Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (27 μέλη και 207 επισκέπτες)

Επισκέπτης
BMW, το σίγουρο είναι φίλε μου οτι πρέπει να πας να κάνεις το τεστ. Η κοπέλα είναι οροθετική άρα παίζεις με τις πιθανότητες...

Δεν έχω πάει μαζί της αλλά στη θέση του δεν θα πήγαινα για εξέταση.

Μη λέμε μαλακίες, σίγουρα υπάρχουν και άλλες οροθετικές που εκδίδονται και έχουν πάει πολλοί μαζί τους αλλά δεν το ξέρουνε. Κατά τα άλλα, ο ιός δεν κολλάει από γυναίκα σε άντρα με το στοματικό σεξ.

Όμως επιτέλους, το λέμε κάποιοι τόσο καιρό:

NA KΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ!

ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ 20 ΕΥΡΩ!

ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΣΤΑ 15 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ SAFE SEX ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΤΕ!

Picker

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
BMW, δεν πας τωρα καλυτερα στο κεελπνο μια που νομίζω θα 'ναι τζάμπα και η εξέταση αφού αυτοί σε κάλεσαν? Ετσι βρε φίλε, να μην έχεις κάθόλου την υποψία. Μη μασάς.Πήγαινε.Και "φιλική" συμβουλή.Κόψε τα γλυφομούνια και τις πίπες άνευ.Οκ, λίγη ευχαρίστηση λιγότερη μπροστά στη διασφάλιση της υγείας, δεν παίζει κανένα ρόλο.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Δεν έχω πάει μαζί της αλλά στη θέση του δεν θα πήγαινα για εξέταση.

Μη λέμε μαλακίες, σίγουρα υπάρχουν και άλλες οροθετικές που εκδίδονται και έχουν πάει πολλοί μαζί τους αλλά δεν το ξέρουνε. Κατά τα άλλα, ο ιός δεν κολλάει από γυναίκα σε άντρα με το στοματικό σεξ.

Όμως επιτέλους, το λέμε κάποιοι τόσο καιρό:

NA KΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ!

ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ 20 ΕΥΡΩ!

ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΣΤΑ 15 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ SAFE SEX ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΤΕ!

Picker

ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ !!!! 

ΠΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ;

ΚΑΙ ΟΙ 2 ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟ !

pagos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
ρε παιδια ξερει κανεις που χαθηκε η ΛΟΛΑ ρωσιδα αν δε κανω λαθος γυρω στα 35! δουλευε στη διδυμου 20 κ εκανε φοβερα γαμησια με τελειωτικα στο στομα... Αν ξερει κανεις που βρισκεται να ενημερωσει! Ευχαριστω εκε των προταιρων!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Στην αλυσίδα αυτή η τελευταία επαφή ήταν με την Αλίνα το πιπίνι στις 3/3/2012,επίσης γίνανε και 3 επαφές με την Άννα με το μουστακάκι 10/2011 και 11/2011. Την Νατάσα παρόλο που μου περνούσαν ιδέες να πάω μαζί της κάτι με εμπόδιζε και κατέληγα αλλού.Δεν συνευρέθηκα μαζί της αλλά συνευρέθηκα στην ίδια αλυσίδα που δούλευε με άλλες κοπέλες.
Η Αλίνα όπως γνωρίζω έχει φύγει απο Αθήνα, αν γνωρίζει κάποιος αν κατά την διάρκεια της εφόδου απο το ΚΕΛΠΝΟ που έγινε εχθές εξετάστηκε και η Άννα με το μουστακάκι ας με πληροφορήσει για να αρχίσω να αποκλείω πιθανότητες.Εγώ όπως και να χει θα κάνω εξετάσεις για τον εαυτό μου αφού καταλαγάσει ο πανικός.Αν είχα πάρει την Νατάσα θα έκανα άμεσα.

Επίσης θα ήταν χρήσιμο για τους επισκέπτες του αγοραίου έρωτα το ΚΕΕΛΠΝΟ να αναρτά σε καθημερινή βάση επίσημες ανακοινώσεις με τους οίκους ανοχής και τα studio που έλεγξε καθώς και τα ονόματα (τα επαγγελματικά τους) των ιεροδούλων που έλεγξε.
Δεν μπορει στο βωμό των προσωπικών δεδομένων να ρίχνουν σκοτάδια και να παίζουν με την αγωνία χιλιάδων πελατών των οίκων ανοχής.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Επίσης, είχα γράψει παλιότερα για την Νικολέτα του 66Δ οτι υπάρχει υποψία για κονδυλώματα. Είχανε βγεί μετα κατι καλά παλικάρια που καθυσηχάζανε τους πάντες και λέγανε οτι μέχρι και 69 κάνανε και όλα είναι οκ.

Picker

Μαγκες, κανεις δε σας υποχρεωνει να γαμησετε εκει.
Τους κακους επαγγελματιες τους τιμωρουμε με αποχη και οχι με ευχολογια.

Εαν η πλειοψηφια των μπουρδελιαρηδων μπορουσε να ελεγξει το πουλι τους,
δε θα ειχαμε τετοια θεματα τωρα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Η κοπελα που πιαστηκε με HIV ειναι η [size=14pt]Νατασα απο Φωκαιας 22 δεξια[/size] και πρωην Φυλης 74...
Δυστυχως την ειχα τιμησει στο παρελθον, οποτε δεν ειμαι στα κεφια μου, οχι γιατι φοβαμαι μην κολλησα(οι πιθανοτητες ειναι 0,0000000000000000000000000000000000000000001%  και οι γνωστοι χεστηδες- παπαρες πειτε οτι θελετε και καθηστε σπιτι να γαματε το χερι σας μια ζωη επειδη φοβαστε μην κολησετε τιποτα  :jerking:  :jerking: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ!!!!) αλλα ειμαι λυπημενος για την κοπελιτσα η οποια μου ηταν αρκετα συμπαθης....

Μάγκα τα γλυφομούνια κόψε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
BMW, δεν πας τωρα καλυτερα στο κεελπνο μια που νομίζω θα 'ναι τζάμπα και η εξέταση αφού αυτοί σε κάλεσαν? Ετσι βρε φίλε, να μην έχεις κάθόλου την υποψία. Μη μασάς.Πήγαινε.Και "φιλική" συμβουλή.Κόψε τα γλυφομούνια και τις πίπες άνευ.Οκ, λίγη ευχαρίστηση λιγότερη μπροστά στη διασφάλιση της υγείας, δεν παίζει κανένα ρόλο.

Σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία που έχουν Μονάδες Ειδικών Λοιμόξεων η εξέταση είναι δωρεάν.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.955
Πόντοι
1.686
Μάγκα τα γλυφομούνια κόψε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Συμφωνα με το Center of Disease Control ,δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιβεβαιωμένο

περιστατικό που να κόλλησε κανείς AIDS από γλειφομούνι .

Οι λεσβίες κανουν γλειφομούνι και δεν υπάrχει καμία που να κόλλησε μόνο

από γλειφομούνι .

Πρακτικά ΔΕΝ κολλας AIDS από γλειφομούνι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.955
Πόντοι
1.686
Αν τσεκαρεις κριτικες μου θα δεις οτι ζητημα να χω κανει γλυφομουνι 3-4 φορες...
Και εκανα στη Νατασσα ο μαλακας κοιτα γκαντεμια  :headbang: :headbang:

Κανένα επιβεβαιωμένο περιστατικό δεν υπάρχει  που να κόλληασε κανείς AIDS από

γλειφομούνι .

Στα κολπικά υγρά των οροθετικών γυναικών ανιχνεύεται

ο ιος μόνο στο 30% από αυτές ,και σε μiκρή συγκέντρωση .

Το σάλιο έχει ανοσοσφαιρίνες και την λυσοζύμη

που εμποδίζον την μετάδοση ιών .

Αλλά επαναλαμβάνω ότι κανένα επιβεβαιωμένο περιστατικό δεν υπάρχει  που να κόλληασε κανείς AIDS από  γλειφομούνι ,στην διεθνή ιατρική βιβλιογραφία και στοCenter of Disease Control.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνα με το Center of Disease Control ,δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιβεβαιωμένο

περιστατικό που να κόλλησε κανείς AIDS από γλειφομούνι .

Οι λεσβίες κανουν γλειφομούνι και δεν υπάεχει καμία που να κόλλησε μόνο

από γλειφομούνι .

Πρακτικά ΔΕΝ κολλας AIDS από γλειφομούνι.

Λαδάκη μην γράφουμε μαλακίες. Σαφώς κολλάς από γλειφομούνι (αίμα, υγρά κόλπου κλπ).

Αν τσεκαρεις κριτικες μου θα δεις οτι ζητημα να χω κανει γλυφομουνι 3-4 φορες...
Και εκανα στη Νατασσα ο μαλακας κοιτα γκαντεμια  :headbang: :headbang:

Μην τρελαίνεσαι οι πιθανότητες να έχεις πάθει κάτι είναι ελάχιστες, δεν κολλάει και τόσο εύκολα.

Αλλά πήγαινε να κάνεις το τεστ, χειρότερα είναι να σε γαμάει το άγχος κάθε μέρα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Θα παω τωρα στο Συγγρος..
Αλλα μου ειπε η τυπησα που μιλησα οτι δεν ξερει αν θα προλαβουν να με δουν γιατι θα παν αρκετοι αγχωμενοι χυστες να ουμε  :S

Φίλε εντάξει πιστεύω ότι δεν έχεις τπτ. Απλά κάνε την να μην σε τρώει η αγωνία.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Αλλα μου ειπε η τυπησα που μιλησα οτι δεν ξερει αν θα προλαβουν να με δουν γιατι θα παν αρκετοι αγχωμενοι χυστες να ουμε  :S

Δεν πρόκειται να σου πούνε και τίποτα. Λογικά θα σου πούνε να πας την Δευτέρα, να πάρεις χαρτάκι και να κάνεις το τεστ.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ελα ρε πες στα μουνια οτι εισαι ο Μπεμπας ο τιμημενος και τα ρεστα και θα σε βαλουν στο V.I.P Lounge.
υ.γ να πανε ολα καλα. ;)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εχει πολυ κοσμο τωρα να ουμε.
Πουλαω κουλουρια εγω απ'εξω και ξερω... :grin:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
7 το πρωί την Δευτέρα να είσαι Συγγρό. Έλα θα είμαστε παρεούλα.  :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:  :rockon: :rockon: :rockon:
Εντομεταξυ ξανατηλεφωνησα και η αλλη μου ειπε οτι σημερα ΔΕΝ γινονται εξετασεις...  :jerking: :jerking:
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Απο Δευτερα λεει...
Τυπε, αμα ξαναπαρεις τριτη φορα μπορει να σου πουνε οτι δεν υπαρχει νοσοκομειο μ'αυτο το ονομα... :grin:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
7 το πρωί την Δευτέρα να είσαι Συγγρό. Έλα θα είμαστε παρεούλα.  :2funny:
6.00 για να παρεις καλο χαρτακι ;)

Μη παρετε σπαστο καφε απο το περιπτερο οσο θα περιμενετε,
θα σας παει ομπρελλα μετα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom