Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Μπαροτσαρκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα caenus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σαββατιάτικη τσάρκα όπου το ραντεβού δόθηκε νωρίς στην πιάτσα :jerking: :jerking: μιας και η νύχτα προβλεπόταν μεγάλη,γιατί είχαμε θέσει σαν στόχο να περάσουμε από αρκετά μαγαζιά να δούμε τι κάνουν τα κορίτσια!!!!!Ξεκίνημα λοιπόν από Πιπίνου στο [size=14pt]Bar Story[/size],όπου κατά την εισοδό μας πιπίνι έπεσε πάνω στον jerry5(παλαιά γνωριμία του :grin:).Συνέχεια στην Κεφαλληνίας όπου δεν είδαμε τίποτα το αξιόλογο με αποτέλεσμα να φύγουμε με κατεύθυνση την Λ.Αλεξάνδρας.Ο στόχος ήταν να βρούμε το [size=14pt]Bar Παρκάκι Αλεξάνδρας[/size] μετά από έγκυρες πληροφορίες του συναγωνιστή Κορονάκη :rockon: :rockon: ,οι λεπτομέρειες στο αντίστοιχο θρέντ......Πέρασμα μετά από το [size=14pt] Bar Bella Vita[/size] ένα αρκετά ωραίο μαγαζί με πλήθος επιλογών για όλα τα γούστα(εμένα δεν με συγκίνησε καμία πάντως >:( >:().Αλλαγή φρουράς με τον jerry5 να αποχωρεί για να ξεκουραστεί με εμένα να συνεχίζω για λίγη ώρα μόνος μέχρι να φθάσει στην πιάτσα ο μάχιμος συναγωνιστής Κορονάκης όπου φύγαμε για Τρούμπα :cum: :cum: Η επιλογή ήταν αρκετά εύκολη μιας και αμφότεροι θέλαμε κάτι σάπιο για να φτιάξουμε παπάρι......οπότε καταλήξαμε στο [size=14pt]Bar Scorpios[/size] όπου εκτυλίχθηκαν σκηνικά απείρου κάλλους.Η συνέχεια στα ανάλογα θρέντ μιας και το Σαββάτο το αφιέρωσα μόνο στα κωλόμπαρα :grin:

Επισκέπτης
Σαββατιάτικη τσάρκα όπου το ραντεβού δόθηκε νωρίς στην πιάτσα :jerking: :jerking: μιας και η νύχτα προβλεπόταν μεγάλη,γιατί είχαμε θέσει σαν στόχο να περάσουμε από αρκετά μαγαζιά να δούμε τι κάνουν τα κορίτσια!!!!!Ξεκίνημα λοιπόν από Πιπίνου στο [size=14pt]Bar Story[/size],όπου κατά την εισοδό μας πιπίνι έπεσε πάνω στον jerry5(παλαιά γνωριμία του :grin:).Συνέχεια στην Κεφαλληνίας όπου δεν είδαμε τίποτα το αξιόλογο με αποτέλεσμα να φύγουμε με κατεύθυνση την Λ.Αλεξάνδρας.Ο στόχος ήταν να βρούμε το [size=14pt]Bar Παρκάκι Αλεξάνδρας[/size] μετά από έγκυρες πληροφορίες του συναγωνιστή Κορονάκη :rockon: :rockon: ,οι λεπτομέρειες στο αντίστοιχο θρέντ......Πέρασμα μετά από το [size=14pt] Bar Bella Vita[/size] ένα αρκετά ωραίο μαγαζί με πλήθος επιλογών για όλα τα γούστα(εμένα δεν με συγκίνησε καμία πάντως >:( >:().Αλλαγή φρουράς με τον jerry5 να αποχωρεί για να ξεκουραστεί με εμένα να συνεχίζω για λίγη ώρα μόνος μέχρι να φθάσει στην πιάτσα ο μάχιμος συναγωνιστής Κορονάκης όπου φύγαμε για Τρούμπα :cum: :cum: Η επιλογή ήταν αρκετά εύκολη μιας και αμφότεροι θέλαμε κάτι σάπιο για να φτιάξουμε παπάρι......οπότε καταλήξαμε στο [size=14pt]Bar Scorpios[/size] όπου εκτυλίχθηκαν σκηνικά απείρου κάλλους.Η συνέχεια στα ανάλογα θρέντ μιας και το Σαββάτο το αφιέρωσα μόνο στα κωλόμπαρα :grin:
τυπε στο scorpio ποσο τα ποτα και τι παιζει απο κοπελες?  :rockon:

Επισκέπτης
οι συναγωνιστες επεσαν μεσα στις προβλεψεις τους! :thumbsup: το μπαρ Planet στη Μικρομανης εκλεισε οριστικα! οι κορασιδες του εν λογο μαγαζιου βρισκονται σε αναζητηση κενουριας φωλιας που θα τις περιθαλψει! :grin:

Επισκέπτης
τελικα στο bar Κατερινα που βρισκεται 3ης Σεπτεβριου και τροιας εθεαθησαν  :sunglasses: οι δυο ουκρανεζες φιλες,Ιννα και Τζενη και εκει πλεον προσφερουν τις υπηρεσιες τους εφ οσον εκλεισε το Πλανετ!  :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τελικα στο bar Κατερινα που βρισκεται 3ης Σεπτεβριου και τροιας εθεαθησαν  :sunglasses: οι δυο ουκρανεζες φιλες,Ιννα και Τζενη και εκει πλεον προσφερουν τις υπηρεσιες τους εφ οσον εκλεισε το Πλανετ!  :grin:

για όσους είναι λάτρεις των gilf's έτσι είναι σωστό μην παραπλανούμε τους χύστες :cheesy:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

τις    ηξερες  απο  το  πλανετ ? 

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Στη Κατερινα υπαρχει πλεον μεγας συναγωνισμος ποια ειναι μεγαλυτερη που....α. Γινετε χαμος η μια υποσχετε κατι περισσοτερο απο τις αλλες στη καβατζα και το κανει δεν το λεει μονο

Επισκέπτης
Στη Κατερινα υπαρχει πλεον μεγας συναγωνισμος ποια ειναι μεγαλυτερη που....α. Γινετε χαμος η μια υποσχετε κατι περισσοτερο απο τις αλλες στη καβατζα και το κανει δεν το λεει μονο
ποτε πηγες συναγωνιστη εκει και τι ειδους παιχνιδι εκανες?  ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ένας ταπεινός στρατιώτης είμαι της ενημέρωσης

αφου  πηγαν  οι  ουκρανες  και καμμια αλλη αδεσποτη ,  θα  εχει ενδιαφερον  τωρα  το κατερινα.    γιατι πιο παλια  ηταν  για τα κλαματα.  κανονισε και φυγαμε.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

αφου   πηγαν  οι  ουκρανες   και καμμια αλλη αδεσποτη ,   θα  εχει ενδιαφερον  τωρα  το κατερινα.     γιατι πιο παλια  ηταν  για τα κλαματα.   κανονισε και φυγαμε.

ναι,τα διάβασα αξίζει μια επίσκεψη να δούμε τα αδέσποτα κορίτσια ;)

liverpoolmail

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν γράφω συχνά,αλλά σαν έμπειρος του είδους (έτσι πιστεύω) να καταθέσω την άποψη μου στους συναγωνιστές.
Οπου υπάρχουν καλά κομμάτια δυσκολεύει και η πιθανότητα επιτυχίας σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.
Επειδή η οικονομική κρίση μαστίζει στην κυριολεξία αυτά τα ιδρύματα,οι κατώτερης εμφάνισης κοπέλες προσπαθούν να ισοσκελίσουν το μειονέκτημα τους με παροχές σε καταστήματα με καβάντζες.
Η πιθανότητα επιτυχίας για συνάντηση εκτός ιδρύματος με άξιας εμφάνισης εργαζόμενη σε ίδρυμα αποκλειστικής παροχής συντροφιάς και μόνο (χωρίς φραπέδες-μπριζόλες δηλαδή) είναι θέμα εμφάνισης,σοβαρότητας,χειρισμού λόγου και καπατσοσύνης τού κάθε συναγωνιστή εδώ.
Στο δια ταύτα.
Κορυφαίο ίδρυμα κατά την άποψη μου είναι το bella vita.
Πολύ καλό κατάστημα και με εξαιρετικής εμφάνισης κομμάτια.
Φραπέδες και τέτοια δεν υπάρχουν,αλλά τα κορίτσια βγαίνουν έξω με σχετική ευκολία αν είσαι τυχερός.
Η τύχη έχει να κάνει με την επιλογή.
Κάποιες είναι μόνες και το ψιλογουστάρουν,αν σε ψιλογουστάρουν και κάποιες έχουν γκόμενο και φυσικά δεν στο λένε για να σε διατηρήσουν χορηγό εντός τού καταστήματος κυρίως.
Πάντως σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλός χώρος με όμορφα κομμάτια.
Σαββατοκύριακα παίζει και ζωντανή ελληνική μουσική.
Δεν θα πω ονόματα πού μπορείτε να προτιμήσετε.
Είναι πολλά.
Η χειρότερη επιλογή πάντως είναι η Μαρία.
Ρωσιδάκι ψιλόλιγνο καλής εμφάνισης,αλλά πολύ κακής συμπεριφοράς και τρόπων.
Ρίξτε της πόρτα αν πέσει πάνω σας.
Αλλο καλό μαγαζί,αλλά χωρίς φραπέδες κτλ είναι το Οίστρος στην Μιχαλακοπούλου.
Ολα σχεδόν τα κομμάτια είναι εξαιρετικής εμφάνισης.
Πέραν τούτου για όλα τα υπόλοιπα όσον αφορά πιθανότητα για εκτός ιδρύματος ραντεβού,θέλουν τρόπο,υπομονή και κυρίως χρήμα εντός του μαγαζιού σε κεράσματα κτλ.
Καλούτσικο μαγαζάκι και αυτό στον Πειραια (δεν θυμάμαι το ονομα του.Απο b αρχίζει) είναι αυτο πού είναι 200 μέτρα μετά τον Πριγκηπα στήν αριστερή μεριά όπως ανεβαίνεις.
Για το lalouna στην Μιχαλακοπούλου τώρα.
Εύκολα τα πάντα εκεί (μπριζόλες κτλ),στην καβάντζα,αλλά οι τιμές τσουχτερές (κανα κατοστάρικο για μπριζόλα) και οι περισότερες επιλογές πολύ κάτω του μετρίου εμφανισιακά.
Χειρότερη επιλογή (τίς καλύτερες θα τις βρείτε μόνοι σας.Να σας προστατευσω θέλω οχι να σας πάρω και απο το χεράκι) η Σύλβια.Θα κλαίτε τα λεφτά σας όπως τα έκλαψα και εγώ από τις υπηρεσίες της.
Σε γενικες γραμμές πάντως ο συσχετισμός τιμής (100+) και απολαβών (μπριζόλα) είναι πολύ κακός.Με αυτα τα χρήματα βρίσκεις σήμερα πολυ καλύτερες υπηρεσίες.
Πάντως η ευγένεια στο lalouna είναι δεδομένη και είναι στα συν του καταστήματος.
Λούσυ (αρχή Μεσογείων) και Πριγκιπας (ο γνωστός του Πειραια) είναι παρόμοιες καταστάσεις.
Με ενα πενηντάρικο ανοίγει η καβάντζα.
Το πρόβλημα σε αυτα τα δυο είναι το ρόστερ.
Πενηντάρικο πρέπει να σας δώσουν και όχι να δώσετε για τις συγκεκριμένες γυναίκες.
Ποιός πληρώνει για αυτές τις ληγμένες,δεν μπορω να καταλάβω.
Πάμε τώρα και στην μεγαλύτερη απάτη όλων.
Το γνωστό Μάσκα της 3ης Σεπτεμβρίου.
Μπορεί το ρόστερ να μην είναι ρόστερ Πριγκιπα,αλλά δεν φτάνει καν του μετρίου.
Πέραν τού ρόστερ,εκεί δεν φτουράτε αν θελετε να ξεκινήσετε παιχνίδι.
Ειδικά για φραπέ θα πρεπει να καταθέσετε το πορτοφόλι με το μηνιάτικο.
Ποτα γυναικών στα 10,20 και 30.
Το 10 φτουραει κανα πενταλεπτο και των 30 κανα τεταρτο.
Εκει πριν κανα εξάμηνο ήμουν με φίλο.
Εγώ την ψιλιάστηκα και δεν κέρασα καμία.
Αυτός είχε την φαεινή ιδεα να μπλέξει και να κεράσει την Φλώρα από Αλβανία.
Αποτέλεσμα;
Μετά από 3 των 30 ζητούσε και άλλα για φραπεδάκι.
Φραπεδάκι των 120 ευρώ πρώτη φορά είδα στην ζωή μου (αντικείμενο καζούρας μου εως σήμερα στον φίλο) και φυσικά και η τελευταία,καθώς δεν δοκίμασα ποτε την τυχη μου στο καταστημα αυτό.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ναι αλλα να τα κερασετε κανενα ποτακι.....γιατι την προηγουμενη φορα τις αφησατε παραπονεμενες  :grin:

αν πάω στο Bar Katerina με σκοπό να κεράσω θα πρέπει να τεστάρω τις κορασίδες στην καβάτζα του ιδρύματος :cheesy:

δεν έχω σκοπό να κεράσω μόνο για παρέα δεν μου χρειάζεται(αν και το έχω κάνει κάποιες φορές) ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Δεν γράφω συχνά,αλλά σαν έμπειρος του είδους (έτσι πιστεύω) να καταθέσω την άποψη μου στους συναγωνιστές.
Οπου υπάρχουν καλά κομμάτια δυσκολεύει και η πιθανότητα επιτυχίας σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.
Επειδή η οικονομική κρίση μαστίζει στην κυριολεξία αυτά τα ιδρύματα,οι κατώτερης εμφάνισης κοπέλες προσπαθούν να ισοσκελίσουν το μειονέκτημα τους με παροχές σε καταστήματα με καβάντζες.
Η πιθανότητα επιτυχίας για συνάντηση εκτός ιδρύματος με άξιας εμφάνισης εργαζόμενη σε ίδρυμα αποκλειστικής παροχής συντροφιάς και μόνο (χωρίς φραπέδες-μπριζόλες δηλαδή) είναι θέμα εμφάνισης,σοβαρότητας,χειρισμού λόγου και καπατσοσύνης τού κάθε συναγωνιστή εδώ.

σεβαστή η γνώμη σου συναγωνιστή άλλωστε χρειαζόμαστε την γνώση και άλλων μάχιμων παιχτών ;)

αλλά νομίζεις ότι όλοι όσοι από εμάς πάμε στα μπάρ κυνηγάμε το κονέ με τις κωλομπαρούδες?.....δεν αντιλέγω οτι είναι πολλοί αυτοί που έχουν σαν στόχο αυτό και μόνο οπότε δαπανούν ποσά(μικρά-μεγάλα δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα)για να συγκινήσουν κάποιο τεμάχιο.Υπάρχουν όμως τύποι οι οποίοι αφήνουν το πράγμα λίγο στην τύχη του(όπως είμαι εγω :grin:),δεν καίγονται να καμακώσουν το τεμάχιο αλλά επιλέγουν(όσο μπορούμε δλδ)να ξεχωρίσουμε πιο από τα διαθέσιμα κορίτσια μας ταιριάζει οπότε κάνουμε την κίνηση να κεράσουμε ποτό ώστε να γνωριστούμε.Πάντα με μέτρο για να μην έχουμε παρατράγουδα.Τέλος,υπάρχουν και άλλοι που πάνε μόνο για το κάλτ της υπόθεσης κοινώς έρχονται για την παρέα χωρίς να ενδιαφέρονται για τα κορίτσια και την κονσομασιόν που προσφέρεται.

Στο δια ταύτα.
Κορυφαίο ίδρυμα κατά την άποψη μου είναι το bella vita.
Πολύ καλό κατάστημα και με εξαιρετικής εμφάνισης κομμάτια.
Φραπέδες και τέτοια δεν υπάρχουν,αλλά τα κορίτσια βγαίνουν έξω με σχετική ευκολία αν είσαι τυχερός.
Η τύχη έχει να κάνει με την επιλογή.
Κάποιες είναι μόνες και το ψιλογουστάρουν,αν σε ψιλογουστάρουν και κάποιες έχουν γκόμενο και φυσικά δεν στο λένε για να σε διατηρήσουν χορηγό εντός τού καταστήματος κυρίως.
Πάντως σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλός χώρος με όμορφα κομμάτια.
Σαββατοκύριακα παίζει και ζωντανή ελληνική μουσική.
Δεν θα πω ονόματα πού μπορείτε να προτιμήσετε.
Είναι πολλά.
Η χειρότερη επιλογή πάντως είναι η Μαρία.
Ρωσιδάκι ψιλόλιγνο καλής εμφάνισης,αλλά πολύ κακής συμπεριφοράς και τρόπων.
Ρίξτε της πόρτα αν πέσει πάνω σας.

τι εννοείς τι τύχη χρειάζεται στον επίδοξο πελάτη???

πάντως μου αρέσει που δεν είπες ονόματα...... :2funny: :2funny:

στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ 100% :thumbsup:

Αλλο καλό μαγαζί,αλλά χωρίς φραπέδες κτλ είναι το Οίστρος στην Μιχαλακοπούλου.
Ολα σχεδόν τα κομμάτια είναι εξαιρετικής εμφάνισης.
Πέραν τούτου για όλα τα υπόλοιπα όσον αφορά πιθανότητα για εκτός ιδρύματος ραντεβού,θέλουν τρόπο,υπομονή και κυρίως χρήμα εντός του μαγαζιού σε κεράσματα κτλ.

δεν το ξέρω το μαγαζί οπότε δεν έχω άποψη :dunno:

Καλούτσικο μαγαζάκι και αυτό στον Πειραια (δεν θυμάμαι το ονομα του.Απο b αρχίζει) είναι αυτο πού είναι 200 μέτρα μετά τον Πριγκηπα στήν αριστερή μεριά όπως ανεβαίνεις.

το Bar Box λες για το οποίο δεν έχουν ακουστεί καλά λόγια για το παρελθόν του,ούτε για το παρόν του ;)

Για το lalouna στην Μιχαλακοπούλου τώρα.
Εύκολα τα πάντα εκεί (μπριζόλες κτλ),στην καβάντζα,αλλά οι τιμές τσουχτερές (κανα κατοστάρικο για μπριζόλα) και οι περισότερες επιλογές πολύ κάτω του μετρίου εμφανισιακά.
Χειρότερη επιλογή (τίς καλύτερες θα τις βρείτε μόνοι σας.Να σας προστατευσω θέλω οχι να σας πάρω και απο το χεράκι) η Σύλβια.Θα κλαίτε τα λεφτά σας όπως τα έκλαψα και εγώ από τις υπηρεσίες της.
Σε γενικες γραμμές πάντως ο συσχετισμός τιμής (100+) και απολαβών (μπριζόλα) είναι πολύ κακός.Με αυτα τα χρήματα βρίσκεις σήμερα πολυ καλύτερες υπηρεσίες.
Πάντως η ευγένεια στο lalouna είναι δεδομένη και είναι στα συν του καταστήματος.
Λούσυ (αρχή Μεσογείων) και Πριγκιπας (ο γνωστός του Πειραια) είναι παρόμοιες καταστάσεις.
Με ενα πενηντάρικο ανοίγει η καβάντζα.
Το πρόβλημα σε αυτα τα δυο είναι το ρόστερ.
Πενηντάρικο πρέπει να σας δώσουν και όχι να δώσετε για τις συγκεκριμένες γυναίκες.
Ποιός πληρώνει για αυτές τις ληγμένες,δεν μπορω να καταλάβω.

σωστός σε γενικές γραμμές αλλά επειδή θυμάμαι καλά το εν λόγω ίδρυμα είχε/έχει καλά μουνιά Πολωνικής προέλευσης σε διάφορες ηλικιακές διακυμάνσεις.

τώρα πόσες από τις καλές πάνε καβάτζα για :knockinb: δεν το ξέρω μιας και το κόστος είναι υψηλό κοινώς ασύμφορο :(

Πάμε τώρα και στην μεγαλύτερη απάτη όλων.
Το γνωστό Μάσκα της 3ης Σεπτεμβρίου.
Μπορεί το ρόστερ να μην είναι ρόστερ Πριγκιπα,αλλά δεν φτάνει καν του μετρίου.
Πέραν τού ρόστερ,εκεί δεν φτουράτε αν θελετε να ξεκινήσετε παιχνίδι.
Ειδικά για φραπέ θα πρεπει να καταθέσετε το πορτοφόλι με το μηνιάτικο.
Ποτα γυναικών στα 10,20 και 30.
Το 10 φτουραει κανα πενταλεπτο και των 30 κανα τεταρτο.
Εκει πριν κανα εξάμηνο ήμουν με φίλο.
Εγώ την ψιλιάστηκα και δεν κέρασα καμία.
Αυτός είχε την φαεινή ιδεα να μπλέξει και να κεράσει την Φλώρα από Αλβανία.
Αποτέλεσμα;
Μετά από 3 των 30 ζητούσε και άλλα για φραπεδάκι.
Φραπεδάκι των 120 ευρώ πρώτη φορά είδα στην ζωή μου (αντικείμενο καζούρας μου εως σήμερα στον φίλο) και φυσικά και η τελευταία,καθώς δεν δοκίμασα ποτε την τυχη μου στο καταστημα αυτό.

δουλεύει αυτό το μαγαζί με την συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική???

αν ναι, τότε φταίμε εμείς οι καταναλωτές που δεχόμαστε τις υψηλές τιμές για το κέρασμα των κοριτσιών :tickedoff:

Ο πρίγκηπας είναι για μερακλήδες που γουστάρουν τελειωμένα μιλφ/γκιλφ να τα γαμάνε στην καρέκλα εντός της καβάτζας δίνοντας 50€ στην Σουλάρα :grin: :new_shocked: :new_shocked:

Υ.Γ σόρρυ για το μακροσκελές του πόστ :cheesy:

Επισκέπτης
αν πάω στο Bar Katerina με σκοπό να κεράσω θα πρέπει να τεστάρω τις κορασίδες στην καβάτζα του ιδρύματος :cheesy:

δεν έχω σκοπό να κεράσω μόνο για παρέα δεν μου χρειάζεται(αν και το έχω κάνει κάποιες φορές) ;)
οι κορασιδες εκει δεν εχουν προβλημα να τις τεσταρεις στην καβατζα  :kissass2: αρκει να κερασεις!  :cheesy: αλλα και εσυ βρε παιδι μου μην εισαι τοσο αγριος και κυνικος μαζι τους  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom