Απο το πεδιο της Μαχης...
Επισκεψη γυρω στις 21,00,περνωντας την ερημη πλατεια Βικτωριας,και βλεποντας τους δρομους αδειους,κατι δεν μου αρεσε!!Φτανωντας φυλης το βλεμμα μου κινηθηκε προς τα φωτακια των σπιτιων που ηταν στα περισσοτερα σβηστα!!
Παλι ντου εγινε σκεφτηκα,και ετσι αρκεστηκα να παω στα λιγα που λειτουργουσαν!!
Φυλης 66 αριστερα,Νατασσα η νεα ρωσσιδα με φουλ και καπως περιεργο σωμα.Βγαινοντας απο το σπιτακι ακουω μια φωνη διπλα μου,με σχετικα καλα ελληνικα,τι κωλαρα ειναι αυτη τι ωραια γεματη ειναι,γυρναω και βλεπω ενα πακι,ο οποιος ηταν ντυμενος πολυ καλα και φοραγε μακρι καλο παλτο.Δινη και κωλο φιλε του ειπα και εσας σας αρεση.Και η απαντηση του πακι,θα κανω μια γυρα και αμα δεν βρω κατι πιο καλο θα ερθω εδω.Ποσο περνη με ρωταη,20 του λεω φουλ!
Ευχαριστω φιλε μου λεη και φευγη,τον κοιταω και σκεφτομαι κοιτα που κανουν και επιλογες,γιναν και σκαουτερ!!
Φυλης 80,Δυο κορασιδες Μαρια και Εμι!!
Φυλης 74 Νατασσα στο αριστερο,νεο πιπινι αδυνατο στο δεξι!!
Φυλης 69 επανω Χριστινα!!
Φυλης 71 επανω,Χριστινα επιπλο απο την πρωινη βαρδεια!!
Φυλης 71 υπογειο,κοντο πιπινι με 1,5 και καλο κωλο,νεο,συμφωνα με τσα!!
Φυλης 92 αριστερο,Μικυ με φουλ!!
Να συμπληρωσω οτι στο φ.71,συναντιωμασται με τον Χαντκορα!!
Μ.Προδρομου βαπορι,παλι νεο,κοντο με δυαρι και κωλαρα!!
Φυλης 109 επανω,ψηλο νεο και αυτο με κωλαρα και δυαρι!!
Φωκαιας 22 υπογειο,ψηλο αδυνατο αβυζο πιπινι,με γλυκο προσωπακι,καινουργιο και αυτο!!
Μεχρι εκεινη την ωρα και γυρω στις 22,10 τα υπολοιπα ηταν κλειστα!!
Στην παρεα μας προστηθετε και ο πιτσιλιστης,και αποφασιζουμε να παμε ρεμουνδου και πιπινου,ενω κοντα στον Αγιο Παντελεημωνα,υπαρχη μπλοκο Διας!!
Δυστηχως κλειστα ολα!!Αποφασιζουμε να παμε Διδυμου!!
Διδυμου 16 Λιλιαν μιλφ!!
Διδυμου 18 υπογειο,Αλεξανδρα μιλφ,ευτραφης και γλυκια!!
Επιστροφη και ειναι ανοικτο..
Διδυμου 8,επανω,ψηλη νταρτανοκοπελλα με βυζαρες!!
Συνεχιζουμε και ξαναμπαινουμε φυλης,ανοιγουν τα φωτα στα...
Φυλης 59 κατω,Χριστινα μιφ ψιλοκαπουλο.Σε ερωτηση μου στην τσα για την Αλινα μου απαντησε οτι εχη φυγη απο εκει,αλλα δεν ξερη που ειναι,βγαινοντας ερχετε και η Ντιανα να πιαση βαρδεια!!
Φυλης 65 επανω,η Εμανουελλα το αδυνατο μαυρομαλικο με φουλ!!
Φυλης 84 κατω,Η Ζωη χαμογελαστη,διεκρινα οτι το βυζι της ειναι καλυτερο!!
Φυλης 84 επανωμΑλιονα με πολυ καυλωτικα εσσωρουχα!!
Φυλης 86 επανω,Μονικα η ρωσσις!!
Φυλης 86 κατω,η Μαργαριτα καθισμενη στην αγκαλια συναγωνιστων σε ενα γεματο σαλονι!!
Φυλης 92 δεξι,ανοιγη και αυτο,Μαιρη επιπλο,τσαμπα το κορμι!!
Η ωρα εχη φταση 23,15 και αποφασιζουμε να αποχωρησουμε!!
Διασχιζοντας την Φυλης και φτανοντας Φωκαιας μπηκαμε μονο στο 19,γιατι ηθελα να δω πια θα ηταν γιατι η Μαιρη ειχε ξεκινηση στο φυλης 92,ηταν η Μπαρπαρα η ιχχαα!!Το κοντοπουτανο φοραγε ενα καυλε σορτσακι θα ελεγα που ναι μεν την εκανε πιο σεχι,αλλα χανοταν το κωλαρακι!!
Αυτα απο την φυλης και περιξ,τελειωνοντας αλλη μια μερα πορνικης εμπειριας!!