι είναι...? Λέει τίποτα?
μίας και κανένας δεν απάντησε .....ξερει κανεις σε ποιο σπιτι δουλεύει η συγκεκριμένη ??
καλησπερα ευχαριστω για την πληροφορια επισης και τον συναγωνιστη Theioulis που το ανεφερε και αυτοςΜολις γυρισα απο την Μελινα την Μιλφαρα..πολυ Καυλιαρα γυναικα με Τελεια Επιδεμιδα!!!
απογεύματα δουλεύει εκεί...καλησπερα ευχαριστω για την πληροφορια επισης και τον συναγωνιστη Theioulis που το ανεφερε και αυτος
ok ευχαριστω μαλλον η τσατσα η δεν καταλαβε η δεν ηθελε να μου πει και την ειχα για ενταξει γυναικα ειναι ευγενικη την ηξερα απο καλυμνου48 οταν δουλευε με την Αναστασια αληθεια ξερει κανεις που ειναι αν δουλευει? την εχω χασει εδω και και κανα διμηνοαπογεύματα δουλεύει εκεί...