Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 281 άτομα (26 μέλη και 255 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο γκριζομαλλης με τα γυαλια τυπε?

Οχι , ενας αλλος αδυνατος , ψηλος σαν αρακενδυτος ηταν

φατσα δρακουλισια και μαλλι μαλλον βαμμενο μαυρο.

Τωρα θυμηθηκα , την προηγουμενη φορα που ειχα παει.

Εσυ θα λες τον γερο τυπε.

Σε γενικες γραμμες δεν εχει καλους τσατσους αυτος ο δρομος οπως και η Βεργας. Εκεινος με τα μακρυα μαλλια που ειχε την Τανια .  

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πολυ γρηγορη και εκτακτη περασαδα απο την Λιοσιων σημερα

Ξανθιπης 2 η Ειρηνη ελληνοιταλιδα" μελαχροινη ωραιο σωματακι , πετιτ εμφανισουλα δεν ειχε κοσμο βαραγανε μυγες.
αυτη δε λεει τιποτα μεσα,ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι,και πρωι στη διδυμου 8 κατω την εχω δει

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Παιδια οι ΣΜΝ τι ειναι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτη δε λεει τιποτα μεσα,ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι,και πρωι στη διδυμου 8 κατω την εχω δει

Εχω ορισμενες ενστασεις γιατι την εχω παρει περυσι στη Διδυμου.
Την εχεις δοκιμασει? Οταν λες δεν λεει τιποτα μεσα τι εννοεις?
Διοτι εμενα μου εκανε αρκετα προκαταρκτικα , δεν ξερω αν τωρα ζαβωσε
Και σημερα το μεσημερακι αν δεν βιαζομουν θα την δοκιμαζα την εχω παλι στα υποψην
αλλα σε μενα αρχισε να γλειφει και να χαιδευει ολο μου το σωμα και μετα φορεσε
σκουφι και αρχισε το τρομπονι. Στο σεξ ηταν σχετικα καλη. Αλλα ηταν φανερη η αρνηση της να μπει ολο μεσα
μιας και οταν της ζητησα να μου βαλει και τα 2 ποδια στους ωμους καθως την γαμουσα ιεραποστολικα αρνηθηκε.
Τα βυζακια δεν ειχε αρνηθει να της τα πιπιλισω αλλα μου ειπε οχι αγαρμπα και σιγα γιατι ποναει.
Δεν θεωρεις πως ειναι το φοβερο γαμησι που θα σου κανει .. αλλα στα 20 ευρω ειναι καλη λυση.

Επισης εχει μια ζεστασια , υπο την εννοια οτι οταν ειχε μπει μεσα μου κανε και χιουμορακι.
Απλα εδω και καιρο ψαχνω κατι πιο προσεκτικο και εχω γινει καπως διστακτικος για αυτο και δεν γραφω κριτικες.
Θα ξαναδοκιμασθει παντως η Ειρηνη εχω κριτικη για αυτην στο Διδυμου 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σημερα ΠΧ Για τα Περιξ Της Λιοσιων πιστευω πως ηταν VFM το Ειρηνακι τυπε

(Μεχρι και Εξιηκιου πατησα) ως και εκει ηταν η καλυτερη παρουσια ολες οι αλλες κλαφτα χαραλαμπε.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Στο σεξ ηταν σχετικα καλη. Αλλα ηταν φανερη η αρνηση της να μπει ολο μεσα
μιας και οταν της ζητησα να μου βαλει και τα 2 ποδια στους ωμους καθως την γαμουσα ιεραποστολικα αρνηθηκε.
Τα βυζακια δεν ειχε αρνηθει να της τα πιπιλισω αλλα μου ειπε οχι αγαρμπα και σιγα γιατι ποναει.
νομιζω απαντησες μονος σου φιλε γιατι ειπα οτι δεν μου αρεσε

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
μάγκες εγώ πήγα χθές τσάρκα και πήρα μία βουλγάρα Αλέξια σε ένα υπόγειο δε θυμαμαι το νούμερο απέναντι από το 71 ήτανε με τη μπλέ τη πόρτα. ¨οσο κάυλα φαινότανε στο σαλόνι τόσο μάπα ήτανε στο γαμήσι σα χαζό με κοίταγε και γέλαγε ότα μου έκανε πίπα ξενέρα τελείος και ότα της είπα να μου το πάρει να τελειώσο με πίπα μου ζήταγε κιαλλα λεφτά αν και είχα κιάλλη καπότα μαζί μου  μου λέει θέλω αλλα 50 της λέω θα πάρεις 50 κλωτσές και τελικά την έπεξα και έχυσα. Προσέχτε τη αφτή γιατί στο σαλόνο φαίνετε οραίο μουνί και σκυλέ αλλά στο κρεβάτι είναι χάλια.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
μάγκες εγώ πήγα χθές τσάρκα και πήρα μία βουλγάρα Αλέξια σε ένα υπόγειο δε θυμαμαι το νούμερο απέναντι από το 71 ήτανε με τη μπλέ τη πόρτα. ¨οσο κάυλα φαινότανε στο σαλόνι τόσο μάπα ήτανε στο γαμήσι σα χαζό με κοίταγε και γέλαγε ότα μου έκανε πίπα ξενέρα τελείος και ότα της είπα να μου το πάρει να τελειώσο με πίπα μου ζήταγε κιαλλα λεφτά αν και είχα κιάλλη καπότα μαζί μου  μου λέει θέλω αλλα 50 της λέω θα πάρεις 50 κλωτσές και τελικά την έπεξα και έχυσα. Προσέχτε τη αφτή γιατί στο σαλόνο φαίνετε οραίο μουνί και σκυλέ αλλά στο κρεβάτι είναι χάλια.

χαχαχαχαχα μεγαλε θα τα χαλασουμε, εθιξες την αδυναμια μου! Λες για την Αλεξια με την αφανα και ειναι η μονη πουτανιτσα που εχω παρει 3 φορες. Δεν εχεις αδικο παντως, γελαει σαν(?) χαζο σε ασχετες φασεις. Κολαρα και ποδαρες ομως πρεπει να το ομολογησεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νομιζω απαντησες μονος σου φιλε γιατι ειπα οτι δεν μου αρεσε

Ναι το να μην αφηνει την παλινδρομηση δεν ειναι και τοσο καλο προσον.
Βιαζοταν και λιγο , σε στυλ "Ελα παμε μωρο μου , χυσε μωρο μου κτλπ"
Αλλα δεν με ξενερωσε. (Αμα μ σηκωθει η πουτσα εμενα τελειωσε) μετα δεν ξενερωνω με τιποτα
στην αρχη μονο μην κανουν καμια μαλακια και με ξενερωσουν , μετα τις εσκισα  :2funny:

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
χαχαχαχαχα μεγαλε θα τα χαλασουμε, εθιξες την αδυναμια μου! Λες για την Αλεξια με την αφανα και ειναι η μονη πουτανιτσα που εχω παρει 3 φορες. Δεν εχεις αδικο παντως, γελαει σαν(?) χαζο σε ασχετες φασεις. Κολαρα και ποδαρες ομως πρεπει να το ομολογησεις
ναι το είπα οτι ειναι ωραίο μουνί απο Βουλγαρία είπε οτι είναι την ίδια λέμε? Τωρα το μαλί δε ξέρω πως λέγετε αλλα ήτανε πολύ περίεργο με κατι τούφες σε άλλα χρώματα. Εμενα μου την έσπασε πιο πολύ που ζήτησε κιάλλα λεφτά πάνω που ήμουνα έτημος να τη χύσω μεγάλη ξενέρα μάγκα μου.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ναι το να μην αφηνει την παλινδρομηση δεν ειναι και τοσο καλο προσον.
Βιαζοταν και λιγο , σε στυλ "Ελα παμε μωρο μου , χυσε μωρο μου κτλπ"
Αλλα δεν με ξενερωσε. (Αμα μ σηκωθει η πουτσα εμενα τελειωσε) μετα δεν ξενερωνω με τιποτα
στην αρχη μονο μην κανουν καμια μαλακια και με ξενερωσουν , μετα τις εσκισα  :2funny:
μπουρδελιάρη μου θα στο θέσω αλλιώς...

Πηγαινε στην Άνκα και δωσε το 20αρικο. Φερσου της τρυφερα κι αγαπουλιαρικα χαλαρωσε και αφεσου στα χερια της(αλλά και στα άλλα οργανα του σωματος της  :2funny: :2funny: ) και μετα βαλε την ως τον πήχη για να την συγκρινεις με τις άλλες.
Για παραδειγμα αν το 9 θα ειναι η Ανκα, σε συγκριση με αυτο δεν σε βλεπω να βαζεις πανω απο 4 στην Ελληνοαλβανιδοιταλίδα Ειρηνη  :grin: (δεν εχω ιδία αποψη βεβαια για ειρηνη, αλλά δεν εχω ακουσει και κανεναν οτι του εκανε καλο κρεβατι).

Η Άνκα ειναι το τωρινο λαμπρο παραδειγμα, αυτη την περιοδο συμφωνα με την πλειοψηφια των συναγωνιστων ειναι η τοπ. Παλιοτερα ηταν άλλες οι τοπ, πολυ πιο ομορφες, αλλά πάνε αυτές...
Αφού σου αρεσει και σε εμφανιση, οπως ειχα διαβασει σε ενημερωση σου(ο μοναδικος εισαι που την θεωρεις ομορφη  :2funny: ) όρμα!

Τώρα που ειπα για παλιοτερες παλι θα καταντησω γραφικος, θα κανω αναπόληση για παλιά λατρεία παλι...
Θυμαται κανεις την Τίνα απο φυλης84 κατω(δουλευε και σε άλλα, αλλά δεν θυμάμαι που)?
Γυρω στο 1,55-1,60, μελαχροινη, στητό στήθος 2αρι πραγματικό ποίημα και όταν την ζόριζες εβγαζε τα ωραιοτερα βογγητα που εχω ακουσει απο γυναίκα!Την ειχα πετυχει και σε πιατσα στην ομόνοια τότε κάποια φορά!  :helpplea: :helpplea:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ναι φιλε μαλλον την ιδια λεμε. Μελανουρι, ψηλη, με φουντοτο ισιο μαλι, εχει ενα μικρο χωρισμα στα μπροστινα δοντια και γελαει σε ασχετες φασεις.
Γαμησετα, τεσπα λασπη φορ εβερ!!!  :rockon:

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ρε παιδες ... στο φυλης 54 πανω ειχα πετυχει πριν κανα μηνα μια κοπελα Νικη νομιζω την λεγανε αγνωστων λοιπων στοιχειων (εκτος απο το οτι ητανε ξανθια και μαλλον βουλγαρα η κατι τετοιο)... Παρα πολυ καλη... εντελως gfe  kai apaixth sto krebati poly peripoihsh.. δυο πεμπτεσ απανωτες την πετυχα... Αλλα απο τοτε δεν την ξαναειδα... και ειχε ρε γαμωτο ολα τα συν για να γινει πολυ καλη... αν την πετυχενα πουθενα ευχαριστως θα γινομουνα σταθερος πελατης... Αν την πετυχει κανεις και μου πει θα ημουν υποχρεως

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπουρδελιάρη μου θα στο θέσω αλλιώς...

Πηγαινε στην Άνκα και δωσε το 20αρικο. Φερσου της τρυφερα κι αγαπουλιαρικα χαλαρωσε και αφεσου στα χερια της(αλλά και στα άλλα οργανα του σωματος της  :2funny: :2funny: ) και μετα βαλε την ως τον πήχη για να την συγκρινεις με τις άλλες.
Για παραδειγμα αν το 9 θα ειναι η Ανκα, σε συγκριση με αυτο δεν σε βλεπω να βαζεις πανω απο 4 στην Ελληνοαλβανιδοιταλίδα Ειρηνη  :grin: (δεν εχω ιδία αποψη βεβαια για ειρηνη, αλλά δεν εχω ακουσει και κανεναν οτι του εκανε καλο κρεβατι).

Η Άνκα ειναι το τωρινο λαμπρο παραδειγμα, αυτη την περιοδο συμφωνα με την πλειοψηφια των συναγωνιστων ειναι η τοπ. Παλιοτερα ηταν άλλες οι τοπ, πολυ πιο ομορφες, αλλά πάνε αυτές...
Αφού σου αρεσει και σε εμφανιση, οπως ειχα διαβασει σε ενημερωση σου(ο μοναδικος εισαι που την θεωρεις ομορφη  :2funny: ) όρμα!

Κοιτα για τα σημερινα δεδομενα της Λιοσιων η Ειρηνη ηταν ενα VFM. Αλλα σιγουρα δεν ηταν κατι το
οποιο θα θυμοσουν. Δεν την συγκρινα με τις αλλες που εχω παρει καταλαβες? Γιατι ως τωρα για μενα κορυφαια ειναι το Βανεσσακι  :grin: εχω αδικο σε αυτο? θελω να μου πεις εσυ ειδικα . Απλα για τα 20 ευρω ειναι οκ η Ειρηνη.
Και για σημερα με την κατασταση που επικρατουσε γενικα στην Λιοσιων λεω πως ηταν VFM.

Κατα τα αλλα εχω βαλει στο προγραμμα την Ανκα αλλα και την Αντριαννα απο Διδυμου επισης
τολμω να πω πως και η Ναταλι μου κεντρισε τον πουτσοσφυγμο  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και θα σου πω και για ποιο λογο η Βανεσσα ηταν κορυφαια για μενα.(Αμα φυσικα πηγαινες με τα νεα της)
καθως ηταν με τα φεγγαρια της αλλα ολες τις φορες που την εχω παρει σε μενα ειχε ξηγηθει γαντι

Νταξει ακομη δεν εχω καμια τρελη εμπειρια... γιατι δεν εχω παρει πανω απο 10 πουτανες διαφορετικες.

Επισκέπτης
μάγκες εγώ πήγα χθές τσάρκα και πήρα μία βουλγάρα Αλέξια σε ένα υπόγειο δε θυμαμαι το νούμερο απέναντι από το 71 ήτανε με τη μπλέ τη πόρτα. ¨οσο κάυλα φαινότανε στο σαλόνι τόσο μάπα ήτανε στο γαμήσι σα χαζό με κοίταγε και γέλαγε ότα μου έκανε πίπα ξενέρα τελείος και ότα της είπα να μου το πάρει να τελειώσο με πίπα [size=20pt]μου ζήταγε κιαλλα λεφτά αν και είχα κιάλλη καπότα μαζί μου  μου λέει θέλω αλλα 50 της λέω θα πάρεις 50 κλωτσές[/size] και τελικά την έπεξα και έχυσα. Προσέχτε τη αφτή γιατί στο σαλόνο φαίνετε οραίο μουνί και σκυλέ αλλά στο κρεβάτι είναι χάλια.
H Αλέξια με το ογκώδες αναρχίζον μαλλί (αφάνα) και τον απωλεσθέντα οδοντικό κόφτη από Αγαθουπόλεως 54-LCD TV;
Κύριε Μπακάλη, χάλασε και η Αλέξια στα μπουρδελομάγαζα που έμπλεξε! :2funny::
Φυλής 92:Αλίνα-"Στο μουνί μου"-προτεταμένη χούφτα για εξτρά...

Μακράν η καλύτερη αυτήν την εποχή.Αν δεν άλλαξε συμπεριφορά γιατί έχω 15-20 ημέρες να την εξετάσω.

Ακόρεστε, τελικά ενέδωσες στην Άνκα παρ΄όλο που δεν κάνει ακάποτο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom