Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 159 άτομα (8 μέλη και 151 επισκέπτες)

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Καλησπερα
γνωριζει κανεις ρε παλληκαρια αν γυρισε η Ντενισα απο τις διακοπες της?

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Χθες το βράδυ δούλευε, Ρεμούνδου 20. Την είδα, αλλά μπήκα στο 21, σε ένα γαμάτο ρουμανακι. Θα ακολουθήσει κριτική.

Καλησπερα
γνωριζει κανεις ρε παλληκαρια αν γυρισε η Ντενισα απο τις διακοπες της?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ύστερα απο μεγάλη αποχή, κατέβηκα Φυλής για μια "βολτίτσα".

Μεγάλη μπαζο-κατάνυξη, θα έλεγα.

Φυλ. 92 νέο: Μια καστανόξανθη κορασίδα, αδύνατη, γνωστή στην αλυσίδα, δηλωθείσα ώς "Τσέχα", κάποτε έκανε φούλ. Ξινή & απορριπτέα.χ
Φυλ. 92 παλιό: Δύο κοπέλες: Η γνωστή Ιωάννα & μια άλλη τσαχπίνα με κολάρα πεταχτή & με γατίσια μάτια, όπου δούλευε & Φ.59 - 65 άνω.
Φυλ. 69 κάτω: Η νέα Μπιάνκα
Φυλ. 69 άνω: Η Χριστίνα
Φυλ. 71β & 65 κάτω: κλειστά.
Φυλ. 67: η Αννα με το τατού στη μέση, πού έπαιζε και σε Φ.65 άνω, 92α, Φωκ. 19, 24.
Φυλ. 65 άνω: ένα αδιάφορο
Φυλ. 86β: Ρωξάνα
Φυλ. 86α: Μιχαέλα
Φυλ. 84β: Μαργαρίτα
Φυλ. 84α: ένα μέτριο που προσπαθούσε να με φιλήσει  :jerking:
Φυλ. 80: Η γνωστή Μπιάνκα
Φυλ. 61: Ρόζα
Φυλ. 59 άνω: Σακιρα
Φυλ. 59 κάτω: Ελένη με μεγάλο στήθος, καμπυλόγραμμη.
Μον. Πρ. 16: ένα Τσιγγανάκη που παίζει εκεί, με μεγάλη περιφέρεια
Μον. Πρ. Αετοφωλιά: Ένα τόφαλος με γυαλιά. Μετά εσείς συζητάτε για την Τζένη. Αυτό εδώ, πως κυκλοφορεί ελεύθερο ?  :tickedoff:
Φωκ. 17α: Αλλίνα παπάκι.
Φωκ. 17β: Σελλένα
Φωκ. 19: Η Ζωζώ
Φωκ 25 άνω: Δύο μπάζα  :badair:
Φωκ 25 κάτω: Δύο κοπελιές. Μία ξανθούλα μα μπότες και σορτσάκια, κανονικά κιλά. Η άλλη καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, αδύνατη, στα υπόψη.  :helpplea:
Φωκ 22 άνω: ένα άλλο μπάζο με φούλ.  :headbang:
Φωκ 22 κάτω: Η Αλέξια, όπου ετιμήθει. Προτίμησα την σίγουρη λύση, μιας που την ξέρω, αλλα και δεν έπαιζε κάτι καλύτερο.  :knockinb:

Αυτά

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
η αννα το ξανθο θεομουνο απο μολδαβια που δουλευε 71 κατω μαλλον εκοψε το σπορ μονιμα.

εχω καποιες επιφυλαξεις οτι μπορει να μην βγει αληθινη η πληροφορια και να την δουμε σε στουντιο.

απο τα μπουρδελα ομως μαλλον τερμα εδω και λιγες μερες.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: ρε παιδια εχει δικιο ο αμαντεους με την χοντρη που δουλευει στην αετοφωλια μιλαμε για θηριο  :2funny: το ευχαριστο ειναι πως το κοριτσι ειναι χαριτωμένο οταν μιλαει γιατι αμα ηταν τσαμπουκαλου θα πηδουσε κοσμος απο τα παράθυρα  :2funny: :2funny:
Τωρα που ερχοντε αποκριες σκεφτομαι στα σοβαρα να ντυθω σουπερ-ηρωας και να παω να την πηδηξω!!!  :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ετσι ειναι koko αυτα,οι γυναικες ερχονται και παρερχονται,παντα κατι τελειωνει και αρχιζει κατι αλλο ακομη και στα μπουδελα,στουντιο,cg και ct,χανεις καποια ωραια στανταρακια και προκυπτουν καποια αλλα.Χτες πηγαινοντας δουσμανη προς καταθεση για μαρινα που εγινε περασα απο
Βεργας 6α και β,δεν ηταν η μαρινα με τη ριτα αλλα στο ισογειο μια μελαγχροινη γλυκια κοπελα γυρω στο 1,70,η βικτωρια και στο υπογειο ενα μελαγχροινο ζουμπουρλουδικο κοντοπουτανο
Πιπινου 65 δεν ηταν η ανκα αλλα η κατερινα η μελαγχροινη γυφτοπουλα απο το 109
Φυλης 134 ισογειο δεν ηταν η μαρια η τρελιαρα σχετικα ψιλη που εχω παρει δυο φορες και εχω γραψει κριτικη αλλα η ναταλι,η ψιλη σχετικα ρωσιδα με το φοβερο κορμι,θα περναγα αλλα ξερω τι μπορει να μου δωσει και δεν το επιχειρησα,ειναι για γρηγορα και δυνατα τελειωματα
Φυλης 200 ηταν η μελαγχροινη κατερινα,την ειχα παρει μια φορα στο 67 χωρις να ειναι κακη
Αγαθουπολεως 54 ηταν ενα μελαγχροινο κοντοπουτανο καβλακι με κιτρινο κορμακι
Y.Γ Τα βεργας 6α,β ειναι καινουργια και πολυ καθαρα hardcora

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτα τα βεργας 6α/6β με τα κουδουνια ειναι καινουργια ρε παιδια,δηλαδη εχουν φτιαχτει
τα τελευταια 2-3 χρονια; μονο το βεργας 2 θυμομουν σ'αυτο το δρομο...

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Τελικά μου φαίνεται ότι όλοι οι "Μεταξιώτες" θα κυκλοφοράτε σαν τον Christoph Lampert  στο "HIGHLANDER", με την ΚΑΤΑΝΑ στην καπαρντίνα.

Φανταστείτε την σκηνή....τύπος με μακρυά καπαρντίνα περπατάει στην Ιάσωνος στις 2 τα ξημερώματα....μέσα από τα άδεια οικόπεδα ξεπροβάλουν σαν ζόμπι αλβανο-τζανκο-πάκια...ο τύπος τραβάει την Κατάνα....και στην επόμενη σεκάνς 7 κεφάλια κατρακυλάνε προς την Αχιλλέως...

Ορμάτε αδέρφια να κρατήσουμε τα highlands του Μεταξιού....

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά μου φαίνεται ότι όλοι οι "Μεταξιώτες" θα κυκλοφοράτε σαν τον Christoph Lampert  στο "HIGHLANDER", με την ΚΑΤΑΝΑ στην καπαρντίνα.

Φανταστείτε την σκηνή....τύπος με μακρυά καπαρντίνα περπατάει στην Ιάσωνος στις 2 τα ξημερώματα....μέσα από τα άδεια οικόπεδα ξεπροβάλουν σαν ζόμπι αλβανο-τζανκο-πάκια...ο τύπος τραβάει την Κατάνα....και στην επόμενη σεκάνς 7 κεφάλια κατρακυλάνε προς την Αχιλλέως...

Ορμάτε αδέρφια να κρατήσουμε τα highlands του Μεταξιού....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  θεικο.....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
η αννα το ξανθο θεομουνο απο μολδαβια που δουλευε 71 κατω μαλλον εκοψε το σπορ μονιμα.

Τύπε η άννα ήταν μολδαβή; Εγώ νόμιζα ότι μου είχε πει ρωσίδα.
Αυτή που δούλευε με την Εύα, έτσι;

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ναι εντάξει. Την είχες πάρει και όταν έδινε κουλούρι;

προλαβα να δοκιμασω μια φορα αλλα δεν ελεγε.

αμαν εγινε πολυ μεγαλο.
μην το βαζεις ολο
ποναει.πιο σιγα

ολο μαλακιες δλδ.

το θεμα ειναι να γουσταρει η γκομενα κωλοξεσκισμα και να αντεχει για να ευχαριστηθεις.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αμαν εγινε πολυ μεγαλο.

το θεμα ειναι να γουσταρει η γκομενα κωλοξεσκισμα και να αντεχει για να ευχαριστηθεις.
:cheesy: :cheesy:
τα χουμε πει για τους κουλουρακηδες,ειναι η μοναδικη κατηγορια ανδρων που διαβεβαιωνουν τη γκομενα οτι τον εχουν μικρο για να την παρουν απο πισω :cheesy:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
τα χουμε πει για τους κουλουρακηδες,ειναι η μοναδικη κατηγορια ανδρων που διαβεβαιωνουν τη γκομενα οτι τον εχουν μικρο για να την παρουν απο πισω :cheesy:

την διαβεβαιωνα,
αυτη τον εβλεπε μεγαλο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Άσε, εγώ ότι και να της έλεγα, εκεί ανένδοτη: μου έδειξε την πόρτα...
Όχι τίποτα άλλο, με την χαρά έμεινα που μιλούσε η Εύα για δωράκι.

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια ενα κοντοπουτανο τρελοναζιαρικο μελαχρινο που ειναι μετα τις 12 στο λιοσιων 76 στο κατω ξερουμε ονομα και καθε ποτε δουλευει...?

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Σήμερα Φυλής κατά τις 1800

Μ. Προδρόμου πάνω: Το μωρό της Ορκας.
Φ71 υπόγειο : Ναταλία ή Τάνια, ξανθό καρέ μαλλί με όμορφο πρόσωπο και τατραπέρατο κώλο, μούφα όμως μέσα.
Φ71 κάτω : Ο κακός χαμός. Δυο φορές πέρασα και κοπέλα δεν είδα. Μάλλον η Αννα λοιπόν.
Φ86 κάτω : Η Ντανιέλα με φουλ πρόγραμμα. Μαύρα ίσια μακρυά μαλλιά, ψήλη με άψογο σώμα, μικρα βυζιά.
Φ86 πάνω : Μαυρομάλλα σπαστά μαρκυά, ψηλή και πολύ αδύνατη. Χλώμη στο πρόσωπο σαν κουρασμένη/ταλαιπωρημενη.
Φ80 : Νεαρή με μαύρο κοντό καρέ μαλλι, καλό σώμα και πολύ τσαχπίνα στο σαλόνι. Αργότερα επέστρεψα και κατέθεσα. Μπιάνκα την έλεγαν. Δεν ήταν κακή μέσα.  
Φ61 : Μέτριο με εμφάνιση ξανθό μίλφ με φουλ πρόγραμμα. Ο τσάτσος φορτικός όπως πάντα, λέει ότι δεν βάζει πάκια μέσα, ποίος όμως τον πιστεύει όταν ο χώρος είναι απ΄ τους ποίο χάλια στη φυλής?
Φ66 αριστερό : Νεαρή μελαχροινή, κοντή με μικρά βυζιά και κανονικό σωμά. Μετριότητα. Χριστίνα την φώναξε η τσατσά.
Φωκαίας 22 πάνω: Ξανθια, με κόντά αγορίστικά μαλλια, μέσο ύψος, βυζαρού, καμπυλάτη με πολλά ταττοο στο σώμα της.
Φωκαίας 22 κάτω: Η νεαρή με μελαχροινή κοντούλα με μικρά βυζια μέσα σε δυχτυωτό με το μουνί της ακάλυπτο. Παρτούζα στα 40 μαζί με μια δεύτερη κοπέλα που δεν εμφανίστηκε τελικά.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231

εχω καποιες επιφυλαξεις οτι μπορει να μην βγει αληθινη η πληροφορια και να την δουμε σε στουντιο.

απο τα μπουρδελα ομως μαλλον τερμα εδω και λιγες μερες.

Οπά ... άσχημο μαντάτο αλλά αναμενόμενο να σταματήσει κάποια στιγμη απ' τα μπουρδέλα.

Φ71 κάτω : Ο κακός χαμός. Δυο φορές πέρασα και κοπέλα δεν είδα. Μάλλον η Αννα λοιπόν.

Αρα ποία ήταν εδω σήμερα ? :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom