Χλεχλέκια ήταν έπιπλο δηλαδή;
Επί της ευκαιρείας , αυτή η άδικη επίθεση που έγινε στο Ν.Σμύρνη δείχνει τα μεγάλα κόμπλεξ που κουβαλάμε εμείς οι Έλληνες. Κατά ένα μέρος κατά τη γνώμη μου οφείλεται στην έλλειψη σεξ (αγαμία). Η Φυλής είναι άδεια ενώ στο Μετάξι υπάρχει κάθε φυλή εκτός από Έλληνες. Από έλληνες εμείς κι εμείς είμαστε στην πιάτσα. Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς γίνεται άντρες να μην πηδάνε για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα (ξέρω ότι πολλοί είναι χωρίς ταίρι για χρόνια , οπότε τα "είμαστε παντρεμένοι" ή "έχουμε όλοι γκόμενα" τα ακούω βερεσέ). Ποιος ξέρει πάλι πόσοι αύριο θα είναι μόνοι του Αγίου Βαλεντίνου; Το να είναι κάποιος μόνος το καταλαβαίνω , το να μην πηδάει δεν το καταλαβαίνω , και το να τη λέει και στους άλλους που θέλουν να πηδάνε , ε αυτό πια είναι αίσχος. Κόψτε ορισμένοι την πυρφορίαση , και για το "λεφτά δεν υπάρχουν" είναι εν μέρει παραμύθι , διότι πώς βρίσκεις κύριε λεφτά να πληρώνεις ένα κάρο βλακείες (κινητά , καφετέριες και ένα σωρό άλλα) αλλά δεν μπορείς να βρεις δέκα ευρώ για
Μεταξουργείο (ή και είκοσι για Φυλής , σιγά τα λεφτά). Εντάξει , δεν είπαμε να πηγαίνεις κάθε μέρα. Αν όποιος δεν είχε γυναίκα στην Αθήνα πήγαινε στα σπιτάκια μια φορά το μήνα , τότε θα είχε τόσο κόσμο που θα σου κλείνανε ραντεβού πια αργά και από επίσκεψη σε παθολόγο του ΙΚΑ... Καλύτερα για μας βέβαια που δεν έχει κίνηση και πηδάμε όποτε θέλουμε και τόσο φτηνά , αλλά τα κόμπλεξ σε αυτόν τον τόπο δεν τα μπορώ άλλο.
Τους μόνους που δικαιολογώ είναι αυτούς που μένουν στην επαρχεία , εκείνοι πράγματι δεν έχουν επιλογές. Οι διαμένοντες στην Αθήνα για μένα δε δικαιολογούνται. Τουλάχιστον ας μη βγάζουν χωλή προς τους φυσιολογικούς (αυτούς που θέλουν να κάνουν σεξ εννοώ).