Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 314 άτομα (23 μέλη και 291 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
Την ερχομενη εβδομαδα δηλαδη, θα εχουμε και λαικο προσκυνημα στο Φ71, ετσι?
τώρα αυτή την στιγμή δουλέυει στο Φυλής 71α και απο αύριο μεθαύριο κανονικά όπως παλιά στο Φυλής 69α...............

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
βόλτα(11.35-13.25)  σε μερικά σπίτια , με δυό μιλφοκαταθέσεις μέτριες.....

Βέργας 3 δεξιά  Πωλίνα καστανή ψηλή μίλφ με κοντό αγορίστικό κούρεμα κανονικό σώμα με 2.5άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό και αυταρχικό , στο αριστερά δεν είχε κοπέλα αλλά λόγω του ότι
η Πωλίνα είχε πολύ δουλέια χρησιμοποιούσαν και τα δωμάτια του αριστερά οίκου , είχα πάει για να περάσω γι αυτό κατέβηκα αλλά είχε αναμονή 3 άτομα!!!!

ναι όταν είχα περάσει την προηγούμενη εβδομάδα το ίδιο έκαναν. Μάλλον περιμένουν οι λάτρεις του αυταρχικού για να ικανοποιηθούν.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Χτεσινη επισκεψη στην φυλης...μιας και δεν ειδα κατι αλλο αξιολογο περασα στην περιβοητη νταιανα...ΠΙΟ ΕΠΙΠΛΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ....η χειροτερη εμπειρια μου οσα χρονια συχναζω στους οικους....βαριεστημενη,χωρις παθος,χωρις ορεξη...ευτυχως πεσανε μερικα φιλια στο ιεραποσοτλικο προς το τελος και καταφερα να τελειωσω γτ αλλιως....παλι ομως το κλαιω το 20αρικο.....ασε που πρωτη φορα γαμαω κυριολεκτικα στα μουγγα

Ειναι τελικα επιλεκτικη.Μισος κοσμος περασε τελεια μαζι της, και μισος χαλια!Σου ελεγε και σενα μη πιανεις...κλπ;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ειναι τελικα επιλεκτικη.Μισος κοσμος περασε τελεια μαζι της, και μισος χαλια!Σου ελεγε και σενα μη πιανεις...κλπ;
και εγω αυτο πηγα να γραψω μολις τωρα....εγω πειστευω οτι αν ο πελατης ειναι βρομικος η βρωμαει το στομα του τοτε η τανα δεν θα εχει ορεξη να του προσφερει καλες υπηρεσιες χωρις βεβαια να θελω να θειξω τον συναγωνιστη ποτο....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
ναι όταν είχα περάσει την προηγούμενη εβδομάδα το ίδιο έκαναν. Μάλλον περιμένουν οι λάτρεις του αυταρχικού για να ικανοποιηθούν.
έχουν αυξηθεί οι "τυχερούληδες" και έτσι εκτός απο τις παλιές που έκαναν αυταρχικό όλο και περισσότερες κοπέλες το
βάζουν στο πρόγραμμα τους για να βγάλουν κανα φράγκο.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
και εγω αυτο πηγα να γραψω μολις τωρα....εγω πειστευω οτι αν ο πελατης ειναι βρομικος η βρωμαει το στομα του τοτε η τανα δεν θα εχει ορεξη να του προσφερει καλες υπηρεσιες χωρις βεβαια να θελω να θειξω τον συναγωνιστη ποτο....

ουτε εμενα φυσικα ετσι  :grin: Εγω παντα ειμαι καθαρος πριν πάω σε τάνα,και εχω πλυνει και τα δοντια μου,και εχω και τσιχλες!Μαλλον δεν με γουσταρε!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εγω δεν ακουσα την φωνη της καλα καλα...με ρωτησε πως με λενε,αν χαμηλωσα τοσο πολυ το φως εγω,τι σταση θελω αρχικα.τι σταση θελω μετα..κι οταν στο ιεραποστολικο ειδε οτι αρχιζω να ξενερωνω μ λεει χαλαρωσε..της λεω εσυ χαλαρωσε...και τοτε πεσανε τα φιλια που ειπα και εγινε η δουλεια....πετακτηκε σαν ελατηριο κι εφυγε...

κινγκ τζειμς φρεσκοπανιαρισμενος ρε φιλε..ουτως η αλλως ετοιμαζομουν για πιο "ακριβη" επισκεψη αλλά λογω ανωτερας βιας κατεληξα στη νταιανα που ηταν οτι πιο ομορφο υπηρχε στην περιοχη ενω ηταν και χαμοπγελαστη στο σαλονι οποτε λεω θα χει ορεξη..αλλα που..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.287
Πόντοι
5.097
βόλτα(11.35-13.25)  σε μερικά σπίτια , με δυό μιλφοκαταθέσεις μέτριες.....

Βέργας 3 δεξιά  Πωλίνα καστανή ψηλή μίλφ με κοντό αγορίστικό κούρεμα κανονικό σώμα με 2.5άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό και αυταρχικό , στο αριστερά δεν είχε κοπέλα αλλά λόγω του ότι
η Πωλίνα είχε πολύ δουλέια χρησιμοποιούσαν και τα δωμάτια του αριστερά οίκου , είχα πάει για να περάσω γι αυτό κατέβηκα αλλά είχε αναμονή 3 άτομα!!!!
Αλκαμένους 113 Αλίνα ξανθό γκίλφ με κοντά μαλλία , κανονικό σώμα 2.5άρια βυιζά με ωραίες καυλωτικές ρόγες , με ακα και τελειωτικό στα βυζιά(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Αγκύρας 12β Νίκα ξανθιά νοικοκυρα της διπλανής πόρτας χαμογελαστή κανονικό σώμα με 2άρι βυζί , με ακα.
Αγκύρας 12α Ευα καστανοκκόκινα μαλλιά πιασμένα πάνω κανονικό σώμα με μερικά πιασηματάκια σε κάποια σημεία που δεν χαλάνε το σύνολο και 2.5άρια σιλικονάτα βυζιά , με ακα(τιμήθηκε γιατί είχα υποσχεθεί στον
εαυτό μου ότι θα την δοκίμζα πάλι μιάς και εμφανησιακά μου αρέσει , θα ακολουθήσει κριτική)
Διδύμου 20 Εβελίνα ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , με ακα.
Διδύμου 18α Σύλβια καστανή με ανταυγίες καρέ μαλλί παχουλή με 4άρια βυζιά , ακα τελειωτικό και κώλο.
Φυλής 40 Σάρα μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 54α Ρομπέρτα καστανή πιτσιρίκα κοντή κανονικό σώμα 2άρι στητό βυζί , απλό πρόγραμμα
Φυλής 56 Ολγα απο Διδύμου 7β Μελαχρινή κοντή με περίεργη μουτσούνα γυαλάκια κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα και εξακολουθεία να κάνει ισπανικό  :idiot: :idiot:
Φυλής 66α η μελαχρινή μουνάρα Γιάννα ψηλή με κανονικό κορμί 2.5άρια βυζιά ωραία κωλάρα τατού στην ωμοπλάτη δράκο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Αντζέλα μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 74 δεξιά  Ρομπέρτα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Αννα κοκκινομάλλα κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 80 Εμμι ξανθοκάστανη με αρκετά πιασηματάκια 2άρι βυζί , με κώλο.
Φυλής 61 Αλεξάνδρα ξανθιά λεπτή άβυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 η ξανθιά φόλα Ανναμαρία κανονικό σώμα μικρό βυζί , πρόγραμμα και καλά κώλο....
Φυλής 86β Λάουρα καστανή με ωραία πιασηματάκια 3άρια βυζιά και αφράτη λαχταριστή κωλάρα , με κώλο και τελειωτικό στα βυζιά.
Φυλής 69α Τζούλια(ανα)ξανθιά παχουλή με 2άρι βυζί , με κώλο , τα απογέυματα παίζει σταθερά στο Αλκιβιάδου 16γ.
Φυλής 69β Τάνια η ξανθιά μιλφάρα με τον υπέροχο κώλο και το 2άρι βυζί , με ακα.
Φυλής 71α Χριστίνα(επέστρεψε)καστανά σκούρα μαλλιά λεπτή ωραίο κώλο και 2άρι σιλικονάτο βυζί , απλό πρόγραμμα και Αντριάννα(καινούργια κοπέλα)καστανή λεπτή μικρό βυζί πολύ φοβισμένη ,απλό πρόγραμμα , απο
αύριο μεθαύριο το Χριστινακι επιστέφει στο "σπίτι"της Φυλής 69α..
Φυλής 71β Μαρία μελαχρινή καυλιάρα με κανονικό σώμα 2άρι σιλικονάτο βυζί ωραίο πατούρι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή λεπτή μικρό βυζί , ωραίο κώλο ,απλό ανακοινώνεται....
άντε καλό μεσημέρι...
αυτη με το κοντο/καρε μαλλι με τα βυζια πυραυλακια  :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
δεν ξέρω αν είναι πυραβλάκια , έχει μικρό βυζί και δουλέυει έκει χρόνια...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
έχουν αυξηθεί οι "τυχερούληδες" και έτσι εκτός απο τις παλιές που έκαναν αυταρχικό όλο και περισσότερες κοπέλες το
βάζουν στο πρόγραμμα τους για να βγάλουν κανα φράγκο.

δεν νομίζω ότι αυξήθηκαν αλλά μάλλον βρήκαν κοπέλες που να κάνουν τέτοιο πρόγραμμα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ακου αυταρχικο στα μπουρδελα..  :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
Δεν το εχω κανει ξανα..αυτη την στιγμη ειμαι στο Βεργας 3 μεσα
στο δωματιο και περιμενω να περασω με την Πωλινα(ειμαι ο τεταρτος στη σειρα)για την τριτη μου καταθεση σημερα το μεσημερι...
ενω απ εξω με περιμενει ο μιμικος....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κινγκ τζειμς φρεσκοπανιαρισμενος ρε φιλε...
λαθος τυπε αυτο
μπανιο κανουμε μετα το μπουρδελο οχι πριν
αν δεν της μυρισει της πουτανας ιδρωτιλα δεν φτιαχνετε :rolleyes:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom