mourdarisxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε σ λεω δεν την ειδα στα καλα της, στην καλυτερη να ναι αυπνηΚάτι "παίζει" με αυτήν........πονάει για θάνατο....!!! Δε μπορώ να καταλάβω!
φιλε σ λεω δεν την ειδα στα καλα της, στην καλυτερη να ναι αυπνηΚάτι "παίζει" με αυτήν........πονάει για θάνατο....!!! Δε μπορώ να καταλάβω!
αν και συνεχίζουμε ταΑπό το να γεμίσει ζάκια και λάθρους, καλύτερα να μείνει κλειδωμένο και να ανοίγει συγκεκριμένες ώρες τα απογεύματα.
καινούργια είναι αυτή???Φυλης κατα τις 21.00και..Η πλατεια Βικτωριας γεματη παρα πολυς κοσμος...Απο τα σπιτακια πανω απο τα μισα ηταν ανοιχτα..επιλεκτικα θα πω αυτα που θυμαμαι
Φυλης
80 αννα μαρια μελαχρινη με ωραιο κωλο και βυζαρες απλο
η γνωστη ξεπετατζου ειναι και εδινε και κωλοκαινούργια είναι αυτή???
απο πότε είναι μελαχρινή και απο πότε έχει βυζάρες....η γνωστη ξεπετατζου ειναι και εδινε και κωλο
Μπάρμπαρα....Φυλης 71κατω:Μπαρμποραδεν την εχω παρει ακομα αλλα δεν με γλιτωνει απλο
κλασικα υπογραμισμενες αυτες που θα γαμουσα και εγω και μια νεα κατηγορια ποιες δεν αξιζουν ουτε 5 ευρω
απο πότε είναι μελαχρινή και απο πότε έχει βυζάρες....
πάντως μέχρι προχθές ήταν ξανθοκάστανη κα με μικρό βυζί...
εκτός αν λέει την Μαριά.
κοιτα εγω ειδα την αννα μαρια καστανοξανθηαπο πότε είναι μελαχρινή και απο πότε έχει βυζάρες....
πάντως μέχρι προχθές ήταν ξανθοκάστανη κα με μικρό βυζί...
εκτός αν λέει την Μαριά.
κοιτα εγω ειδα την αννα μαρια καστανοξανθη
προφανως ο φιλος μπερδευτικε. δεν πειραζει...
μπαρμπορα την λεω για να την ξεχωριζω απο τη αλλη απο αδανων
η ευα τις πρωτες φορες την ελεγε μπαρμπορα!
μπάρμπορα είναι η απο Αδάνων και Φωκαίαςκοιτα εγω ειδα την αννα μαρια καστανοξανθη
προφανως ο φιλος μπερδευτικε. δεν πειραζει...
μπαρμπορα την λεω για να την ξεχωριζω απο τη αλλη απο αδανων
η ευα τις πρωτες φορες την ελεγε μπαρμπορα!
δεν θα μαλωσουμε καταλαβαινουμε για ποια μιλαμε!μπάρμπορα είναι η απο Αδάνων και Φωκαίας
μπάρμπάρα είναι το πιπίνι
Δεν ξέρω αν είναι άυπνη,αλλά να πονάει και τόσο πολύ δε μου φαίνεται φυσιολογικό... Παραλίγο να την λυπηθώ την Πέμπτη,αλλά άντεξε ώσπου να "τελειώσω"....φιλε σ λεω δεν την ειδα στα καλα της, στην καλυτερη να ναι αυπνη
Δεν ξέρω αν είναι άυπνη,αλλά να πονάει και τόσο πολύ δε μου φαίνεται φυσιολογικό... Παραλίγο να την λυπηθώ την Πέμπτη,αλλά άντεξε ώσπου να "τελειώσω"....