παιδακια εχτες μετα τα πανηγυρια για ενα απο τα πιο αρχιδατα ευρωπαικα στη ιστορια του αθλητισμου, κατεβηκα στο
μεταξουργειο και βρηκα μια παλια γνωστη την νικη απο μαραθωνος 59...
πραγματικα πολυ καλη βεβαια απο παλια θυμαμε οτι ειναι πολυ κυκλοθυμικη και μπορει να την πετυχεις σε πολλες φασεις...
μου εκανε αυτο το γαμησι που ψαχνω, αυθορμητο χωρις προγραμμα και οπως μας βγει. γιατι δεν μπορω αυτο το πιπα-απο πανω-πισωκολητο-τελειωνε....
στα + οτι στο συγκεκριμενο σπιτι δεν χτυπανε πορτες ΠΟΤΕ!!!
πηγα και σε αλλα 2 σπιτια
στο κολοκυνθους 63 στο οποιο δουλευει εκεινη η σαπιο-καβλα που ολο ξεχναω το ονομα της..
αυτη ειναι χοντρη ξανθια σαπιοδοντα, αλλα για εναν περιεργο λογο με καβλωνει τρελα.
κανει ακα τελειωτικο οπου θες.. πραγματικα οσο και να της ασβεστωσεις την μαπα απλα γελαει!!
κανει και κωλο οπου, οπως εχω ξαναπει, οσο και να κοπανηθεις οτι καβλι και να εχεις και μπουρι απο σομπα να της βαλεις αυτη απλα σπαει πλακα μαζι σου!!!!
βεβαια το
μεταξουργειο μας εχει συνηθησει σε παγκοσμιες προτοτυπιες οποτε η παραπανω ΚΑΒΛΑ ηταν τσατσα μιας η οποια ειναι σιγουρα 10 χρονια μεγαλυτερη απο την δικια μας!!! πρωτη φορα βλεπω το πουλεν του μαγαζιου να ειναι τσατσα μιας η οποια αμα κανει τα τζαζ πραγματικα απορω με το γουστο μας ως λαος!!
βεβαια αυτο γινεται για λιγες μερες οπως μου ειπε καθως σε λιγες μερες θα ξαναδουλεψει σαν τανα...
και πηγα και στο αχιλλεως 40 οπου δουλευε μια που ηταν τοσο αδιαφορη που δεν μπορω να την φερω στο μυαλο μου....
αυτα απο χτες το βραδυ κοντα στις 6 το πρωι.