Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (31 μέλη και 282 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.115
Πόντοι
46.232
αρκετα εμφανησιμο μωρο.παιζει να την εχω πετυχει και να μην την θυμαμαι.παντως για να πηγε σε studio παει να πει οτι ηταν αρκετα καλη στο δωματιο
αυτό που λες δεν είναι απαραίτητο...να λάβεις υπόψιν σου ότι ούτε η εμφάνιση είναι απαραίτητη...το θέμα έιναι να έχεις τον σωστό "μάνατζερ"

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.115
Πόντοι
46.232
Την ομορφη καλησπερα μου,δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να σας κατατοπισω ρε μαγκες αλλα απο οσο θυμαμαι φωκαιας 25β νομιζω ειχα γαμηση μια ωραια καριολεια ρουμανακι και μου ειχε μεινει χαρακτηριστικο οτι νιαουριζε μιαου και μιαου συνεχεια,ξερεται που ειναι τωρα αυτη? :think:
η γνωστή Μόνικα "νιάου νίαου"

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
αυτό που λες δεν είναι απαραίτητο...να λάβεις υπόψιν σου ότι ούτε η εμφάνιση είναι απαραίτητη...το θέμα έιναι να έχεις τον σωστό "μάνατζερ"
εσυ την ειχες δοκιμασει??και αν αν βεβαια μπορεις κανε μου μια συντομη περιγραφη απ τις υπηρεσιες της.επειδη σκεφτομαι να την τιμήσω και στην σημερινη εποχη δεν ειναι καιρος να σπαταλαμε 50αρικα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.115
Πόντοι
46.232
χαιρετε συναγωνιστες

τι τρεχει με το σπιτι Φωκαιας 27, το γωνιακο εσωτερικο στον ημιωροφο? οταν μπαινεις στο κτηριο το γωνιακο απο την γκαραζοεισοδο, αμεσως αριστερα υπαρχουν κατι παρκε σκαλια που σε οδηγουν σε μια κοκκινη πορτα. κατα την δικη μου εμπειρια προκειται για πακιδοσπιτο. σχεδον χωρις εξαιρεση, καθε φορα που εχω περασει για να εξευρενισω τι παιζει, εχω συναντησει πακιδες να στρογγυλοκαθονται και να περιμενουν τη σειρα τους καμαρωτους. και να φανταστειτε πως η πρωινη κοπελα δηλωνει Ελληνιδα, παροτι μοιαζει για Πολονεζα. η προφορα της ομως θα μπορουσε καπως να σε πεισει. δε ξερω, παντως η φαση με εχει ξενερωσει και θελησα να ενημερωσω. τα συμπερασματα δικα σας comrades. μου φαινετε πως με τις αναδουλειες τα σπιτια στην περιοχη Φυλης αρχιζουν και μετατρεπονται σε Μεταξουργειο.
μάλιστα.... καμία σχέση , έκτος αν εννοείς τους μικροπωλητές  

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
μάλιστα.... καμία σχέση , έκτος αν εννοείς τους μικροπωλητές  
μαλον ο φιλος μας αυτους εννοει γιατι και εγω δεν βλεπω τωρα τελευταια να αφηνουν πακηδες να μπαινουν μεσα στα μπουδελακια.μονο μια φορα ειχα δει εναν να τον αφηνουν να μπαινει στο φυλης 74 το δεξια

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
H Nταιάνα, ρωσσίδα μιλφού νταρντάνα, στο Αλκιβιάδου 16Α που δούλευε τέτοια εποχή πέρσυ, ξέρει κανείς που πήγε?
Πριν κάτι μήνες είχε εμφανιστεί μερικές φορές στα Τροφωνίου.
Τώρα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.115
Πόντοι
46.232
αφού μόνο silver alert δεν είχες κινητοποιήσει  :2funny: :2funny: :2funny:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Στον όροφο της Καλύμνου 48 εμφανίστηκε ένα καινούριο μιλφ,γύρω στα 40. Λεπτή,με καρέ μαλλί καστανόμαυρο με ανταύγειες,λευκό δέρμα,Ρωσόφωνη με προσωπάκι έκφυλο με αριστοκρατική φινέτσα.

Λές να είναι η Σοφία που μου είχε γυαλίσει κάποτε από το Διδ. 16 ? ? ?
Μια φορά την πέτυχα και μετά εξαφανίστηκε από προσώπου μπουρδέλου.
(και όταν ρώτησα την τσα2 μου είπε ότι σταμάτησε . . . )

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Υποτονικη πριν καμια ωρα η κινηση περιξ Φυλης,πολυ μουναρα στο Φωκ25 η Ανκα,εμφανισιακα τουμπανο,δεν τεσταρα.

Τελικά, είναι η γνωστή Άνκα από Πιπ. 65 και Φυλ. 109β, με τα μακρυά ξανθά μαλλιά, καλύγραμμο σωματάκι, αλλά σταφιδιασμένο στηθάκι ? ? ? 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.115
Πόντοι
46.232
Τελικά, είναι η γνωστή Άνκα από Πιπ. 65 και Φυλ. 109β, με τα μακρυά ξανθά μαλλιά, καλύγραμμο σωματάκι, αλλά σταφιδιασμένο στηθάκι ? ? ? 
δεν την έχω δεί ακόμα , αλλά από τα γραφόμενα του billy 13 και επειδή γνωρίζω τα γούστα του και τι εννοεί με το ωραίο ,
συμπεραίνω ότι είναι άλλη...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ότι λέει ο φίλος n.smirni76,φίλε μου....... Είναι μουνάρα λέμε.......άλλη είναι! Να έλεγα για κάποια με σταφιδιασμένο στήθος,ότι είναι καλή...δεν υπάρχει περίπτωση! :dancing: :dancing: :dancing:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ότι λέει ο φίλος n.smirni76,φίλε μου....... Είναι μουνάρα λέμε.......άλλη είναι! Να έλεγα για κάποια με σταφιδιασμένο στήθος,ότι είναι καλή...δεν υπάρχει περίπτωση! :dancing: :dancing: :dancing:

Εντάξει, ρε μεγάλε , δεν σε είπαμε και καμπούρη . . .  . :grin:

Έτσι κι αλλιώς, για να δείς το στήθος της κοπέλας, θα πρέπει να περάσεις στο δωμάτιο πρώτα.  :boobies:
Αλλιώς φαίνεται με τα εξελιγμένα σουτιέν, αλλιώς χωρίς . . . .   :tits2:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Περαντζάδα με φιλαράκι απόψε το βράδυ από Φυλής και πέριξ...Είχε λίγο κινησούλα, όχι χαμό, αλλά μέτριο το γενικό επίπεδο των κοριτσιών. Η πιο ωραία ίσως ήταν στο σπιτάκι της Ντενίσας (Άννα ή Ιωάννα) αλλά είχε κόσμο όταν μπήκαμε και φύγαμε. Δεν ξέρω μέσα βέβαια αν είναι εξίσου καλή. Και η Ελένη (από Φ104) ήταν ομορφη και γλυκιά στη Φωκαίας. Μαυρούλες δεν εθεάθησαν στα σπιτάκια αλλά γενικά το κλίμα ήταν λίγο υποτονικό...Επίσης, πουθενά δεν άκουσα "μόνο Έλληνες". Αυτά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom