Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 297 άτομα (32 μέλη και 265 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Yστερα απο 48ωρη παραμονη στο ξενοδοχειο λογω  κυριακατικου ποδοσφαιρικου ματς,και προσερχομενος σημερα στη συζυγικη κλινη του αλκαμενους 113 για καταθεση με την βαλερια,επληροφορηθην οτι η γυναικα μου μαζεψε τα πραγματα της και εφυγε απο το σπιτι,και ειναι αγνωστον ποτε θα επιστρεψει
Κοινως η συζυγος μου εξηφανισθη,προφανως στο διαστημα οπου αγωνιζομουν με ολες τις δυναμεις μου για τη νικη..
Ισως την αλλη εβδομαδα επιστρεψει,αφου φυσικα την παρακαλεσω να γυρισει και να την διαβεβαιωσω οτι δεν θα την αμελησω ξανα
Στη θεση τους ,μου αφησε την συλβια και την βανεσσα..

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Yστερα απο 48ωρη παραμονη στο ξενοδοχειο λογω  κυριακατικου ποδοσφαιρικου ματς,και προσερχομενος σημερα στη συζυγικη κλινη του αλκαμενους 113 για καταθεση με την βαλερια,επληροφορηθην οτι η γυναικα μου μαζεψε τα πραγματα της και εφυγε απο το σπιτι,και ειναι αγνωστον ποτε θα επιστρεψει
Κοινως η συζυγος μου εξηφανισθη,προφανως στο διαστημα οπου αγωνιζομουν με ολες τις δυναμεις μου για τη νικη..
Ισως την αλλη εβδομαδα επιστρεψει,αφου φυσικα την παρακαλεσω να γυρισει και να την διαβεβαιωσω οτι δεν θα την αμελησω ξανα

:'(

λυπούμαστε σφόδρα για σύζυγο χιλνίκιου και ευχόμαστε σύντομα να ξανασμίξουν  :fuck2:

:rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τι εννοείς τύπε? Πριν λίγο καιρό πέρασα άψογα με γυμνό τσιμπούκι και τέτοια.....άλλαξε κάτι τώρα που επέστρεψε? :S
Με εμενα στην αρχη ηταν οκ τυπε μου αλλα στις τελευταιες συνεβρεσις μας πολυ βαριεστημενη  :S

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν απο λιγο στη φυλης
134 οροφος βικυ,σχετικα ψηλη μελαγχροινη κοπελα,γνωστη και ως λολιτα νομιζω,από τις αγαπημενες κοπελες του στρατηγου.
Καλο κορμι με καμπυλες πια,όχι όμως τοσο σεξι οσο παλιοτερα
134 υπογειο αλεξανδρα,καστανη κοπελα με πιασιματακια και κοιλιτσα,μετρια εμφανιση
74 δεξια η νανσυ,το καστανο κοντοπουτανο με τις βυζαρες
74 αριστερα ναντια,πολύ ζουμερο χαριτωμενο καστανοξανθο κατσαρομαλλικο πιπινι
Πιπινου 65 η κοντοπουτανη ελενη σταθερα
Φωκαιας
19 δυο κοπελες, μαρινα,η γνωστη μακρυμαλουσα μελαγχροινη mlf και μια καστανη λεπτη κοπελα,σαφως πιο μετριας εμφανισης
25α η γιαγια ελενη,πολύ εμπειρη
27 β ισογειο ένα πολύ σεξι δυνατο κοντοπουτανο κορμι με φουλ προγραμμα
24 φλωρα,το ξανθο νανοπουτανο,και μεταμεσονυχτια θα είναι η αγαπη

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Με εμενα στην αρχη ηταν οκ τυπε μου αλλα στις τελευταιες συνεβρεσις μας πολυ βαριεστημενη  :S
Πρέπει να κάνω επιτόπιο νταραβέρι,να δω τι παίζει.....αλλά έχω γνωστή την τσα2 και δεν ξέρω αν θα περάσω καλά λόγω της γνωριμίας ή όχι! :-*

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Yστερα απο 48ωρη παραμονη στο ξενοδοχειο λογω  κυριακατικου ποδοσφαιρικου ματς,και προσερχομενος σημερα στη συζυγικη κλινη του αλκαμενους 113 για καταθεση με την βαλερια,επληροφορηθην οτι η γυναικα μου μαζεψε τα πραγματα της και εφυγε απο το σπιτι,και ειναι αγνωστον ποτε θα επιστρεψει

ωχ μαλακία. Κανόνισε να επιστρέψει, θέλουμε Βαλέρια λέμε!

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πριν απο λιγο στη φυλης

74 αριστερα ναντια,πολύ ζουμερο χαριτωμενο καστανοξανθο κατσαρομαλλικο πιπινι

είχα καταθέσει προ 2 εβδομάδων, βραδυνή βάρδια. Τότε ήταν απλά αμέτοχη στην πράξη που θέλει 2 ανθρώπους, ή έναν άνθρωπο και μια παλάμη για να τελεστεί. Μακάρι να έχει αλλάξει, γιατί είναι όμορφη και καλό παιδί όσο κατάλαβα, αλλά όπως φαίνεται το κάνει αναγκαστικά, είτε γιατί έχει μπλέξει είτε γιατί δεν έχει άλλη επιλογή.

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
ξερετε αν τα 44αρια στην ιασωνος ανοιξαν??? κυριως 3η βαρδια???

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...

Ε, τι περιμένεις από έναν άνδρα και μια γυναίκα...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πρέπει να κάνω επιτόπιο νταραβέρι,να δω τι παίζει.....αλλά έχω γνωστή την τσα2 και δεν ξέρω αν θα περάσω καλά λόγω της γνωριμίας ή όχι! :-*
Κανε ντου τυπε μου και δες και εσυ τι παιζει... :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν απο λιγο στη φυλης
134
Οροφος βικυ πιθανον δεδομενου οτι η υπηρεσια μου ειπε οτι την κοπελα την ειδα και χτες το απογευμα
Ισογειο δυο κοριτσια,η κατερινα,λεπτη σχετικα ψηλη με καλο κορμι και η τζεσικα η οποια ηταν στο δωματιο
Υπογειο η κλαουντια,το χαριτωμενο μελαγχροινο κοντοπουτανο πιπινι του αμαντεους
136 κωνσταντινα η θεσσαλονικια με φουλ προγραμμα παρακαλω
Παντως κατι δεν μου παει καλα μ αυτη τη κοπελα,ειναι πιο αδυνατισμενη,και δεν εχει σαφως την δροσια και τη φρεσκαδα οταν ηταν στο 56
109 οροφος τζουλια,καταθεση για να ξεκινησει ομορφα σεξουαλικως η εβδομαδα
Πιπινου 65 εχει κατασκηνωσει απο το πρωι μεχρι το βραδι η ελενη,καστανοξανθο με σκουρα χρωματα κοντοπουτανο κοριτσακι,μετριας εμφανισης

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom