Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 314 άτομα (40 μέλη και 274 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μαγκες εχετε δει τελευταια την νιαου-νιαου;;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.171
Πόντοι
46.232
Ανέφερε η ίδια πρόσφατα ότι έβαλε ενίσχυση.
οταν την πηρα περσι ηταν φυσικα , και μεγαλα εννοείται τι βελτιωση εκανε????????
την προηγουμενη βδομαδα που την ειδα (δεν περασα)φορουσε μαυρο μπικινι και ιδια μου φανηκαν

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.280
Πόντοι
5.097
Ανέφερε η ίδια πρόσφατα ότι έβαλε ενίσχυση.
βασικα ανεφερε καποιος οτι του ειπε οτι εκανε ανορθωση και οχι ενισχΥσει :grin:
βασικα εγω παντα με βυζαρες τη θυμαμε δεν την εχω δει τελευταια αλλα ποσο να τα μεγαλωσει πια :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.171
Πόντοι
46.232

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ειναι φυσικοτατα οι βυζαρες της ελενας δουλευε και ποιο παλια στο κατω..........
Τυπε το Ελενακι το πηρα προσφατα .Ενω ειχε βυζαρα φυσικη,πηγε και εβαλε πλαστικα.Ακομα ειχε τα τσιροτα κατω απο τα βυζια  :headbang:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.171
Πόντοι
46.232
Τυπε το Ελενακι το πηρα προσφατα .Ενω ειχε βυζαρα φυσικη,πηγε και εβαλε πλαστικα.Ακομα ειχε τα τσιροτα κατω απο τα βυζια  :headbang:
καποιος ειπε οτι δεν προσθεσε απλα εκανε μια ανόρθωση............

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Χρόνια πολλά συμπουρδελιάρη πορνο-περπατητή  :rockon: :rockon: :rockon:

Μια ερώτηση μόνο ...

Τις κάλτσες γιατί δεν τις έβγαλες ;  

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=26.0;attach=389427;image[/img[/URL]]
[/quote]Farkeli εχω πεσει κατω!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ερωτηση κ αυτη.... τις καλτσες γιατι δεν τις εβγαλες....??αχχαχαχχαχαχα
Καλη χρονια να εχουμε φιλτατε!!! :headbang3:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.171
Πόντοι
46.232
Farkeli εχω πεσει κατω!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ερωτηση κ αυτη.... τις καλτσες γιατι δεν τις εβγαλες....??αχχαχαχχαχαχα
Καλη χρονια να εχουμε φιλτατε!!! :rockon:
υπαρχει και αλλη κουλη ερωτηση απο αλλο συναγωνιστή , εαν ξυρίζει τα μπρατσα του... :grin: 

Επισκέπτης
Αφού μόνο εκεί και στο κεφάλι δεν έχει τρίχες :dunno:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Χθεσινοβραδυνη ενημερωση απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ την τεραστια πορνομορφη του μπουρδελοφορουμ!!!
Οπως ειχα καυλες ειπα να περασω μια βολτα απο φυλης να δω τι παιζει!
Αυτα που γραφω αναφερονται μονο στην εξωτερικη εμφανιση των κοριτσιων καθως δεν εχω πηδηξει καμια!

ΦΥΛΗΣ
Φ71 πανω: (αυτο με τα σκαλακια) εμφανιστηκε μια πολυ αδυνατη κ σχετικα ψηλη γκομενα με τελειο κωλαρακι και μετριο προσωπο! Ονομα δε ρωτησα!
Φ71 ισογειο: ξανθια καυλα με τατουας πισω στη μεση επισης καυλιαρα ελλεηνιδα τσατσα
Φ84 κατω: σονια η ιταλιδα κ καλα! Τι καυλα ηταν αυτη? Γαματο σωματακι με ωραια βυζακιαααα!!
Φ84 πανω: εκει ηταν μια ξενια! Ωραιο μωρο κ αυτη! Οχι σαν τη σονια απο διπλα αλλα ωραια και με σχετικα μεγαλα κρεμαστα βυζακια!
Φ92 δε θυμαμαι ποιο απο τα 2 στο 92 αλλα ειχε μεσα ενα παλουκι σαν αυτα που χορευουνε οι στριπτιτζουδες! Εκει εμφανιστηκε αλλη μια μουναρα αδυνατη ξανθια αν θυμαμαι καλα! Ονομα δε μου ειπε!
Φ65 ισογειο: Αλλη μια μουναρα ξανθια αδυνατη με γαματο σωμα!
Φ59 κατω: εμφανιστηκαν 2 αδυνατα καυλιαρικα πιπινια νομιζω τη μια την ελεγαν αλεξανδρα αλεξια κατι τετοιο

ΦΩΚΑΙΑΣ
25 πανω: Η τσατσα σφουγγαριζε τις σκαλες! Μου λεει η κοπελα ειναι απασχολημενη και δε με αφησε ουτε καν να ανεβω πανω!
25 ισογειο: Μια καυλα μελαχρινη που μιλουσε καλα ελληνικα!
27 κατω: Η βικτωρια! Μια ξανθια με ωραιο σωμα πολυ καλη εμφανισιακα!
27 πανω: Μια τροφαντη με λιγο κοιλιτσα καλο κωλο και μεγαλουτσικα φυσικα βυζια παιχνιδιαρικο προσωπο! Τα λιγα ελληνικα που μας ειπε ηταν απταιστα ρε λες να ειναι ελλεηνιδα?
27 υπογειο: Η τσατσα ειπε οτι εχει την Αλινα τη ρωσιδα με φουλ προγραμμα ακαποτα κωλους κλπ η κοπελα ηταν στο δωματιο ενω περιμεναν 100 πακιστανοσκατοφατσιδια που περιμενουν το 2012 για να κανουν μπανιο και σηκωθηκα κ εφυγα! Τι λεω τωρα.. αφου κ εγω τον επομενο χρονο θα κανω μπανιο  :think:

ΔΙΔΙΜΟΥ
18 ισογειο: Η μιλφ αλιονα 150 χρονων με καλο και σφιχτο ομως σωμα για την ηλικια της και μεγαλα πλασικα τουμπανοβυζα!
18 υπογειο: η ελληνιδα Βαλια που δινει κωλο
20 (διπλα απο το 18 τελος παντων) ενα μπαζο απο τη βουλγαρια οπως ειπε η τσατσα

Γενικα παρατηρησα οτι παιζουν πολλα ωραια μουνακια! Αν ειχα λεφτα για πεταμα και μια ολοσωμη καποτα θα τις ξεσκιζα ολες!!!!

Τελικα δεν κατεθεσα πουθενα και μετα τη βολτα ανηφορισα την κηφισιας στη γκομενα μου! Την πηγα στα βουνα της πεντελης και την πηρα στο αμαξι!
Ακαποτο τσιμπουκι και μετα ενα γρηγορο γαμησι σε 2 στασεις ετσι για να φυγουν τα χοντραδια! Αρχικα στο καθισμα του συνοδηγου "ιεραποστολικο" και στη συνεχεια στο πισω καθισμα εγω καθιστος κ εκεινη απο πανω μου! Το τελος ηρθε με χυσιμο στις βυζαρες της! Μετα πηρα το 20αρικο απο τη μια τσεπη και το εβαλα στην αλλη οπως με συμβουλεψε και ενας καυλιαρης πιο πανω! Πιστευω οτι ηταν μια value for money καταθεση!

Ευχομαι καλη χρονια με υγεια και μακρια απο σεξουαλικως μεταδιδομενα!!!
Επισης αφιερωνω το παρακατω τραγουδι σε οποιο διαχειρηστη διανοηθει να διαγραψει αυτο το μηνυμα!! (οπου λεει νικολας βαλτε ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ)

Φιλακια απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ  :s&m_2: :s&m_3:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
υπαρχει και αλλη κουλη ερωτηση απο αλλο συναγωνιστή , εαν ξυρίζει τα μπρατσα του... :grin: 

Δεν νομίζω να είναι μόνο δική μου απορία αλλά δεν του κρέμεται το ενα αρχίδι ? 
scratch-2.gif

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
off topic αλλά δεν πειράζει. Καλή χρονιά σε όλους! Υγεία και πολλά και καλά boom-boom

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ειναι φυσικοτατα οι βυζαρες της ελενας δουλευε και ποιο παλια στο κατω..........
Στην κριτική που ανέβασα προχθές για τη συγκεκριμένη κοπέλλα,κάποιοι συναγωνιστές σχολίασαν ότι είναι πειραγμένο το στήθος της αλλα κ εγώ προσωπικά συμφωνώ μαζί σου ότι είναι φυσικό...Ακόμα κ αν είναι πειραγμένο,έχει γίνει πολύ καλή δουλειά κ είναι άκρως αληθοφανές για φυσικό...

Επειδή είναι το πρώτο μου ποστ για το 2012,να ευχηθώ σε όλους μας καλή χρονιά,να είμαστε καλά κ να περνάμε καλά απαραίτητη προυπόθεση του οποίου είναι να γαμάμε καλά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom