Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 343K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
φιλε οτι εχει ελειπες προσωπικο η πυροσβεστικη ειναι γνωστο αλλα δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα αλλα και τα χωρια ηταν τελειως ανυπεραστικα ουτε αντιπυρικη ζωνη γυρω απο το χωριο ουτε πυροσβεστικη κρουνοι για ανεφοδιασμο εχουν με νερο για τα πυροσβεστικα και πρεπει να πανε στου διαολου τι μανα για νερο.παντως τι μαλακιες ακουγα στα καναλια δεν λεγετε κατι γιανα παει η πολεμικη αεροπορια με τα ελικοπτερα να κανει απεγλωβυσμους και που να προσγειωθουν αφου δεν υπαρχουν ελικοδρομια η θα ανεβαζαν τους γερους και τις γριες με το καλαθακη βαλε οτι καθε χωριο εχει 100 κατοικους βαλε ποσα ελικοπτερα θες.κατι να παει ο στρατος και πως θα την σβηναν με το κατουριμα θα καιγοντουσαν και αυτοι,που να προλαβεις τι φωτια οταν πηγαινει με 80-100 χιλιομετρα την ωρα.

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η φωτια δεν εξαπλωνεται ακαριαια σε μετωπα δεκαδων χιλιομετρων. Η φωτια ξεκιναει απο καπου και αφου δεν υπαρχει συστημα εγκαιρης προοιδοποιησης να την πολεμισεις στην αρχη της, τοτε εχουμε τα γνωστα αποτελεσματα.

Δεν ειναι ωρα για πολιτικες ευθυνες αλλα ρε πουστη μου διαβαζα τις προαλλες πως εχουν διαλυσει την οργανωση της πυροσβεστικης με ενα σωρο ρουσφετολογικες μεταθεσεις. Ας μου πει καποιος που αντεδρασε σωστα η πυροσβεστικη αυτο το καλοκαιρι. Γιατι οι συνδικαλισταραδες ειναι ολοι μαλωμενοι μεταξυ τους και δε μιλιουνται. Και δεν ειμαι ΠΑΣΟΚ αλλα η αχρηστεια των κυβερνωντων εχει περασει καθε οριο. 

Και μη λετε δεν υπαρχουν πυροσβεστες. Και ολοι οι Ελληνες να ηταν πυροσβεστες αν δεν υπαρχει αξιοκρατια και οργανωση τα ιδια αποτελεσματα θα ειχαμε. Μην τρωτε το παραμυθι οτι δεν υπαρχει προσωπικο.. απλως ολοι εχουνε παει με ρουσφετια εκει που τους βολευει παρα εκει που χρειαζονται.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ρε πουστη μου ειστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ?ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΠΑΤΕ ΝΑΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ οτι δεν υπαρχουν ευθυνεσ?ΤΙ ΜΥΑΛΟ κουβαλατε ρε?λεφτα για φ-16 ειχαμε κ για αγροφυλακεσ αλλα οχι για πυροσβεστεσ?ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ!
Για άλλη μία φορά με δικαιώνεις...είχα πεί πως δεν θα ξαναασχοληθώ μαζί σου αλλά άκου τα παρακάτω για τελευταία φορά....είσαι ένας άνθρωπος που το μόνο που ξέρεις είναι να βρίζεις και να ειρωνεύσεσαι χώρίς φυσικά επιχειρήματα....που προσπαθείς να εκμεταλευτείς ΤΡΑΓΙΚΑ γεγονότα για μικροπολιτικές ψηφοθηρίες....δεν προσπαθεί να σε πείσει κανένας μεγάλε...αλλά με αυτά μάλλον θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος όταν σβήσουν οι φωτιές και αφού πρώτα γίνουν οι κηδείες των νεκρών...ΞΥΠΝΑ...καταστρεφόμαστε...ΞΥΠΝΑ...μην αφήνεις να σε παρασύρουν οι διάφοροι πολιτικοί που το παίζουν ειδήμονες....ΞΥΠΝΑ...ο κρατικός μηχανισμός εκτός από την πολιτική ηγεσία περιλαμβάνει τους δήμους,τις νομαρχίες και τους απλούς ανθρώπους...ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ....κλαίει η Ελλάδα....κλαίει η Πελ/σος....κλαίμε όλοι....και εσύ ασχολείσε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ με τις ευθύνες......ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ΥΓ---->Ζητώ συγνώμη από τα άλλα μέλη του site αλλά όπως είπα είμαι απο εκεί...και η ψυχολογία μου δεν είναι και στα καλύτερά της....και ειδικά όταν ακούω τέτοια πράγματα...τρελλαίνομαι..... :headbang: :headbang: :headbang:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
σιγουρα συναγωνιστεσ εμεισ εχουμε τισ μεγαλυπερεσ ευθυνεσ!αφηστε τα να πανε,ετσι οπωσ παμε θα νοικιαζουμε οξυγονο με την ωρα..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ποδολαγνε οσο θα μπαινεισ να κανεισ προπαγανδα υπερ του γιωτομπαλου,τοσο θα στα χωνω.αν ειχε τσιπα το μαλακιστιρι θα ειχε ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!Κ ασε τισ ιστοριεσ για μικροπολιτικη,ειναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ κ ριχνω ευθυνεσ.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Φίλοι συνΕλληνες μια είναι η λύση: ΣΥΝ + ΚΚΕ + ΛΑΟΣ = 40% για να σγίξουν οι κώλοι και να χαθούν από το προσκήνιο τα κοπρόσκυλα που κατέστρεψαν την Ελλάδα 40 χρόνια τώρα.... Η Ελλάδα χρειάζεται ένα πολιτικό σοκ για να συνέλθει...Περιβάλλον, παιδεία, υγεία ένα απέραντο μπουρδέλλο γεμάτο μπλέ και πράσινους αγράμματους κοπρίτες.
Αν θέλετε το θέτω και διαφορετικά για να μην παρεξηγηθώ: ΝΔ + ΠΑΣΟΚ = 40%
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Παρολο που δεν ειναι η λυση για τις πυρκαιες , θα συμφωνησω μαζι σου για να δουμε κατι διαφορετικο σ'αυτον τον αμοιρο τοπο

hot_alkis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η τραγωδία είναι ανείπωτη. Η θλίψη μου βαθιά. Το ανθρώπινο δράμα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορύφωση του. Προτείνω όλοι μας ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ αλλά με πραγματικά έργα να κάνουμε κάτι για να ανακουφίσουμε έστω και στο ελάχιστο τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Έστω και η ελάχιστη προσφορά του καθένα μας είναι σημαντική και κρίσιμη για όλους όσους δοκιμάζονται. Η ώρα της αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας ήρθε!!! Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ας βοηθήσει ο καθένας μας με όποιο τρόπο αυτός βρίσκει πρόσφορο αλλά ας το κάνουμε. Η ώρα της προσωπικής ευθύνης για τον καθένα μας έχει φτάσει και πρέπει να αντιδράσουμε και να ανταποκριθούμε. Οι συνάνθρωποι μας, μας  έχουν ανάγκη.
Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιολογήσουμε την αντίδραση και την απόδοση του κρατικού μηχανισμού τώρα είμαστε στην μάχη, μετά μπορούμε να βγάλουμε τα μάτια μας και να τσακωθούμε. Η ώρα της προσωπικής ευθύνης έφθασε, ας αντιδράσουμε ας αποδείξουμε ότι δεν ζούμε σε μια κοινωνία ανάλγητων

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για να μπορείς να αναλαμβάνεις τις εύθηνες σου πρέπει να έχεις αρχίδια , αλλά τι μπορείς να περιμένεις από πούστη Άντρα  , Όπως ο διοικητής της μονάδας έτσι και ο πρωθυπουργός έχει την εύθηνοι όλων , Εάν ο ΚΟΗΣ είναι αρχηγός του κώλου την ευθύνη την έχει ο πρωθυπουργός  , ξανά πάλι , Για να μπορείς να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου πρέπει να έχεις αρχίδια , το άλλο δεν το γράφω είναι κατανοητό .για όσους δεν το καταλαβαίνετε θα πρέπει να γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω όταν ο λεβέντης σας ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης και να θυμηθούμε τι έπραττε και τι έλεγε ?
Βλέπετε είναι εύκολο να διαλας το κράτος και να φτιάχνεις το Δεξιό παρακράτος και όταν γίνει μαλακία  ποιος φταίει , 
(ο κρατικός μηχανισμός εκτός από την πολιτική ηγεσία περιλαμβάνει τους δήμους, τις νομαρχίες και τους απλούς ανθρώπους ) και γαμώ τις απαντήσεις γουστάρω πολύ ωραίος είσαι  ?
σε κάθε καταστροφή και ξεριζωμό πάντα τα ίδια  και τα ίδια ??????

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Φίλοι συνΕλληνες μια είναι η λύση: ΣΥΝ + ΚΚΕ + ΛΑΟΣ = 40% για να σγίξουν οι κώλοι και να χαθούν από το προσκήνιο τα κοπρόσκυλα που κατέστρεψαν την Ελλάδα 40 χρόνια τώρα.... Η Ελλάδα χρειάζεται ένα πολιτικό σοκ για να συνέλθει...Περιβάλλον, παιδεία, υγεία ένα απέραντο μπουρδέλλο γεμάτο μπλέ και πράσινους αγράμματους κοπρίτες.
Αν θέλετε το θέτω και διαφορετικά για να μην παρεξηγηθώ: ΝΔ + ΠΑΣΟΚ = 40%
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορεί να είναι απίστευτη η τραγωδία,αλλά το ότι έγινε λίγο πριν τις εκλογές μπορεί να αποτελέσει ένα έναυσμα για ολοκληρωτικές αλλαγές...Η ψευδεπιγραφη μεταπολιτευτική δημοκρατία είναι μια πιο συγκεκαλυμένη χουντα από αυτή που διαδέχτηκε το 74'.Και τα κομματοσκυλα όλα αναδείχτηκαν πάνω στη τραγωδία του κυπριακού ελληνισμού.Το μόνο που μπορεί να τους ρίξει από τη καρέκλα είναι μια νέα τραγωδία δυστυχώς...Συμφωνώ να ψηφίσουν όλοι οι κολλημένοι αριστεροί ΚΚΕ και οι κολλημένοι δεξιοί ΛΑΟΣ τουλάχιστον...ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ και το δεκανίκι του συστήματος ο Συνασπισμός, να πάρουν μια γερή απάντηση...Ας ενωθούμε και ας ψηφίσουμε μια φορά οι Ελληνες με βάση το κοινό οφελος και όχι το μικρόκοσμο μας...Τα ζούμε καθημερινά ,η επόμενη τραγωδία μπορεί να είναι σπίτι μας

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Βλέπετε είναι εύκολο να διαλας το κράτος και να φτιάχνεις το Δεξιό παρακράτος
Στα αληθεια φιλε πιστευεις οτι επι ΠΑΣΟΚ υπηρχε κρατος ; Το ακουω να το λενε πολλοι! Λαθος! Απλα το ΠΑΣΟΚ ηταν τυχερο και δεν συνεβησαν τοσες πυρκαγιες επι των ημερων του. Οπως και τα 3 πρωτα χρονια της ΝΔ. Συνειδητοποοιηστε κλατι. Στην Ελλαδα δεν υπαρχει κρατος. Παντου φαινεται. Εκπαιδευση, υγεια, αστυνομευση, φυλαξη των συνορων , προληψη και επουλωση καταστροφων, εξωτερικη πολιτικη! Πουθενα! Απλα μερικοι ειναι τυχεροι και δεν συμβαινουν επι των ημερων τους τραγωδιες.
Δεν ειμαι ΝΔ! Αλλοιμονο!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ποδολαγνε οσο θα μπαινεισ να κανεισ προπαγανδα υπερ του γιωτομπαλου,τοσο θα στα χωνω.αν ειχε τσιπα το μαλακιστιρι θα ειχε ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!Κ ασε τισ ιστοριεσ για μικροπολιτικη,ειναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ κ ριχνω ευθυνεσ.
Εσύ μεγάλε είσαι αλλουνού παπά ευαγγέλιο....αν με άκουσες πουθενά να γράψω περί πολιτικής...τότε.... :idiot: :idiot: :idiot:και είσαι ο τελευταίος που θα μου τα χώσει...γιατί απλά δεν μπορείς....είσαι ένα ανθρωπάκι που το μόνο που έχεις να ασχολείσε είναι το ΠΑΣΟΚ και ο ΠΑΟ...το ότι κάηκαν άνθρωποι,το ότι κάηκαν περιουσίες...δεν σε απασχολεί...απλά και μόνο να μαζέψουμε ότι μπορούμε...σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....εκτίθέσαι και το ξέρεις...αλλά μπροστά στον βωμό..... :jerking: :jerking: :jerking:εγώ φίλε μπορεί να είμαι ότι είμαι αλλά πίστεψέ με δεν έχω κανένα πρόβλημα να ψηφίσω και άλλο κόμμα...σε αντίθεση με εσένα...βάλε τα πράσινα γυαλάκια σου και γράψε....εμείς εδώ θα γράψουμε όταν σβηστούνε οι φωτιές και γίνουν οι κηδείες...γιατί είμαστε άνθρωποι και όχι ανθρωπάκια.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Για να μπορείς να αναλαμβάνεις τις εύθηνες σου πρέπει να έχεις αρχίδια , αλλά τι μπορείς να περιμένεις από πούστη Άντρα  , Όπως ο διοικητής της μονάδας έτσι και ο πρωθυπουργός έχει την εύθηνοι όλων , Εάν ο ΚΟΗΣ είναι αρχηγός του κώλου την ευθύνη την έχει ο πρωθυπουργός  , ξανά πάλι , Για να μπορείς να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου πρέπει να έχεις αρχίδια , το άλλο δεν το γράφω είναι κατανοητό .για όσους δεν το καταλαβαίνετε θα πρέπει να γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω όταν ο λεβέντης σας ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης και να θυμηθούμε τι έπραττε και τι έλεγε ?
Βλέπετε είναι εύκολο να διαλας το κράτος και να φτιάχνεις το Δεξιό παρακράτος και όταν γίνει μαλακία  ποιος φταίει , 
(ο κρατικός μηχανισμός εκτός από την πολιτική ηγεσία περιλαμβάνει τους δήμους, τις νομαρχίες και τους απλούς ανθρώπους ) και γαμώ τις απαντήσεις γουστάρω πολύ ωραίος είσαι  ?
σε κάθε καταστροφή και ξεριζωμό πάντα τα ίδια  και τα ίδια ??????

Δλδ...ο κρατικός μηχανισμός δεν περιλαμβάνει δήμους-νομαρχίες...θα μας τρελλάνεις???Εγώ hunter δεν ψάχνω ευθύνες...ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ....αυτό που είπα είναι πως πρέπει να ασχοληθούμε τουλάχιστον απο αύριο...ξέρεις...κινδυνεύουν συγγενείς μου...αλλά αν δεν το καταλαβαίνει κάποιος αυτό....και κάτι τελευταίο...ΣΤΑ @@@@@ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...και το λέω 1000% στα αλήθεια αυτό...αν με ήξερες θα καταλάβαινες πόσο το εννοώ....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δηλ φιλε ειναι θεμα ατυχιασ η ανικανοτητα ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΟΥΝ?Καλα δεν βλεπετε οτι ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ?

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Πετάει ένας ανάρχας μια μολότοφ σε μια τράπεζα και τη καίει ολοσχερως.Αν τον πιάσουν επ'αυτοφώρω θα φάει μια διετία φυλακή...Σκοτώνει καποιος τον μπατζανάκη του, επειδή του ''έφαγε το κτήμα'' και τρώει ισόβια κάθειρξη...Αυτοί που κάψανε τη μισή αττική,αυτοί που κάψανε τη μισή πελοπόννησο και δολοφόνησαν 20 ανθρώπους τι ποινή πρέπει να αντιμετώπισουν?ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!!
Να επάνερθει άμεσα η θανατική ποινή για τους εμπρηστές των δασών!!!Να δουμε μετα ποιος θα ρισκάρει το τομάρι του  για να εξασφαλίσει οικόπεδα .

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για πες μας ποιος εχει την ευθηνη ?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ασε το παραμιθι ρε μεγαλε το κρατος ? το κρατος ειμαι εγω και εσυ .
ονομα δεν εχει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom