Τωρα το απογευμα στη φυλης
Βεργας
3 δεξια ενδιαφερουσα ξανθια κοπελα με tattoo μπροστα στο στηθος,.Αυτη τη στιγμη μου διαφευγει τα ονομα
3 αριστερα η γαληνη που συνευρεθη ο smirni προσφατα.Καστανη γλυκια κοπελα με ζουμερο κορμακι
Αλκιβιαδου
16α κατερινα η σερβα,επιστροφη,το ειχε αναφερει και συναγωνιστης πολυ προσφατα,η ξανθια υπηρεσια-πορνη από μυρων,η οποια μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευε στο 16γ
Βρεθηκα σε μεγαλο διλημμα για το αν επρεπε να περασω,αφου στο μυαλο μου ειχα βαλει ως καταθεση τη τζουλια από
φυλης 109α
16β πατριτσια,μελαγχροινη mlf με γλυκο προσωπο,μπαμπατσικη με αρκετα πιασιματα
16γ τζουλιανα από φυλης 69α,με καλες αναφορες από συναγωνιστες για τη συμπεριφορα της στο δωματιο
2 ναταλι/τσιαντακης,μετα mlf με κοντο καρε καστανο μαλλι και σωμα παλαιμαχου ποδοσφαιριστη.Αν της βαλεις μουστακι,μοιαζει πολύ με τον δεξιοποδαρο εξτρεμ
Πιπινου 65 ελενη,καστανη κοπελα που ειχα δει και στη προηγουμενη επισκεψη εκει.Αυτη τη φορα το υφος και η εμφανιση ηταν τοσο μιζερη που με απογοητευσε
Φυλης
136 κωνσταντινα η θεσσαλονικια,ψηλη με καλο σωμα και κοντο μαυρο μαλλι.Εμφανισιακα για καποιο λογο με απογοητευσε,το προσωπο της δεν ειχε αυτή τη γλυκα που εβλεπα στη φυλης 54,ενώ και στο διδυμου 7 κατοπιν υπηρχε μια μελαγχολια στο προσωπο της
Ωστοσο φανηκε πια να είναι πιο προστυχη στο βλεμμα,κατι που το κραταμε για το μελλον
134 υπογειο αλεξανδρα,καστανη κοπελα με πιασιματακια και κοιλιτσα,μετρια το λιγοτερο
134 ισογειο τζεσικα
134 οροφος βικυ,καλο κορμι,οχο όμως αυτό που ειχε παλιοτερα,μαυρα μακρια εξτεσιον μαλλια
109α τζουλια,καταθεση τελικα σ αυτή τη κοπελα.Παρολο που ημουν κουρασμενος και καποιες στιγμες στα προκαταρκτικα σκεφτηκα να της ζητησω να διακοψουμε,τελικα η συνεδρια πηγε πολύ καλα.Ειναι από αυτές τις στιγμες μου,που χρειαζομαι ένα σεξ εκτονωσης,για να φορτισω τις μπαταριες μου,και ν ανανεωσω την ενεργεια μου,που μοιαζει ν αδειαζει.Αν και μετα τη συνεδρια,δεν ηξερα αν θα ηταν καλυτερα,ένα αγριο αλλα συντομο σεξ με τη κατερινα στο αλκιβιαδου 16α η’ ένα χαλαρωτικο και μεγαλης διαρκεια σεξ με τη τζουλια,τελικα αισθανομαι αρκετα ομορφα με την επιλογη μουΜε τον smirni εχουμε καταφερει κατι πολύ καλο με το καιρο,να σεβεται ο ενας τον άλλο,και να μην ειμαστε όχι απλως ανταγωνιστες,ουτε καν συναγωνιστες.Ξερω ότι όταν είναι σε φορμα,δεν χρειαζεται να γραψω,και μπορω να πω ότι με τη σταση του σε καποια θεματα,για μενα πια είναι ένας πολύ καλος φιλος,τοσο που παρολο που ινετρνετικα ειμαι πολυ εγωιστης,μερικες φορες να θεωρω οτι λειτουργουμε ως διδυμο πια στις ενημερωσεις