TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Μηπως ξερουμε αν θα επιστρεψει?...αλλά για μένα το καλύτερο μωρό ήταν η Ηλέκτρα...που εργαζόταν πέρυσι Φ.66Α - Δ.7(Α/Β)...
Μηπως ξερουμε αν θα επιστρεψει?...αλλά για μένα το καλύτερο μωρό ήταν η Ηλέκτρα...που εργαζόταν πέρυσι Φ.66Α - Δ.7(Α/Β)...
ότι και να κάνεις έπιπλο είναι...
Μηπως ξερουμε αν θα επιστρεψει?
Αυτή που πήρα εγώ στο Κ.15 αριστερά η Άννα,είναι το πιο στυλιάρι που έχω πάρει ποτέ... Στα όρια της νευρικής ανορεξίας...
TI ΩΡΕΣ ΕΓΡΑΖΕΤΕ Η ΚΟΡΑΣΙΔΑ στο Κ.15 αριστερά η Άννα 3 Η ΒΑΡΔΙΑ Η 2 ΔΕΥΤΕΥΡΗ
ΝΑΙ ΣΤΑ ΑΝΟΡΕΞΙΚΑ...
2η βάρδια φίλε μου...πέρασα πολύ καλά με το "κόκαλο"...
Αυτή που πήρα εγώ στο Κ.15 αριστερά η Άννα,είναι το πιο στυλιάρι που έχω πάρει ποτέ... Στα όρια της νευρικής ανορεξίας...
σε φαση οπως το γυφτακι στα πρωτα της Ιασωνος? Στεγνο εντελως?
BILLY ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΑΝ ΜΑΝΗΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΙΝΝΤ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΑΔΙΚΑ
ΧΑΧΑ
Αν λες αυτό που πήρα στο Ι.1 που ανέβασα κριτική....όχι ακριβώς... Αυτή η Άννα είναι πιο κοντή...η άλλη στο Ιάσωνος είναι πιο ψηλή...
ΤΗΑΝΚ Υ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ...
BILLY ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΑΝ ΜΑΝΗΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΙΝΝΤ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΑΔΙΚΑ
ΧΑΧΑ
Ναι,σαν μανιτάρι ήταν η κεφάλα της...
Χλωμό...
Πάει, καταστράφηκε και η Φυλής. . . .
Αν κρεμάσανε τα στριγκάκια τους οι: Νικολέτα, Ηλέκτρα, Νταιάνα . . . . . . . τότε κλαύτα Χαράλαμπε ! ! !
Πάει, καταστράφηκε και η Φυλής. . . .
Αν κρεμάσανε τα στριγκάκια τους οι: Νικολέτα, Ηλέκτρα, Νταιάνα . . . . . . . τότε κλαύτα Χαράλαμπε ! ! !
Και Μιράντα...Μάγια (Φ.69Β)... :S