Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 172 άτομα (15 μέλη και 157 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Βάλτε και τη Βουλή και τα γραφεία των βουλευτών στο χάρτη ρεεεεεεεεεεεε.
Μισές δουλειές κάνετε..........
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
1ον με 20 ευρω οχι δεν αγοραζεις μισο κιλο φετα αλλα 2-3 κιλα κρεας...!
2ον το οτι ειναι ωραια μουνια δεν σημενει οτι εχουν και ωραιες υπηρεσιες.(κοινος ΕΠΙΠΛΑ)
3ον Παραφωνιες ναι συμφωνο αλλα το στρωμα ειναι εργαλειο δουλειας και δεν μπορει να ειναι καμια 10ετια εκει το κρεββατι να τριζει...εστω βαλτε λιγο λαδι η σφυχτο....(σιδερενιο) η βαλε ενα στρωμα με 50 ευρω αφρολεξ οχι λες και ειναι Εθνικη οδος γεματη λακουβες.
4ον Προσωπικα εαν δεν ακουσω οnlygreek δεν μπαινω καν μεσα....αλλα και να εμπενα ποιος σου ειπε οτι δεν μπαινουν και τωρα πακιδες με 20?Οσο για της τσατσαδες πλεον οι περισσοτερες καθονται μαλλον εχει αναδουλιες οποτε δεν βγαζουν αρα το ιδιο ειναι...!
5ον ρουμανα μουνιτσα...ναι οκ και?εαν δεν τιμαει τα λεφτα που περνει αλλα ειναι ξεπετα και αρπαχτη??? τι να το κανω...?
6ον Μεταξυ απο την μερα που μου εσπασαν το αμαξι δεν ξαναπαταω οχι πως δεν μπορει να γινει και στην φυλλης αλλα εκει ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ. Οσο αφορα τα studio και εκει πρεπει να πεσουν τουλαχιστον το βασικο 50 για σημερινες εποχες ειναι ΠΟΛΛΑ αλλα εστω και να τα δωσεις σπανια θα το κλαψεις αλλα ακομα και εκει παρεχονται υπηρεσιες μπουρδελου με μονη διαφορα την καθαριοτητα...!Προσωπικα το προβλημα μου ειναι γενικη αποδοση με σχεση τιμης...!Ας το πανε και 25 αλλα να εχουν καλυτερες υπηρεσιες στο συνολο...!
Το πιο κλαμμένο χρήμα για πουτάνα σε μπουρδέλο πάντως το έδωσα στο Πάσσα στην Κολωνία...30€ και ούτε σουτιέν έβγαζε, ούτε επιτρεπόταν να πιάσω, ούτε τσισμπούκι, ούτε τίποτα...
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η Καρίνα / Κορίνα στην Αγκύρας 12 τι λέει;
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.543
Κριτικές
1.275
Like
229.604
Πόντοι
46.232
πρίν καμιά ώρα.....μόνο αυτά ήταν ανοιχτά.....

Φυλής 59 κάτω Ρωξάνα ξανθιά νταρντάνα ,απλό πρόγραμμα
Φυλής 65β Γαβριέλα μελαχρινή λεπτή άβυζη ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Νικολέτα ξανθιά μουνίτσα ωραίο κορμί ωραία βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αλίσια ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζία ,απλό
Φυλής 80 Ανναμαρια ξανθοκάστανη  άβυζι , με κώλο
Φυλής 86β Καρολίνα ξανθιά ψηλή μουνάρα με καρό φουστίτσα και σέξι εσώρουχα , απλό
Φωκαίας 27α Αγάπη ξανθιά μιλφ ,ακα
Φωκαίας 27Β κάτω Ερίκα η διχασμένη προσωπικότητα τον τελευταίων ημερών κοντό μαλλί κανονικό σώμα μπουτάρες , απλό
Φωκαίας 27Β πάνω Τζένη σοκολάτα με απλό.
 

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Μηνύματα
111
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1

Και στις 3:30 τα ιδια ηταν ανοιχτά και λιγο πιο περα ανοιχτα ηταν το φυλης 109 και ολα στο 134.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Bόλτα σε λίγα σπιτάκια σήμερα λόγω έντονης ζέστης. Ξεκίνημα απο Διδύμου 16 με την Σόνια κλασσικά.Στο Διδύμου 20 ήταν η Βικτώρια ψηλή,νταρντάνα με ξανθά κοντά μαλλιά που δουλεύει και στο Αγκύρας 12.
Στο Φυλής 40 ήταν η Καμέλια λεπτή,Ρουμάνα με μαύρα μαλλιά νοστιμούλα η οποία ως φένεται έχει σταθεροποιηθεί στην πρωινή βάρδια σε αυτό το μαγαζί.Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Άννα με το καρέ μαλλάκι.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.Στο Φυλής 74 δούλευε η Άννα η καινούρια κοπέλα την οποία και είδα σήμερα για πρώτη φορά.Πρόκειται για ψηλή,λευκή,αδύνατη κοπέλα με κοντά μαύρα μαλλιά,νοστιμούλα.Η υποψία μου οτι η κοπέλα έχει ξεπατωθεί στις διπλοβάρδιες επιβεβαιώθηκε απο τοπ σαλονάρισμα της που ήταν αρκετά ξεψυχισμένο και απο την έλλειψη διάθεσης που είχε.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα με 69.
Τα Φυλής 59 και 61 κλειστά. Το Φώκαιας 19 είχε κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανόξανθα μακριά μαλλιά.Συμπαθητική με απλό πρόγραμμα.
Το Αγκύρας 12 το δεξιό είχε την Ρωσίδα Καρίνα απο Φώκαιας 27.Τώρα εναλλάσεται μεταξύ Διδύμου 20 και Αγκύρας.Το αριστερό είχε την Ρωσίδα μιλφ Άννα,λεπτή με όμορφο σώμα μαυρισμένο με σολάριουμ,με μαύρα μαλλιά και σιλικονέ βυζιά.Την έχω πάρει τόσο στο Διδύμου 20 όσο και σε αυτό το μαγαζί.Η πρώτη κατάθεση έγινε σε αυτήν την γυναικάρα όπου αφού την ρώτησα αν ήρθε για να μείνει με ένα χαμόγελο απέφυγε να μου απαντήσει.Μάλλον θα την ξανακάνει πάλι.
Στο Φυλής 69 στον όροφο καινούρια κοπέλα υπέρβαρη με κοντά μαύρα μαλλιά.Όσοι αρέσκονται σε κοπέλες υπέρβαρες με όμορφο πρόσωπο ας σπεύσουν να την δοκιμάσουν.
Στο Μαγνησίας 1 ήταν η γκιλφ Αλεξάνδρα.Στο Πιπίνου και Φυλής δίπλα στο μανάβικο ήταν κοπέλα λίγο γεματούλα με καστανοκόκκινα μαλλιά και ολόσωμο για να κρύβει τις ατέλειες της. Στο Φυλής 136 το αρχοντικό ήταν η Μιχαέλλα σταθερά.Στο Φυλής 134 υπόγειο ήταν η Πάολα.Το ισόγειο ήταν κλειστό.Ο όροφος είχε κοπέλα καινούρια με ξανθιά μαλλιά,κανονικών κιλών με κάπως πιο φαρδύ σώμα απο την μέση και κάτω.Νοστιμούλα.Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 109 όροφος ανακάλυψα μια κοπέλα που σίγουρα ένας εκλεκτός συναγωνιστής απο εδώ μέσα θα χαρεί ιδιαίτερα! Πρόκειται για την Μαργαρίτα απο Φυλής 134 όροφος πριν λίγα χρόνια και σε αυτό το σπιτάκι είχε ξαναδουλέψει πιο πρόσφατα. Εμφανίστηκε με αρκετά ανανεωμένο look απο την τελευταία φορά που την είχα ξαναδεί σε αυτό το σπιτάκι.Είναι ψηλή,λευκή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και βυζάρες και τα μαλλιά της πλέον είναι αρκετά μακριά και κόκκινα.Απότι πρόσεξα στα πλευρά της έχει προσθέσει και ένα τατού που είναι λέξεις οι οποίες δεν μπόρεσα να τις διαβάσω. Να σημειώσω οτι η κοπέλα κάνει κανονικό πρόγραμμα.Η κοπέλα παρόλο που είναι αρκετά όμορφη είναι αρκετά παγερή και ψυχρή και στο Φυλής 134 που την είχα πάρει δεν είχα περάσει καλά. Το ίδιο είχαν πει και άλλοι συναγωνιστές. Πρόκειται για κοπέλα που απαιτεί ειδικό χειρισμό και μιας και ο συναγωνιστής περνάει καλά είπα να τις κάνω αυτό το μικρό αφιερωματάκι. Συναγωνιστή επειδή δεν ξέρω αν η κοπέλα μείνει αρκετά σπεύσε να ποτίσεις την μαραμένη μαργαρίτα! Επειδή μάλλον απόγευμα θα είναι η Βίκυ πρώην Όλγα-Λολίτα δοκίμασε πρωινή βάρδια. Τσατσά σε αυτό το σπίτι είναι η Ρωσίδα με τα κοντά μαλλιά που δούλευε στο Αλκιβιάδου 16Γ πρωινή προσφάτως. Είναι γυναίκα καλή και μπορεί να σου δώσει πληροφορίες αν τύχει και δεν βρεις την Μαργαρίτα.
Eπιστροφή στο Φυλής 40 και πήρα την Καμέλια όπου πέρασα καλά για ακόμα μία φορά.
Να περνάτε καλά μάγκες! Καλό Σαββατοκύριακο!
 

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
415
Κριτικές
3
Like
81
Πόντοι
1
καμμια προταση με βυζαρες και καλες υπηρεσιες για τωρα??? ευχαριστώ!!!!!!!!
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Τα τελευταία δέκα σπιτάκια εκατέρωθεν της Λιοσίων.[/size]

scaled.php


Η υπόσχεση σε συναγωνιστή να επισκεφτώ τη Ρεμούνδου, με ώθησε ν' αλλάξω τα σχέδιά μου για τον τόπο που θα λάμβανε χώρα η σημερινή ενημέρωση.
Ετσι στις 9:45π.μ σήμερα ημέρα Σάββατο 23 Ιουνίου, αποβιβάστηκα από τον ηλεκτρικό στην...

scaled.php


και κατευθύνθηκα προς την οδό Ρεμούνδου.
Με την ευκαιρία, επισκεύτηκα και τα σπιτάκια της περιοχής για μία μικρή ενημέρωση.

9:52- 10:05 π.μ

Ρεμούνδου 21Α

Κλειστό

Ρεμούνδου 21

Δούλευε η Μόνικα.Την οποία είχα συναντήσει στην τσάρκα μου του περασμένου Σαββάτου.
''Η κοπέλα ήταν νέα, ψηλή, ξανθιά με μαλλί μέχρι λίγο κάτω πάνω από τους ώμους, μεσαίο στητό στήθος, όμορφο πρόσωπο. Είχε και μία δερματοστιξία χαμηλά στην πλάτη.Ηταν όμως εξαιρετικά βιαστική...'' και σήμερα θα προσθέσω, αρκετά αγενής...
Ερχεται φουριόζα. Τακ, τακ, τακ! Τα τακούνια ακούγονταν στο πάτωμα...
-Ελα, θα περάσουμε;
-Θα κάνω τη βόλτα μου...
-Βόλτα, βόλτα, βόλτα και εγώ θέλω βόλτα! Επιτόπου στροφή και Τακ, τακ, τακ!...
Από την υπηρεσία ανακοινώθηκαν... ''Στα 20 ευρώ όλες οι στάσεις, ελεύθερα πιασίματα, ελεύθερο στοματικό καιτελειωτικό στα στήθη ή στην κοιλιά, στάση 69, ισπανικό, φιλάκια, αγκαλίτσες ''.


Ρεμούνδου 20

Δούλευε η Ελένη που την είχα δει το περασμένο Σάββατο είναι... ''Νέα, άσπρη και ψηλή, με ξανθό ίσιο μαλλί λίγο κάτω απ' τους ώμους (σήμερα το είχε μαζεμένο ψηλά στο κεφάλι), όμορφο (όχι τίποτα το ιδιαίτερο) αλλά αγέλαστο πρόσωπο, μικρό στήθος, λεπτή, καλός ποπός.'' Επίσης πολύ βιαστική. Πέρασε σαν αστραπή από μπροστά μου.
Ενώ η υπηρεσία, πολύ αγενής...
-Τα προγράμματα είναι τα κλασικά με προφύλαξη; (Ακριβώς όπως έκανε και την περασμένη βδομάδα, δεν μπήκε καν στον κόπο να μου τα πει. Επρεπε να ρωτάω εγώ.)
-Ναι...(Βαριεστημένα. Οπως και το περασμένο Σάββατο.)
-Η κοπέλα δουλεύει και άλλες ημέρες εκτός από το Σάββατο;
-Ναι! και Σάββατο και Παρσκευή και Πέμπτη και Τετάρτη είναι η ίδια κοπέλα!
-Εντάξει ευχαριστώ.
-Παρακαλώ και να μην έρχεστε εάν δεν περνάτε στο δωμάτιο!

Περγάμου 27Α

Κλειστό

Περγάμου 27Β

Κάνω να μπω και ακούω μία φωνή (της υπηρεσίας) πίσω μου, από το δρόμο...
-Ε,πού πας; Δεν έχει έρθει ακόμα η κοπέλα. (Η ώρα ήταν 10:05π.μ)
-Ποιά είναι;
-Η Φωτεινή.
Την είχα δει το περασμένο Σάββατο που δούλευε με την Αλίσα. Σήμερα ήταν μόνη της. ''...ξανθιά με σπαστό μαλλί έως πάνω από τους ώμους, πρόσωπο 45άρας όχι πρόστυχο, μεσαίο στήθος''
Προσφέρει... ''Τσιμπουκάκι, φιλάκι, μουνάκι με προφύλαξη...''

Αλκαμένους 117 και 113

Κλειστά.

Η λαική εξελισσόταν. Ενας παραγωγός με θυμήθηκε από το περασμένο Σάββατο...
-Γειά σου κύριος!...Μου είπε χαμογελαστά.

Πέρασα απέναντι στη Λιοσίων και συνέχισα προς την οδό...

scaled.php


και το...

Ξανθίππης 2

scaled.php


10:12-10:13 π.μ

Τρία σκαλάκια και σπρώχνω τη μεταλλική πόρτα. Εισέρχομαι στον ροζ προθάλαμο και από 'κει (Προσοχή στο σκαλοπάτι!) στο επίσης ροζ σαλόνι. Τ' οποίο είναι σχετικά σκοτεινό, με την κλασική σφαίρα και τα κάτοπτρά της να διαχέουν το λιγοστό φως ένα γύρω.
Βλέπω τρία παγκάκια και κάθομαι στο ένα.
Ακούγεται χορευτική μουσική.
-Γεια σας, τί κάνετε; Λοιπόν, τσιμπουκάκι, 69, όλες οι στάσεις, ελεύθερα πιασίματα και η τιμή είναι 20 ευρώ.
Η υπηρεσία τραβάει την κουρτίνα και εμφανίζεται η Μπιάνκα. Η ομορφότερη που είδα στη σημερινή μου τσάρκα. Παρόλα αυτά δεν πέρασα γιατί ένιωσα ότι θα ήταν ξεπέτα. Αυθαίρετο συμπέρασμα.
Πρόκειται για νέα κοπέλα με όμορφο πρόσωπο, μαύρα ίσια μακριά μαλλιά, καλύγραμμη, μεσαίο προς μεγάλο στητό και συμμετρικό στήθος. Φορούσε μόνο ένα λευκό στινγκάκι.
Χαμογελαστή.


Κάθετη με την Ξανθίππης είναι η...

scaled.php



Κωνσταντινουπόλεως 206

scaled.php


10:17-10:19 π.μ

Τρία σκαλιά για να μπω στο κλιμακοστάσιο και μετά ανεβαίνω τρεις δωδεκάδες σκαλοπάτια, μέχρι την εσωτερική εξώπορτα, που έχει από κάτω της ένα άνοιγμα 10 πόντων αντί για χαραμάδα.
Κουδουνάκια χτυπάνε καθώς εισέρχομαι στο χολ και από εκεί στο σαλόνι.
Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ένα γύρω αναβοσβήνουν.
Ο μεσήλικας αλλοδαπός τσάτσος ανακοινώνει...
-Καλημέρα. Ανναμαρία. Καλή κοπέλα στο δωμάτιο. Ελεύθερα πιασίματα, τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, κάτω - πάνω, 20 ευρώ.
Η Ανναμαρία ακολουθεί.
Μέτρια σε ύψος, μακρύ ίσιο καστανόξανθο μαλλί, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο στήθος. Φέρει μικρή δερματοστιξία δεξιά χαμηλά στην κοιλιά. Σώμα με πιασιματάκια, χαμογελαστή και ευγενική.
Μου είπε ότι όλα τα κάνει με προφύλαξη.

Στην...

scaled.php


Το...

Παρασίου 36

scaled.php


ήταν κλειστό.


Φτάνω στην...

scaled.php


που έχει τέσσερα σπιτάκια. Τα δύο...

Τροφωνίου 13

scaled.php


Πρώτα στο πάνω...

10:33-10:37 π.μ

Ανεβαίνω τα δεκαεπτά ξύλινα σκαλοπάτια και σπρώχνω την παλιά ξύλινη πόρτα.
Στο σαλόνι ακούγεται χορευτική μουσική. Η κλασική σφαίρα γυρίζει δημιουργώντας φωτεινές κηλίδες.
Διαλέγω να καθήσω στον ξύλινο τριθέσιο καναπέ και... σνομπάρω τις δύο ξύλινες πολυθρόνες.
Αριστερά μου επιτοίχιος καθρέφτης και δεξιά, από την ανοιχτή πόρτα παρατηρώ το πολύ στενό δωμάτιο (δεν ενδείκνυται για κλειστοφοβικούς) με τον ανεμιστήρα σε λειτουργία.
Η μεσήλικη υπηρεσία μου ανακοινώνει...
-Πολύ καλή κοπέλα, καλή περιποίηση, θα περάσετε καλά μαζί. Κανονικό προγραμματάκι με προφυλακτικό. Είναι δωμάτιο. Θα περιμένετε έτσι;
-Ναι. Πώς τη λένε;
-Μπέτυ.
Μετά από λίγα λεπτά βγήκε από το δωμάτιο η κοπέλα.
Ανετη. Ψηλή με βαρύ κορμί και πιασίματα, καθώς επίσης μεγάλο ενισχυμένο (μάλλον) στήθος, έκφυλο πρόσωπο και μακρύ ίσιο κάτω απ' τους ώμους, μεζ μαλλί. Γύρω στα 35. Χαμογελαστή και ευγενική.


Ακολουθεί το ισόγειο...

10:37-10:38 π.μ


Προχωράω στον προθάλαμο και σπρώχνω την ταλαιπωρημένη εσωτερική εξώπορτα.
Εισέρχομαι στο φωτεινό σχετικά σαλόνι, ενώ ακούγεται το Eye of the tiger των Survivor.
Ενας τριθέσιος και δύο διθέσιοι καναπέδες.
Με το που κάθομαι εμφνίζεται η Ζωή.
Πρόκειται για ψιλόmilf με μακρύ ίσιο καστανό μαλλί που το έχει πιασμένο ψηλά στο κεφάλι, πρόστυχο πρόσωπο, μέτριο προς χαμηλό ύψος, μεσαίο προς μεγάλο στητό στήθος, κοιλίτσα, σώμα με πιασίματα, μπουτάκια, χαμογελαστή.
-Είναι πολύ ωραίο το πρόγραμμά μου. Τσιμπουκάκι ωραίο, 69, όλες οι στάσεις, ελεύθερα πιασίματα, αυταρχικό και γλείψιμο. Ελα θα περάσουμε ωραία...
-Θα δω και τ' άλλα μαγαζιά και εάν είναι θα περάσω.
Μορφασμός απογοήτευσης.
-Ε,να δω και τις άλλες κοπέλες! Πρώτη φορά έρχομαι εδώ.
-Ωραία, σε περιμένω να γυρίσεις. Εάν δε βρεις κάτι καλύτερο εδώ θα είμαι.


Τροφωνίου 11 (Το πάνω)


scaled.php


scaled.php


10:38-10:39 π.μ


Ανεβαίνω δεκάξι ξύλινα σκαλοπάτια.
Στο σαλόνι κάθομαι στον ξύλινο καναπέ και παρατηρώ τις τρεις ξύλινες πολυθρόνες.
Σκέφτομαι ότι μέχρι στιγμής δε συνάντησα κανένα συναγωνιστή.
Εμφανίζεται η Αγάπη
-Καλημέρα! Καλωσήλθατε! Τί κάνει ο Μπουμπούκας μου;! Λέει χαμογελαστά ανοίγοντας διάπλατα τα χέρια της.
Πρόκειται για αλλοδαπή gilf. Ξανθιά με μαλλί πάνω από τους ώμους, άσχημο πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος, γεμάτη στο σώμα.
Φορούσε μεσοφόρι.
-Τί προσφέρεις αγαπητή;
-Ααα! Μόνο έρωτα! Αλλά και τσιμπούκι, ισπανικό, πισωκολλητό, όλες οι στάσεις. Ελα θα περάσουμε ωραία!
Φεύγοντας με χαιρέτησε ευγενικά.


Τροφωνίου 11 (Το ισόγειο)

scaled.php


10:39-10:40 π.μ

Κάθομαι σ' ένα από τα τρία παγκάκια του σαλονιού.
Στο βάθος διακρίνω την Τζένη να σβήνει το τσιγάρο της.
Εμφανίζεται μπροστά μου.
Πρόκειται για milfogilf με καρέ ίσιο μάλλον καστανό μαλλί, πρόσωπο σπασμένο, μικρό προς μεσαίο στήθος και κοιλιά.
Φορούσε κομπινεζόν.
-Τί προσφέρεις Τζένη;
-Ε,τα φυσιολογικά. Τσιμπουκάκι,πισωκολλητό γονατιστό.

Κατηφόρισα τη Λιοσίων και προσπερνώντας τ' άλλα μαγαζιά έφθασα στην...

scaled.php



Παιωνίου 47

scaled.php


10:50-10:51 π.μ

Ισόγειο.
Προθάλαμός και μετά τις κουρτίνες μπαίνω στο σαλόνι.
Δύο καρέκλες και ένας καναπές μπαμπού.
Ενας σκύλος γαυγίζει δαιμονισμένα από ένα δωμάτιο. Ο μικρός χώρος πολλαπλασιάζει τον ήχο.
-Τί έχουμε;
-Πάρα πολύ καλή κοπελίτσα έχουμε, δε βιάζεται, καλή περιποίηση κάνει, τσιμπουκάκι, μουνάκι, ελεύθερα πιασίματα. Θα περάσετε τέλεια.
Εμφανίζεται η Νάντια. Κοντή, γεμάτη, ξανθό ίσιο μαλλί κάτω από τους ώμους, μεγάλο στήθος. Φοράει ένα σκούρο μεσοφόρι.

Πολύ κοντά είναι η οδός...

scaled.php



Αδάνων 2

scaled.php


10:54-10:55 π.μ

Δύο σκαλοπατάκια και εισέρχομαι στο σαλόνι.
-Είκοσι ευρώ...
Ακούω αυτές τις λέξεις από τη Ζάνα καθώς ενημερώνει μελαμψό συναγωνιστή, ο οποίος καθήμενος την ακούει με μεγάλη προσοχή.
Η Ζάνα είναι μία milf με ξανθό μαλλί έως τους ώμους, φαρδοπρόσωπη και έντονα βαμμένη. Μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα γεμάτο.
Φορούσε μαύρο κομπινεζόν και συνέχισε κοιτώντας με...
-...στα τέσσερα, στοματικό τέλειωτικό, όλες οι στάσεις.


Στην...

scaled.php


και συγκεκριμένα στο...

Κνίδου 18

scaled.php



έφτασα στις 10:57 (προηγουμένος που είχα περάσει ήταν κλειστό. Μόλις είχε ανοίξει) και μέχρι τις 10:58 π.μ είχα τελειώσει, διότι η κοπέλα (Τζούλια) θα ερχόταν σε μισή ώρα.
Το σαλόνι μεγάλο και φωτεινό με δύο, έναν τριθέσιο και έναν διθέσιο, ''δερμάτινους'' καναπέδες.
Πάνω από την πόρτα που οδηγεί κάπου εσωτερικά, κεφαλαία γράμματα σχηματίζουν την πρόταση ''ΑΥΤΑΡΧΙ_ Ο 40Ε'' (Λείπει το γράμμα Κ)
Κανονικό πρόγραμμα (''τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, στα γόνατα, ισπανικό, 69...'') χωρίς αυταρχικό για την Τζούλια, το οποίο ''κάνουν άλλες κοπέλες''.


Στην οδό...

scaled.php


Το...

Λιοσίων 91


scaled.php


στις 11:19 π.μ που πέρασα ήταν κλειστό, ενώ στην...


scaled.php



το...

Προύσης 22

scaled.php


ήταν ανοιχτό.


11:31- 11:32 π.μ

Επειτα από μία μικρή αυλή και πεντέξι σκαλοπάτια, εισέρχομαι στο φωτεινό σαλόνι και η υπηρεσία μου ανακοινώνει ότι εργάζεται η Κατερίνα με απλό πρόγραμμα.
Πρόκειται για ευτραφή νεαρή κοπέλα, με μακρύ κάτω από τους ώμους ίσιο μεζ μαλλί, χαμογελαστό πρόσωπο (όχι άσχημο), μεγάλο στήθος. Λιγομίλητη. Φορούσε ένα μπλε φόρεμα.

Μετά το τέλος της τσάρκας επέστρεψα στην Τροφωνίου 11 ισόγειο και τίμησα τη Ζωή...

scaled.php


scaled.php


scaled.php


Θ' ακολουθήσει κριτική.


Αυτή η τσάρκα αφιερώνεται στην ανάμνηση του μικρούλη...

scaled.php
 

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.127
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Εύγε professor και Φανούρη για τις ενημερώσεις. Στο τέλος συγκινήθηκα όμως. Κρίμα που στιγμιαία πέρασε απ'τη ζωή αυτό το πλασματάκι καταδικασμένο να μη τη ζήσει..."Δεν βαριέσαι" θα πουν κάποιοι.Ένα ζώο ήταν..."Εδώ τόσα παιδιά πεθαίνουν"."Σωστά"...
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τα σεβη μου αγαπητε <μποτομ>  :grin:
 

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Μηνύματα
2.551
Κριτικές
200
Like
1.203
Πόντοι
2.310
Φανούρη εύγε και πάλι! (Να μην τα πολυλογούμε)

Να προσέχεις όμως γιατί σε έχουν σταμπάρει από τη λαική του Σαββάτου!! :2funny: :2funny:


Θα σταθώ εδώ: Εξαιρετικός για την αφιέρωση που έκανες! Υποκλίνομαι!
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φανούρης  :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλής 23/6/2012 στις 13.00’ (περίπου)

Για μια ακόμη φορά ξετυλίγοντας τον μίτο της Αριάδνης διαπίστωσα ότι ξεκινάω από το ίδιο γνωστό σημείο για να καταλήξω στα ίδια αυτονόητα.

AriadnesThread.jpg


Όπως και την προηγούμενη φορά ξεκίνησα από Κοδριγκτώνος, οπότε θυμήθηκα να φωτογραφίσω το παλιό μπουρδελάκι στον αριθμό 45.

%25CE%25A6%25CF%2589%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AF%25CE%25B10051.jpg


Και το Φυλής 116 (αν το θυμάστε) έκλεισε πολύ πριν την οικονομική κρίση του 2009 και την μπουρδελική κρίση του 2012.

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10052.jpg


Ας έρθουμε όμως στο παρόν


ΦΥΛΗΣ 71 ΟΡΟΦΟΣ
Έλενα με ανοιχτόχρωμα σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους κατόπιν επεξεργασίας τεχνητής γήρανσης ενώ είναι νεανίδα, συγκροτημένη έκφραση με συμπαθητικά χαρακτηριστικά σε προδιαγραφές διαχείρισης κρίσεων, μέτρια προς ψηλή, ενδιαφέρουσες αναλογίες σώματος με βυζιά μέτρια σε μέγεθος – ποιότητα και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο που θέλει αλλά δεν το αποφασίζει

ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Καστανή πορνο-δέσποινα με μαλλιά μέχρι τους ώμους, παραποιημένη και παραπηγμένη αντίληψη του χώρου και του χρόνου  να μας κάνει αέρα με βεντάλια από την Βενετία ενώ φτιάχτηκε στην Κίνα, μάλλον ψηλή με αποδεκτά βυζιά και κινούμενο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ
Μόνικα από Φωκαίας 25 ισόγειο νιαουρίζοντας με τους γάτους και προ(σ)καλώντας μας να ενδώσουμε στην αμαρτία που την είπαμε αρετή με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα πίσω σε κότσο (αυτή την φορά), μάλλον μέτρια στο ύψος με αποδεκτά βυζιά και κώ(ο)λο σε εξωκοινοβουλευτική θέση με γαργαληστή ιδεολογία.

ΦΥΛΗΣ 74

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10054.jpg


Και σήμερα (πάλι) ο μαύρος σκύλος (μάλλον αρχίζει να καθιερώνεται ως πρωταγωνιστής στην μπουρδελο-συνείδηση μας) χωρίς τον μαύρο γάτο  


Άννα από Φωκαίας 22 με καστανο-ποιημένα μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με σχετική απορία και χαρμολύπη, μάλλον μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και (σαφώς) ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 80
Άννα-Μαρία με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, προκλητικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου με αποσαφηνισμένη πορνο-ιδεολογία και εμπειρία, κανονικό σώμα με προτεταμένο κώ(ο)λο και με αξιοπρόσεκτό ύψος (μάλλον την πάτησα και δεν αφαίρεσα το ύψος των κοθόρνων)

ΦΥΛΗΣ 69 ΟΡΟΦΟΣ
Ναταλύ με κοντά καρέ μελαχρινά μαλλιά, λαίμαργη έκφραση με ενδιαφέροντα πιπο-χειλα, μάλλον ψηλή με ισχυρό δέσιμο σώματος, υπερ-χορταστικά βυζιά και εξω-πραγματικό στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΙΣΟΓΕΙΟ
Μαρία (νομίζω) με ξανθά κοντά καρέ μαλλιά, γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, στητά λεμονάτα βυζιά κανονικά σε μέγεθος και αξιοπρεπή κώ(ο)λο

ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΡΟΦΟΣ
Γιατί άραγε παραμένουν κλειστά και τα δυο μπουρδελάκια ενώ δεν έχει αποπερατωθεί ο γάμα όροφος ;

ΑΧΑΡΝΩΝ 85
Κλειστό

ΑΧΑΡΝΩΝ 96

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10055.jpg


Ακόμη ένα κλασσικό μπουρδέλο που έκλεισε και αυτό λόγω της οικονομικής κρίσης

Για αυτό ας είμαστε όλοι καλά έως την επόμενη βόλτα  

110708014849972568440308.gif

 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σημερα το ιδιο εργο σε επαναληψη!!Στις 23,10 τα φωτα εσβησαν και η φυλης σκοτεινιασε!!Καποια φωτα ξαναναψαν υστερα απο λιγο!!
Γυρω στις 20,25 ...
Φυλης
40 αδιαφορο τελειως.
54 κλειστο.
66 κλειστο.Ανοιξε για λιγο με Ναταλι,εχη αδυνατηση η κοπελλα και εγινε καλυτερη!!
66 αριστερο,προμιλφ γυρω στα 28 κανονικου σωματος και κανονικου στηθους!
59 κλειστο!!Ανοιξε αργα με την Ρωξανη την ουγγαρεζα,στητο 1,5 ωραιο παραστημα,και κωλαρα!
61 κλειστο!
80 Αννα Μαρια με το ωραιο κωλι,το οποιο και δινη !
65 οροφος Μαιρη με ταστητα βυζακια τελειως εξω και χορταστικες ρογες,και ωραια πισω κινηση!
65 ισογειο Κατερινα και Αλεξανδρα!
67Τζουλια αδυνατο πιπινι,μαυρομαλικο με μικρο στηθος!
69 οροφος η Ελενα με κοντο ξανθο μαλλι,κανονικου σωματος μικρου στηθους!
71 οροφος η Ελενα απο Φυλ.40 με κωλο!
71 ισογ.Μπαρπαρα ιχα!
84 κατω Αννα με σιλικονε αδυνατο!
84 οροφος Τζουλια απο φωκ.25 κοντο με στητο βυζακι και κωλο!
86 οροφος η Μονικα το μωρο με λευκη καλτσοδετα και λευκα εσσωρουχα!!
86 ισογειο η Μικυ οσο παη και ομορφαινη,μαυρισμενη με κωλαρα την οποια δινη!
Φωκαιας
17 τελος εποχης!
19 Ρωξανα με τα βυζια σε πτωτικη τασι,και η Τζουλιανα με μικρο βυζι και αφρατη κωλαρα απο φυλ.92!
Καθως γυρναγαμε στα στενα της αμαρτιας ομαδα Ζ σταματησε τους συναγωνιστες για ελενχο,λες και δεν υπηρχαν πακιδες,που καταντησαμε να ελενχουν εμας τους ελληνες,κα ιτα φωτα εσβησαν εκεινη την στιγμη!
Απο λεγομενα τις πιατσας εγινε ντου σε 2-3 σπιτακια!!
Αυτα απο την ζεστη πιατσα που ευτυχως σε καποια σπιτακια δουλευε ο κλειματισμος, και μας συνεφερε απο την θερμη ατμοσφαιρα!!
 

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Μηνύματα
697
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Ρε παιδες,δεν ανοιγεται και ενα θέμα με τα <<ποιο καθαρά μπουρδέλα>>,ωστε να μπορουμε να ενημερωνόμαστε;
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
[size=11pt]Τα τελευταία δέκα σπιτάκια εκατέρωθεν της Λιοσίων.[/size]

...

Επιτρέψτε μου να προσθέσω ότι εκείνες τις ώρες στον Οίκο Περγάμου 1, τον οποίον δεν περιλάβατε στο φωτορεπορτάζ σας, καταγαμούσα τη Μαρία, νεαρά Βουλγάρα γύφτισσα.

Τα είχε ελαφρώς χαμένα.

Δεν ήξερε που να αποθέσει το στηθόδεσμο και την περισκελίδα της. Τη βοήθησα.

Δε μπορούσε να εφαρμόσει την περικαυλίδα στο μόριο. Την εφάρμοσα ο ίδιος.

Μετά την πράξη, ούσα παντελώς γυμνή, έσπευσε να φορέσει τους κοθόρνους και μετά προσπαθούσε τυραννικά να φορέσει την περισκελίδα.

Με δυο λόγια, ήταν σαν μόλις να είχε βγεί απ' το τσαντίρι.

Τρελή καύλα.

 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom