Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (16 μέλη και 106 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μάλλον δεν είσαι μπουρδελιάρης και γουστάρεις Ελλεηνίδες.

Αν κυβερνούσαν οι μαλάκες της ακροδεξιάς ή της ακροαριστεράς δεν θα είχε μείνει μπουρδέλο για δείγμα. Οι μεν θα τα έκλειναν για λόγους τάξης και ηθικής και οι δε επειδή τα θεωρούν εκμετάλλευση των γυναικών.

Οι πραγματικοί μπουρδελιάρηδες σιχαίνονται το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή. Χίλιες φορές ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Ζήτω ο φιλελευθερισμός!  :rockon:
δεν ξερω αν το να γουσταρω και κανονικες γυναικες (οχι πουτανες) με κανει μη μπουρδελιαρη. παντως στην ζωη μου δεν σκεφτομαι μονο τα μπουρδελα.
εσυ φιλτατε πικερ πιστευω εισαι ενα κλασσικο παραδειγμα του γιατι πρεπει να κλεισουν τα μπουρδελα. γιατι αμα δεν υπηρχαν μπουρδελα και πουτανες θα ησουν μια χαρα. (φιλικα παντα δεν το λεω να σε προσβαλω και για εμενα τα ιδια πιστευω)
 

Επισκέπτης
Ειδικά στο πάνω μέρος της Ιάσωνος έχει συνεχή παρουσία η αστυνομία και δεν μαζεύονται πια εκεί. Αλλά τώρα που δεν έχει πια πρεζάκια δεν έχει και καλές γκόμενες στα Ιάσωνος 1.   :headbang:   :2funny:

παλι λες οτιναναι... στο Ιασωνος 1 εχει μια απο τις καλυτερες γκομενες του Μεταξιου την Αλέξια... ασε τις ενημερωσεις για οσους πραγματικα πανε σε μπουρδελα και δε γραφουν απλα θεωριες στο ιντερνετ...
 

Επισκέπτης
παιδες κατεβηκα σημερα με σκοπο να γαμησω την νικη απο μαραθωνος 59 να μην χυσω και καπακια να παω να με αδειασει η αλιονα..

πηγα καρφωτος μαραθωνος περασα γαματα με την νικη που πραγματικα τα βρισκουμε τρελα.

μετα πηγα στην γιαννα (φ27) για να χυσω και ενω μου εκανε πιπα επιμονα για να χυσω ξαφνικα τον παιρνω στο χερι πανω απο το ανοικτω στομα της και πανω που παω να τελειωσω φευγει και μου λεει δεν κανω τελειωτικο!!! αφου καταφερα να σταξουν 2-3 σταγονες και να μην χυσω με υπερπροσπαθεια την ειδα να φευγει με απαθεια!
και εχω να πω το εξης οταν η μυκη εκοψε το τελειωτικο με το που με ειδε μου ειπε οτι το σταματησε και αν θελω να μην περασω.. ετσι φερονται η σωστες τανες στους τακτικους πελατες και οχι σαν την γιαννα που παριστανε οτι κανει τελειωτικο για να γλιτωσει το γαμησι και με το πηγα να χυσω εφυγε αποτομα δεν καθησε καν να τελειωσω στο στηθος ή την κοιλια της..
εννοειτε οτι δεν ειπα τπτ αλλα δεν ξαναπαταω ουτε απ'εξω γιατι θεωρω οτι με δουλεψε οχι μονο γιατι δνε με προειδοποιησε (ξερει οτι παω μονο για το χυσιμο) αλλα επαιξε και ολοκληρο θεατρο για να μην την γαμησω


και θα αναρωτιεστε γιατι δεν πηγα στην αλιονα που ειχα σχεδιασει. πηγα αλλα οταν ημουν εξω σκαει η αστυνομια με 2 ατομα της χρυσης αυγης κανουνε ντου στα 4 σπιτια, χωρις φασαριες και μαλακιες τις αναγκαζουν να κλεισουν. εφυγαν ολοι χωρις συληψεις και μαλακιες και χωρις τσαμπουκαδες!
δηλαδη οι2 Χ.Α. υποδειξαν στους μπατσους που ειναι τα παρανομα σπιτια παρακολουθησαν διακριτικα το κλεισιμο και πραγματικα δεν ασχοληθηκαν με καποιους ρουμανους και μαυρους που ηταν απεξω (οι χρυσαυγιτες ηταν τρελα ντουκια)
και λεω λοιπον η μαφια που εχει τα μπουρδελα δεν εχει προβλημα με μπατσους γιατι τους λαδωνει (και κλεινουν πριν τα ντου). δεν εχει προβλημα με καμια κυβερνηση γιατι "ειναι πολλα τα λεφτα αρη" αλλα με την ΧΑ δεν μπορει να την βγαλει καθαρη γιατι οι ανθρωποι εχουν βαλθει με καθε κοστος να καθαρισουν οσο μπορουν την ελλαδα.
οι ανθρωποι δεν λαδονονται, δεν καλοπιανονται, δεν κανουν σκοντο στις αρχες τους. και εγω τετοια ατομα τα γουσταρω. και δεν το λεω μονο για τα μπουρδελα αλλα σε παρα πολλες περιπτωσεις χωρις κανενα οφελος στεκονται διπλα στον ελληνα που το εχει αναγκη. δεν ειδα μια φορα εναν αριστερο ιδεολογο της πουτσας να βγει στο δρομο να παει στα μπουρδελα να τα κλεισει, παρα μονο να κολανε αφισες ξερουν και να γραφουν με σπρει στους τοιχους "καθε πληρωμενος οργασμος, ενας ακομα βιασμος" και αλλα και καλα ψαγμενα.
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


το ξερω οτι ακουγετε περιεργο ενα αρρωστακι σαν εμενα να υποστιριζει το κλεισιμο 4 σπιτιων αλλα:
1) η συμπεριφορα της ΧΑ εδειξε τον δρασης της σε ολα τα θεματα και εμενα μου αρεσει
2) απο το να αρρωστησουν και αλλα παιδακια οπως εγω καλυτερα να κλεισουν ολα
3) οπως και να το κανουμε ειναι ενα τεραστιο κεφαλαιο που φευγει απο την ελλαδα

χωρις να θελω να σε αμφισβητήσω, απλα θελω να μαθω πως ξερεις οτι ηταν της ΧΑ οι τυποι που λες?

 

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.659
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
16
Άλλοι 11 παράνομοι οίκοι ανοχής στο κέντρο της Αθήνας

Έντεκα ακόμη οίκοι ανοχής εντοπίστηκαν να λειτουργούν παράνομα μετά από αστυνομικούς ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Παράλληλα, από τους οίκους ανοχής συνελήφθησαν συνολικά 23 άτομα, εκ των οποίων 20 αλλοδαπές, δύο Ελληνίδες και ένας Ελληνας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παραβίαση σφραγίδων της αρμόδιας αρχής και παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων ατόμων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
3.002
Κριτικές
1
Like
711
Πόντοι
96
Σημερα ειχα κατι δουλειες στο κεντρο και οπως κατεβαινα την αχαρνων λεω δε σταματαω να δω τι παιζει στη διδιμου να ενημερωσω και τους φιλους μου τους καυλιαρηδες? Εχουμε κ λεμε λοιπον:

Δ18 πανω: Η 40αρα Ελληνιδα (ετσι φανηκε) Βαλια με πρωκτικο. Κοντο μαλλι και πιασηματα και μεγαλουτσικα πεσμενα βυζια! Για μενα μπαζο!

Δ18 υπογειο: Η Συλβια. Ξανθια με κοντο επισης μαλλι και μετριο σωμα και εμφανιση.. ουτε χοντρη ουτε αδυνατη με μεγαλα σχετικα βυζια. Μπηκα μεσα και περιμεναν αλλοι 3. Οταν εμφανιστηκε η κοπελα η τσατσα ειπε το γνωστο ποιημα στο οποιο ανεφερε και ακαποτη πιπα και κωλο. Οταν ειδε οτι παω να φυγω συνεχισε σε ενα παραληρημα στο οποιο ελεγε οτι μαλακια της ερχοταν στο κεφαλι. Αυταρχικο, τελειωτικο, παιχνιδια και ουτε που θυμαμαι τι αλλο! Εχει πεσει πεινα φαινεται!

Δ20: Η νταρντανα ρωσιδα (νομιζω ετσι ειπε) Βικτωρια! Ψηλη ξανθια με μεγαλα βυζια.. βασικα ολα μεγαλα τα ειχε και μεγαλουτσικη σε ηλικια. Αλλο ενα μπαζο για μενα!

Με εκτιμηση.. ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:
 

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.448
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Στα γρηγορα σημερα το πρωι...
Φυλης 109 ισογειο
Αννα το skinny μελαχρινο με το πονηρο μουτρακι!Ολα τα δωματια γεματα..
Φυλης 109 ανω
Βικυ...η γνωστη μελαχρινη του Farkeli μαζι με την Μικαελα ενα αδιαφορο ξανθο με ακωλιαση!
Μαγνησιας 11
Στεφανια...λατινομιλφ με ψιλοελκυστικη φατσα κ αρκετα καλη πισω οψη!Πιθανοτατα ειναι η ιδια που δουλευει στο Κων/λεως 130
Φυλής 67
Λεπτο μελαχρινο συνηθισμενης εμφανισης
Φυλης 65 ισογειο
Αλεξανδρα..το petit ξανθο μαζι με την Γαβριελα ενα καστανο χαζοχαρουμενο συμπαθητικης εμφανισης!
Αγκυρας 12(μπλε πορτα)
Εβελινα...ξανθο ρωσσικο μιλφ με αγορε  μαλλι...μου θυμισε πολυ την Κατερινα απο Αγιου Μελετιου 37,Διδυμου,Καλυμνου κλπ στο πιο εμφανισιμο παυλα εκφυλο!Στα υποψιν....
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σύντομη βόλτα στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.Πολλά σπιτάκια κλειστά και κόσμος ελάχιστος που τσάρκαρε.Λίγο η ζέστη,λίγο η αφραγκία και λίγο οι εφόδοι της αστυνομίας έχουν συντελέσει σε αυτήν την ανορεκτική κατάσταση για σεξ που επικρατούσε σήμερα στους δρόμους του αγοραίου έρωτα.Να σημειώσω οτι εχθές που πέρασα απο την περιοχή λόγω κάποιας δουλειάς που είχα αντίκρισα στην κυριολεξία ένα έρημο τοπίο με τους περισσότερους οίκους ανοχής να είναι κλειστοί.
Πέρασμα απο Αλκιβιάδους 16Α όπου κατέθεσα στην Νταιάνα την Βουλγάρα η οποία είναι αρκετά φιλότιμη κοπέλα και σέβεται τα λεφτά του πελάτη.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Βικτώρια ψηλή,νταρντάνα με κοντά ξανθά μαλλιά αδιάφορη για μένα προσωπικά. Στο ΔΙδύμου 16 ήταν η Σόνια.
Το Φυλής 54 όροφος παραμένει κλειστό.Το Φυλής 74 υπόγειο είχε την Άννα την καινούρια αδύνατη κοπέλα με τα κοντά μαύρα μαλλιά.Αυτή την φορά εμφανίστηκε στο σαλόνι με χαμόγελο αλλά η καρδιά της απο μέσα της μάλλον της έλεγε άλλα αφού το περπάτημα της ήταν αρκετά κουρασμένο και ξεψυχισμένο.
Το Φυλής 59 πάνω και κάτω κλειστό καθώς και το Φυλής 61.Στην Φώκαιας 17 κλειστό το ισόγειο ενώ στην μπροστινή πόρτα του ορόφου είχαν τοποθετήσει μαρμάρινη προθήκη για να μην εισέρχονται προφανώς στον χώρο και τον βρωμίζουν.Φώκαιας 22 και 24 κλειστά.
Το Φώκαιας 19 είχε την ίδια καινούρια κοπέλα που είχα δει την προηγούμενη φορά.Κανονικών κιλών με  μακριά καστανόξανθα μαλλιά,απλώς νόστιμη με απλό πρόγραμμα με 69.Το Φυλής 65 όροφος ήταν κλειστό.Όλη η πολυκατοικία Φυλής 92 και Μονής Προδρόμου παραμένει σφραγισμένη  και μάλλον τα τρία απο τα τέσσερα δεν θα ξαναλειτουργήσουν.
Στο Φυλής 67 είδα κοπέλα καινούρια ψηλή,αδύνατη  λευκή με μαύρα καρέ μαλλιά.Νοστιμούλα.Με απλό πρόγραμμα.Στο Φυλής 69 όροφος ήταν η Ναταλύ χονδρούλα με κοντά μαύρα μαλλιά με όμορφο πρόσωπο και καμπύλες.Ισπανικό και κανονικό πρόγραμμα.Είναι καλή για όσους αρέσκονται να πηδάνε όμορφες χονδρές.
Στο Αγκύρας 12 αριστερό ήταν η Εβελίνα μιλφ με κοντό ξανθό μαλλί ,κανονικών κιλών με αρκετά φαρδιά κωλάρα.Έχει ξαναπαίξει στην αλυσίδα καθώς και για λίγο στο Μαγνησίας 1.Ελεύθερο στοματικό. Στο δεξιό ήταν η Καρίνα η οποία είχε τιμηθεί μία φορά στο Φώκαιας 27 όροφος όπου είχε ξεκινήσει.Καλή μέσα αλλά εμφανισιακά δεν συμβαδίζει με τα γούστα μου.Ελεύθερο στοματικό.
Τέλος ανέβηκα στο Φυλής 71 όροφος όπου πήρα μετά απο καιρό την Ελένη.Η Ελένη είναι κοπέλα με ξανθά μαλλιά και ανοιχτούς οφθαλμούς,λευκή,κανονικών κιλών και έχει βάλει και λίγα παραπανίσια κιλά που δεν την πολυκολακεύουν.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Έχει δουλέψει αρχικά στο Φυλής 66Δ,μετά Φυλής 40 και λίγο ρεπατζού στο Αλκιβιάδου 16Β.Την είχα δοκιμάσει και στα τρία πριν τα γεγονότα και ήταν αρκετά καλή.Ελλείψει άλλου στάνταρ την πήρα σήμερα όπου και διαπίστωσα οτι η κοπέλα έχει χειροτερέψει τις υπηρεσίες της.Μέτρια εμπειρία και θα γράψω μία διευκρινιστική κριτική μιας και πλέον έχει χειροτερέψει.
Επίσης να ενημερώσω οτι τα Ρεμούνδου 21 ισόγειο και όροφος ήταν κλειστά και αυτά.Αν και νομίζω οτι οι παλιοί μπουρδελιάρηδες το γνωρίζετε θα αναφέρω για τους πιο καινούριους οτι τα Περγάμου 27,Αλκαμένους 117 και 113 είναι κλειστά κάθε Σάββατο πρωινή βάρδια λόγω λαικής.
Δυστυχώς λόγω των σύντομων καταθέσεων που είχα δεν κατέστη δυνατόν να επεκτείνω την τσάρκα μου παραπάνω αν και λίγο πολύ στην περιοχή δουλεύουν σχεδόν οι ίδιες και της γνωρίζουμε πλέον.Ελπίζω και με αυτά τα λίγα που είδα και ανέφερα να σας βοήθησα.Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
παλι λες οτιναναι... στο Ιασωνος 1 εχει μια απο τις καλυτερες γκομενες του Μεταξιου την Αλέξια... ασε τις ενημερωσεις για οσους πραγματικα πανε σε μπουρδελα και δε γραφουν απλα θεωριες στο ιντερνετ...

Respect!
 

Επισκέπτης
χωρις να θελω να σε αμφισβητήσω, απλα θελω να μαθω πως ξερεις οτι ηταν της ΧΑ οι τυποι που λες?
στα μπλουζακια τους στην πλατη ψηλα στο σβερκο ειχε το σημα της χρυσης αυγης.
οπως καταλαβαινεις δεν χωρα αμφιβολια.
και μαλιστα αρχικα νομιζα οτι ηταν μπατσοι αλλα ο ενας ειχε τατουαζ στο χερι και μου εκανε εντυπωση γιατι δεν τους αφηνουν και πλησιασα και παρατηρησα το σημα της ΧΑ
 

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.080
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Σήμερα μεσημέρι-απόγευμα είχε γενική σκούπα, και Φυλής, και Μετάξι.

Η πληροφορία είναι "από μέσα".

Ξέρω σπίτι που έκλεισε, έσβησε το φως, και η κοπέλα δεν μπορούσε να φύγει να πάει σπίτι της.

Έμαθα και το λόγο που γίνονται όλες αυτές οι σκούπες.  Αλλά δεν είναι ανακοινώσιμος δημόσια.
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Aυτη την ωρα σχεδον όλα κλειστα στη φυλης,οποτε κανονιστε τη βολτα σας για αργοτερα,μ εξαιρεση
65β η μελαγχροινη κατερινα και η λεπτη ξανθια αλεξανδρα
84α σονια η ιταλιδα
86α τζουλια,η κοντοπουτανη μελαγχροινη
86β επισης ανοικτο
71α επισης ανοικτο
Φωκαιας 25α και β ανοιχτα
Διδυμου
8α αννα λεπτη καστανοξανθη με πολύ μετριο προσωπο και αδιαφορο σωμα
8β καρμεν
Διδυμου 16-20 κλειστα,τα υπολοιπα της φωκαιας,όλα της αλκιβιαδου και της αγκυρας στο 12 α και β

μοναχική βόλτα στις  01.30......


       
Δεν ξερω αν εισαι μονος,μοναχικος η΄πραγματικα ελευθερος..Ελευθερος να κανεις οτι θελεις η' αυτο που θελεις.Εγω παντως περυσι το καλοκαιρι κανοντας τετοιες βολτες,μοναχικες,και οχι στη φυλης καταλαβα οτι ειμαι ελευθερος..θα τα πουμε και για καφε καποια στιγμη πιστευω
Υ.Γ Professor ευχαριστω  ;)
 

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Μηνύματα
525
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
στα μπλουζακια τους στην πλατη ψηλα στο σβερκο ειχε το σημα της χρυσης αυγης.
οπως καταλαβαινεις δεν χωρα αμφιβολια.
και μαλιστα αρχικα νομιζα οτι ηταν μπατσοι αλλα ο ενας ειχε τατουαζ στο χερι και μου εκανε εντυπωση γιατι δεν τους αφηνουν και πλησιασα και παρατηρησα το σημα της ΧΑ

Έτσι κι αλλιώς οι μισοί μπάτσοι Χρυσαυγίτες είναι... Η γουρουνίλα δεν φεύγει από πάνω τους με τίποτα...
 

Επισκέπτης
παλι λες οτιναναι... στο Ιασωνος 1 εχει μια απο τις καλυτερες γκομενες του Μεταξιου την Αλέξια... ασε τις ενημερωσεις για οσους πραγματικα πανε σε μπουρδελα και δε γραφουν απλα θεωριες στο ιντερνετ...

Mου αρέσει που ο άλλος σου δίνει και "respect"...   :jerking:

Ρε καραγκιόζο εγώ πάω πιο συχνά στα μπουρδέλα από εσένα και από τους περισσότερους που γράφουν ενημερώσεις. Επειδή γράφετε ενημερώσεις νομίζετε ότι είστε και σχετικότεροι?

Φυσικά την ξέρω την Αλέξια, για εμένα είναι μπάζο. Μεγάλο κεφάλι, ίσιο σώμα, άχαρη γενικά. Συγκρίνεται αυτή με Ρουσλάνα, Εύα, Μόνικα, Σοφία που έχουν περάσει από εκεί?
 

Επισκέπτης
Σήμερα μεσημέρι-απόγευμα είχε γενική σκούπα, και Φυλής, και Μετάξι.

Η πληροφορία είναι "από μέσα".

Ξέρω σπίτι που έκλεισε, έσβησε το φως, και η κοπέλα δεν μπορούσε να φύγει να πάει σπίτι της.

Έμαθα και το λόγο που γίνονται όλες αυτές οι σκούπες.  Αλλά δεν είναι ανακοινώσιμος δημόσια.

Ο κυριότερος λόγος που γίνονται οι σκούπες είναι για να ανακρίνουν τις κοπέλες με σκοπό να τους αποκαλύψουν αν κάνουν οικειοθελώς τη δουλειά ή αν από πίσω κρύβεται νταβατζής. Πάντα γι΄αυτό γίνονταν οι σκούπες και από αυτή την πλευρά είναι καλό να γίνονται.  :sunglasses:
 

Επισκέπτης
δεν ξερω αν το να γουσταρω και κανονικες γυναικες (οχι πουτανες) με κανει μη μπουρδελιαρη. παντως στην ζωη μου δεν σκεφτομαι μονο τα μπουρδελα.
εσυ φιλτατε πικερ πιστευω εισαι ενα κλασσικο παραδειγμα του γιατι πρεπει να κλεισουν τα μπουρδελα. γιατι αμα δεν υπηρχαν μπουρδελα και πουτανες θα ησουν μια χαρα. (φιλικα παντα δεν το λεω να σε προσβαλω και για εμενα τα ιδια πιστευω)

Εσύ, παρόλο που διαφωνούμε σε πολλά, μου αρέσει που πάντα απαντάς με ευγένεια.  :sunglasses:
 

Επισκέπτης
Mου αρέσει που ο άλλος σου δίνει και "respect"...   :jerking:

Ρε καραγκιόζο εγώ πάω πιο συχνά στα μπουρδέλα από εσένα και από τους περισσότερους που γράφουν ενημερώσεις. Επειδή γράφετε ενημερώσεις νομίζετε ότι είστε και σχετικότεροι?

Φυσικά την ξέρω την Αλέξια, για εμένα είναι μπάζο. Μεγάλο κεφάλι, ίσιο σώμα, άχαρη γενικά. Συγκρίνεται αυτή με Ρουσλάνα, Εύα, Μόνικα, Σοφία που έχουν περάσει από εκεί?

μονο οι πουτανες και οι τσατσαδες και οι νταβαδες ειναι πιο συχνα απο εμενα στα μπουρδελα, και αν ειναι η Αλέξια μπαζο ασε να το κρινουν αλλοι που κανουν επισκεψεις σε μπουρδελα και βλεπουν με τα ματακια τους πουτανες και δε τις φαντσαζονται  μεσω ενημερωσεων σαν εσενα
 

Επισκέπτης
μονο οι πουτανες και οι τσατσαδες και οι νταβαδες ειναι πιο συχνα απο εμενα στα μπουρδελα, και αν ειναι η Αλέξια μπαζο ασε να το κρινουν αλλοι που κανουν επισκεψεις σε μπουρδελα και βλεπουν με τα ματακια τους πουτανες και δε τις φαντσαζονται  μεσω ενημερωσεων σαν εσενα

Δηλαδή ρίχνεις πάνω από 4 τη βδομάδα? Γιατί εγώ τόσα ρίχνω φέτος μέσο όρο.

Η γκόμενα που λες για μένα είναι μπάζο, σαν κολυμβήτρια, με πλάτες και χωρίς καμπύλες. Στο πρόσωπο μέτρια με μεγάλο κεφάλι. Δεν μου αρέσει το στυλ της. Γούστα είναι αυτά.
 

sigur

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
28
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ο κυριότερος λόγος που γίνονται οι σκούπες είναι για να ανακρίνουν τις κοπέλες με σκοπό να τους αποκαλύψουν αν κάνουν οικειοθελώς τη δουλειά ή αν από πίσω κρύβεται νταβατζής. Πάντα γι΄αυτό γίνονταν οι σκούπες και από αυτή την πλευρά είναι καλό να γίνονται.  :sunglasses:

Δεν νομιζω να ειναι ανθρωπηστικος ο λογος που κανουν σκουπες ,ο κυριοτερος λογος ειναι οικονομικος επειδη κανουν φτερα εκατομυρια αφορολογητα ευρο απο την Ελλαδα και πανε στην Αλβανια Ρουμανια Βουλγαρια κτλ
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
παιδια κανα στανταρακι απο φυλλης επιπεδου μιραντα-μπισκοτακι και τζουλιαννα-ιλονα απο φυλλης 71 υπαρχει? γιατι πολλες μετριοτητες τον τελευταιο καιρο ολο οι ιδιες και οι ιδιες που δεν ειναι και καλες .τελικα σκεφτομαι να ξαναρχισω τα studio που εχει πιο πολλες δοκιμασμενες επιλογες
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom