Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (35 μέλη και 289 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.667
Πόντοι
46.232
σωστός...
το γέλιο είναι ότι όταν δουλεύει απόγευμα στο Φ84 έχει άλλο όνομα
και όταν πάει το βράδυ στο Φ86 παρουσιάζεται με άλλο όνομα...
 

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Μηνύματα
5.099
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
απογευματινη τσαρκα στην φυλης με μια καταθεση
ΦΥΛΗΣ
74 δεξια η αντζελα η αλβανιδα με κωλο  αριστερα η ανορεξικη ρομπερτα.καταθεση στην αντζελα θα ακολουθησει κριτικη
59 η αντινα  με τις βυζαρες και με το σκυλε προσωπο με απλο
71 οροφος η μιραντα το μπισκοτακι με απλο ισογειο η στεφανια η ψηλη νταρντανα μαυρομαλλουσα και με το τατουαζ με τα κινεζικα γραμματα πανω απ τον κωλο.με κωλο
65β το ποντικομαμι εμμανουελα απλο
61 η αλεξανδρα το τσουτσουνι απλο
40 η σαρα με ελευθερο στοματικο μονοκοματο σωμα με μικρα βυζια μετρια φατσα και χωρις κατι σεξουαλικο να με τραβαει πανω της.η αλλη κοπελα η αννι με κωλο αυτη ειναι πιο σεξουαλικη για εμενα με σγουρα μαυρα μαλλια που εφταναν μεχρι τον ωμο και με ενα πιρσινγκ σε ενα απ τα δυο ρουθουνια της
56 η νταινα  λεπτη μελαγχροινη κοπελα με κορμι ελαφινας με 1,5 στηθος,και βαδισμα που θυμιζει ελαφι απλο
69b η μαγια αδυνατο πιπίνι με σεξυ κορμακι και με ωραιο κωλαρακι.ελκυστικη φατσα και ενα περιεργο χρωμα μαλλιων που δυστηχως δεν θυμαμαι π λογο  χαμηλου φωτισμού
80 η ερωτικη ντανιελα.μολις με ειδε δεν με αφηνε να φυγω επειδη την προηγουμενη φορα δεν εδωσε τον καλυτερο της ευατο και ηθελε να επανορθωσει οπως μου ειπε ;)
86β η ξανθια σεξυ αδυνατη λωρη.αρκετα συνεσταλμενη στο σαλοναρισμα της.
109 οροφος καινουρια κοπελα η σαρα ξανθια αδυνατη με ωραιο κωλο ωραια φατσα αλλα τα μαλλια ηταν ανακαταμενα λες και ειχε ξυπνησει εκεινη την στιγμη.μαλιστα ειχε και δυο μελανιες πανω απ τον κωλο της.στο σαλοναρισμα της ηταν αρκετα συνεσταλμενη.
ισογειο κλασικά η αννα

ΑΓΚΥΡΑΣ
12Β ευα 30αρα ξανθια με μπουκλε μαλλί μεχρι τους ωμους με ωραιο σωμα και κωλο και με ενα τατουαζ δεξια πανω απ το βρακι της
12α η βικτωρια ξανθια μαλλια που φτανουν μεχρι την μεση της με ωραιο κωλο και με μετρια φατσα.απλο
ΔΥΔΙΜΟΥ
7β η νικολλετα ξανθο κοντο πιπίνι με ξανθο μπουκλε μαλλι που φτανει μεχρι τους ωμους με κορμι που κολαζει και αγιους αλλα με μετρια φατσα
7α η μουναρα ντενισα
ΠΙΠΙΝΟΥ
65Β Η συλβια 30αρα ψηλη κοπελα με μεσογειακη φατσα και σκουρο χρωμα δερματος πολυ μικρο βυζι κοντο αγοριστικο μαλλι μαυρο και με γεματη περιφερια.δινει κωλο.σημερα ηταν ντυμενη σαν ισπανιολα.
54 σε αυτο το σπιτι δεν θυμομουν οτι εχει τραβελια και εκανα το λαθος και μπηκα αναμεσα στο σαλονι και στην εισοδο εχει μια διαχωριστικη πορτα.ενα ξανθο τραβελι περασε τα χερια της μεσα απ τα καγκελα και επιασε τα αχαμνα μου :S :Sεκεινη τη στιγμη μου ηρθε να την γαμησω στο ξυλο αλλα συγρατηθηκα και εφυγα λες και ειχα βαλει νεφτι στον κωλο..
υ.γ :offtopic:ενω γυρναγα με τον ηλεκτρικο απ την φυλης ειδα στον σταθμο της καλλιθεας στην απεναντι πλευρα να περιμενει η μπετυ απ το 104 κατα 99 τοις εκατο.ειχε ντυθει με αρκετα προκλητικα ρουχα με κατι 20 ποντες γοβες και μια φουστα που δεν εφτανε καν μεχρι το γονατο της.ολα τα ανδρικα βλεματα ηταν στραμενα πανω της.πραγματικα καποιος να μην ξερει οτι κανει αυτη την δουλεια κατευθειαν το μυαλό του θα παει εκει ;) ;) ;)
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Στην απογευματινή βάρδια σήμερα επισημάνθηκαν τα εξής:
Στο Εξηκίου 20 ένα υπέρβαρο μπάζο με μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω και μαύρο ολόσωμο με το πρωτότυπο όνομα Άννα. Επειδή δεν πέρασα με ειρωνεύτηκε. Τα χάλια της προφανώς δεν τα βλέπει που θέλει να περνάνε και πελάτες στο δωμάτιο μαζί της. Ακατάλληλη για την δουλειά της ιεροδούλου.
Στο Εξηκίου 18Γ καινούρια παρουσία η Ραφαέλλα. Πρόκειται για μιλφ γύρω στα 45 με ξανθά κατσαρά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους, Ελληνίδα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και τροφαντή κωλάρα.Απλό πρόγραμμα.Στο Εξηκίου 18Α ισόγειο 2 κοπέλες. Μίλφ με ξανθά μαλλιά  μακριά ελαφρώς γεμάτη με το όνομα Ναταλία και μάλλον ημεδαπή μαζί με την Κάτια νόστιμη λεπτή αλλοδαπή κοπέλα,με λευκό δέρμα,καστανά μαλλιά. Η πρώτη κανονικό πρόγραμμα η δεύτερη πρωκτικό.
Στο Βέργας 3 δεξιά ήταν η Ζάνα η καινούρια κοπέλα που την παρουσιάζουν για Κινέζα.Η κοπέλα έχει μαύρα μακριά μαλλιά, σχιστά μάτια, σώμα κανονικών κιλών με πιασίματα και σχιστά μάτια. Η κοπέλα προέρχεται απο Ασιατική Ρωσία. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Στο πρόσωπο χάνει αρκετά.Στο αροστερό ήταν η Αλεξάνδρα,λεπτή νόστιμη κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά με κανονικό πρόγραμμα. Γνωστή απο το Φώκαιας 22 κάτω που ξεκίνησε λίγο πριν κλείσει. Τώρα εκτός απο αυτόν τον οίκο θα την βρείτε και τα πρωινά στον όροφο του Διδύμου 8.
Στο Βέργας 6 ημιόροφος η μιλφ Ρωσίδα Αλίνα,γεματούλα με ξανθά μαλλιά.
Στο Διδύμου 20 καινούρια κοπέλα με το όνομα Ιρίνα. Κοντή,με κοντά ξανθά μαλλιά,γεματούλα αδιάφορη εμφανισιακά.Στο Διδύμου 18 υπόγειο σήμερα εργαζόταν η Μαργαρίτα απο τα Φυλής 84&86. Νόστιμη κοπέλα,λεπτή με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω και χαρακτηριστο σημείο αναγνωρίσεως της το τατού λαγουδάκι του playboy που έχει στην κοιλιακή της χώρα. Ελεύθερο στοματικό αλλά και πρωκτικό. Λόγω μη καλών αναφορών απέφυγα να περάσω ειδάλλως θα δοκίμαζα.
Στο Διδύμου 16 η καινούρια μιλφ Βανέσσα. Καστανόξανθα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,έκφυλο πρόσωπο αλλά σωματότυπος γεμάτος οριακά λίγο πριν χαρακτηριστεί υπέρβαρη.
Στο Αλκιβιάδου 16Α η Πατρίτσια μιλφ,με γεμάτο γυμνασμένο σώμα με βυζάρες και κοντά καστανόξανθα μαλλιά γνωστή απο το Αλκιβιάδου 16Β.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,κώλος. Κατά την γνώμη μου ο οίκος θα πρέπει να φέρει κάτι αξιόλογο γιατί με Αλίνα πρωινά και Πατρίτσια απογευματινά δεν περνάει πελάτης.Στο Αλκιβιάδου 16Β το δίδυμο της Ειρήνης και της Νάτας. Στο Αλκιβιάδου 16Γ η Τζούλια ή αλλιώς Τζουλίανα απο το Φυλής 69 όροφος τα πρωινά και παλιότερα Φυλής 40. Πρωκτικό.
Στο Διδύμου 7 δεξιά η Νικολέτα με κατάξανθα μαλλιά και ανανεωμένο look. Έχει ομορφύνει πολύ απο τότε που είχε πρωτοεμφανιστεί στην πιάτσα.Κανονικό πρόγραμμα.    Στο αριστερό μία κοπέλα ψηλή,κανονικών κιλών με καστανά μακριά μαλλιά χωρίς κανένα τατού στο σώμα της.Δεν την έχω ξαναδεί την συγκεκριμένη. Απλό.
Στο Φυλής 40 ήταν η Σάρα μαζί με μία άλλη κοπέλα που δεν είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο και πέρασα κατεύθειαν με το στανταράκι.Εικάζω οτι μάλλον ήταν η Άνι απο το Φυλής 71. Η Σάρα ελεύθερο στοματικό και η Άνι πρωκτικό.Πρώτη κατάθεση λοιπόν εδώ πάντα με καλές εντυπώσεις.
Στο Φυλής 54 ισόγειο ήταν η Ηλέκτρα την οποία και είδα σήμερα για πρώτη φορά. Πρόκειται για νόστιμη κοπέλα με ξανθά μαλλιά καρέ,κανονικών κιλών. Εμφανισιακά προσομοιάζει με την Εβελίνα απο το Αγκύρας 12 η οποία σήμερα δεν δούλεψε καθόλου. Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 56 ήταν η Ντιάνα,νόστιμη ψηλή,λεπτή κοπέλα με μαύρα πιασμένα μαλλιά. Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Α ήταν η Άννα κοπέλα ψηλή,λεπτή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους, λευκό δέρμα, νόστιμη εμφανισιακά.Έχω την εντύπωση πως πρόκειται για την Λάουρα της αλυσίδας η οποία μάλλον άλλαξε όνομα για να παραπλανήσει.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Δ 2 κοπέλες καινούριες η Ραμόνα και η Άντζελα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιο όνομα αντιστοιχούσε στην καθεμία.Πάντως η μία ήταν κοντή,ελαφρώς γεμάτη με καρέ μαύρα μαλλιά και πλαδαρό σώμα μέτριας εμφανίσεως έως αδιάφορη θα έλεγα και η άλλη ήταν πιο ψηλή,με πιο νόστιμο πρόσωπο,καστανά μαλλιά κατσαρά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους. λίγο πιο αδύνατη απο την πρώτη, ζουμερή και αυτή με φαρδιά κωλάρα. Για την δεύτερη ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Στο Φώκαιας 17 ήταν ψηλή κοπέλα, με τατού στην κοιλιακή χώρα,μαύρα μακριά μαλλιά, κανονικών κιλών προς το νταρντανέ, εμφανίσιμη με στυλάκι ντίβας.Καινούρια δεν την έχω ξαναδεί.Απλό πρόγραμμα. Στο Φώκαιας 25 στο ισόγειο ήταν η Άνκα η Πολωνέζα,ψηλή κοπέλα με ξανθά μαλλιά φλατ κάτω απο τους ώμους και τατού πίσω στην μέση ένα μεγάλο τριαντάφυλλο. Κανονικό πρόγραμμα και στο σαλόνι με καβλάντιζε για να περάσω.
Στο Φώκαιας 25 όροφος η Ανδριάννα,κοντή,ελαφρώς γεμάτη,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους, μέτρια προς συμπαθητική.
Στο Φυλής 67 ήταν η Αλίσια, πρώην Ανδριάννα αρκετά καβλά σε εμφάνιση.Λεπτή με ξανθά μαλλιά μακριά και σκυλέ καβλωτική φάτσα.Στο σαλόνι δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα πάντως παλιότερα που την είχα πάρει έκανε ελεύθερο στοματικό και κώλο κατ επιλογήν που τώρα νομίζω τα έβγαλε απο το πρόγραμμα.
Στο Φυλής 69 ισόγειο ήταν η Μάγια κλασσικά,κοντή,με καστανά μαλλιά πιασμένα,κανονικών κιλών με απλό πρόγραμμα και στον όροφο η παλιά καραβάνα Αννούλα.
Στο Φυλής 71όροφος ήταν η Μιράντα.
Τα Φυλής 73, 92Α&Β υπόγεια ήταν όλα κλειστά με αναμμένα φώτα.
Στο Αχαρνών 85 τσατσά ήταν η κασσέτα και μαζί της δούλευε ώριμη ημεδαπή με καστανοκόκκινα μαλλιά και ολόσωμο ,αδιάφορη εμφανισιακά, με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και τελειωτικό ισπανικό στο πρόγραμμα της.
Τέλος στο Αγκύρας 12 το αριστερό ήταν η Εύα,ψηλή Ρωσίδα με καστανόξανθά μακρια κατσαρά μαλλιά η οποία έχει ξαναδουλέψει στην αλυσίδα. Όταν την είχα πάρει και εγώ παλιότερα είχα περάσει μέτρια μαζί της. Για να βοηθήσω όσους δεν την θυμούνται να πω οτι παλιότερα τα μαλλιά της ήταν μαύρα κατσαρά και εμφανιζόταν και με γυαλιά οράσεως μερικές φορές στο σαλόνι.
Η αυλαία έπεσε στο διπλανό οίκο όπου και πήρα την Βίκυ το Ρωσιδάκι απο την Διδύμου 16 αλλά και το Λιοσίων 76 ισόγειο- αυλή.Λεπτή,γύρω στα 30,με ξανθά ίσια μακρια μαλλιά, και στήθη σκληρά σιλικονάτα.Στο σαλόνι δεν ανακοινώνεται μέσα όμως κάνει ελεύθερο στοματικό που μπορεί να γίνει και τελειωτικό κατόπιν συνεννόησης.
Καλό Σαββατόβραδο και καλή διασκέδαση εύχομαι σε όσους απο εσάς βγουν σήμερα!


 

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Μηνύματα
5.099
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
    Στο αριστερό μία κοπέλα ψηλή,κανονικών κιλών με καστανά μακριά μαλλιά χωρίς κανένα τατού στο σώμα της.Δεν την έχω ξαναδεί την συγκεκριμένη. Απλό.
η ντενισα ειναι με αλλαγμένο λουκ ;) ;)
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Σήμερα πήγα κεφάτος να δοκιμάσω την θεά-Σόνια που τόσοι έχουν γράψει για το τσιμπούκι της. Κανονικά στο σπιτάκι που δουλεύει πλέον στην Βέργας 6(το κάτω). Βγήκε με την αριστοκρατική άνεση κ αυτοπεποίθηση που την χαρακτηρίζει κ μου κόπηκαν τα γόνατα από το βλέμα της, τις βυζάρες της κ την σωματάρα της. Δυστυχώς το σαλόνι ήταν γεμάτο κ άλλοι 3 συναγωνιστές αποφάσισαν να περάσουν, ενώ το ένα δωμάτιο ήταν ήδη κατηλειμένο. Βαρέθηκα να περιμένω τόσο κ την έκανα για αλλού. Στο βέργας 3 το δεξιά ηταν κλειστό λόγω αλλαγής βάρδιας, στο αριστερά μια υποσχόμενη μιλφού με βυζάρες, κ πολλά πλαδαρά πιασίματα. Στην εξηκίου με τη μπλε πόρτα πρέπει να ήταν η γνωστή πορνοσταρ Τζούλια, αν δεν ήταν αυτή, ήταν μια ξανθιά μιλφού με βυζάρες κ μια κωλάρα τετραπέρατη (κ αρχετά πιασιματάκια). Στην τροφωνίου αλλάζαν όλα βάρδιες κ οι εκδιδόμενες ήταν έξω στο πεζοδρόμιο κ κουβεντιάζαν με τις τσατσές. Έλα σε κανά 20λεπτο μου είπαν. ΈΦυγα τελικά. Θα περάσω να δοκιμάσω την Σόνια μάλλον κανά πρωινό που δε θα έχει κίνηση ελπίζω

με τέτοιες σκηνές θα μπορούσες να τραβήξεις βίντεο για ντοκυμανταίρ.
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Δεν την αναγνώρισα καθόλου με το νέο της μαλλί. Επιπλέον σαν να πάχυνε και λίγακι γιατί την θυμόμουν πιο αδύνατη.

Ε, όχι και να πήρε κιλά η Ντενίζα . . . . . . .
Τα τελευταία 3-4 χρόνια, οδοντογλυφίδα είναι .. .
 
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Μηνύματα
204
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Γμτ αυτη τη μιραντα δε μπορω να την πετυχω με τιποτα!! καθε φορα που πηγαινω, δε δουλευει  :( :( :(
 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Μηνύματα
56.149
Κριτικές
171
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Συναγωνιστες ξερει κανεις να μου πει αν η ντιανα θα ναι σημερα στο δροσοπουλου?
Ευχαριστω πολυ
 

ach

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Μηνύματα
96
Κριτικές
8
Like
86
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες.... Φυλής 71 στο πάνω ήταν η Μιράντα χθες μετα τα μεσάνυχτα... μικροκαμωμένη αδύνατη με στηθος 1,5 .Δεν ξέρω αν η δική σας εμπειρία με τη συγκεκριμένη ήταν μια χαρά αλλα εμενα εχει να μου συμβεί πάνω απο 4 χρόνια να φύγει κοπέλα απο το δωμάτιο με άσχημο τρόπο αφήνοντας με με το πουλί στο χέρι λεγοντας μου οτι τελειωσε ο χρονος..... Μαύρο στη συγκεκριμένη λοιπόν κ ας παραδειγματιστεί απο τις υπόλοιπες κοπέλες που σέβονται τα χρήματα του άλλου εν καιρό κρίσης.....
 

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.971
Κριτικές
76
Like
9.656
Πόντοι
8.826
απογευματινη τσαρκα στην φυλης με μια καταθεση
ΦΥΛΗΣ
74 δεξια η αντζελα η αλβανιδα με κωλο  αριστερα η ανορεξικη ρομπερτα.καταθεση στην αντζελα θα ακολουθησει κριτικη
59 η αντινα  με τις βυζαρες και με το σκυλε προσωπο με απλο
71 οροφος η μιραντα το μπισκοτακι με απλο ισογειο η στεφανια η ψηλη νταρντανα μαυρομαλλουσα και με το τατουαζ με τα κινεζικα γραμματα πανω απ τον κωλο.με κωλο
65β το ποντικομαμι εμμανουελα απλο
61 η αλεξανδρα το τσουτσουνι απλο
40 η σαρα με ελευθερο στοματικο μονοκοματο σωμα με μικρα βυζια μετρια φατσα και χωρις κατι σεξουαλικο να με τραβαει πανω της.η αλλη κοπελα η αννι με κωλο αυτη ειναι πιο σεξουαλικη για εμενα με σγουρα μαυρα μαλλια που εφταναν μεχρι τον ωμο και με ενα πιρσινγκ σε ενα απ τα δυο ρουθουνια της
56 η νταινα  λεπτη μελαγχροινη κοπελα με κορμι ελαφινας με 1,5 στηθος,και βαδισμα που θυμιζει ελαφι απλο
69b η μαγια αδυνατο πιπίνι με σεξυ κορμακι και με ωραιο κωλαρακι.ελκυστικη φατσα και ενα περιεργο χρωμα μαλλιων που δυστηχως δεν θυμαμαι π λογο  χαμηλου φωτισμού
80 η ερωτικη ντανιελα.μολις με ειδε δεν με αφηνε να φυγω επειδη την προηγουμενη φορα δεν εδωσε τον καλυτερο της ευατο και ηθελε να επανορθωσει οπως μου ειπε ;)
86β η ξανθια σεξυ αδυνατη λωρη.αρκετα συνεσταλμενη στο σαλοναρισμα της.
109 οροφος καινουρια κοπελα η σαρα ξανθια αδυνατη με ωραιο κωλο ωραια φατσα αλλα τα μαλλια ηταν ανακαταμενα λες και ειχε ξυπνησει εκεινη την στιγμη.μαλιστα ειχε και δυο μελανιες πανω απ τον κωλο της.στο σαλοναρισμα της ηταν αρκετα συνεσταλμενη.
ισογειο κλασικά η αννα

ΑΓΚΥΡΑΣ
12Β ευα 30αρα ξανθια με μπουκλε μαλλί μεχρι τους ωμους με ωραιο σωμα και κωλο και με ενα τατουαζ δεξια πανω απ το βρακι της
12α η βικτωρια ξανθια μαλλια που φτανουν μεχρι την μεση της με ωραιο κωλο και με μετρια φατσα.απλο
ΔΥΔΙΜΟΥ
7β η νικολλετα ξανθο κοντο πιπίνι με ξανθο μπουκλε μαλλι που φτανει μεχρι τους ωμους με κορμι που κολαζει και αγιους αλλα με μετρια φατσα
7α η μουναρα ντενισα
ΠΙΠΙΝΟΥ
65Β Η συλβια 30αρα ψηλη κοπελα με μεσογειακη φατσα και σκουρο χρωμα δερματος πολυ μικρο βυζι κοντο αγοριστικο μαλλι μαυρο και με γεματη περιφερια.δινει κωλο.σημερα ηταν ντυμενη σαν ισπανιολα.
54 σε αυτο το σπιτι δεν θυμομουν οτι εχει τραβελια και εκανα το λαθος και μπηκα αναμεσα στο σαλονι και στην εισοδο εχει μια διαχωριστικη πορτα.ενα ξανθο τραβελι περασε τα χερια της μεσα απ τα καγκελα και επιασε τα αχαμνα μου :S :Sεκεινη τη στιγμη μου ηρθε να την γαμησω στο ξυλο αλλα συγρατηθηκα και εφυγα λες και ειχα βαλει νεφτι στον κωλο..
υ.γ :offtopic:ενω γυρναγα με τον ηλεκτρικο απ την φυλης ειδα στον σταθμο της καλλιθεας στην απεναντι πλευρα να περιμενει η μπετυ απ το 104 κατα 99 τοις εκατο.ειχε ντυθει με αρκετα προκλητικα ρουχα με κατι 20 ποντες γοβες και μια φουστα που δεν εφτανε καν μεχρι το γονατο της.ολα τα ανδρικα βλεματα ηταν στραμενα πανω της.πραγματικα καποιος να μην ξερει οτι κανει αυτη την δουλεια κατευθειαν το μυαλό του θα παει εκει ;) ;) ;)
καλησπερα συναδελφε και συνοδοιπορε……μηπως δε το πιασα καλα?….ξεκινησε και η στεφανια κωλο….(φυλης71)...
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.659
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
16
Η Λιλιαν η ξανθια μιλφ  απο διδυμου 16 που μετακομησε ?
 

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Μηνύματα
531
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Διπλή κατάθεση σήμερα σε Άννα στο 74 και Τζούλια από στο 67. Για την Άννα δεν θα πω πολλά. Όσοι την ξέρουν μάλλον θα έχουν περάσει καλά μιας και παρέχει πολύ καλές υπηρεσίες. Η Τζούλια όμως σήμερα μου παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη από πλευράς υπηρεσιών. Είχα 6 μήνες να την πάρω και οι εμπειρίες μου από αυτήν ήταν μέτριες.

Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή και με φιλική διάθεση. Τα προκαταρκτικά της και η συμπεριφορά της γενικότερα ήταν σε pse στυλ : φιλιά και γλειψίματα παντού , πίπα καλή και με διάρκεια ενώ στο σεξ πήρε πρωτοβουλίες και άλλαξε από μόνη της 3 παραλλαγές του καουγκερλ.

Της ζήτησα κώλο και στήθηκε στα 4. Μπήκα άνετα παρόλο που στο παρελθόν δυσκολευόμουν αρκετά. Αυτή συνέχισε στο ίδιο στυλ κουνώντας το σώμα της με ένταση ενώ παρόλο που καθυστέρησα να τελειώσω λόγω προηγούμενης κατάθεσης , δεν έδειξε να δυσανασχετεί καθόλου. Για μένα ήταν άλλη μια στουντιοεμπειρία σε μπουρδέλο.

ΥΓ. Η ΕΥΔΑΠ κάνει έργα στη Φυλής και κατά περιόδους κόβει το νερό στα σπίτια. 
 

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.013
Κριτικές
18
Like
131
Πόντοι
396
Καλησπέρα παίδες.... Φυλής 71 στο πάνω ήταν η Μιράντα χθες μετα τα μεσάνυχτα... μικροκαμωμένη αδύνατη με στηθος 1,5 .Δεν ξέρω αν η δική σας εμπειρία με τη συγκεκριμένη ήταν μια χαρά αλλα εμενα εχει να μου συμβεί πάνω απο 4 χρόνια να φύγει κοπέλα απο το δωμάτιο με άσχημο τρόπο αφήνοντας με με το πουλί στο χέρι λεγοντας μου οτι τελειωσε ο χρονος..... Μαύρο στη συγκεκριμένη λοιπόν κ ας παραδειγματιστεί απο τις υπόλοιπες κοπέλες που σέβονται τα χρήματα του άλλου εν καιρό κρίσης.....

Kαι εμενα μου εχει συμβει αυτο μια φορα(οχι με την ιδια κοπελα), αλλα μετα απο μια μεγαλη προσπαθεια καταφερα και πηρα ολα τα χρηματα μου πισω. Δηλαδη ελεος δεν ειναι πραγματα αυτα..πραγματικα... :tickedoff:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.667
Πόντοι
46.232
Στο Διδύμου 7    Στο αριστερό μία κοπέλα ψηλή,κανονικών κιλών με καστανά μακριά μαλλιά χωρίς κανένα τατού στο σώμα της.Δεν την έχω ξαναδεί την συγκεκριμένη. Απλό.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.667
Πόντοι
46.232
Δεν την αναγνώρισα καθόλου με το νέο της μαλλί. Επιπλέον σαν να πάχυνε και λίγακι γιατί την θυμόμουν πιο αδύνατη.
όχι έτσι ήταν , άλλαξε χρώμα μαλλί και φοράει συνέχεια κάλτσες διάφορα σκιστά κλπ γι αυτό θα σου φάνηκε πιο παχιά
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπέρα παίδες.... Φυλής 71 στο πάνω ήταν η Μιράντα χθες μετα τα μεσάνυχτα... μικροκαμωμένη αδύνατη με στηθος 1,5 .Δεν ξέρω αν η δική σας εμπειρία με τη συγκεκριμένη ήταν μια χαρά αλλα εμενα εχει να μου συμβεί πάνω απο 4 χρόνια να φύγει κοπέλα απο το δωμάτιο με άσχημο τρόπο αφήνοντας με με το πουλί στο χέρι λεγοντας μου οτι τελειωσε ο χρονος..... Μαύρο στη συγκεκριμένη λοιπόν κ ας παραδειγματιστεί απο τις υπόλοιπες κοπέλες που σέβονται τα χρήματα του άλλου εν καιρό κρίσης.....

Είναι από τις λίγες που μαζεύουν πελατεία, γι' αυτό σήκωσε αμανέ.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom