Επισκέπτης
καταλαβα...τις καθημερινες οι πιθανοτητες για με λιγα ποτα ειναι περισοτερες!Eξαρταται τη μερα και τη δουλεια που εχουν , γενικα στη καλυτερη για σενα με 3-4 και στη χειροτερη με τα διπλασια
καταλαβα...τις καθημερινες οι πιθανοτητες για με λιγα ποτα ειναι περισοτερες!Eξαρταται τη μερα και τη δουλεια που εχουν , γενικα στη καλυτερη για σενα με 3-4 και στη χειροτερη με τα διπλασια
τυπε στο scorpio ποσο τα ποτα και τι παιζει απο κοπελες?Σαββατιάτικη τσάρκα όπου το ραντεβού δόθηκε νωρίς στην πιάτσα μιας και η νύχτα προβλεπόταν μεγάλη,γιατί είχαμε θέσει σαν στόχο να περάσουμε από αρκετά μαγαζιά να δούμε τι κάνουν τα κορίτσια!!!!!Ξεκίνημα λοιπόν από Πιπίνου στο [size=14pt]Bar Story[/size],όπου κατά την εισοδό μας πιπίνι έπεσε πάνω στον jerry5(παλαιά γνωριμία του ).Συνέχεια στην Κεφαλληνίας όπου δεν είδαμε τίποτα το αξιόλογο με αποτέλεσμα να φύγουμε με κατεύθυνση την Λ.Αλεξάνδρας.Ο στόχος ήταν να βρούμε το [size=14pt]Bar Παρκάκι Αλεξάνδρας[/size] μετά από έγκυρες πληροφορίες του συναγωνιστή Κορονάκη ,οι λεπτομέρειες στο αντίστοιχο θρέντ......Πέρασμα μετά από το [size=14pt] Bar Bella Vita[/size] ένα αρκετά ωραίο μαγαζί με πλήθος επιλογών για όλα τα γούστα(εμένα δεν με συγκίνησε καμία πάντως > >).Αλλαγή φρουράς με τον jerry5 να αποχωρεί για να ξεκουραστεί με εμένα να συνεχίζω για λίγη ώρα μόνος μέχρι να φθάσει στην πιάτσα ο μάχιμος συναγωνιστής Κορονάκης όπου φύγαμε για Τρούμπα Η επιλογή ήταν αρκετά εύκολη μιας και αμφότεροι θέλαμε κάτι σάπιο για να φτιάξουμε παπάρι......οπότε καταλήξαμε στο [size=14pt]Bar Scorpios[/size] όπου εκτυλίχθηκαν σκηνικά απείρου κάλλους.Η συνέχεια στα ανάλογα θρέντ μιας και το Σαββάτο το αφιέρωσα μόνο στα κωλόμπαρα
τυπε στο scorpio ποσο τα ποτα και τι παιζει απο κοπελες?
τελικα στο bar Κατερινα που βρισκεται 3ης Σεπτεβριου και τροιας εθεαθησαν οι δυο ουκρανεζες φιλες,Ιννα και Τζενη και εκει πλεον προσφερουν τις υπηρεσιες τους εφ οσον εκλεισε το Πλανετ!
οτι πεις αρχοντα της Τρουμπας και ηγετη της ενημερωσις των κολομπαρων!για όσους είναι λάτρεις των gilf's έτσι είναι σωστό μην παραπλανούμε τους χύστες
οτι πεις αρχοντα της Τρουμπας και ηγετη της ενημερωσις των κολομπαρων!
τελικα στο bar Κατερινα που βρισκεται 3ης Σεπτεβριου και τροιας εθεαθησαν οι δυο ουκρανεζες φιλες,Ιννα και Τζενη και εκει πλεον προσφερουν τις υπηρεσιες τους εφ οσον εκλεισε το Πλανετ!
ναι αρχηγε τις ξερω καλα απο το Πλανετ! ;)τις ηξερες απο το πλανετ ?
ποτε πηγες συναγωνιστη εκει και τι ειδους παιχνιδι εκανες? ;)Στη Κατερινα υπαρχει πλεον μεγας συναγωνισμος ποια ειναι μεγαλυτερη που....α. Γινετε χαμος η μια υποσχετε κατι περισσοτερο απο τις αλλες στη καβατζα και το κανει δεν το λεει μονο
ένας ταπεινός στρατιώτης είμαι της ενημέρωσης
αφου πηγαν οι ουκρανες και καμμια αλλη αδεσποτη , θα εχει ενδιαφερον τωρα το κατερινα. γιατι πιο παλια ηταν για τα κλαματα. κανονισε και φυγαμε.
ναι αλλα να τα κερασετε κανενα ποτακι.....γιατι την προηγουμενη φορα τις αφησατε παραπονεμενεςναι,τα διάβασα αξίζει μια επίσκεψη να δούμε τα αδέσποτα κορίτσια ;)
ναι αλλα να τα κερασετε κανενα ποτακι.....γιατι την προηγουμενη φορα τις αφησατε παραπονεμενες
Δεν γράφω συχνά,αλλά σαν έμπειρος του είδους (έτσι πιστεύω) να καταθέσω την άποψη μου στους συναγωνιστές.
Οπου υπάρχουν καλά κομμάτια δυσκολεύει και η πιθανότητα επιτυχίας σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.
Επειδή η οικονομική κρίση μαστίζει στην κυριολεξία αυτά τα ιδρύματα,οι κατώτερης εμφάνισης κοπέλες προσπαθούν να ισοσκελίσουν το μειονέκτημα τους με παροχές σε καταστήματα με καβάντζες.
Η πιθανότητα επιτυχίας για συνάντηση εκτός ιδρύματος με άξιας εμφάνισης εργαζόμενη σε ίδρυμα αποκλειστικής παροχής συντροφιάς και μόνο (χωρίς φραπέδες-μπριζόλες δηλαδή) είναι θέμα εμφάνισης,σοβαρότητας,χειρισμού λόγου και καπατσοσύνης τού κάθε συναγωνιστή εδώ.
Στο δια ταύτα.
Κορυφαίο ίδρυμα κατά την άποψη μου είναι το bella vita.
Πολύ καλό κατάστημα και με εξαιρετικής εμφάνισης κομμάτια.
Φραπέδες και τέτοια δεν υπάρχουν,αλλά τα κορίτσια βγαίνουν έξω με σχετική ευκολία αν είσαι τυχερός.
Η τύχη έχει να κάνει με την επιλογή.
Κάποιες είναι μόνες και το ψιλογουστάρουν,αν σε ψιλογουστάρουν και κάποιες έχουν γκόμενο και φυσικά δεν στο λένε για να σε διατηρήσουν χορηγό εντός τού καταστήματος κυρίως.
Πάντως σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλός χώρος με όμορφα κομμάτια.
Σαββατοκύριακα παίζει και ζωντανή ελληνική μουσική.
Δεν θα πω ονόματα πού μπορείτε να προτιμήσετε.
Είναι πολλά.
Η χειρότερη επιλογή πάντως είναι η Μαρία.
Ρωσιδάκι ψιλόλιγνο καλής εμφάνισης,αλλά πολύ κακής συμπεριφοράς και τρόπων.
Ρίξτε της πόρτα αν πέσει πάνω σας.
Αλλο καλό μαγαζί,αλλά χωρίς φραπέδες κτλ είναι το Οίστρος στην Μιχαλακοπούλου.
Ολα σχεδόν τα κομμάτια είναι εξαιρετικής εμφάνισης.
Πέραν τούτου για όλα τα υπόλοιπα όσον αφορά πιθανότητα για εκτός ιδρύματος ραντεβού,θέλουν τρόπο,υπομονή και κυρίως χρήμα εντός του μαγαζιού σε κεράσματα κτλ.
Καλούτσικο μαγαζάκι και αυτό στον Πειραια (δεν θυμάμαι το ονομα του.Απο b αρχίζει) είναι αυτο πού είναι 200 μέτρα μετά τον Πριγκηπα στήν αριστερή μεριά όπως ανεβαίνεις.
Για το lalouna στην Μιχαλακοπούλου τώρα.
Εύκολα τα πάντα εκεί (μπριζόλες κτλ),στην καβάντζα,αλλά οι τιμές τσουχτερές (κανα κατοστάρικο για μπριζόλα) και οι περισότερες επιλογές πολύ κάτω του μετρίου εμφανισιακά.
Χειρότερη επιλογή (τίς καλύτερες θα τις βρείτε μόνοι σας.Να σας προστατευσω θέλω οχι να σας πάρω και απο το χεράκι) η Σύλβια.Θα κλαίτε τα λεφτά σας όπως τα έκλαψα και εγώ από τις υπηρεσίες της.
Σε γενικες γραμμές πάντως ο συσχετισμός τιμής (100+) και απολαβών (μπριζόλα) είναι πολύ κακός.Με αυτα τα χρήματα βρίσκεις σήμερα πολυ καλύτερες υπηρεσίες.
Πάντως η ευγένεια στο lalouna είναι δεδομένη και είναι στα συν του καταστήματος.
Λούσυ (αρχή Μεσογείων) και Πριγκιπας (ο γνωστός του Πειραια) είναι παρόμοιες καταστάσεις.
Με ενα πενηντάρικο ανοίγει η καβάντζα.
Το πρόβλημα σε αυτα τα δυο είναι το ρόστερ.
Πενηντάρικο πρέπει να σας δώσουν και όχι να δώσετε για τις συγκεκριμένες γυναίκες.
Ποιός πληρώνει για αυτές τις ληγμένες,δεν μπορω να καταλάβω.
Πάμε τώρα και στην μεγαλύτερη απάτη όλων.
Το γνωστό Μάσκα της 3ης Σεπτεμβρίου.
Μπορεί το ρόστερ να μην είναι ρόστερ Πριγκιπα,αλλά δεν φτάνει καν του μετρίου.
Πέραν τού ρόστερ,εκεί δεν φτουράτε αν θελετε να ξεκινήσετε παιχνίδι.
Ειδικά για φραπέ θα πρεπει να καταθέσετε το πορτοφόλι με το μηνιάτικο.
Ποτα γυναικών στα 10,20 και 30.
Το 10 φτουραει κανα πενταλεπτο και των 30 κανα τεταρτο.
Εκει πριν κανα εξάμηνο ήμουν με φίλο.
Εγώ την ψιλιάστηκα και δεν κέρασα καμία.
Αυτός είχε την φαεινή ιδεα να μπλέξει και να κεράσει την Φλώρα από Αλβανία.
Αποτέλεσμα;
Μετά από 3 των 30 ζητούσε και άλλα για φραπεδάκι.
Φραπεδάκι των 120 ευρώ πρώτη φορά είδα στην ζωή μου (αντικείμενο καζούρας μου εως σήμερα στον φίλο) και φυσικά και η τελευταία,καθώς δεν δοκίμασα ποτε την τυχη μου στο καταστημα αυτό.
οι κορασιδες εκει δεν εχουν προβλημα να τις τεσταρεις στην καβατζα αρκει να κερασεις! αλλα και εσυ βρε παιδι μου μην εισαι τοσο αγριος και κυνικος μαζι τουςαν πάω στο Bar Katerina με σκοπό να κεράσω θα πρέπει να τεστάρω τις κορασίδες στην καβάτζα του ιδρύματος
δεν έχω σκοπό να κεράσω μόνο για παρέα δεν μου χρειάζεται(αν και το έχω κάνει κάποιες φορές) ;)