Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (22 μέλη και 241 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
απ τους διπλα ειδα απο αυριο το πρωι θα δουλευει η χριστινα η καζακστανη που δουλευε χρονια στο 69α.θα δουλευει στο 71...μπραβο στον τσαρο για την ενημερωση..
το κοβει η τανα το γαμησι?

τι λες τωρα..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γουσταρουν λες τυπε την φαση;
πολλα λεφτα ρε τυπε... ευκολα κιολας...οποτε..

οταν βλεπεις να βγαινει ευκολο χρημα εθιζεσαι...το χω παθει με το στοίχημα,αλλο το ενα αλλο το αλλο,απλα ειναι ενα παραδειγμα ευκολου χρηματος..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πολλα λεφτα ρε τυπε... ευκολα κιολας...οποτε..

οταν βλεπεις να βγαινει ευκολο χρημα εθιζεσαι...το χω παθει με το στοίχημα,αλλο το ενα αλλο το αλλο,απλα ειναι ενα παραδειγμα ευκολου χρηματος..
αλλο τα λεφτα και αλλο να γουσταρουν το γαμησι :rockon:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
αλλο τα λεφτα και αλλο να γουσταρουν το γαμησι :rockon:
μαλλον τυπε δεν θα εκανε σωστη διαχείριση η θα της εφαγε καποιος νταβατζης πατρωνος ολο αυτον τον καιρο που καθοταν..αν και κατι ειχα ακουσει οτι εργαζοταν στην κρητη...

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
πάντως Σκούμπι τολμώ να πω ότι η ενημέρωση σου είναι της σχολής Προφέσσορ. Δηλαδή εκτός από την αναφορά στην κοπέλα και στο πρόγραμμα που κάνει, προσθέτεις και επιπλέον πληροφορίες ιστορικού κυρίως περιεχομένου δίνοντας ακόμα περισσότερες πληροφορίες.
Ναι,νομίζω ότι το απλό,λιτό και "χυτό" γράψιμο του προφέσορ είναι ότι πιο ρεαλιστικό.
Για κάποιον άγνωστο λόγο που δεν καταλαβαίνω μάλιστα,γοητεύομαι και αποδέχομαι πως έχω αντιγράψει
την συνήθης έκφρασή του: "στο δεκάρικο".
Αν προσέξεις η φράση "στο εικοσάρικο" δεν ακούγεται το ίδιο ηχητικά αλλά την βάζω. :grin:
Όποιος αποχώρησει για μπάνια του εύχομαι καλό καλοκαίρι.........όπως και σε όλους βέβαια.
Ψάχνομαι με κάτι "θερινά" θέματα τώρα καθώς και με κάτι προσωπικά.
Ελπίζω να βρώ τον χρόνο να απολαύσω την θάλασσα.
Θα τα πούμε με την επόμενη ενημέρωση. :grin:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
απ τους διπλα ειδα απο αυριο το πρωι θα δουλευει η χριστινα η καζακστανη που δουλευε χρονια στο 69α.θα δουλευει στο 71...μπραβο στον τσαρο για την ενημερωση..

Αυτα ειναι νεα  :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
.
ΦΥΛΗΣ
56 επιτελους μετα απο πολυ καιρο τιμησα την νταιανα.δεν ξερω πως συμπεριφερεται στους αλλους.με εμενα ηταν παρα πολυ καλη και προθυμη.εχει καταλαβει σιγουρα οτι το 20ρικο ειναι πολυτιμο στις μερες μας και κανει οτι καλυτερο μπορει.μαλιστα επειδη ειχα ενα οικογενειακο προβλημα το πρωι και ειχα κανει ηδη πριν μια καταθεση στην ανκα δεν μπορεσα να ολοκληρωσω η νταιανα εκατσα ενα 5λεπτο και προσπαθουσε να μου πει να μην στεναχωριεμαι.μαλιστα αφου ειχε σηκωθει και ειταν έτοιμη να φυγει ειρθε προς το μερος μου και με αγκαλιασε και μου πει να μην στεναχωριεμαι για αλλη μια φορα...θα ακολουθησει κριτικη...αν ηταν αλλη στη θεση της θα σηκωνοταν να φυγει αμεσως.μπραβο της το αξιζει το 20ρικο και με το παραπανω
54 καινουρια κοπελα λιζα.προκειται για μια αρκετα ψηλή κοπελα.πολυ αδυνατη αντιαισθητικο συμφωνα με εμενα μαυρα μαλλια που φτανουν μεχρι τον ωμο της με μεγαλες αφελιες.στεγνο προσωπο χωρις καποιο ομορφο χαραχτηριστικο.το μονο δυνατο της σημειο ειναι ο απιστευτος κωλος της.
ΦΩΚΑΙΑΣ
25 ισογειο τιμησα την μουναρα ανκα.τελειως επιπλο στο δωματιο θα ακολουθησει κριτικη
27 κατω η γνωστη σε ολους μας μπαρμπορα
ΑΓΚΥΡΑΣ
12 Β καινουρια κοπελα η λαουρα.προκειται για μια ψηλη 30αρα κοπελα με μαυρα μακρια μαλλια αδυνατο σωμα.και χαραχτηριστικα προσωπου που παραπεμπουν σε ασιατισα
ΔΊΔΥΜΟΥ
7Α η μουναρα Νικολέτα εχει ομορφύνει απικινδυνα.δεν παρατηρησα κανενα τατουαζ σε κανενα σε όλο της το σωμα.αν δεν ειχα κανει πριν δυο καταθεσεις θα εμπαινα σε αυτην..
αυτα τα λιγα για σημερα.δεν μπηκα σε αλλα γιατι δουλεύουν στα περισσοτερα οι γνωστες..

Έλα ρε μαν και εγώ την Νταϊάνα πήρα χτες!!! :rockon: :rockon: :rockon: όντως πολύ καλή, εγώ περίμενα ξεπέτα, αλλά ήταν ευχάριστη έκπληξη. Αναμφίβολα νέο στανταράκι για απόγευμα.  :rockon: :rockon: Μην στεναχωριέσαι που δεν τελείωσες, συμβαίνουν αυτά, την επόμενη φορά!

πέρασα και από Αγκύρας 12Β, την είδα και εγώ την Λάουρα. Όντως πολύ όμορφη κοπέλα και φαίνεται άκρως ερωτική. Η υπηρεσία μου είπε ότι έχει δύο μέρες στον πορνοστίβο, αλλά νομίζω την είδα και πρίν μια εβδομάδα. Δίπλα στο Αγκύρας 12Α έπαιζε μπάλα μια ξανθιά milf με μπουκλέ μαλλί και πιασιματάκια.
Πέρασα από Φυλής109Α και είδα την Τζούλια αν θυμάμαι καλά, μια κοπέλα που βρίσκεται συνέχεια εκεί τον τελευταίο καιρό. Ψηλή, μελαχρινή, όμορφη με λίγο σκυλέ πρόσωπο και περίεργη φωνή που την βρίσκω κάπως αστεία. Κάποιος ανέφερε ότι είναι πολύ καλή μέσα οπότε είναι στα υπόψιν.
Στο Διδύμου 20 είχε μια ξανθιά 30άρα "προκλητικά σέξυ" με μπουκλέ μαλλί και αυτή και ολίγον αλογομούρα. Δεν ήταν καθόλου άσχημη, είχε και πολύ ωραίο σώμα.
Διδύμου 16 δύο κοπέλες η Σύλβια και η Βανέσσα. Η πρώτη είναι μια λεπτή ξανθιά milf με κοντό κουπέ, πολύ σέξυ με ωραίο σώμα και η δεύτερη καστανή με μακρύ μαλλί και αυτή αρκετά εμφανίσιμη. Μου έκανε εντύπωση που είχαν φούλ πελατεία και οι δύο.
τέλος Αλκαμένους 113η milf Αλίσια που είχα ξαναπάρει εκεί καθώς και η γεματούλα (χοντρή) ξανθιά με το κοντό μαλλί και το δικτύοτο κορμάκι την έχω ξαναπετύχει και στην Αγκύρας. Ήθελα να ρωτήσω πότε έρχεται η Βαλέρια αλλά δεν το έκανα.

αφού τελείωσα το πορνίασμα έσκασα μύτη σε ένα μπαράκι στην Ευριπίδου όπου είχε πάρτυ κάποιος ραδιοφωνικός σταθμός. Μουσική-κονσέρβα (ζήτηση το "Georgy Porgy" των Toto, ούτε που το ήξερε) αρκετά δήθεν μουνάκια μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Ειρήνη Μπαλντά (που εξαφανίστηκε). Ωραία εμφανισιακά, πιο κοντή από όσο την περίμενα αλλά μετά την κατάθεση στην Νταϊάνα ήμουν τελείως στα καμπανέλια μου. Αμόλησα και πέντε πορδές για να γουστάρω  :rockon: :rockon: :rockon:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Έλα ρε μαν και εγώ την Νταϊάνα πήρα χτες!!! :rockon: :rockon: :rockon: όντως πολύ καλή, εγώ περίμενα ξεπέτα, αλλά ήταν ευχάριστη έκπληξη. Αναμφίβολα νέο στανταράκι για απόγευμα.  :rockon: :rockon: Μην στεναχωριέσαι που δεν τελείωσες, συμβαίνουν αυτά, την επόμενη φορά!
σιγουρα τυπε θα την ξαναπαρω...απ τις καλυτερες στην φυλης μαζι με την εβελινα...
υ.γ εξακολουθει αν δουλευει πρωι η εβελινα??

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ωραία εμφανισιακά, πιο κοντή από όσο την περίμενα αλλά μετά την κατάθεση στην Νταϊάνα ήμουν τελείως στα καμπανέλια μου. Αμόλησα και πέντε πορδές για να γουστάρω  :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτος εισαι τυπε!
Αν ηταν και προχεσμιαιες, θα ειχα,με και θυματα... :rockon:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Την ερχομενη εβδομαδα δηλαδη, θα εχουμε και λαικο προσκυνημα στο Φ71, ετσι?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

κοίτα να δεις που όλες επιστρέφουν...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
κοίτα να δεις που όλες επιστρέφουν...
Τυπε, πριν λιγο καιρο ελεγα σε μια του χωρου, μιλφ μαλιστα, οτι μια κοινη γνωστη σταματησε τη δουλεια και μου ειπε οτι δεν μπορει η τανα να σταματησει τη δουλεια ευκολα, παλι εδω θα γυρισει...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Χτεσινη επισκεψη στην φυλης...μιας και δεν ειδα κατι αλλο αξιολογο περασα στην περιβοητη νταιανα...ΠΙΟ ΕΠΙΠΛΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ....η χειροτερη εμπειρια μου οσα χρονια συχναζω στους οικους....βαριεστημενη,χωρις παθος,χωρις ορεξη...ευτυχως πεσανε μερικα φιλια στο ιεραποσοτλικο προς το τελος και καταφερα να τελειωσω γτ αλλιως....παλι ομως το κλαιω το 20αρικο.....ασε που πρωτη φορα γαμαω κυριολεκτικα στα μουγγα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.049
Πόντοι
46.232
βόλτα(11.35-13.25)  σε μερικά σπίτια , με δυό μιλφοκαταθέσεις μέτριες.....

Βέργας 3 δεξιά  Πωλίνα καστανή ψηλή μίλφ με κοντό αγορίστικό κούρεμα κανονικό σώμα με 2.5άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό και αυταρχικό , στο αριστερά δεν είχε κοπέλα αλλά λόγω του ότι
η Πωλίνα είχε πολύ δουλέια χρησιμοποιούσαν και τα δωμάτια του αριστερά οίκου , είχα πάει για να περάσω γι αυτό κατέβηκα αλλά είχε αναμονή 3 άτομα!!!!
Αλκαμένους 113 Αλίνα ξανθό γκίλφ με κοντά μαλλία , κανονικό σώμα 2.5άρια βυιζά με ωραίες καυλωτικές ρόγες , με ακα και τελειωτικό στα βυζιά(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Αγκύρας 12β Νίκα ξανθιά νοικοκυρα της διπλανής πόρτας χαμογελαστή κανονικό σώμα με 2άρι βυζί , με ακα.
Αγκύρας 12α Ευα καστανοκκόκινα μαλλιά πιασμένα πάνω κανονικό σώμα με μερικά πιασηματάκια σε κάποια σημεία που δεν χαλάνε το σύνολο και 2.5άρια σιλικονάτα βυζιά , με ακα(τιμήθηκε γιατί είχα υποσχεθεί στον
εαυτό μου ότι θα την δοκίμζα πάλι μιάς και εμφανησιακά μου αρέσει , θα ακολουθήσει κριτική)
Διδύμου 20 Εβελίνα ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , με ακα.
Διδύμου 18α Σύλβια καστανή με ανταυγίες καρέ μαλλί παχουλή με 4άρια βυζιά , ακα τελειωτικό και κώλο.
Φυλής 40 Σάρα μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 54α Ρομπέρτα καστανή πιτσιρίκα κοντή κανονικό σώμα 2άρι στητό βυζί , απλό πρόγραμμα
Φυλής 56 Ολγα απο Διδύμου 7β Μελαχρινή κοντή με περίεργη μουτσούνα γυαλάκια κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα και εξακολουθεία να κάνει ισπανικό  :idiot: :idiot:
Φυλής 66α η μελαχρινή μουνάρα Γιάννα ψηλή με κανονικό κορμί 2.5άρια βυζιά ωραία κωλάρα τατού στην ωμοπλάτη δράκο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Αντζέλα μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 74 δεξιά  Ρομπέρτα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Αννα κοκκινομάλλα κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 80 Εμμι ξανθοκάστανη με αρκετά πιασηματάκια 2άρι βυζί , με κώλο.
Φυλής 61 Αλεξάνδρα ξανθιά λεπτή άβυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 η ξανθιά φόλα Ανναμαρία κανονικό σώμα μικρό βυζί , πρόγραμμα και καλά κώλο....
Φυλής 86β Λάουρα καστανή με ωραία πιασηματάκια 3άρια βυζιά και αφράτη λαχταριστή κωλάρα , με κώλο και τελειωτικό στα βυζιά.
Φυλής 69α Τζούλια(ανα)ξανθιά παχουλή με 2άρι βυζί , με κώλο , τα απογέυματα παίζει σταθερά στο Αλκιβιάδου 16γ.
Φυλής 69β Τάνια η ξανθιά μιλφάρα με τον υπέροχο κώλο και το 2άρι βυζί , με ακα.
Φυλής 71α Χριστίνα(επέστρεψε)καστανά σκούρα μαλλιά λεπτή ωραίο κώλο και 2άρι σιλικονάτο βυζί , απλό πρόγραμμα και Αντριάννα(καινούργια κοπέλα)καστανή λεπτή μικρό βυζί πολύ φοβισμένη ,απλό πρόγραμμα , απο
αύριο μεθαύριο το Χριστινακι επιστέφει στο "σπίτι"της Φυλής 69α..
Φυλής 71β Μαρία μελαχρινή καυλιάρα με κανονικό σώμα 2άρι σιλικονάτο βυζί ωραίο πατούρι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή λεπτή μικρό βυζί , ωραίο κώλο ,απλό ανακοινώνεται....
άντε καλό μεσημέρι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom