samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εννοείς ενδοκρινολόγο.πιο αργά και από επίσκεψη σε παθολόγο του ΙΚΑ
Οι παθολόγοι δεν έχουν τόσο μεγάλη αναμονή.
Εννοείς ενδοκρινολόγο.πιο αργά και από επίσκεψη σε παθολόγο του ΙΚΑ
Πληρης ισοπεδοση των ανθρωπινον στιγμων...αμα ειναι νανεβασουμε ολοι φοτο απο τανες που ειχαμε σχεση και να ξεκατηνιαστουμε...ελεος σε αυτον που την ανεβασε.. :SΩραία η Μπαρμπορίτσα φίλε, αλλά νομίζω ότι είναι ενάντια στους κανόνες του σάιτ η δημοσιοποίηση της φωτό.
Θα πάμε μια βόλτα να δούμε όταν με το καλό έρθω;κοίτα έχει κανονικό σώμα ωραίο στητό βυζί και το δυνατό τς σημείο είναι ο κώλος της , στην φάτσα μέτρια
μιά φορά την έχω πάρει και ήταν άνω του μέσου όρου.
όλα είναι θέμα γούστου , πάντως όσες φορές την έχω δει γινόταν λαϊκό προσκύνημα , τυχαίο ????
Πρωί.............Η Μπάρμπαρα στο Φωκαίας 24 είναι, έτσι?
Τόσο καλή είναι αυτή ρε φίλε;
Μήπως ήρθε η ώρα να πάω Μετάξι;;;
Δηλαδή η σωστή μεταχείρηση επέρχεται κατόπιν γνωριμίας λόγω πολλών επισκέψεων...oχι να μην πας. πολυ τυπικη θα ειναι αν δεν σε ξερει και η τσατσα αν εισαι στα μεσα δωματια χτυπαει πορτα στο 5-6λεπτο ανετα. γενικα δεν ξερω γιατι γινεται τοσος χαμος προφανως λγω εμφανισης και μονο.
Δηλαδή η σωστή μεταχείρηση επέρχεται κατόπιν γνωριμίας λόγω πολλών επισκέψεων...
Επαγγελματίες...
Να'σαι καλά πάντως για τις πληροφορίες...
για την τζωρτζιαννα λετεΒασικα πιο πολυ αν της αρεσεις παρα το αν πας πολλες φορες...
Μπορω να σου πω και περισσοτερα σε πμ για την συγκεκριμενη βασικα επειδη δεν γουσταρω να τα πω εδω.
Αν επιστρέψει η Αλβανο/Σέρβα......θα περάσουμε ωραία.......Να σημειωσω μια επιστροφη.Επεστρεψε η Τζουλια η Σερβα που δουλευε με την Αλεξανδρα απο Φ65.Εντος των επομενων ημερων επιστρεφει και η Αλεξανδρα.
Αν επιστρέψει η Αλβανο/Σέρβα......θα περάσουμε ωραία....... fuck2
Eγω θελω και βιτσια!!!Αν επιστρέψει η Αλβανο/Σέρβα......θα περάσουμε ωραία.......
Πάντως αντέχει σκληρό γαμήσι η ΑλβανοΣέρβα........Eγω θελω και βιτσια!!!
ΕΥΓΕ!!!Πάντως αντέχει σκληρό γαμήσι η ΑλβανοΣέρβα........