n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.197
- Πόντοι
- 46.232
οχι και πιπινακι...
οχι και πιπινακι...
αυτή είναι γρια ρε τύπε....Ελένη Φωκαιας 25Α 2η και 3η βάρδια συνήθως
Yστερα απο 48ωρη παραμονη στο ξενοδοχειο λογω κυριακατικου ποδοσφαιρικου ματς,και προσερχομενος σημερα στη συζυγικη κλινη του αλκαμενους 113 για καταθεση με την βαλερια,επληροφορηθην οτι η γυναικα μου μαζεψε τα πραγματα της και εφυγε απο το σπιτι,και ειναι αγνωστον ποτε θα επιστρεψει
Κοινως η συζυγος μου εξηφανισθη,προφανως στο διαστημα οπου αγωνιζομουν με ολες τις δυναμεις μου για τη νικη..
Ισως την αλλη εβδομαδα επιστρεψει,αφου φυσικα την παρακαλεσω να γυρισει και να την διαβεβαιωσω οτι δεν θα την αμελησω ξανα
Στη θεση τους ,μου αφησε την συλβια και την βανεσσα..
Yστερα απο 48ωρη παραμονη στο ξενοδοχειο λογω κυριακατικου ποδοσφαιρικου ματς,
Ελένη Φωκαιας 25Α 2η και 3η βάρδια συνήθως
Με εμενα στην αρχη ηταν οκ τυπε μου αλλα στις τελευταιες συνεβρεσις μας πολυ βαριεστημενη :SΤι εννοείς τύπε? Πριν λίγο καιρό πέρασα άψογα με γυμνό τσιμπούκι και τέτοια.....άλλαξε κάτι τώρα που επέστρεψε? :S
Πρέπει να κάνω επιτόπιο νταραβέρι,να δω τι παίζει.....αλλά έχω γνωστή την τσα2 και δεν ξέρω αν θα περάσω καλά λόγω της γνωριμίας ή όχι! :-*Με εμενα στην αρχη ηταν οκ τυπε μου αλλα στις τελευταιες συνεβρεσις μας πολυ βαριεστημενη :S
Ελένη Φωκαιας 25Α 2η και 3η βάρδια συνήθως
Yστερα απο 48ωρη παραμονη στο ξενοδοχειο λογω κυριακατικου ποδοσφαιρικου ματς,και προσερχομενος σημερα στη συζυγικη κλινη του αλκαμενους 113 για καταθεση με την βαλερια,επληροφορηθην οτι η γυναικα μου μαζεψε τα πραγματα της και εφυγε απο το σπιτι,και ειναι αγνωστον ποτε θα επιστρεψει
Κοινως η συζυγος μου εξηφανισθη,προφανως στο διαστημα οπου αγωνιζομουν με ολες τις δυναμεις μου για τη νικη..
Ισως την αλλη εβδομαδα επιστρεψει,αφου φυσικα την παρακαλεσω να γυρισει και να την διαβεβαιωσω οτι δεν θα την αμελησω ξανα
Στη θεση τους ,μου αφησε την συλβια και την βανεσσα..
Πριν απο λιγο στη φυλης
74 αριστερα ναντια,πολύ ζουμερο χαριτωμενο καστανοξανθο κατσαρομαλλικο πιπινι
Champions league...........ποδοσφαιριστής Α΄ ή Β΄ Εθνικής είσαι?
ξερετε αν τα 44αρια στην ιασωνος ανοιξαν??? κυριως 3η βαρδια???
...
Κανε ντου τυπε μου και δες και εσυ τι παιζει...Πρέπει να κάνω επιτόπιο νταραβέρι,να δω τι παίζει.....αλλά έχω γνωστή την τσα2 και δεν ξέρω αν θα περάσω καλά λόγω της γνωριμίας ή όχι! :-*