Επισκέπτης
Συνάδελφοι σε ποιο μπουρδελάκι/ στούντιο μπορώ να κλείσω prive? Αν είδα καλά σε Κολωνού 30 και Βριλήσσου 12?
Όταν λες να κλείσεις prive, τι εννοείς?
Συνάδελφοι σε ποιο μπουρδελάκι/ στούντιο μπορώ να κλείσω prive? Αν είδα καλά σε Κολωνού 30 και Βριλήσσου 12?
Έτσι φαίνεται.. και το σημερινό μου φάνηκε καλό..σε σχέση με κάτι χοντρές που έφερνε παλιότερα..Sυγχαρητήρια gangstaXZ. Πάντως για το 40 που λες, παίζει συχνά κωλαράκι οπότε μάλλον σωστά άκουσες!
Έτσι φαίνεται.. και το σημερινό μου φάνηκε καλό..σε σχέση με κάτι χοντρές που έφερνε παλιότερα..
Λες να κάνω "απιστία" στη Σοφία και να πάω για κώλο??Θα'ναι η πρώτη φορά που παίρνω κουλουράκι!
άλλη στιγμή πάω ακόμα μια στην Κατερινα στα καινούργια της Φωκαίας .... αλλα ήταν και η τελευταία γιατί η κοπέλα βαριέται και ενώ ειναι καβλιάρικο δεν ανεβαίνει πια από πάνω καιγενικά σου δίνει τη αισθηση της ανίας!!
Κωλονου 32Α Μακριά καλητερα να τον παιξησ.
Δηλωνει Τσεχα αλλα την ''εχω φαει''οτι ειναι τσιαγγανο-Ρουμανα-Καμια σχεση με Τσεχα,μη λεμε μαλακιες-Την εχω παρει στο παρελθον 3 φορες και μια προχθες λογω ελλειψεως ενδιαφεροντος στα σπιτακια της Φυλης-Εννοω Ρενατα,Χριστινακι σχιστοματικο,Αννα μια χαρα γαμησι κανουν αλλα για την αλλαγη της πιπας της Σελινας εκανα μια υποχωρηση-Τυπικο γαμησακι στο δωματιο με πολλα μπινελικια απο μια γκομενα που αντι για το''γεια''εχει ως πρωτη λεξη''καυλιαρη τι κανεις''-''σκισε με''κτλ,για ενα μικρο crash test ok ειναιH Σελίνα ή Σαλίνα όπως την λένε μερικοί τι παίζει στο δωμάτιο?
Εχει κανείς προσωπική εμπειρία?
Αν δεν κάνω λάθος είναι μια ξανθιά με κοτσίδες?στο φ84 πάνω...
ξέρει κανείς καταγωγη?
ευχαριστώ