Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 323 άτομα (26 μέλη και 297 επισκέπτες)

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πηγα προχθες (πρωινη βαρδια) Αλκαμενους 113 για την Λιλιαν. Απουσιαζε  ηταν η Βανεσσα κα ειπα να δοκιμασω.
Μια εκανε το γατακι, μια το αλογακι και γενικως μαλακιζοτανε σαν χαζοχαρουμενο. Ψιλοχαλαστηκα και δεν το ευχαριστηθηκα..
Η Λιλιαν ξερει κανεις που παιζει??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
καλησπερα συνοδοιποροι..να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει..η κοπελια που δουλευει αλκαμενους 117 πρωινη βαρδια,πως τη λενε τελικα...νικη,νελυ η εμυ,τι μπερδεματα ειναι αυτα?...διαβαζω στις κριτικες για καποια εμυ..εγω τις τελευταιες εβδομαδες εχω τιμησει τη νελυ,που την λεει νικη η τσατσα 2 φορες,,η εμυ ειναι αλλη κοπελα?
ή ίδια είναι , εμένα στην αρχή μου την είπε Νέλυ και την επόμενη φορά Εμυ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Στο Φυλης 71 στον οροφο ηταν μια καινουρια κοπελα (εγω τουλαχιστον δεν την ειχα ξαναδει)! ηταν μια ξανθια ψηλη, ωραιο σωμα γυρω στα 30.

Κατρίν(νέα κοπέλα στον οίκο αυτό 3 ημερών)ξανθιά τα μαλλιά πιασμένα πίσω , πολύ μαυρισμένη σαρκώδη χείλη κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.

Στο Φυλης 74 το αριστερο, ηταν ενα καινουργιο ωραιο μωρο που οταν την ειδα την περασα για τη Μιραντα. Μου το επιβεβαιωσαν 2 φιλοι μου οτι μοιαζουν παρα πολυ αλλα δεν ειναι. Ειναι λιγο πιο τσουπωτη απο τη Μιραντα η συγκεκριμενη
Νάντια καστανή κατσαρομάλλα πιτσιρίκα με κανονικό σώμα μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλης 66 εψαχνα τη Νικολεττα αλλα δεν ηταν εκει. Ηταν ομως μια ψηλη λεπτη ξανθια, ομορφη. Λογικα ηταν η Αννα. Ας με διορθωσει κανεις αν εχω λαθος

Ναι η Αννα ήταν , την είδα και ξέχασα να το γράψω , ήταν και το αμάξι της παρκαρισμένο απέναντι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Χθες καταγαμησα τη Λαρισα στο Ιασωνος 20Α με αρκετα καλες εντυπωσεις(θα ακολουθησει κριτικη)

Γρηγορη μινι τσαρκα μετα στην 3η βαρδια Φυλης οπου ειδα 2 νεα τεμαχια(τουλαχιστον εγω τις ειδα πρωτη φορα καθως ελειπα λιγο καιρο) μια Εμμανουελα στο Φωκαιας 17 πολυ καυλωτικο μωρο και αλλη μια στο Φυλης 74 αριστερα δεν συγκρατησα ονομα ωραια μουναρα κ αυτη.

Θα δοκιμαστουν συντομα  :cum: :cum:
η Εμμανουέλα είναι στο στύλ που σου αρέσει μπέμπα μου , έχει τα πιασηματάκια της κωλάρα αλλά μικρό βυζί...

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
 Επίσκεψη στο Κολωνού 32β (δεν είμαι σίγουρος, πάντως το γωνιακό) δουλευει μια Άννα Ρωσίδα ξανθιά, ελαφρώς γεμάτη, σε καμιά περίπτωση χοντρή, ωραίο μουνί, δυο φορές την είδα με θαλασί εσώρουχα, χαμογελαστη στο σαλόνι.  ΜΑΚΡΥΑ-ΜΑΚΡΥΑ κακιά, ελεινή και ξεπέτα!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.767
Πόντοι
41.129
Χθες καταγαμησα τη Λαρισα στο Ιασωνος 20Α με αρκετα καλες εντυπωσεις(θα ακολουθησει κριτικη)

η λαρισα θελει πολυ πουτσα ποσες φορες εχω ακουσει να λεει οτι οι ελληνες δεν ξερουν να γαμανε , για αυτο οταν την επισκεπτομαι την γαμαω σα σεληνιασμενος

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα στη φυλης
Βεργας
3 δεξια ενδιαφερουσα ξανθια κοπελα με tattoo μπροστα στο στηθος,.Αυτη τη στιγμη μου διαφευγει τα ονομα
3 αριστερα η γαληνη που συνευρεθη ο smirni προσφατα.Καστανη γλυκια κοπελα με ζουμερο κορμακι
Αλκιβιαδου
16α κατερινα η σερβα,επιστροφη,το ειχε αναφερει και συναγωνιστης πολυ προσφατα,η ξανθια υπηρεσια-πορνη από μυρων,η οποια μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευε στο 16γ
Βρεθηκα σε μεγαλο διλημμα για το αν επρεπε να περασω,αφου στο μυαλο μου ειχα βαλει ως καταθεση τη τζουλια από φυλης 109α
16β πατριτσια,μελαγχροινη  mlf με γλυκο προσωπο,μπαμπατσικη με αρκετα πιασιματα
16γ τζουλιανα από φυλης 69α,με καλες αναφορες από συναγωνιστες για τη συμπεριφορα της στο δωματιο

2 ναταλι/τσιαντακης,μετα mlf με κοντο καρε καστανο μαλλι και σωμα παλαιμαχου ποδοσφαιριστη.Αν της βαλεις μουστακι,μοιαζει πολύ με τον δεξιοποδαρο εξτρεμ
Πιπινου 65 ελενη,καστανη κοπελα που ειχα δει και στη προηγουμενη επισκεψη εκει.Αυτη τη φορα το υφος και η εμφανιση ηταν τοσο μιζερη που με απογοητευσε
Φυλης
136 κωνσταντινα η θεσσαλονικια,ψηλη με καλο σωμα και κοντο μαυρο μαλλι.Εμφανισιακα για καποιο λογο με απογοητευσε,το προσωπο της δεν ειχε αυτή τη γλυκα που εβλεπα στη φυλης 54,ενώ και στο διδυμου 7 κατοπιν υπηρχε μια μελαγχολια στο προσωπο της
Ωστοσο φανηκε πια να είναι πιο προστυχη στο βλεμμα,κατι που το κραταμε για το μελλον
134 υπογειο αλεξανδρα,καστανη κοπελα με πιασιματακια και κοιλιτσα,μετρια το λιγοτερο
134 ισογειο τζεσικα
134 οροφος βικυ,καλο κορμι,οχο όμως αυτό που ειχε παλιοτερα,μαυρα μακρια εξτεσιον μαλλια
109α τζουλια,καταθεση τελικα σ αυτή τη κοπελα.Παρολο που ημουν κουρασμενος και καποιες στιγμες στα προκαταρκτικα σκεφτηκα να της ζητησω να διακοψουμε,τελικα η συνεδρια πηγε πολύ καλα.Ειναι από αυτές τις στιγμες μου,που χρειαζομαι ένα σεξ εκτονωσης,για να φορτισω τις μπαταριες μου,και ν ανανεωσω την ενεργεια μου,που μοιαζει ν αδειαζει.Αν και μετα τη συνεδρια,δεν ηξερα αν θα ηταν καλυτερα,ένα αγριο αλλα συντομο σεξ με τη κατερινα στο αλκιβιαδου 16α η’ ένα χαλαρωτικο και μεγαλης διαρκεια σεξ με τη τζουλια,τελικα αισθανομαι αρκετα ομορφα με την επιλογη μου
επισης το εγραψε και ο αρχηγος του θρεντ χιλνικ στην προσφατη προχθεσινη του ενημερωση....
Με τον smirni εχουμε καταφερει κατι πολύ καλο με το καιρο,να σεβεται ο ενας τον άλλο,και να μην ειμαστε όχι απλως ανταγωνιστες,ουτε καν συναγωνιστες.Ξερω ότι όταν είναι σε φορμα,δεν χρειαζεται να γραψω,και μπορω να πω ότι με τη σταση του σε καποια θεματα,για μενα πια  είναι ένας πολύ καλος φιλος,τοσο που παρολο που ινετρνετικα ειμαι πολυ εγωιστης,μερικες φορες να θεωρω οτι λειτουργουμε ως διδυμο πια στις ενημερωσεις

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Τωρα το απογευμα στη φυλης
Βεργας
3 δεξια ενδιαφερουσα ξανθια κοπελα με tattoo μπροστα στο στηθος,.Αυτη τη στιγμη μου διαφευγει τα ονομα
3 αριστερα η γαληνη που συνευρεθη ο smirni προσφατα.Καστανη γλυκια κοπελα με ζουμερο κορμακι
Αλκιβιαδου
16α κατερινα η σερβα,επιστροφη,το ειχε αναφερει και συναγωνιστης πολυ προσφατα,η ξανθια υπηρεσια-πορνη από μυρων,η οποια μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευε στο 16γ
Βρεθηκα σε μεγαλο διλημμα για το αν επρεπε να περασω,αφου στο μυαλο μου ειχα βαλει ως καταθεση τη τζουλια από φυλης 109α
16β πατριτσια,μελαγχροινη  mlf με γλυκο προσωπο,μπαμπατσικη με αρκετα πιασιματα
16γ τζουλιανα από φυλης 69α,με καλες αναφορες από συναγωνιστες για τη συμπεριφορα της στο δωματιο

2 ναταλι/τσιαντακης,μετα mlf με κοντο καρε καστανο μαλλι και σωμα παλαιμαχου ποδοσφαιριστη.Αν της βαλεις μουστακι,μοιαζει πολύ με τον δεξιοποδαρο εξτρεμ
Πιπινου 65 ελενη,καστανη κοπελα που ειχα δει και στη προηγουμενη επισκεψη εκει.Αυτη τη φορα το υφος και η εμφανιση ηταν τοσο μιζερη που με απογοητευσε
Φυλης
136 κωνσταντινα η θεσσαλονικια,ψηλη με καλο σωμα και κοντο μαυρο μαλλι.Εμφανισιακα για καποιο λογο με απογοητευσε,το προσωπο της δεν ειχε αυτή τη γλυκα που εβλεπα στη φυλης 54,ενώ και στο διδυμου 7 κατοπιν υπηρχε μια μελαγχολια στο προσωπο της
Ωστοσο φανηκε πια να είναι πιο προστυχη στο βλεμμα,κατι που το κραταμε για το μελλον
134 υπογειο αλεξανδρα,καστανη κοπελα με πιασιματακια και κοιλιτσα,μετρια το λιγοτερο
134 ισογειο τζεσικα
134 οροφος βικυ,καλο κορμι,οχο όμως αυτό που ειχε παλιοτερα,μαυρα μακρια εξτεσιον μαλλια
109α τζουλια,καταθεση τελικα σ αυτή τη κοπελα.Παρολο που ημουν κουρασμενος και καποιες στιγμες στα προκαταρκτικα σκεφτηκα να της ζητησω να διακοψουμε,τελικα η συνεδρια πηγε πολύ καλα.Ειναι από αυτές τις στιγμες μου,που χρειαζομαι ένα σεξ εκτονωσης,για να φορτισω τις μπαταριες μου,και ν ανανεωσω την ενεργεια μου,που μοιαζει ν αδειαζει.Αν και μετα τη συνεδρια,δεν ηξερα αν θα ηταν καλυτερα,ένα αγριο αλλα συντομο σεξ με τη κατερινα στο αλκιβιαδου 16α η’ ένα χαλαρωτικο και μεγαλης διαρκεια σεξ με τη τζουλια,τελικα αισθανομαι αρκετα ομορφα με την επιλογη μουΜε τον smirni εχουμε καταφερει κατι πολύ καλο με το καιρο,να σεβεται ο ενας τον άλλο,και να μην ειμαστε όχι απλως ανταγωνιστες,ουτε καν συναγωνιστες.Ξερω ότι όταν είναι σε φορμα,δεν χρειαζεται να γραψω,και μπορω να πω ότι με τη σταση του σε καποια θεματα,για μενα πια  είναι ένας πολύ καλος φιλος,τοσο που παρολο που ινετρνετικα ειμαι πολυ εγωιστης,μερικες φορες να θεωρω οτι λειτουργουμε ως διδυμο πια στις ενημερωσεις
φιλε καλε, μια διορθωση, ο τσιαντακης ηταν αριστεροποδαρος.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
φιλοι, θα ειμαι συντομα στην Αθηνα για μερικές ημέρες. αν και ισως εχει αναφερθει κάπου, μπορειτε να μου κανετε μια χάρη;
θελω να μου γράψετε ποιες κοπελες και που ειναι στα 10 ευρω και αξίζουν την κατάθεση ανεξαρτήτως εθνικότητας καθώς επίσης σε ποια σπιτάκια υπάρχουν Ελληνίδες και ασιάτισσες ανεξαρτήτως τιμής. αν παίζει γιαπωνέζα ειμαι τρελός φαν. επίσης αν παίζει κάπου και κάποια Αγγλίδα. (ξέρω, πολλά ζητάω, τα σπιτάκια ειναι πολλά και ο χρόνος ειναι λίγος για να ψάχνομαι χωρίς συμπαράσταση) :P

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
φιλοι, θα ειμαι συντομα στην Αθηνα για μερικές ημέρες. αν και ισως εχει αναφερθει κάπου, μπορειτε να μου κανετε μια χάρη;
θελω να μου γράψετε ποιες κοπελες και που ειναι στα 10 ευρω και αξίζουν την κατάθεση ανεξαρτήτως εθνικότητας καθώς επίσης σε ποια σπιτάκια υπάρχουν Ελληνίδες και ασιάτισσες ανεξαρτήτως τιμής. αν παίζει γιαπωνέζα ειμαι τρελός φαν. επίσης αν παίζει κάπου και κάποια Αγγλίδα. (ξέρω, πολλά ζητάω, τα σπιτάκια ειναι πολλά και ο χρόνος ειναι λίγος για να ψάχνομαι χωρίς συμπαράσταση) :P

Παρακαλώ αναφέρετε τα ζώδια που προτιμάτε να είναι τα θήλεα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μικρή τσάρκα σήμερα:

Διδύμου 20 ένα μίνι καυλάκι, ξανθούλι, μικροκαμωμένη, αδυνατούλα με κοντό ξανθό μαλλί "καπελάκι", ωραίο πρόσωπο, χαριτωμένη εμφάνιση.
Διδύμου 16 η γνωστή milf Βανέσσα. Ξανθιά με μακρύ μαλλι, ψηλή με αρχοντική παρουσία.
Διδύμου 7Α Δύο κοπέλες η Ωρόρα (που σχολίαζε "βολτούλα", "βολτούλα") και αν θυμάμαι καλά η Τζούλια μια μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και σώμα. Η Ωρόρα είναι πιο μικροκαμωμένη, με καστανό μπουκλέ μαλλί.
Διδύμου 7Β Μια ξανθιά ζουμερή πιτσιρίκα που μάλλον απογοητεύτηκε που δεν πέρασα.
Διδύμου 8Β Η Βραζιλιάνα Κάρμεν (με την τραβελόφατσα) και η μικροκαμωμένη μελαχρινή Χριστίνα. Η Κάρμεν τιμήθηκε.
Φυλής 54Β Η Λίνα ή Λίζα ή κάπως έτσι. Προκλητικά όμορφη μελαχρινή με άσπρα εσώρουχα, πολύ ωραίο πρόσωπο και κορμί λαμπάδα. Όποιος ξέρει κάτι για τις επιδώσεις στο δωμάτιο ας πεί, με ενδιαφέρει άμεσα.
Φυλής 56 Η γνωστή Νταϊάνα. Κόσμος στο σαλόνι και όλα τα δωμάτια γιομάτα.
Καλύμνου 48A *Όροφος αν έχω κάνει λάθος την διεύθυνση* Δύο κοπέλες, μια milf κοντή, γεματούλα με κοντό ξαθνό μαλλί και όχι τόσο ωραία εμφάνιση και μια ακόμα λεπτή μετρίου αναστήματος, μελαχρινή με μαύρα εσώρουχα. Η δεύτερη (νομίζω την λένε Σάρα ή Σοφία) ήταν αρκετά εμφανίσιμη.
Φυλής 134Α Η Τζέσσικα. Ξανθιά λεπτή, εμφανίσιμη, τρακαρισμένη στο σαλόνι σε σημείο να ξενερώνει τον πελάτη.
Φυλής 134Β Η όμορφη Αλεξάνδρα: Γεματούλα με πολύ όμορφο πρόσωπο και αρκετά τσαχπίνα. Δυστυχώς οι υπηρεσίες της στο δωμάτιο είναι μετριοκακές, αν και την τίμησα κυρίως επειδή είμαι λίγο τσιμπημένος μαζί της και μου αρέσει να την καυλαντίζω. Κατάπτιστός το ξέρω, αλλά δεν άντεξα.  :smitten: :smitten: :smitten:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Kαταθεση στην Λαρίσα σημερα παρα πολυ ωραια περασα. Τιμιο στανταρακι. Να πω πως μου ειπε στο τελος οτι θα φυγει για Ρουμανια για 1 μηνα διακοπες, ξεχασα να ρωτησω ποτε ομως... αλλα λογικα τωρα σε λιγο.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
μικρή τσάρκα σήμερα:

Διδύμου 7Β Μια ξανθιά ζουμερή πιτσιρίκα που μάλλον απογοητεύτηκε που δεν πέρασα. Αλίνα

Φυλής 54Β Η Λίνα ή Λίζα ή κάπως έτσι. Προκλητικά όμορφη μελαχρινή με άσπρα εσώρουχα, πολύ ωραίο πρόσωπο και κορμί λαμπάδα. Όποιος ξέρει κάτι για τις επιδώσεις στο δωμάτιο ας πεί, με ενδιαφέρει άμεσα.

Καλύμνου 48A *Όροφος αν έχω κάνει λάθος την διεύθυνση* Δύο κοπέλες, μια milf κοντή, γεματούλα με κοντό ξαθνό μαλλί και όχι τόσο ωραία εμφάνιση και μια ακόμα λεπτή μετρίου αναστήματος, μελαχρινή με μαύρα εσώρουχα. Η δεύτερη (νομίζω την λένε Σάρα ή Σοφία) ήταν αρκετά εμφανίσιμη.

kolakias1717

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ξέρουμε ποιες κοπέλες δουλεύουν σήμερα το βράδυ στο Φωκαίας 17Α και στο Κολωνού 32Β;  Ψήθηκα για λίγο δράση.. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Δευτέρα βράδυ(22.30-23.00) μαζί με μπέμπα , ιππότη και μιλεπετρόζα.....

Φωκαίας 27Β πάνω Έλενα ξανθοκάστανο τούμπανο ζυμαράκι , κανονικό σώμα 3.5άρια βυζιά ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Μαρία η ξανθιά κοντή αλβανίδα κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ακα , ο Αρης μας μιλούσε για πολιτική....
Φωκαίας 25β Ανκα η ξανθιά πανέμορφη μουνάρα , κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα , φορούσε καρό φουστίτσα και ασορτί κοντή γραβατούλα και φυσικά τόπλες.
Φωκαίας 25α Ελένη ξανθιά κοντή πενηντάρα με μαλλί καρέ μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα και κώλο .
Φωκαίας 17α Ιζαμπέλα (πρώην Τζουλιάνα)η μελαχρινή μουνάρα κανονικό σώμα υπέροχο κώλο 2άρι βυζί τατού χαμηλά στο στομάχι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Αννα καστανή με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο ,με κώλο.
Φυλής 74 δεξιά Ρομπέρτα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί ,με κώλο.
τα 74άρια 22.45 έκλεισαν αφού τζίπ της αστυνομίας "μάζεψε" τις κοπέλες.
Φυλής 84α Εμμύ κασταν΄α σκούρα μαλλιά κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με κώλο.
Φυλής 86β Αντριάνα/Σύλβια απο Φωκαίας 25α  μελαχρινή με ίσιο μαλλί παχουλή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 ντίνα ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Χριστίνα μελαχρινή λεπτή με 2άρι σιλικονάτο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Μπιάνκα μελαχρινή τσιγγανόφατσα κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , με ακα και κώλο.
Φυλής 71α Ανι ξανθιά λεπτή με 2άρια βυζιά και ωραίο κώλο , με ακα και κώλο.
Φυλής 71β Στεφανιά καστανή ψηλή νταρντάνα με 2άρι βυζί και κωλάρα ,απλό πρόγραμμα , έντεκα παρα πέντε έκλεισε και αυτό όταν έκανε την εμφάνιση τού και δεύτερο τζίπ της αστυνομίας...
Φυλής 71γ Νάνσυ (απο Φ40,66δ,71α,74)ξανθοκάστανή μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 3.5-4άρια βυζιά , με κώλο.
εγώ έφυγα , τα παιδιά συνέχισαν , καλό βράδυ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Με τον smirni εχουμε καταφερει κατι πολύ καλο με το καιρο,να σεβεται ο ενας τον άλλο,και να μην ειμαστε όχι απλως ανταγωνιστες,ουτε καν συναγωνιστες.Ξερω ότι όταν είναι σε φορμα,δεν χρειαζεται να γραψω,και μπορω να πω ότι με τη σταση του σε καποια θεματα,για μενα πια  είναι ένας πολύ καλος φιλος,τοσο που παρολο που ινετρνετικα ειμαι πολυ εγωιστης,μερικες φορες να θεωρω οτι λειτουργουμε ως διδυμο πια στις ενημερωσεις
έτσι όπως τα λές.....εγώ δεν βλέπω τίποτα ανταγωνιστικά αν και μερικές φορές κάποιοι λένε ότι το γράψιμο μου αυτό προδίδει....
εγώ κάνω το χόμπι μου αν και πάρα πολλές φορές κάποιοι προσπαθούν να με μειώσουν να αμαυρώσουν το πρόσωπο μου αφήνοντας υπόνοιες και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και πολλά ακόμα.....
σε όποιον αρέσουμε...
ωραία ενημέρωση xilnik

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μινι ενημερωση περιξ της λιοσιων μετα τις εντεκα το βραδι,σε μια από τις τελευταιες ρομαντικες καλοκαιρινες ποδηλατικες αποδρασεις στις ερημους δρομους της πολης
Στη διαρκεια αυτης της διαδρομης,μια εσωτερικη μαχη αναμεσα στην παραδοση της επιθυμιας, ζαλισμενος λιγο από το ποτο και λιγο από τη καβλα για μια σεξουαλικη μυστηριακη συνευρεση,και από την άλλη του πορτοφολιου που παλευει να παραμεινει γεματο στη τσεπη μου,καθως ειχα καταθεσει και το απογευμα
Μαραθωνος και αχιλλεως γωνια η γαληνη από βεργας 3 αριστερα που ειδα το απογευμα
Κωνσταντινουπολεως
166α αννα, πολύ λεπτη ψηλη κοπελα με φουλ προγραμμα ,σταθερη στην απογευματινη βαρδια
166β ντιανα,ξανθια μεταmlf με αξιοπρεπες κορμι για την ηλικια της,πιθανον εχει δουλεψει ως ντιανα στην ιωαννινων 3
Βεργας
3  ειρηνη,η λεπτη ξανθια κοπελα που ειδα το απογευμα,λιγοτερο επιθυμητη όταν την ειδα πιο προσεκτικα
6α η ριτα με το γλυκο σεξακι
2 αλεξανδρα,εδώ εχασα λιγο τη μπαλα,πολύ ελκυστικη και σεξι καστανοξανθη mlf με φοβερο κουνημα και κοκκινο φορεμα,ωραια ποδια και στυλ παρομοιο εμφανισιακα με τη νικα από αγκυρας 12 και διδυμου 20
Σκεφτομουν το zero εκεινη τη στιγμη,πιθανον να περασω και αυριο να τη ξαναδω πιο προσεκτικα,αυτό που λεμε γυναικα οσον αφορα το στυλ
Προσοχη ,δεν προκειται για την ξανθια αλεξανδρα/μιλβα που δουλευε παλια εκει,και δευτερον την ειδα για ελαχιστα δευτερολεπτα καλα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom