You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
το οτι κουτσαινε τι σημαινει?ειναι φυσικοτατα οι βυζαρες της ελενας δουλευε και ποιο παλια στο κατω..........
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.171
- Πόντοι
- 46.232
οταν την πηρα περσι ηταν φυσικα , και μεγαλα εννοείται τι βελτιωση εκανε????????Ανέφερε η ίδια πρόσφατα ότι έβαλε ενίσχυση.
την προηγουμενη βδομαδα που την ειδα (δεν περασα)φορουσε μαυρο μπικινι και ιδια μου φανηκαν
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.280
- Πόντοι
- 5.097
βασικα ανεφερε καποιος οτι του ειπε οτι εκανε ανορθωση και οχι ενισχΥσειΑνέφερε η ίδια πρόσφατα ότι έβαλε ενίσχυση.
βασικα εγω παντα με βυζαρες τη θυμαμε δεν την εχω δει τελευταια αλλα ποσο να τα μεγαλωσει πια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.171
- Πόντοι
- 46.232
οτι εχει χτυπησει ή εχει κανενα τραβηγματο οτι κουτσαινε τι σημαινει?
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
και δε γαμας κουτσες?οτι εχει χτυπησει ή εχει κανενα τραβηγμα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.171
- Πόντοι
- 46.232
αμα κανουν εξτρα ναι............και δε γαμας κουτσες?
το κουτσο σαν παιχνίδι δεν πιανει για εξτρα
την ειχα παρει παλια σωμα για γαμισι αλλα άψυχη...........
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Τυπε το Ελενακι το πηρα προσφατα .Ενω ειχε βυζαρα φυσικη,πηγε και εβαλε πλαστικα.Ακομα ειχε τα τσιροτα κατω απο τα βυζιαειναι φυσικοτατα οι βυζαρες της ελενας δουλευε και ποιο παλια στο κατω..........
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.171
- Πόντοι
- 46.232
καποιος ειπε οτι δεν προσθεσε απλα εκανε μια ανόρθωση............Τυπε το Ελενακι το πηρα προσφατα .Ενω ειχε βυζαρα φυσικη,πηγε και εβαλε πλαστικα.Ακομα ειχε τα τσιροτα κατω απο τα βυζια
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Μπορει.Εγω ειδα τα τσιροτα και απλα εκανα την εκτιμηση οτι εβαλε προσθετο..καποιος ειπε οτι δεν προσθεσε απλα εκανε μια ανόρθωση............
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Χρόνια πολλά συμπουρδελιάρη πορνο-περπατητή
Μια ερώτηση μόνο ...
Τις κάλτσες γιατί δεν τις έβγαλες ;
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=26.0;attach=389427;image[/img[/URL]]
[/quote]Farkeli εχω πεσει κατω!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ερωτηση κ αυτη.... τις καλτσες γιατι δεν τις εβγαλες....??αχχαχαχχαχαχα
Καλη χρονια να εχουμε φιλτατε!!! :headbang3:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.171
- Πόντοι
- 46.232
υπαρχει και αλλη κουλη ερωτηση απο αλλο συναγωνιστή , εαν ξυρίζει τα μπρατσα του...Farkeli εχω πεσει κατω!!!
Ερωτηση κ αυτη.... τις καλτσες γιατι δεν τις εβγαλες....??αχχαχαχχαχαχα
Καλη χρονια να εχουμε φιλτατε!!!
Επισκέπτης
Αφού μόνο εκεί και στο κεφάλι δεν έχει τρίχες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.171
- Πόντοι
- 46.232
Αφού μόνο εκεί και στο κεφάλι δεν έχει τρίχες
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
υπαρχει και αλλη κουλη ερωτηση απο αλλο συναγωνιστή , εαν ξυρίζει τα μπρατσα του...
Ευλογη απορια θα την ελεγα...
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Χθεσινοβραδυνη ενημερωση απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ την τεραστια πορνομορφη του μπουρδελοφορουμ!!!
Οπως ειχα καυλες ειπα να περασω μια βολτα απο φυλης να δω τι παιζει!
Αυτα που γραφω αναφερονται μονο στην εξωτερικη εμφανιση των κοριτσιων καθως δεν εχω πηδηξει καμια!
ΦΥΛΗΣ
Φ71 πανω: (αυτο με τα σκαλακια) εμφανιστηκε μια πολυ αδυνατη κ σχετικα ψηλη γκομενα με τελειο κωλαρακι και μετριο προσωπο! Ονομα δε ρωτησα!
Φ71 ισογειο: ξανθια καυλα με τατουας πισω στη μεση επισης καυλιαρα ελλεηνιδα τσατσα
Φ84 κατω: σονια η ιταλιδα κ καλα! Τι καυλα ηταν αυτη? Γαματο σωματακι με ωραια βυζακιαααα!!
Φ84 πανω: εκει ηταν μια ξενια! Ωραιο μωρο κ αυτη! Οχι σαν τη σονια απο διπλα αλλα ωραια και με σχετικα μεγαλα κρεμαστα βυζακια!
Φ92 δε θυμαμαι ποιο απο τα 2 στο 92 αλλα ειχε μεσα ενα παλουκι σαν αυτα που χορευουνε οι στριπτιτζουδες! Εκει εμφανιστηκε αλλη μια μουναρα αδυνατη ξανθια αν θυμαμαι καλα! Ονομα δε μου ειπε!
Φ65 ισογειο: Αλλη μια μουναρα ξανθια αδυνατη με γαματο σωμα!
Φ59 κατω: εμφανιστηκαν 2 αδυνατα καυλιαρικα πιπινια νομιζω τη μια την ελεγαν αλεξανδρα αλεξια κατι τετοιο
ΦΩΚΑΙΑΣ
25 πανω: Η τσατσα σφουγγαριζε τις σκαλες! Μου λεει η κοπελα ειναι απασχολημενη και δε με αφησε ουτε καν να ανεβω πανω!
25 ισογειο: Μια καυλα μελαχρινη που μιλουσε καλα ελληνικα!
27 κατω: Η βικτωρια! Μια ξανθια με ωραιο σωμα πολυ καλη εμφανισιακα!
27 πανω: Μια τροφαντη με λιγο κοιλιτσα καλο κωλο και μεγαλουτσικα φυσικα βυζια παιχνιδιαρικο προσωπο! Τα λιγα ελληνικα που μας ειπε ηταν απταιστα ρε λες να ειναι ελλεηνιδα?
27 υπογειο: Η τσατσα ειπε οτι εχει την Αλινα τη ρωσιδα με φουλ προγραμμα ακαποτα κωλους κλπ η κοπελα ηταν στο δωματιο ενω περιμεναν 100 πακιστανοσκατοφατσιδια που περιμενουν το 2012 για να κανουν μπανιο και σηκωθηκα κ εφυγα! Τι λεω τωρα.. αφου κ εγω τον επομενο χρονο θα κανω μπανιο
ΔΙΔΙΜΟΥ
18 ισογειο: Η μιλφ αλιονα 150 χρονων με καλο και σφιχτο ομως σωμα για την ηλικια της και μεγαλα πλασικα τουμπανοβυζα!
18 υπογειο: η ελληνιδα Βαλια που δινει κωλο
20 (διπλα απο το 18 τελος παντων) ενα μπαζο απο τη βουλγαρια οπως ειπε η τσατσα
Γενικα παρατηρησα οτι παιζουν πολλα ωραια μουνακια! Αν ειχα λεφτα για πεταμα και μια ολοσωμη καποτα θα τις ξεσκιζα ολες!!!!
Τελικα δεν κατεθεσα πουθενα και μετα τη βολτα ανηφορισα την κηφισιας στη γκομενα μου! Την πηγα στα βουνα της πεντελης και την πηρα στο αμαξι!
Ακαποτο τσιμπουκι και μετα ενα γρηγορο γαμησι σε 2 στασεις ετσι για να φυγουν τα χοντραδια! Αρχικα στο καθισμα του συνοδηγου "ιεραποστολικο" και στη συνεχεια στο πισω καθισμα εγω καθιστος κ εκεινη απο πανω μου! Το τελος ηρθε με χυσιμο στις βυζαρες της! Μετα πηρα το 20αρικο απο τη μια τσεπη και το εβαλα στην αλλη οπως με συμβουλεψε και ενας καυλιαρης πιο πανω! Πιστευω οτι ηταν μια value for money καταθεση!
Ευχομαι καλη χρονια με υγεια και μακρια απο σεξουαλικως μεταδιδομενα!!!
Επισης αφιερωνω το παρακατω τραγουδι σε οποιο διαχειρηστη διανοηθει να διαγραψει αυτο το μηνυμα!! (οπου λεει νικολας βαλτε ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ)
Φιλακια απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ
Οπως ειχα καυλες ειπα να περασω μια βολτα απο φυλης να δω τι παιζει!
Αυτα που γραφω αναφερονται μονο στην εξωτερικη εμφανιση των κοριτσιων καθως δεν εχω πηδηξει καμια!
ΦΥΛΗΣ
Φ71 πανω: (αυτο με τα σκαλακια) εμφανιστηκε μια πολυ αδυνατη κ σχετικα ψηλη γκομενα με τελειο κωλαρακι και μετριο προσωπο! Ονομα δε ρωτησα!
Φ71 ισογειο: ξανθια καυλα με τατουας πισω στη μεση επισης καυλιαρα ελλεηνιδα τσατσα
Φ84 κατω: σονια η ιταλιδα κ καλα! Τι καυλα ηταν αυτη? Γαματο σωματακι με ωραια βυζακιαααα!!
Φ84 πανω: εκει ηταν μια ξενια! Ωραιο μωρο κ αυτη! Οχι σαν τη σονια απο διπλα αλλα ωραια και με σχετικα μεγαλα κρεμαστα βυζακια!
Φ92 δε θυμαμαι ποιο απο τα 2 στο 92 αλλα ειχε μεσα ενα παλουκι σαν αυτα που χορευουνε οι στριπτιτζουδες! Εκει εμφανιστηκε αλλη μια μουναρα αδυνατη ξανθια αν θυμαμαι καλα! Ονομα δε μου ειπε!
Φ65 ισογειο: Αλλη μια μουναρα ξανθια αδυνατη με γαματο σωμα!
Φ59 κατω: εμφανιστηκαν 2 αδυνατα καυλιαρικα πιπινια νομιζω τη μια την ελεγαν αλεξανδρα αλεξια κατι τετοιο
ΦΩΚΑΙΑΣ
25 πανω: Η τσατσα σφουγγαριζε τις σκαλες! Μου λεει η κοπελα ειναι απασχολημενη και δε με αφησε ουτε καν να ανεβω πανω!
25 ισογειο: Μια καυλα μελαχρινη που μιλουσε καλα ελληνικα!
27 κατω: Η βικτωρια! Μια ξανθια με ωραιο σωμα πολυ καλη εμφανισιακα!
27 πανω: Μια τροφαντη με λιγο κοιλιτσα καλο κωλο και μεγαλουτσικα φυσικα βυζια παιχνιδιαρικο προσωπο! Τα λιγα ελληνικα που μας ειπε ηταν απταιστα ρε λες να ειναι ελλεηνιδα?
27 υπογειο: Η τσατσα ειπε οτι εχει την Αλινα τη ρωσιδα με φουλ προγραμμα ακαποτα κωλους κλπ η κοπελα ηταν στο δωματιο ενω περιμεναν 100 πακιστανοσκατοφατσιδια που περιμενουν το 2012 για να κανουν μπανιο και σηκωθηκα κ εφυγα! Τι λεω τωρα.. αφου κ εγω τον επομενο χρονο θα κανω μπανιο
ΔΙΔΙΜΟΥ
18 ισογειο: Η μιλφ αλιονα 150 χρονων με καλο και σφιχτο ομως σωμα για την ηλικια της και μεγαλα πλασικα τουμπανοβυζα!
18 υπογειο: η ελληνιδα Βαλια που δινει κωλο
20 (διπλα απο το 18 τελος παντων) ενα μπαζο απο τη βουλγαρια οπως ειπε η τσατσα
Γενικα παρατηρησα οτι παιζουν πολλα ωραια μουνακια! Αν ειχα λεφτα για πεταμα και μια ολοσωμη καποτα θα τις ξεσκιζα ολες!!!!
Τελικα δεν κατεθεσα πουθενα και μετα τη βολτα ανηφορισα την κηφισιας στη γκομενα μου! Την πηγα στα βουνα της πεντελης και την πηρα στο αμαξι!
Ακαποτο τσιμπουκι και μετα ενα γρηγορο γαμησι σε 2 στασεις ετσι για να φυγουν τα χοντραδια! Αρχικα στο καθισμα του συνοδηγου "ιεραποστολικο" και στη συνεχεια στο πισω καθισμα εγω καθιστος κ εκεινη απο πανω μου! Το τελος ηρθε με χυσιμο στις βυζαρες της! Μετα πηρα το 20αρικο απο τη μια τσεπη και το εβαλα στην αλλη οπως με συμβουλεψε και ενας καυλιαρης πιο πανω! Πιστευω οτι ηταν μια value for money καταθεση!
Ευχομαι καλη χρονια με υγεια και μακρια απο σεξουαλικως μεταδιδομενα!!!
Επισης αφιερωνω το παρακατω τραγουδι σε οποιο διαχειρηστη διανοηθει να διαγραψει αυτο το μηνυμα!! (οπου λεει νικολας βαλτε ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ)
Φιλακια απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
υπαρχει και αλλη κουλη ερωτηση απο αλλο συναγωνιστή , εαν ξυρίζει τα μπρατσα του...
Δεν νομίζω να είναι μόνο δική μου απορία αλλά δεν του κρέμεται το ενα αρχίδι ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.171
- Πόντοι
- 46.232
off topic αλλά δεν πειράζει. Καλή χρονιά σε όλους! Υγεία και πολλά και καλά boom-boom
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Στην κριτική που ανέβασα προχθές για τη συγκεκριμένη κοπέλλα,κάποιοι συναγωνιστές σχολίασαν ότι είναι πειραγμένο το στήθος της αλλα κ εγώ προσωπικά συμφωνώ μαζί σου ότι είναι φυσικό...Ακόμα κ αν είναι πειραγμένο,έχει γίνει πολύ καλή δουλειά κ είναι άκρως αληθοφανές για φυσικό...ειναι φυσικοτατα οι βυζαρες της ελενας δουλευε και ποιο παλια στο κατω..........
Επειδή είναι το πρώτο μου ποστ για το 2012,να ευχηθώ σε όλους μας καλή χρονιά,να είμαστε καλά κ να περνάμε καλά απαραίτητη προυπόθεση του οποίου είναι να γαμάμε καλά...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις