Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (24 μέλη και 268 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πωωωωωπω συμφορα.
Της πουτανας εγινε
Παει και η Τροφωνιου που ελεγα πιο πανω
παει και η Βεργας , και η Εξιηκιου... γτπ ολα

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πωωωωωπω συμφορα.
Της πουτανας εγινε
Παει και η Τροφωνιου που ελεγα πιο πανω
παει και η Βεργας , και η Εξιηκιου... γτπ ολα
Η συνηθισμενη σκουπα ειναι χυσταρα μου μπολδελομορταρά  :grin: .

Στην τελευταια μεγαλη σκουπα που ειχα βρεθει, ειχανε κλεισει κατα τις 5 το απογευμα να ήταν?
Γυρναω ολη τη φυλης-φωκαιας, μονο 1 ανοιχτό στην μονης πρ/μου το οποίο ειχε μια ξανθια μετρια αλβανίδα και μια μαυρομάλλα πολυ άβγαλτη και απουτάνευτη...
Ε λεω μην γαμησουμε κι ο,τι να ναι, παμε να δουμε αν το πανε το γράμμα στο μετάξι.
Από οτι θυμαμαι και εκει δεν συναντησα τιποτα ανοιχτο, οπότε όπισθεν πάλι τα ποδια και μετρό για λαρίσσης και στη συνεχεια φυλης όπου συναντησα και το φυλης92 ανοιχτό με εργαζόμενη την έλλη μια με κανονόβυζα, αλλά την οποια την ειχα γαμησει παλιοτερα στην Κρητη και ηταν κομοδινο. Μετα απο 10λεπτο κλειδαρωμα της πορτας απο την τσατσα γιατι ηταν απο εξω οι μπατσοι εφυγα και πηγα και γαμησα την αλβανή στο μονης. Ημουν 4ος στην αναμονη για την αλβανιδα και αλλοι 2 ειχαν πληρωσει για την άλλη, ενω το σπιτακι ειχε και 2 μόνο δωμάτια. Πώς σου φανηκε?  :2funny: :2funny:
Και μετα απο αυτο το τετραωρο που περασε κατα τις 21:00-21:30 άρχισαν να ανοιγουνε για να κανουν εισπραξη και οι κοπελες που ηταν για την απογευματινη βαρδια.

Οπότε ενδεχεται και σημερα παραταση της βαρδιας, όπως συμβαινει μετα απο σκουπα,...
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
μόλις γύρισα απο ισως την μεγαλυτερη ξενερα απο την μπουρδελοεμπειρια μου.
χωρις πολλα λογια λογο του οτι θελω να το ξεχασω να πω οτι οπως ειπαν οι προλαλισαντες τα παντα κλειστα. εκτος απο 2-3 φυλης, 1 μεταξυ, και το γωνιακο περγαμου (το 2πλο).
μετα απο ενα γεματο 2ωρο πανω κατω σε φυλης λιωσιων και μεταξυ (2 βολτες εκανα πανω κατω) λες και ημουν μισθωμένο οχημα. κατα τις 10.30 αρχισαν να ανοιγουν σιγα σιγα.
εκεινει την ωρα βρεθηκα μεταξι και λεω δεν γυριζω πισω φυλης...
και ενω ειχα δει 1-2 κοπελες οι οποιες ηταν αρκετα καλες περιπτωσεις, επεσα στη πιο μ@!λ@κΙ@ περιπτωση ολης της αθηνας. στο Κολωνού 27Α ηταν μια κοπελα οπου παρολο το γεματουλι σωμα της εμοιαζε φιλική, απλη και προθημη. μπαινω μετα απο την συντομη βολτα στα γυρο σπιτι και ....
την ωρα που καθετε στο κρεβατι την βλεπω που να διχνει να ποναει.
της λεω τι εχεις ? ετσι απο ενδιαφερον. και σηκώνετε και μου διχνει ενα σπυρί και μου λεει, πηγα με ενα πακι και εβγαλα αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S :S :S
γαμω την ξενερα μου γαμω....
και δεν ειναι το σπυρί, σαν σπυρί. αυτο λες δεν γαμιετε, δεν την ακουμπας εκει και τελος.
που πας και το λες ετσι στον αλλον ρε πουστη μου. και εκει που λες αντε να δουμε παρακατω, βαζει σε τελειως πεσμενω το ....το λαστιχο και αρχιζει πιπα. ΠΩς ΝΑ ΣΥΚΩΘΕΙ ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!
μετα απο το..... τιποτα, προσπαθησα να γ@μισ@ σε ιεραποστολικο και πισσοκολυτο αλλα ΔΕΝ. της ειπα να παμε σε χειρομαλαξη αλλα την διεκοψα και απο εκει γιατι το μονο που ηθελα πια, ηταν να φυγω.
αυτα...
any way, ειχα να κατεβω αρκετο καιρο κατω λογο αλλων υποχρεωσεων και περιμενα αλλα.
αυριο θα προσπαθησω να ρεφαρω πρωι πρωι μπας και ερθω λιγο στα ισια μου....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η συνηθισμενη σκουπα ειναι χυσταρα μου μπολδελομορταρά  :grin: .

Κεφακια βλεπω τυπε! Τι εγινε καλες οι διακοπες
στην Αθηνα ε???  :2funny: :2funny: :2funny:
σε βλεπα σε βλεπα δεν αφησες και τιποτα....

@ greenside  ε νταξει ειχες προφυλακτικο. Μαλλον αυτο που βγαλε η γκομενα θα ηταν κανα σπυθουρακι επιφανειακο λογω της απλυσιας
των πακηδων , τι φοβηθηκες μην εχει τιποτα πιο σοβαρο? Σιγα.

Επισκέπτης
την ωρα που καθετε στο κρεβατι την βλεπω που να διχνει να ποναει.
της λεω τι εχεις ? ετσι απο ενδιαφερον. και σηκώνετε και μου διχνει ενα σπυρί και μου λεει, πηγα με ενα πακι και εβγαλα αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S :S :S
γαμω την ξενερα μου γαμω....
και δεν ειναι το σπυρί, σαν σπυρί. αυτο λες δεν γαμιετε, δεν την ακουμπας εκει και τελος.
που πας και το λες ετσι στον αλλον ρε πουστη μου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
@ greenside  ε νταξει ειχες προφυλακτικο. Μαλλον αυτο που βγαλε η γκομενα θα ηταν κανα σπυθουρακι επιφανειακο λογω της απλυσιας
των πακηδων , τι φοβηθηκες μην εχει τιποτα πιο σοβαρο? Σιγα.

αυτο ειπα παραπανω, οτι το θεμα δεν ηταν οτι φοβηθηκα, αλλα το οτι ΞΕΝΕΡΩΣΑ. εκει δηλαδη που παρακαλας η κοπελα να ειναι λιγο τριφερη μαζι σου, να παιξει κανα χαδακι, ετσι ρε αδελφε, για να πεις οτι ειχε κατι που θα σου σπασει την αισθηση του στιμενου, ερχετε η αλλη και σου διχνει ενα σπυρι που εβγαλε....
μα εαν αυτο δεν ειναι αποθητικο προς το πελατη τοτε τι ειναι.
και η μ@λ@κι@ ειναι οτι ουτε που καταλαβε το τι εγινε. απλος δεν το εχει η κοπελα.

δεν μιλαγε και καλα ελληνικα....
και μιας και τα ξαναθυμηθηκα παλι, φορουσε ενα ολοσωμο εσωρουχο το οποιο ουτε το εβγαλε καθολου. ουτε να κατεβασει τα ραντακια να βγει λιγο το στηθος.
μα το μαγικο ραβδακι να ειχα, παλι δεν θα μου σηκωνόταν......!
δεν περιγραφω αλλο.......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο ειπα παραπανω, οτι το θεμα δεν ηταν οτι φοβηθηκα, αλλα το οτι ΞΕΝΕΡΩΣΑ. εκει δηλαδη που παρακαλας η κοπελα να ειναι λιγο τριφερη μαζι σου, να παιξει κανα χαδακι, ετσι ρε αδελφε, για να πεις οτι ειχε κατι που θα σου σπασει την αισθηση του στιμενου, ερχετε η αλλη και σου διχνει ενα σπυρι που εβγαλε....
μα εαν αυτο δεν ειναι αποθητικο προς το πελατη τοτε τι ειναι.
και η μ@λ@κι@ ειναι οτι ουτε που καταλαβε το τι εγινε. απλος δεν το εχει η κοπελα.

δεν μιλαγε και καλα ελληνικα....
και μιας και τα ξαναθυμηθηκα παλι, φορουσε ενα ολοσωμο εσωρουχο το οποιο ουτε το εβγαλε καθολου. ουτε να κατεβασει τα ραντακια να βγει λιγο το στηθος.
μα το μαγικο ραβδακι να ειχα, παλι δεν θα μου σηκωνόταν......!
δεν περιγραφω αλλο.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι τυπε με το μαγικο ραβδι του Χαρυ Καποτερ δειχνεις τον πουτσο σου και λες
"ΣΗΚΩΣΟΥ" , νταξει αυτα ολοι τα εχουμε παθει , εχω παθει και εγω σκηνικο
να χω δει την γκομενα απεξω να χω καυλωσει και την δευτερη που πηγαινω να ρωταω αν απλα ειναι εκει
να δινω το 20αρι χωρις να την ξαναδω και οταν ηρθε στο δωματιο βλεπω μια φατσα πωωωω
ασχημογερασμενη και φιλε παλι καλα που ηταν φοβερη σε ολα τα αλλα και μου σηκωθηκε μετα απο κανα 3λεπτο

Συγκεκριμενα αυτο ηταν με το Χριστινακι απο Αγαθουπολεως 54 φοβερη στην δουλεια της και με απιστευτη υπομονη
ισως επειδη ηταν και ιδιοκτιτρια του οικου εκεινου αλλα ρε φιλε μολις μπηκε μεσα και την ειδα καλυτερα
νταξει τερμα γερασμενη η μουρη της και ειχα ξενερωσει ετοιμος να κλαψω το 20αρικο αλλα στις υπηρεσιες της ανεπαναληπτη
και δεν βιαζοταν καθολου μπραβο της , κριμα που κλεισε αυτο το σπιτακι ειχε γινει στεκι

ειχα παρει  Βανεσσακι και Χριστινακι και ημουν ετοιμος και για μια ΑΛεξια που λεγανε

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πω πω μην λες τετοια βραδιατικα γιατι μετα την ήττα δεν παλεύονται

ξερει κανεις η πρωινη βαρδια φυλης ποτε ειναι στο ποστο της ???

H Βανεσσα? Παει τυπε , να ηταν και αλλη!
Οποιος γαμησε , γαμησε.
Στο μεταξυ αν θες κανα καλο στανταρακι γιατι σε κοβω για GFE
τυπο , ψαξε καμια αντριαννα Διδυμου 18 νομιζω.
Δες και Φ.54 κατω μηπως ειναι η Ντενισα.
Δεν ξερω αλλες στα πρωινα γιατι τα χω κανει σαλατα
Εχω σκασει Σαββατο μεταμεσονυχτια , μετα Λιοσιων
εχω καιρο να παω φυλης πρωινη βαρδια καθημερινη

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τελικά όλοι την πατήσαμε σήμερα.

Επιδρομική καταδρομή κατά τις 20.00 (πριν τον Λάκη). Κλειστά σχεδόν όλα σε Φυλής/Μετάξι.
Κλειστά ακόμα και στην Κωνσταντινουπόλεως πράγμα σπάνιο.
Είχαν μαζέψει ακόμα και τις πιάτσες της 3ης, της Σωκράτους (όχι τις μαύρες, δεν πήγα μέχρι εκεί) και της Ζήνωνος.

Ανοικτά, τρία μαγαζιά της αλυσίδας (Φυ73, Φω92 νέο και Φυ & ΜΠ) και το Φυ66.

Φυ 73 (πρώτο πέρασμα): πολύς κόσμος, λαϊκό προσκύνημα, βαρέθηκα να περιμένω.

Φυλής 73-Δύο κοπέλες.Η κανονικού πάχους καστανόξανθη (ξανθιά τώρα) μεγαλοκοπέλα από Κωλοκυνθούς 63 - Φώκαιας 22,25ισόγειο - Κωνλεως 166ισόγειο με το αινιγματικό βλέμμα και το πρωκτικό.Η άλλη είναι μια λεπτεπίλεπτη κοινότυπη μελαγχροινή με σπαστό μαλλί. Η πρώτη είχε αυτοπεποίθηση αυτήν την φορά, συγκεντρωμένο βλέμμα και έκανε την παρουσίαση υποσχόμενη οτι "θα περάσουμε καλά".

ΦΥΛΗΣ 73
Οι δυο κοπέλες που ανέφερε και ο Jockerx
Ελβίρα από Φωκαίας 22 και από αλλού με σκούρο πρόσωπο (Ρουμανοτσιγγάνα γαρ) ανταύγειες στα μαλλιά, μέτρια στο ύψος, αποδεκτά βυζιά και κώ(ο)λο συνηθισμένης κοπέλας με αμυδρή κυτταρίτιδα (στις υπηρεσίες των 20e συμπεριλαμβάνεται και το πρωκτικό)
Μαρίνα (νέα παρουσία) με σπαστά σκούρα καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια στο ύψος, λεπτή με μικρά βυζιά και επίπεδο κώ(ο)λο περπατώντας φοβισμένα πάνω στα τακούνια σε ασταθή ισορροπία

Βαπόρι: η Τζένη, η οποία βαρούσε μύγες. Προσπέρασα.
Φυ92 νέο: μελαχροινή ψιλομέτρια.

Στο Φω22 είχαν ξεχάσει το φως ανοικτό, άνοιγες την πόρτα και μέσα μαύρα σκοτάδια...

Τελικά πήγα εκ νέου στο Φυ73 όπου τίμησα την (συμπάθεια) Μαρίνα.

Μαρίνα: καστανή με ανταύγειες, 22 κατά δήλωση, ρουμάνα κατ' ομολογία. Πολύ καλό πρόσωπο σύμφωνα με τα γούστα μου, καλό σώμα αν εξαιρέσει κανείς το ανύπαρκτο στήθος. Θα διορθώσω τον αρχηγό στο ότι παίζει μπάλλα από τον Απρίλιο. Την έχω πάρει πλειστάκις, καλούτσικες υπηρεσίες, παλαιότερα προσέφερε και κουλούρι στο πακέτο. Σήμερα πάντως ήταν πολύ μηχανική - διεκπεραιωτική, καθότι πρέπει να ξεμουνιάστηκε.

Φεύγοντας στο Φω22 κάτω είχε πιάσει βάρδια η Ρωξάννα.

Δεύτερη προσπάθεια στις 00.00 (μετά Λάκη - όπου έχασα και τον μισό).

Πολλά σπίτια ανοικτά, περνώντας από την Φω17κα με χαιρέτησε η τσα^2 και με ενημέρωσε.
Φυσικά πέρασα στα ενδότερα όπου τίμησα την συμπάθεια.

Στα υπόλοιπα:

Φω19: μια μελαχροινή μετριότητα
Φω22κα: μια μελαχροινή καινούργια ψιλομπαζάκι (δουλεύει και στο Φυ73)
Φω25πα: μελαχροινή μέτρια
Φυ65πα: μελαχροινή ψιλομέτρια
Φυ67: δυο ξανθιές, η μιλφ αρχοντομούνα και μια άλλη μέτρια σε πακέτο ντούο
Βαπόρι: η Ρωξάννα και μια με λουκ μεσήλικης καθαρίστριας. Και εδώ ντούο.
Φυ92πα: καστανή που μου θύμισε την Λάουρα από Μα59
Φυ92νε: ξανθιά που μοιάζει με αδελφή της "τα κάνω όλα ακά" της αλυσίδας.
Ελπίζω να μην είναι αυτή που αναφέρθηκε σε προηγούμενα γιατί ήταν πολύ μέτρια.

---

Σημειώσεις:

1. Το σημερινό ντου, πρέπει να είναι το πιο μαζικό που έχω πετύχει.
Ακόμα και μαγαζιά που συνήθως παραμένουν (Κων/πόλεως, Χωματιανού; ), ήταν κλειστά. Δ
εν ξέρω αν είναι καμιά αλλαγή πολιτικής από τον σάμινα, αν όμως συνεχίσουν έτσι...
...στο τέλος το γαμήσι που μας κόβουν θα το φάνε αυτοί.

Μια ψυχή μου είπε βέβαια ότι είχε πέσει σύρμα, και η απογευματινή βάρδια ξεκίνησε στις 22.00.

2. Απορώ πως τα τρία μαγαζιά έμειναν ανοικτά.
Απ' όσο ξέρω, τα ντου γίνονται με δύο στόχους: το μαγαζί και την κοπέλα.

Τα μαγαζιά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι όλα παράνομα.
Η νομοθεσία προβλέπει ελάχιστες αποστάσεις από εκκλησίες, σχολεία κτλ
Καμία από τις συνηθισμένες περιοχές δεν πληρεί τα κριτήρια.

Οι κοπέλες πάλι θα πρέπει να έχουν τον σωστό χαρακτηρισμό.
Ή, σε περίπτωση που δεν το έχουν, τουλάχιστον να έχουν καθαρά χαρτιά.
Ιατρικά και προσωπικά.
Υπενθυμίζω ότι η εν γνώσει μετάδοση σμν είναι ιδιώνυμο έγκλημα.
Με ποινές βαριάς σωματικής βλάβης.

3. Στο Φυ73 παραδόξως, ενώ ήταν δύο, η Ελβίρα ανέφερε ρητά ότι δεν κάνουν παρτούζα.
Αρχικά υπέθεσα τον φόβο των αστυνομικών. Αλλά τελικά κάποιος έπρεπε να προσέχει τις εισπράξεις.

4. Αυτή η ξανθιά που αναφέρθηκε ποια είναι;
Σίγουρα δεν είναι η Άννα (η πρωινή) μιας και είναι καιρό στο κουρμπέτι και άβυζη.
Ομοίως δεν είναι η Στέλλα, για τους ίδιους λόγους.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά έφαγα και μια φρίκη ψάχνοντας χθές μια και έπεσα στην... πρόεδρο.

5.  Πάντως το Φω22πα σήμερα ήταν θεοσκότεινο, και επειδή είχαν αφήσει τα παράθυρα ανοικτά, φαινόταν ότι έκαναν επισκευές.

6. Στο μεταξύ, κοντά στο σημείο που παρκάρω συνήθως, έχει ανοίξει στουντιάκι.
Ελευσινίων κάτι, είναι δρόμος κάθετος στην Δεληγιάννη που βγάζει μπροστά στην Κων/πόλεως.
Μια καταδρομή που έκανα ένα μεσημεράκι, αποκάλυψε:
- μια άθλια εσωτερική διαρρύθμιση
- ένα ξανθό μπάζο, ονόματι Δώρα, την οποία κάπου έχω ξαναπετύχει βέβαια...

Ταύτα και μένω.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Βρε free,

Εδώ ο κόσμος έχει χαλάσει με την ξανθιά του Φωκ. 22 κάτω και εσύ την αναφέρεις έτσι "ξερά & αδιάφορα" ? ? ?
Θέλουμε λεπτομέρειες ! ! ! !

Δεν ξέρω καν το όνομα της και δεν έχω προσέξει τι έχει γραφτεί για την συγκεκριμένη. Είναι κοντούλα λεπτή με καλόστήθος και πονηρό βλέμμα (στο σαλόνι)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φυλης απογευματινη  ύστερα απο πορνοalert του διακεκριμένου συναγωνιστή hardcoras

Φωκαίας 17 πάνω Σελίνα
Καταρχην παιδια μπραβο για της πληροφωριες που δινεται!κανεται κοινωνικο εργο!----Πειτε μου σας παρακαλω για ποια Σελίνα μιλαται?μια Τσεχα ξανθια κοντουλα που εβγαινε στο σαλονι με της βυζαρες της εξω με συληκονατα βυζια 35 ετων περιπου που δουλευε παλια αλλα οπως ειχα ακουσει ειχε τσακωθει με ολα τα αφεντικα των μαγαζιων.Ειχα ανοιξει και σχετικο Thread γι'αυτην παλια.Βεβαια μου ειχε πει οτι την λεγανε Σαμπίνα αλλα το ονομα δεν εχει καμια σημασια :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Καταρχην παιδια μπραβο για της πληροφωριες που δινεται!κανεται κοινωνικο εργο!----Πειτε μου σας παρακαλω για ποια Σελίνα μιλαται?μια Τσεχα ξανθια κοντουλα που εβγαινε στο σαλονι με της βυζαρες της εξω με συληκονατα βυζια 35 ετων περιπου που δουλευε παλια αλλα οπως ειχα ακουσει ειχε τσακωθει με ολα τα αφεντικα των μαγαζιων.Ειχα ανοιξει και σχετικο Thread γι'αυτην παλια.Βεβαια μου ειχε πει οτι την λεγανε Σαμπίνα αλλα το ονομα δεν εχει καμια σημασια :2funny:
Mελαχρινή,καυλιάρικη φάτσα,δεμένο κορμί και αρκετά μεγάλα(3->4) βυζιά.Mε τα πορνοτάκουνα πάει στο 1,80+.Για οσους ψάχνουν μεγάλα βυζιά καλή είναι.
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fwkaias-17v/#jr_review_18126]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fwkaias-17v/#jr_review_18126[/url]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:2funny:

Mελαχρινή,καυλιάρικη φάτσα,δεμένο κορμί και αρκετά μεγάλα(3->4) βυζιά.Mε τα πορνοτάκουνα πάει στο 1,80+.Για οσους ψάχνουν μεγάλα βυζιά καλή είναι.
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fwkaias-17v/#jr_review_18126]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fwkaias-17v/#jr_review_18126[/url]
Πράγματι είναι αντικειμενικά επιλέξιμη για όσους τους αρέσουν οι βυζόμπαλες. Επιπλέον στις υπηρεσίες παρέχει  καλό "ισπανικό".
Η πίπα της είναι αρκετά ικανοποιητική. Θέλει να προσφέρει περισσότερα από αυτά που μπορεί να δώσει. Σε γενικές γραμμές αξίζει στο 20άρικο ...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.975
Πόντοι
19.505
Σήμερον στο Αλκιβιάδου 16 β η Βικτώρια μπούκωνε τη στοματική της κοιλότητα με σπερματικό υγρό
και έδιδε τον κωλαράκο της έναντι 20 ευρώ. Κοσμοσυρροή, και αν δεν είχα τον φόβο των ΣΜΝ θα ενέδιδα στην περίεργη ομορφιά της κοπέλας η οποία σημειωτέον φορούσε λευκό baby doll και λευκά πέδιλα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Βαπόρι: η Τζένη, η οποία βαρούσε μύγες. Προσπέρασα.
...
Ο λούτσος, ο μούτσος, ο βαρκάρης, το πυροφάνι και οι τρεις αγάμητες μύγες ήταν στο Φυλής & Μονής Πρδοδρόμου (Βαπόρι) αλλά μπουρδελο-μπερδεύτηκαν οι αναφορές...  

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

...
Τελικά πήγα εκ νέου στο Φυ73 όπου τίμησα την (συμπάθεια) Μαρίνα.

Μαρίνα: καστανή με ανταύγειες, 22 κατά δήλωση, ρουμάνα κατ' ομολογία. Πολύ καλό πρόσωπο σύμφωνα με τα γούστα μου, καλό σώμα αν εξαιρέσει κανείς το ανύπαρκτο στήθος. Θα διορθώσω τον αρχηγό στο ότι παίζει μπάλλα από τον Απρίλιο. Την έχω πάρει πλειστάκις, καλούτσικες υπηρεσίες, παλαιότερα προσέφερε και κουλούρι στο πακέτο. Σήμερα πάντως ήταν πολύ μηχανική - διεκπεραιωτική, καθότι πρέπει να ξεμουνιάστηκε.
...

:)

Συμπτώσεις ή μπουρδελο-λάθη μας οδηγούν σε λανθασμένες εντυπώσεις.
Εδώ είμαστε να τα διορθώνουμε και να διορθωνόμαστε μέσα από την διάχυση και ανταλλαγή των πληροφοριών...  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πολυ γρηγορη και εκτακτη περασαδα απο την Λιοσιων σημερα

Ξανθιπης 2 η Ειρηνη ελληνοιταλιδα" μελαχροινη ωραιο σωματακι , πετιτ εμφανισουλα δεν ειχε κοσμο βαραγανε μυγες.
Αδανων , Εξηκιου και Βεργας Παρελαση απο χοντρες.

Ειδικα στο Εξιηκιου Πανω παιζει να ειδα την πιο κυταριδιασμενη πουτανα ολων των εποχων

Κατα τα αλλα πολυ μετρια πραγματα.

Στην πλατεια της Αττικης τα πραγματα ηταν αγριεμενα , 3 σκυλοι τραμπουκιζαν περαστικους και ορμουσαν διχως ελεος

Ξαναπερασαμε μετα απο 10 λεπτα και τα μοχθηρα ζωα ηταν εκει και μας κοιτουσαν ολο καχυποψια και επιθετικοτητα , συναγωνιστης δοκιμασε να τα δελεασει με ενα κομματι τυροπιτα αλλα οι σκυλοι ηταν αποφασισμενοι , μεταβολη και δρομο :lheel:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συμπερασμα

Απο τους δρομους που αναφερθηκαν πιο πανω το μονο που αξιζει πολυ ειναι Ξανθιπης 2

και εξιηκιου 20 ειχε μια ελληνιδα (κοριτσι της διπλανης πορτας) στρουμπουλουδικο.

Την παρουσιασε ο γλοιωδης και αρκετα ξεφωνημενος τσατσος. Ο οποιος μου θυμησε μια παλια ταινια με τον Αλαντιν

που εμπαινε να βρει το λυχναρι... αν την θυμαται κανεις... τον τζαφαρ που ειχε υποδηθει σε γερο με το μαυρο αλογο  :2funny: :2funny: :2funny:

που εδειχνε τα ρουμπινια για να δελεασει καπως ετσι προσπαθησε και αυτος να μας δελεασει λεγοντας μας πως χανουμε οπωσδηποτε. Η συνεχεια δικη σας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom