hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οχι απλα εσει δεν εχεις κουραγιο ,ας προσεχες τι ψηφιζεις ,γιατι τους εκαψες ???? αντε για ....
Γεία σου μεγάλε...φυσικά και δεν έχω κουράγιο όταν καίγεται ο τόπος μου...φυσικά....και φυσικά δεν ασχολούμαι με την πολιτική αυτή την ώρα....το αφήνω σε εσένα και στον ''άλλον'' να το κάνετε αυτό.....άντε γειά......οχι απλα εσει δεν εχεις κουραγιο ,ας προσεχες τι ψηφιζεις ,γιατι τους εκαψες ???? αντε για ....
Σιγά μην ασχοληθώ μα εσένα...που θα πέσω στο επίπεδό σου...και σε προκαλώ???Αν είδες πουθενά να σε βρίζω όπως εσύ κάνεις πέστο μου....αυτοί που σου έστειλαν πμ καλά έκαναν...απλά εγώ στην θέση τους θα τα έγραφα στο thread...για να μπορεί κάποιος να απαντήσει...και έχω μάθει να μην ασχολούμαι όταν τα λένε και δεν τα ακούω(τα λένε πίσω)....απάντησε εσύ......είσαι καλός σε αυτό...το αν ψηφίζεις ή όχι....δεν με απασχολεί...μεγάλο παιδί είσαι και έχεις κρίση....καλα ποδολαγνε συνεχισε να με προκαλεισ,απαξιω να ασχοληθω.ΥΓ Να ξερεσ ποσα πμ πηρα που στα χωνουν..Δεν ξανασχολουμαι,αν εχεισ αρχιδια περιμενω σε 1εβδ που θα ηρεμησουν ολα,ναμασ πεισ ποιοσ φταιει.Οσο για το πασοκ,σου ειπα λεΣ ΜΑΛΑΚΙΑ,δεν ψηφιζω κομμα,ακυρο ρινχω απο τα 18
Επειδή μίλησα με συγγενείς μου έχεις απόλυτο δίκιο...συμφωνώ 100% σε ότι γράφεις και φυσικά 1000% με το ΥΓ σου.....αυτά είπα και εγώ στην αρχή και κόντεψαν να με φάνε....αλλάΤο θεμα ειναι οτι κανεις δεν καταλαβε οτι η φωτια θα παρει τετοιες διαστασεις!!!
Κατοικος ειπε οτι κατα τις 2 επιναν ολοι καφε στη Ζαχαρω και χαζευαν την φωτια η οποια ξεκινησεμεσα σε μια χαραδρα απο μόνη της. Μετα απο 3 ωρες αρχισε πια ο πανικος και ετσι χαθηκαν τσαπμα και βερεσε τοσοι ανθρωποι και μικρα παιδακια!!
ΚΡΙΜΑ!!
Κατα τη γνωμη μου γταινε ΟΛΟΙ (πολιτικοι,πυροσβεστες, απλοι πολιτες) ΕΚΤΟΣ απο τα παιδακια!!!!!
ΥΓ Ακομα και τωρα μην το γυρνατε στο κομματικο!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!
Φυσικά και δεν θα μίλαγαν αν είχαν εκεί συγγενείς....Φίλε podolagne μην ασχολείσαι με τους μυαλοφυγόδικους της συγκεκριμμένης παράταξης(αυτής που έχασε τις προηγούμενες εκλογές).Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί της ψωλής τους τον χαβά.Κι αν θέλουν να το πάμε πολιτικά το θέμα ας μας πουν ποιοί είχαν συμφέροντα απο αυτές τις φωτιές.Θεωρούν τυχαίο ότι ξέσπασαν τόσα μέτωπα φωτιάς;Μήπως έβαλαν κάποιοι το χεράκι τους;Άμα καθεσαι στη σπιταρόνα σου και είσαι άνετος κάνεις την αφ'υψηλού κριτική.Άμα όμως είχαν συγγενείς σε εκείνες τις περιοχές θα μίλαγαν τώρα για πολιτικά και μαλακίες;
Μένω στην Νίκαια και τώρα από τον δρόμο περνάνε 4 αστυφύλακες με τα ποδιά και κάνουν περιπολία 20 μέρες πριν τις εκλογές ρε καραγκιόζηδες .
Δυστυχως εχεις απολυτο δικιοΑργά ή γρήγορα τα την πληρώσουμε όλοι.Όταν του χρόνου το καλοκαίρι η θερμοκρασία θα πιάσει 50άρα,θα μας φταίει η ΔΕΗ που δε θα έχουμε ρεύμα και δε θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα air condition;Έχετε καταλάβει πόσο ζωογόνα ήταν τα δάση που κάηκαν σε όλη την Ελλάδα;Ξέρετε τί πλυμήρες θα έχουμε στην Αττική μετά το κάψιμο της Πεντέλης;Για να μην πω για τη φυσική ομορφιά των τοπίων που καταστράφηκαν.Όσο για τη Ηλεία ας πάρει κάποιος έναν χάρτη της περιοχής και ας κοιτάξει το μέγεθος της περιοχής που καταστράφηκε.Πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα τις διαστάσεις της καταστροφής.