Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (39 μέλη και 265 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.167
Πόντοι
46.232
Στην κριτική που ανέβασα προχθές για τη συγκεκριμένη κοπέλλα,κάποιοι συναγωνιστές σχολίασαν ότι είναι πειραγμένο το στήθος της αλλα κ εγώ προσωπικά συμφωνώ μαζί σου ότι είναι φυσικό...Ακόμα κ αν είναι πειραγμένο,έχει γίνει πολύ καλή δουλειά κ είναι άκρως αληθοφανές για φυσικό...

Επειδή είναι το πρώτο μου ποστ για το 2012,να ευχηθώ σε όλους μας καλή χρονιά,να είμαστε καλά κ να περνάμε καλά απαραίτητη προυπόθεση του οποίου είναι να γαμάμε καλά...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

metaxourgeios

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα,έχω βάλει στο μάτι την Κάρμεν από δυδίμου 8 και θέλω να την πηδήξω μου την προτείνεται η πρέπει να βρω κάτι άλλο,θα παρακαλούσα μέλη που την έχουν πάρει να μου που για την διαθεσή της στο δωμάτιο,αν είναι ξεπέτα-τέτοια.Έχω διαβάσει της κριτικές αλλά δεν βοήθησαν αρκετά.

Καλή χρονιά εύχομαι και να πέσουν οι τιμές στα μπουρδέλα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.167
Πόντοι
46.232
Παιδιά καλησπέρα,έχω βάλει στο μάτι την Κάρμεν από δυδίμου 8 και θέλω να την πηδήξω μου την προτείνεται η πρέπει να βρω κάτι άλλο,θα παρακαλούσα μέλη που την έχουν πάρει να μου που για την διαθεσή της στο δωμάτιο,αν είναι ξεπέτα-τέτοια.Έχω διαβάσει της κριτικές αλλά δεν βοήθησαν αρκετά.

Καλή χρονιά εύχομαι και να πέσουν οι τιμές στα μπουρδέλα
αν παρεις το απλο προγραμμα τα πραγματα θα ειναι τυπικα ,
απο διαθεση επειδη το διαβαζω πολυ.....εσυ να κινήσεις τα νήματα , να την κανεις μαριονέτα του πουτσου σου ,εχει σφιχτο κορμι και θεικο κωλαρακι....καλυ τυχη 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Αλκαμενους 113 τωρα το απογευμα,βαλερια,ημουν ο πρωτος της,παιζει να ειναι και το καλυτερο κρεβατι που μου εχει κανει η ξανθουλα.Χαμουρεμα για αρκετη ωρα στα ορθια και κατευθειαν στον καθρεφτη του μεγαλου δωματιου για πισωκολλητο στα ορθια.Επιστροφη στο κρεβατι και ιεραποστολικα και παλι στον καθρεφτη στα ορθια.Ξανα στο κρεβατι και αυτη απο πανω μου και τελος πισωκολλητα-μπρουμητα οπου και εγινε η καταθεση,και ολα αυτα για εικοσι λεπτα περιπου.Καλη χρονια σε ολους

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μηπως περασε κανεις απο τροφωνιου ή βεργας τωρα το απογευμα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.167
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα συναγωνιστές ,καλή χρονιά ,πρώτη ενημέρωση της χρονιάς απογευματινή βάρδια φυλής φωκαίας διδύμου , μεταξύ 20.00 με 21.45 ,πολλά σπιτάκια κλειστά όπως η ξεπετοαλυσίδα(φυλης 84α 84β 86α 86β....)
Φωκαίας 27Β κάτω η Γιάννα με άκα
Φωκαίας 25β Μόνικα νιάου με άκα
Φωκαίας 19 Άννα(μόνη της χωρίς την Ρωξάνη)κλασσικά ξεβράκωτη και με την κρέμα στο χέρι , με άκα
Φωκαίας 17α Έλενα μελαχρινή άβυζι, με κώλο
Φυλής 54β Σούζι ,η ξανθιά γαμήσιμη με το πίρσινγκ στο χείλη ,κανονικό πρόγραμμα , εμφανισιακά είναι για πολλά γαμήσια , μέσα  όμως........λίγο την ενέργεια που βγάζει στην τσόντα που παίζει θα είχε μαζέψει όλα τα ευρώ.
Φυλής 66α δύο κοπέλες ,ρωσίδα μελαχρινή μπαζάκι Ναταλί , και ξανθό πιπινάκι πετίτ βουλγάρα η Βίσα (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)και οι δύο με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω ,δύο κοπέλες Κατερίνα μελαχρινή ψηλή και Αλεξάνδρα η πολύ λεπτή ξανθιά άβυζι και άκωλη και οι δύο με κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 80  η Αλεξία ψηλή ξανθιά (με μπούκλες σήμερα) με μικρό στήθος ,δουλεύει εδώ και Φυλής 67 , με κώλο
Φυλής 65α Εμμανουέλα, η γνωστή πολύ λεπτή μελαχρινή ρουμάνα ,στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε μόνο άκα , όλα τα δωμάτια γεμάτα και είχε άτομα που περίμεναν....μήπως να ζητήσω ποσοστά??????????/
Φυλής 65β η Τζέσικα(απο φυλής 134) ξανθιά λεπτή με κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Μανταλένα , μελαχρινό νταρντανομωρό με τεράστιο στήθος(ισως το μεγαλύτερο φυλής και πέριξ φυσικό βυζί)με τεράστιες ρόγες που φυσικά το διχτυωτό άσπρο μπλουζάκι που φορούσε δεν έκρυβε τίποτα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β λεπτή άβυζι και άκωλη μελαχρινή κοπέλα με φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 71α η τσα τσα αρχίζει φραουλιτσα , καραμελίτσα χρυσομουνίτσα και περίμενα να δώ κανά καινούργιο μωρό ή έστω  το πιπίνι την Μανταλίνα και τελικά εμφανίζεται η Σάντρα η ρουμάνα ,δεν ανακοινώθηκε άκα παρα μόνο τελείωμα στο στήθος.
Φυλής 71β παρόλο που έπαιζε ρώσικη πόπ στο φούλ και έκανε εμφάνιση η ¨Ευα με σκούφο άγιου Βασίλη και κατάλαβα οτι δουλεύει η Τζούλια /Άννα / Ιλόνα έκατσα για να την δώ τι φορούσε....κανονικό πρόγραμμα με τελείωμα στο στήθος.
Διδύμου 8α Αντίνα η ξανθιά απο Φυλής 67 με φούλ
Διδύμου 8β Κάρμεν με απλό.
Διδύμου 20 Ιουλία μελαχρινό καρέ μαλλί , άβυζι με άκα.       

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τωρα ...

τροφωνιου 13 δεξι  ολγα,50αρα ξανθια ρωσοειδης,γλυκια και χαμογελαστη,καλη στο δωματιο

τροφωνιου 13 αριστερο  ολγα,πρωην ταμαρα,45αρα,εμφανισιακα η καλυτερη μιλφαρα για μενα...δυστυχως στο δωματιο βιαζεται λιγο,ενω θα μπορουσε να ναι κορυφαια επιλογη :(

βεργας χωρις κουδουνι  το μελαχρινακι που ειναι κλασσικα εκει...ζαχαρη μωρακι...

βεργας με κουδουνι δεξι  βικυ,μια χοντρουλα ξανθια γλυκουλα 35+αρα...

βεργας με κουδουνι αριστερο  αλινα,συμπαθητικη ξανθια 50αρα ρωσοειδης...

καλη χρονια χυστες...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το γυρησες στης μιλφ lust  :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Βολτα στους δρομους της ηδονης και της ακολασιας γυρω στις 23,00!!!
Τα Φυλης 134,109,99,71 υπογειο,69 πανω,86,92 αρισστερο,68 το οποιο στην 3η βαρδεια ανοιξεΜ.Προδρομου βαπορι κλειστο!
Φυλης 134 Λολιτα,κοντο ρουμανακι,αδυνατο σωμα,παιχνιδιζε στο σαλονι και δεν μας αφηνε να φυγουμε.Συναγωνιστες μου ειπαν καλα που ηρθες και μας ελευθερωσες 20 λεπτα ειμαστε εδω :grin:.
Φυλης 134Β κοντο ρουμανακι,με βυζαρες και κωλαρα!
Φυλης 104 Ελβιρα-Αναστασια  :grin:.
Φυλης 92 δεξι,Βιαγκα,1,5 στηθος,καλο κωλο,1,65 υψος!
Φυλης 71 επανω,Σαντρα,φυσικα απο ρουμανια λογω μουσικης.
Φυλης 71 ισογειο,Ευα αγιοβασιλης και Τζουλιανα.
Φυλης 69 κατω,Βερα με φουλ,αδυνατο με 1,5 στηθος.
Φυλής 67 χειμωδης μελαχροινο πορνιδιο.
Φυλης 65 Τσεσικα,αδυνατο ξανθο.
Φυλης 65 πανω,αδυνατο τσιγγανοειδες με ακαποτο.
Φυλης 80 Αλεξια,απο το φ.47.
Φυλης 61 υπογειο,μελαχρινο με ενδιαφερον στηθος και κωλο,Αννα.
Φυλης 59 κατω,Σορινα-ρουλα,αν θυμαμαι καλα,πανω κατω,ιδιες ασυνατες,με μια διαφορα,η μια ηταν λιγο παχυτερη!
Φυλης 66,μια βουλγαρα μεσι,και μια ευτραφης κοντη και καλα ρωσις,Ναταλι.
Φυλης 54 κατω Σουζη.
Φωκαιας 17 κατω ρουμανακι αδυνατο,με 1.5 στηθος.Το πανω κλειστο!
Φωκαιας 19 κλειστο.
Φωκαιας 25 πανω κλειστο.
Φωκαιας 25 κατω,μιαου Μονικα.
Φωκαιας 25 υπογα,κλειστο!
Φωκαιας 27 επανω κλειστο.
Φωκαιας 27 κατω Βικτωρια!
Διδυμου μονο 2 ανοικτα,στο 18 ισογειο Αντριαννα,και στο υπογειο Αλιονα!!
Φυλης 40 κλειστον!!
Αυτα συνεβησαν σε αυτη την πορνοβολτα,με την Αχαρνων τελειως αδεια,και πολλα σπιτακια κλειστα,λογω ρεπο απο μασ ειπαν οι τσα!
Επισης Φωκαιας 22 υπογειο,το γνωστο τσιγγανοειδες με φουλ.
Εκλεινε το 54 και ειδα την σουζη να πεταη τα σκουπιδια,ουδεμια εντυπωση μου εκανε ντυμενη :grin:.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Διορθωση.η Αλεξια ειναι απο το Φυλής 67,ειναι το αδυνατο ξανθο,με 1,5 στηθος και ενδιαφεροντα κωλο και τατου στην μεση αν θυμαμαι καλα.Παντως και εδω παιζαν ρουμανικα τραγουδια,και ο τσατσος ειχε αντικατασταθη απο τσα!!
Μ.Προδρομου υπογειο,ηταν η τρελοσουζη με τσα αυτην την φορα!!!
Επισης εγινε και μια καταθεση στην Αντριανα για να ελενξω αν εξακολουθη να δινη καλες υπηρεσιες,την Αλιονα ουτως η αλλως την τιμησα προσφατα και λογου πιεσης χρονου γιατι και αυτα θα εκλειναν,καταθεσα!!

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Βολτα στους δρομους της ηδονης και της ακολασιας γυρω στις 23,00!!!
Τα Φυλης 134,109,99,71 υπογειο,69 πανω,86,92 αρισστερο,68 το οποιο στην 3η βαρδεια ανοιξεΜ.Προδρομου βαπορι κλειστο!
Φυλης 134 Λολιτα,κοντο ρουμανακι,αδυνατο σωμα,παιχνιδιζε στο σαλονι και δεν μας αφηνε να φυγουμε.Συναγωνιστες μου ειπαν καλα που ηρθες και μας ελευθερωσες 20 λεπτα ειμαστε εδω :grin:.
Φυλης 134Β κοντο ρουμανακι,με βυζαρες και κωλαρα!
Φυλης 104 Ελβιρα-Αναστασια  :grin:.
Φυλης 92 δεξι,Βιαγκα,1,5 στηθος,καλο κωλο,1,65 υψος!
Φυλης 71 επανω,Σαντρα,φυσικα απο ρουμανια λογω μουσικης.
Φυλης 71 ισογειο,Ευα αγιοβασιλης και Τζουλιανα.
Φυλης 69 κατω,Βερα με φουλ,αδυνατο με 1,5 στηθος.
Φυλής 67 χειμωδης μελαχροινο πορνιδιο.
Φυλης 65 Τσεσικα,αδυνατο ξανθο.
Φυλης 65 πανω,αδυνατο τσιγγανοειδες με ακαποτο.
Φυλης 61 υπογειο,μελαχρινο με ενδιαφερον στηθος και κωλο,Αννα.
Φυλης 59 κατω,Σορινα-ρουλα,αν θυμαμαι καλα,πανω κατω,ιδιες ασυνατες,με μια διαφορα,η μια ηταν λιγο παχυτερη!
Φυλης 66,μια βουλγαρα μεσι,και μια ευτραφης κοντη και καλα ρωσις,Ναταλι.
Φυλης 54 κατω Σουζη.
Φωκαιας 17 κατω ρουμανακι αδυνατο,με 1.5 στηθος.Το πανω κλειστο!
Φωκαιας 19 κλειστο.
Φωκαιας 25 πανω κλειστο.
Φωκαιας 25 κατω,μιαου Μονικα.
Φωκαιας 25 υπογα,κλειστο!
Φωκαιας 27 επανω κλειστο.
Φωκαιας 27 κατω Βικτωρια!
Διδυμου μονο 2 ανοικτα,στο 18 ισογειο Αντριαννα,και στο υπογειο Αλιονα!!
Φυλης 40 κλειστον!!
Αυτα συνεβησαν σε αυτη την πορνοβολτα,με την Αχαρνων τελειως αδεια,και πολλα σπιτακια κλειστα,λογω ρεπο απο μασ ειπαν οι τσα!
Επισης Φωκαιας 22 υπογειο,το γνωστο τσιγγανοειδες με φουλ.
Εκλεινε το 54 και ειδα την σουζη να πεταη τα σκουπιδια,ουδεμια εντυπωση μου εκανε ντυμενη :grin:.
:rockon: :rockon: :rockon:.

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ερωτησούλα σύντομη αντί ευχών:
Η Μόνικα, ψιλομιλφάκι στη Διδύμου 16 με κοντά ξανθά μαλλιά,
εξακολουθεί να αγωνίζεται εκεί ή έχει αλλάξει στέκι;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
περασα απο μεταξι το πρωι,μιας και ημουν στην περιοχη,για να κοψω κινηση...

ολο μπαζα που σαλοναριζαν μουτρωμενα ως επι το πλειστον...παρα πολυς κοσμος...αλβανοι,πακιστανοι,ελληνες,νεοι,γεροι,παιδια,αδυνατοι,χοντροι...γινοταν ενας πανικος...στα περισσοτερα σπιτια ειμαστε 15 ατομα στο σαλονι...

ακταλληλες συνθηκες για γαμησι,αλλα ειχα καιρο να γελασω τοσο...πετυχα σε διαφορα κουλα σκηνικα :cheesy:

στο κολωνου 30 οροφο επαιζε ενα απιστευτο θεομουνο...μελαχρινο ψηλο αλογο...αστερι η γκομενα...ψιλοκομοδινο την εκοψα...15 ευρω βασικο προγραμμα

στο κολωνου 30 ισογειο επισης ξεχωρισα ενα μινιον αλβανακι-ρουμανακι...εδειχνε πολλα υποσχομενο για τα ενδοτερα...10 ευρω

στο ιασωνος 20 το πανω πανω(το μονο ανοιχτο ιασωνος20) ηταν επισης ενα ομορφο καστανοξανθο μωρακι στα 15 ευρω...

απο κει και περα το χαος!

στο μεγαλου αλεξανδρου 28 ηταν η βερονικη απο αλκιβιαδου...προσοχη συναγωνιστες!μη θολωσετε απ τις βυζαρες και μπειτε...ειναι κομοδινο!

τα γυρισα ολα λιγο πολυ,αλλα δεν ειχα σκοπο να μπω σε κανενα...τελικα με καυλωσε η ανιτα το μαυρακι στο κολωνου 47 οροφο(ποσα χρονια ειναι αυτη εκει!) και μπηκα...τρελο γαμησι το μαυρακι...της εριξα 2 τεμαχια στα καπακια...

Επισκέπτης
ακταλληλες συνθηκες για γαμησι,αλλα ειχα καιρο να γελασω τοσο...πετυχα σε διαφορα κουλα σκηνικα :cheesy:

τα γυρισα ολα λιγο πολυ,αλλα δεν ειχα σκοπο να μπω σε κανενα...τελικα με καυλωσε η ανιτα το μαυρακι στο κολωνου 47 οροφο(ποσα χρονια ειναι αυτη εκει!) και μπηκα...τρελο γαμησι το μαυρακι...της εριξα 2 τεμαχια στα καπακια...
Μαυράκι και καλό γαμήσι; Και δεν έχεις γράψει κριτική ακόμα; :s&m_3:

Καλή χρονιά :birdman:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
στην  κριτικη του φιλτατου  lustforlife  για την θεία  Ολγα
>>>>
==
και  στην σωστή του  παρατήρηση του  για την απουσία ...ρωγών,  :cheesy:
να επαναλάβουμε  την παρατήρηση ότι αυτό  οφείλεται στο προπέρσινο ρεκτιφιε της θείας Ολγας  με σμικρυνση στηθους
ιδιου ακριβώς τυπου  με αυτό της  Αγαπης   επίσης   απο τροφωνιου /  διπλα     κλπ :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom