Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 196 άτομα (30 μέλη και 166 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.218
Πόντοι
7.885
Χθες μετά την απόσπασή μου από την υπόλοιπη ομάδα βρέθηκα αστραπιαία στο μιλφάδικο Διδύμου 18 για έναν πεοθηλασμό στην Αλιόνα,το γνωστό μιλφ που τίμησε πρόσφατα ο φίλος μου μακης1985 :grin: :grin:.Θα σταθώ σε 2 σημεία,πρώτον ότι μπήκα στο δωμάτιο στις 22:55 και περίμενα μέχρι τις 23:25 για να  νιώσω το βαθύ λαρύγγι της Αλιόνας στον πούτσο μου(όλα τα δωμάτια γεμάτα αν και περασμένη η ώρα) και δεύτερον ότι με 2 φτυσίματα πάνω στο καυλί μου,ένιωθα μεχρι να πάω σπίτι μια νεροτσουλήθρα σε όλη την γύρω περιοχή.Σίγουρα το πιο υγρό τσιμπούκι της περιοχής και στανταράκι μιλφ για μενα ;) ;).

Υ.Γ 1:Συγνώμη που δεν συνέχισα και μετά,αλλά ένιωθα λες και με βάλανε σε αποχυμωτή
Υ.Γ 2:Ν.ΣΜΥΡΝΗ 76 σε λίγο θα σε βλέπουν τα πιπίνια και θα τρέχουν να κρυφτούν παλιοανώμαλε :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Απο το πεδιο της Μαχης...
Επισκεψη γυρω στις 21,00,περνωντας την ερημη πλατεια Βικτωριας,και βλεποντας τους δρομους αδειους,κατι δεν μου αρεσε!!Φτανωντας φυλης το βλεμμα μου κινηθηκε προς τα φωτακια των σπιτιων που ηταν στα περισσοτερα σβηστα!!
Παλι ντου εγινε σκεφτηκα,και ετσι αρκεστηκα να παω στα λιγα που λειτουργουσαν!!

Φυλης 66 αριστερα,Νατασσα η νεα ρωσσιδα με φουλ και καπως περιεργο σωμα.Βγαινοντας απο το σπιτακι ακουω μια φωνη διπλα μου,με σχετικα καλα ελληνικα,τι κωλαρα ειναι αυτη τι ωραια γεματη ειναι,γυρναω και βλεπω ενα πακι,ο οποιος ηταν ντυμενος πολυ καλα και φοραγε μακρι καλο παλτο.Δινη και κωλο φιλε του ειπα και εσας σας αρεση.Και η απαντηση του πακι,θα κανω μια γυρα και αμα δεν βρω κατι πιο καλο θα ερθω εδω.Ποσο περνη με ρωταη,20 του λεω φουλ!
Ευχαριστω φιλε μου λεη και φευγη,τον κοιταω και σκεφτομαι κοιτα που κανουν και επιλογες,γιναν και σκαουτερ!!
Φυλης 80,Δυο κορασιδες Μαρια και Εμι!!
Φυλης 74 Νατασσα στο αριστερο,νεο πιπινι αδυνατο στο δεξι!!
Φυλης 69 επανω Χριστινα!!
Φυλης 71 επανω,Χριστινα επιπλο απο την πρωινη βαρδεια!!
Φυλης 71 υπογειο,κοντο πιπινι με 1,5 και καλο κωλο,νεο,συμφωνα με τσα!!
Φυλης 92 αριστερο,Μικυ με φουλ!!
Να συμπληρωσω οτι στο φ.71,συναντιωμασται με τον Χαντκορα!!
Μ.Προδρομου βαπορι,παλι νεο,κοντο με δυαρι και κωλαρα!!
Φυλης 109 επανω,ψηλο νεο και αυτο με κωλαρα και δυαρι!!
Φωκαιας 22 υπογειο,ψηλο αδυνατο αβυζο πιπινι,με γλυκο προσωπακι,καινουργιο και αυτο!!
Μεχρι εκεινη την ωρα και γυρω στις 22,10 τα υπολοιπα ηταν κλειστα!!
Στην παρεα μας προστηθετε και ο πιτσιλιστης,και αποφασιζουμε να παμε ρεμουνδου και πιπινου,ενω κοντα στον Αγιο Παντελεημωνα,υπαρχη μπλοκο Διας!!
Δυστηχως κλειστα ολα!!Αποφασιζουμε να παμε Διδυμου!!
Διδυμου 16 Λιλιαν μιλφ!!
Διδυμου 18 υπογειο,Αλεξανδρα μιλφ,ευτραφης και γλυκια!!
Επιστροφη και ειναι ανοικτο..
Διδυμου 8,επανω,ψηλη νταρτανοκοπελλα με βυζαρες!!
Συνεχιζουμε και ξαναμπαινουμε φυλης,ανοιγουν τα φωτα στα...
Φυλης 59 κατω,Χριστινα μιφ ψιλοκαπουλο.Σε ερωτηση μου στην τσα για την Αλινα μου απαντησε οτι εχη φυγη απο εκει,αλλα δεν ξερη που ειναι,βγαινοντας ερχετε και η Ντιανα να πιαση βαρδεια!!
Φυλης 65 επανω,η Εμανουελλα το αδυνατο μαυρομαλικο με φουλ!!
Φυλης 84 κατω,Η Ζωη χαμογελαστη,διεκρινα οτι το βυζι της ειναι καλυτερο!!
Φυλης 84 επανωμΑλιονα με πολυ καυλωτικα εσσωρουχα!!
Φυλης 86 επανω,Μονικα η ρωσσις!!
Φυλης 86 κατω,η Μαργαριτα καθισμενη στην αγκαλια συναγωνιστων σε ενα γεματο σαλονι!!
Φυλης 92 δεξι,ανοιγη και αυτο,Μαιρη επιπλο,τσαμπα το κορμι!!
Η ωρα εχη φταση 23,15 και αποφασιζουμε να αποχωρησουμε!!
Διασχιζοντας την Φυλης και φτανοντας Φωκαιας μπηκαμε μονο στο 19,γιατι ηθελα να δω πια θα ηταν γιατι η Μαιρη ειχε ξεκινηση στο φυλης 92,ηταν η Μπαρπαρα η ιχχαα!!Το κοντοπουτανο φοραγε ενα καυλε σορτσακι θα ελεγα που ναι μεν την εκανε πιο σεχι,αλλα χανοταν το κωλαρακι!!
Αυτα απο την φυλης και περιξ,τελειωνοντας αλλη μια μερα πορνικης εμπειριας!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Χθες μετά την απόσπασή μου από την υπόλοιπη ομάδα βρέθηκα αστραπιαία στο μιλφάδικο Διδύμου 18 για έναν πεοθηλασμό στην Αλιόνα,το γνωστό μιλφ που τίμησε πρόσφατα ο φίλος μου μακης1985 :grin: :grin:.Θα σταθώ σε 2 σημεία,πρώτον ότι μπήκα στο δωμάτιο στις 22:55 και περίμενα μέχρι τις 23:25 για να  νιώσω το βαθύ λαρύγγι της Αλιόνας στον πούτσο μου(όλα τα δωμάτια γεμάτα αν και περασμένη η ώρα) και δεύτερον ότι με 2 φτυσίματα πάνω στο καυλί μου,ένιωθα μεχρι να πάω σπίτι μια νεροτσουλήθρα σε όλη την γύρω περιοχή.Σίγουρα το πιο υγρό τσιμπούκι της περιοχής και στανταράκι μιλφ για μενα ;) ;).

Υ.Γ 1:Συγνώμη που δεν συνέχισα και μετά,αλλά ένιωθα λες και με βάλανε σε αποχυμωτή
Υ.Γ 2:Ν.ΣΜΥΡΝΗ 76 σε λίγο θα σε βλέπουν τα πιπίνια και θα τρέχουν να κρυφτούν παλιοανώμαλε :2funny: :2funny:
Περιμενω νεε μου την φωτο μετην βροχη των καποτων  :grin:,στον ρομαντισμο!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.218
Πόντοι
7.885
Παλέβω να την ανεβάσω πρόεδρε :rockon: :rockon:.Πως και χάλασε το πρόγραμμα για σήμερα, ή μήπως η Φυλής έβγαζε κάτι πιο ρομαντικό  :idiot: :uglystupid:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Παλέβω να την ανεβάσω πρόεδρε :rockon: :rockon:.Πως και χάλασε το πρόγραμμα για σήμερα, ή μήπως η Φυλής έβγαζε κάτι πιο ρομαντικό  :idiot: :uglystupid:
Συνεχισαν οι υπολοιποι μεταξι,ετσι ειναι ο προεδρος αποφασιζη τον στοχο τελευταια στιγμη για παραπλανηση του εχθρου  :grin: :grin: :grin:.

necranthemon

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε,την εχω τιμησει πανω απο 10 φορες!Στην αρχη ηταν απομακρη και ψυχρη!Ανοιχθηκε ομως και κανει γαμω τα κρεβατια πλεον μαζι μου!Μιλαμε παντα πριν και μετα το σεξ και για τα δικα μου δεδομενα ειναι μουναροςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
αν καποιος συναγωνιστης εχει παρει την φωτινη...πρωινη βαρδια...στο μαγνησιας 1α και εχει γνωμη ας βοηθησει.

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Τυποι ξερουμε τι παιζει αγκυρας 12β απογευματινη βαρδια?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Φυλής 74 πρωινή το ρουμανάκι-κοκκαλάκι η Αλίνα. Πολύ λεπτή, μακρυ μαλλί, ελαφρός προγναθισμός(;)όμορφη αθώα παρουσία. Την καταγάμευσαν ο amadeus και ο n.smirni και απ ότι κατάλαβα δεν το μετάνιωσαν. Θα τιμήσω λίαν συντόμως.

Φωκαίας 22 κάτω η πιπίνα Αλεξάνδρα με φουλ. καλή περίπτωση, την έχω πάρει και δεν το μετάνιωσα.

Με έτρωγε ο κώλος μου για μασαζάκι στο Στουρνάρη 47 όπου έχω δει κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις οπότε αμφότερες πήραν σειρά για κάποια άλλη στιγμή.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αρχηγέ μου σε στράγγιξε για τα καλά η Αλιόνα :zombie:

αν θυμάσαι για κανένα 10λεπτο δεν μπορούσα να περπατήσω τα ρούφηξε όλα :pipa2:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Τυπε,την εχω τιμησει πανω απο 10 φορες!Στην αρχη ηταν απομακρη και ψυχρη!Ανοιχθηκε ομως και κανει γαμω τα κρεβατια πλεον μαζι μου!Μιλαμε παντα πριν και μετα το σεξ και για τα δικα μου δεδομενα ειναι μουναροςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε πια αναφαίρεσαι αδελφε !!

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Δεν τον εστειλα πουθενα.
Απαντηση στο ερωτημα του εδωσα.
Αξιος της τυχης του θα ειναι.........
όχι και να επικρίνουμε την πάντα καλή διάθεση για ενημέρωση του φίλου Che...  :huh:
ο οποίος πολύ ορθά επικαλείται τη τύχη του καθενός, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου κάποιος περνάει καλά με μια εργάτρια, ακόμα και όταν οι κριτικές σχεδόν αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο (δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη... δεν την έχω ούτε καν ακουστά...)

Απο το πεδιο της Μαχης...
Επισκεψη γυρω στις 21,00,περνωντας την ερημη πλατεια Βικτωριας,και βλεποντας τους δρομους αδειους,κατι δεν μου αρεσε!!Φτανωντας φυλης το βλεμμα μου κινηθηκε προς τα φωτακια των σπιτιων που ηταν στα περισσοτερα σβηστα!!
Παλι ντου εγινε σκεφτηκα,και ετσι αρκεστηκα να παω στα λιγα που λειτουργουσαν!!
όταν λέτε ντου πρόεδρε, τί ακριβώς εννοείτε; (με με παρεξηγήσετε, αλλά δεν τυγχάνω φυλησ~sta{y}ος :))

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
ε ρε πουστη μου μετα απο παρα πολυ καιρο και αφου καταφερα να ξεγλυστρισω βρηκα χρονο χθες το απογευμα 18.00 και πηγα φυλης αλλα παπαρια ολα κλειστα ηταν . ανοιχτα ηταν τα 71 που δεν μπηκα γιατι ολοι εκει σττριμοχνοντουσαν και το 74 στο δεξι ηταν ενα μελαχροινο δεν μ'αρεσε αν και η χαμηλα τοποθετημενος κωλος της μου εκανε ενα κλικ, στο αριστερο ηταν 2 μια ρωσιδα που εκανε μπαμ οτι ειναι απο εκει νταρντανα μου φανηκε και ενα πιο μινιον αλλα οχι του γουστου μου ξανθια και μελαχροινη αντιστοιχα. τελος εφυγα χωρις να κανω τιποτα

ΥΓ στην αχαρνων αναμεσα στους 100000 αλλοδαπους και στους 2 ελληνες που κυκλοφορουσαν η αστυνομια ειχε σταματησει τους 2 ελληνες και τους εκανε ελεγχο...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
όχι και να επικρίνουμε την πάντα καλή διάθεση για ενημέρωση του φίλου Che...  :huh:
ο οποίος πολύ ορθά επικαλείται τη τύχη του καθενός, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου κάποιος περνάει καλά με μια εργάτρια, ακόμα και όταν οι κριτικές σχεδόν αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο (δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη... δεν την έχω ούτε καν ακουστά...)
όταν λέτε ντου πρόεδρε, τί ακριβώς εννοείτε; (με με παρεξηγήσετε, αλλά δεν τυγχάνω φυλησ~sta{y}ος :))
Την μια απαντηση εν μερη στην εδωσε ο αγαπητος ινδιανος και εγω κλεινω τον κυκλο βαζοντας και το υγειονομικο,σε κορασιδες και τσατσαδες-ους!!

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η κατερινα η κρητκια απο αλκιβιαδου 16α σταματησε να δινει κουλουρι η΄ σε μενα λεει μουφες?περασε κανεις προσφατα μαζι της?

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Η Χριστίνα στο 71Α της Φυλής στην πρωινή βάρδια λέει τίποτα;
την είδα σήμερα και φόραγε κάτι πανύψηλα τακούνια που δεν μπορούσε να περπατήσει και φαινόταν σαν να είναι κουτσή!!!
πάντως έχει κωλάρα!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom