Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (43 μέλη και 295 επισκέπτες)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.591
Κριτικές
35
Like
1.038
Πόντοι
7.775
Προχθεσινή κατάθεση στην πολυδιαφημισμένη Άννα στο Αγιασμένο από το Μαράκι σπίτι της Φυλής 71! Πολύ καλή η κοπέλα στο δωμάτιο. Ρε παιδιά , λίγο ασχημούλα δεν είναι? Ή μάλλον όχι ασχημούλα, αλλά όχι και τόσο όμορφη! Γνώμη μου. Σούπερ στο δωμάτιο πάντως! Eνδείκνυται και για  foot fetishists!  ;) ;) Η πλάκα είναι ότι σε ρωτάει το όνομά σου και όταν τη γαμάς σου λέει "Έτσι σκίσε με Κώστα , Γιώργο, Θανάση κλπ.¨" 
Πολυ τιμημενο σπιτι το 71β αλλα πρεπει να αποκτησει ξανα τις παλιες δοξες οπως Μαρακι,Νατασα. Δε λεω και τωρα καλες φερνει εχει και την Ευαρα την τσατσα αλλα πρεπει να αποκτησει ξανα το ενδοξο παρελθον.
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.025
Πόντοι
17.085
Με την www.bourdela.com/content/view/470/225/#jreview_28]Άννα[/url] πάντως εκεί, το σπίτι σίγουρα διανύει τις καλύτερες στιγμές του. Για μένα είναι πολύ καλύτερη απ' το Μαράκι και θα την ξεπεράσει σε φήμη αν εξακολουθήσει να εργάζεται τακτικά και για αρκετό ακόμα διάστημα.
 

kinitos grassadoros

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Μηνύματα
23
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι συναγωνιστές,καταθέτω και εγώ και την δική <<ξενάγηση>>χθές Σάββατο πρωίΑπο μπουρδέλα Ακομινάτου 4,πολύ ωραίος ο χώρος,καθαρός ,15 ευρώ,η Στέλλα(μαύρη)πολύ καλή πίπα κλπ.Εμεινα πολύ ευχαριστημένος.Κατόπιν είπα να πάω σε ένα στούντιο καθότι αποζητούσα διάρκεια.Λόγω περιοχής πήγα Κωνσταντινουπόλεως 130-δίπλα στις γραμμές.Η Σάντρα πολύ καλή,παιχνιδιάρα αλλά απο την εμπειρία μου κατάλαβα στο πισωκολλητό ότι άφηνε ένα κενό ίσως για να ελέγχει το προφυλακτικό.΄Λόγω του ότι την είχα κάποιες φορές πατήσει,άλλαξα και  διαπραγματεύομαι το σεξ και γνώμη μου είναι όλοι φίλοι μου να γίνουμε πιό απαιτητικοί αφού εξάλλου οι καιροί είναι δύσκολοι και βγάζουμε δύσκολα το μεροκάματο. :)


edit panosmpos: Σου μετέφερα το post σου στο thread 'Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα' γιατί το πόσταρες καταλάθος στο 'Ημερήσια ενημέρωση για studio'.
 

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Μηνύματα
392
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
παίδες κανέαν νεο απο νητανιέλα?
 

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
517
Κριτικές
78
Like
1.337
Πόντοι
6.195
Σάββατο πρωί στην Διδύμου 8 , στο κάτω. Ρωσίδα όχι μικρή αλλά ούτε και μεγάλη με καλό σωματάκι και βυζί μικρό αλλά στητό και ωραίο σε αίσθηση.
Με έκανε να μπώ η πολύ ευγενική συμπεριφορά της και φάτσα της. Με έριξε το χαμογέλό της και δεν έχασα.
Μιά από τις καλύτερες πίπες ever που μου έχουν πάρει. Υπομονετική δεν βιάζεται καθόλου και συμμετέχει. Deep throat από τα καλύτερα. Την πήρα δύο φορές. Δεν θα τα κλάψετε τα 20 ευρώ.
Μού είπε ότι είναι κάθε μέρα πρωινά 9 - 5 .
 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.150
Κριτικές
150
Like
2.867
Πόντοι
6.925
Πρωινή βόλτα σε όλη την Φυλης, Διδυμου & Φωκαίας. Δράμα ! Εφυγα απρακτος. Σε δύο μου την πέσαν και άγρια π.χ. στο 65 κάτω αγκαλια στρειδι και δαγκωτό φιλι - ότι πρεπει για να βρω μπελα από την σύζυγο και χωρίς να πηδηξω κιολας. Παντως η νεαρά ήταν από τα μη χειρότερα, αλλα δεν την επιστευομαι (είχα την λαχταρα της Κλαρας με το λιπγκλος στοκο)
 

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Μηνύματα
135
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πρωινή βόλτα σε όλη την Φυλης, Διδυμου & Φωκαίας. Δράμα ! Εφυγα απρακτος. Σε δύο μου την πέσαν και άγρια π.χ. στο 65 κάτω αγκαλια στρειδι και δαγκωτό φιλι
Για την αλεξάνδρα λες?Ηταν σήμερα πρωινή στο 65 κάτω.
 

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Μηνύματα
774
Κριτικές
10
Like
2.676
Πόντοι
6.205
με πηγε σε ενα μπαρ μου εφαγαν 115 ευρω δεν γαμ.και περιμενα σαν τον μαλακα 1 1/2 ωρεσ την κοπελα να σχολασει.στα 10 λεπτα μου εφαγαν 115 ευρω φιλοι.πιο βλαχο και απο βλαχο με πιασανε

αχ ρε φιλαρακι τι επαθες !! επρεπε να ρωτησεις ... βεβαια που να ψηλιαστεις... εγω παλιοτερα ημουν με να φιλαρακι και ο Κωστακης μας παει σε να μπαράκι (μαλλον το ιδιο) καθομαστε ... μας πλευριζουν κατι μπαζογριες ... και μας λενε να δωσουμε μπροστα 30 ευρουλακια για να ανεβουμε στο παταρι να δουμε ... και λεω παιδες χωρις να δω δεν ακουμπαω... ημασταν μες την καβλα και παραλίγο να ενδώσουμε αλλα η κοινη λογικη μας εσωσε...!!!
 

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Μηνύματα
774
Κριτικές
10
Like
2.676
Πόντοι
6.205
το Σαββατο 28 πρωι πετυχα την Αλεξαντρα (Ισπανιδα μου πε)στο Φ67  και ηταν πολυ καλη όντως μαλακια πιπουλα κτλ...δεν ειπε τιποτα τελειωνε και τετοια οποτε να την προτιμησετε!!
 

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Μηνύματα
490
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
σημερα απογευμα φωκαιας στα καινουργια μπουρδελακια με την λευκη πορτα παω στο κατω βγαινει νια ξανθια γερμανιδα,ωραιο μωρο αλλα χαλια σεβις.μπαινει μεσα και ισα που τον ασκουμπησε λεει γιατι δεν σηκωνεται?τεσπα την στρωνω στο αρμεγμα και στην παλαμη και μετα εναλλαγη 2 στασεων...ξενερωσα.παντως ο χωρος ειναι πολυ ομορφος πεντακαθαρα δωματια λες και εισαι σε στουντιο!αν αυτα τα σπιτακια συνδυαστουνε με ωραια περιποιητικα μωρακια τοτε θα τιναξουνε την μπανκα στον αερα....η αλεξανδρα ελειπε σημερα το απογευμα απο φυλης...κριμα και εγω σε αυτην πηγαινα καρφωτος αλλα τζιφος
 

Επισκέπτης
Σήμερα το απόγευμα είχα όρεξη για κουλουράκι (όχι σαλονικιότικο!). Πάω λοιπόν Φυλής 40 γιατί δεν είχα και πολύ χρόνο στην διάθεσή μου. Βγαίνει η γκόμενα, καλούλα θα έλεγα, όχι τίποτα το φοβερό, αλλά με καλό κωλαράκι και το έδινε (αυτό που έψαχνα δηλαδή!). Χωρίς καθυστέρηση μπήκα μέσα. Μετά από λίγο έρχεται η πουτάνα και ξεκινάει με πίπα (τι πρωτότυπο, ε?) η οποία ήταν κάτω του μετρίου...  :tickedoff: Μου την δίνει όταν η γκόμενα δεν ξέρει να παίρνει πίπα... Τέσπα...

Μου λέει μετά από λίγο "μουνάκι ή κωλαράκι?", κι αφού το σκέφτηκα για πολύ ώρα (λέμε τώρα!) μου γυρνάει μπρούμητα, βάζει κι ένα μαξιλάρι κάτω από την λεκάνη της και περίμενε... :think: Τέλος πάντων, πάνω να της τον βάλω έτσι όπως ήταν... που να μπει ρε πούστη μου... εμένα η πούτσα μου πάει προς τα πάνω όχι προς τα κάτω! Αφού είδα κι αποείδα, κι αφού παραλίγο να σπάσω τον πούτσο μου για να πάει προς τα κάτω και να της τον βάλω, την γυρνάω ανάσκελα. Πάω να της σηκώσω λίγο τα πόδια... συναντάω κόντρα! :headbang: Πάω να το κάνω άλλη μία φορά, μια από τα ίδια. Ε, της τον βάζω τέλος πάντων στην κωλάρα κι αυτή να σκούζει λες κι ήμουν ο Mutombo! Παρόλο που πήγαινα σιγά-σιγά, αυτή έσκουζε και γενικά όλο κουνιόταν, έβγαινε έξω, τον ξανάβαζα... η ίδια ιστορία. Ε, δεν γινόταν αλλιώς κι επειδή το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι, την γυρνάω στο πλάι. Εκεί δεν μπορούσε να ξεφύγει από πουθενά! :dancing: Ε, σε αυτή την στάση έγινε η δουλειά όπως έπρεπε αλλά με ταλαιπώρησε πάρα πολύ μέχρι να βρω μια βολική στάση για αυτήν να το κάνουμε.

Εντάξει, 20 ευρώ ήταν, δεν μπορώ να πω ότι τα κλαίω (άντε να κλαίω τα 10!!!), αλλά δεν νομίζω να ξαναπάω. Η γκόμενα τσουβάλι εντελώς και "απρόθυμη" για κώλο (τι τον δίνεις τότε μωρή? άστον να παει στο διάολο!). Πάντως απο κωλοτρυπίδι... στενότατο!!! :rockon:
 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.642
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Liomas ήταν η ίδια που είχα δει την τελευταία φορά?Θυμάσαι απ'την ενημέρωση?Για "ακουλούρωτο" άνθρωπο θα την πρότεινες?

Αύριο αναμένεται και ενημέρωση από φυλής.
 

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
541
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Καλημερα,
Ρεμούνδου 21, επίσκεψη κατά τις 12 το βράδυ χθες, πολύ πιθανό να ήμουν και ο τελευταίος πελάτης. Με επιφύλαξη πως η κοπέλα λέγεται Λίζα. Κάτι σε Ρουμανοαλβανάκι μου φάνηκε, περίπου 22-24 ετών. Ομορφή, γύρω στο 1.60, λεπτή με καλές αναλογίες, μακρύ σγουρό μαλλί. μικρό στήθος, δεν έβγαλε σουτιέν. Παρά το ότι φαινόταν πολύ κουρασμένη, και στο σαλόνι και στο δωμάτιο εμφανίστηκε με χαμόγελο. Επίσης στο δωμάτιο ήρθε με την 'αλοιφη'. Μετά από ένα γρήγορο και αξιοπρεπες γλυψιμο, αρκετα καλο, επέλεξα να τη στήσω στα 4. Καλό σφιχτο μουνάκι, και μαλιστα παρα την αλοιφη, κατάφερε να πονεσει. Μεγάλη πρόκληση οπως το εβλεπα το σουφρακι της, πιθανόν να αξιζει την προσπαθεια. Τέλος στην ιδια κιολας σταση, αφου παραβλεποντας το πονο της (και αυτη και εγω) ολοκληρωσα, καθότι και σφιχτο και ζεστο μουνάκι ειχε. Σφιχτο κορμι, καλη διαθεση, αξια 20 γιουρο, ίσως υπαρχουν και δυνατοτητες για καλυτερα.

υγ προς mods: προσπαθησα να το βαλω σαν κριτικη, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
 

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
Φραπεδακι,τσιγαρακι σε καφετερια στην πλ Βικτωριας και μετα εξορμηση στα κακοφημα σπιτακια της Φυλης και περιξ....
Καταθεση στην φιλη μου τη Νατασα Διδυμου 8α,κατα τη γνωμη μου γυναικαρα...
Μια τετοια γυναικα την παντρευεσαι για να προσφερουν οι θυληκοι απογονοι της "χαρα" στις νεες γενιες...!
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
Εγω παιδία εχτές το απόγευμα κατάθεσα στην κατερίνα έκανε σαν τρελή όταν έμαθε ποιος είμαι και λέει στην μαρία(τσατσα)στην σουιτα στην σουιτα.Βεβαίως μετά απο πολύ καιρο που είχα να την δω οι υπηρεσίες της ειναι σπεσιαλ αλλα με χάλασε οι ψεύτικες φωνές και η αλοιφη που έβαλε.Με ξενέρωσε λίγο αλλα δεν χαλίεμαι.Όταν της το είπα οτι το κατάλαβα με κοίταγε περίεργα με απορία.Της λέω δεν είμαι χθεσινος και με αποχερέτησε με ένα χαμόγελο και ένα ζεστό γεια.Όσοι πιστοί ας προσέλθουν
 

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
205
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
χθεσινη τσαρκα στη φυλης επειτα απο 5 μηνες.Το "εμπορευμα" καπως καλο σε καποια σπιτια αλλα η μεγιστη απογοητευση ηρθε απο το οτι σε καθε δωματιο υπηρχε και ενας αλβανος η ενας βρωμιαρης δικος μας.Η μπιχλα και η απλησια κανανε παρτι και σε συνδιασμο με τις θερμοκρασιες του καλοκαιριου το κλιμα ηταν αποκρουστικοτατο.Την εκανα με ελαφρα και συνεχιζω την ενασχοληση με τα city tour.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom