Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 343K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

periergeia

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει κάποιος φίλος από πληγείσα περιοχή, που να έχει καταγράψει με κινητό ή κάμερα την καταστροφή; Να καταλάβουμε τι διάολο συμβαίνει, και όχι από τα γαμωκάναλα;

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά!!! Δεν έφταναν τα όμολόγα στο ΠΑΣΟΚ για να γυρίσει το κλίμα... Ήθελε κάτι πιο δυνατό!!! Ο νοών νοήτω!!!

:think: :think: :jerking: :jerking:Για αυτη την καταστροφη που βιωνουμε εσυ βρηκες να πεις αυτη την ανοησια και να υπαινιχθεις οτι το ΠΑΣΟΚ βαζει τις φωτιες. :headbang:
Αντε να δουμε ποτε θα ξυπνηουν μερικοι σαν εσενα και θα ζητησουν να καταλογιστουν ευθυνες σε αυτους που πρεπει.
Να θυμασαι φιλεο τι τα μυαλα ειναι σαν τα αλεξιπτωτα.Λειτουργουν σωστα μονο οταν ειναι ανοιχτα

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Υπάρχει κάποιος φίλος από πληγείσα περιοχή, που να έχει καταγράψει με κινητό ή κάμερα την καταστροφή; Να καταλάβουμε τι διάολο συμβαίνει, και όχι από τα γαμωκάναλα;

Τι διαολο δεν καταλαβαινεις δηλαδη?Εχουν καει 17 ανθρωποι,κανενας δεν ξερει ποσοι αγνοουνται και εχουν καει δεκαδες σπιτια και χιλιαδες στρεμματα δασους.Χρειαζεται να το δεις για να συλλαβεις το μεγεθος της καταστροφης?Τι παραπανω να σου δειξει ενα βιντεο απο κινητο?
τι παραπανω να πουν ή να δειξουν τα γαμωκαναλα απο την καταστροφη δηλαδη?

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
 Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι και πρίν από μία ώρα είπαν κάτοικοι περιοχών ότι άναψαν νέα μέτωπα τώρα το βράδυ.Αυτό συνδυαζόμενο με το ότι φαίνεται ότι καίγεται η μισή Ευρώπη,με κάνει να σκέφτομαι ή ότι μία παγκόσμια οργάνωση βρίσκεται πίσω απ'όλα αυτά,ή τρελλαθήκε ο κόσμος και πάει να τελειώσει τον πλανήτη μιά ώρα αρχήτερα.
 Πάντως δέν γίνεται όλα αυτά να είναι μόνο από οικοπεδοφάγους κάτι άλλο πρέπει να τρέχει ρε παιδιά.
 Τό σίγουρο είναι ότι θα ξαναδούμε δάσος -άν ξαναδούμε- σε καμιά 50αριά χρόνια.Μιά και είμαι ήδη πάνω από 40,θάχω πεθάνει και δάσος δέν θα ξαναντικρύσω.
 Σε τί σκατόκοσμο έχουμε φέρει να ζήσουν τα παιδιά μας......

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
:think: :think: :jerking: :jerking:Για αυτη την καταστροφη που βιωνουμε εσυ βρηκες να πεις αυτη την ανοησια και να υπαινιχθεις οτι το ΠΑΣΟΚ βαζει τις φωτιες. :headbang:
Αντε να δουμε ποτε θα ξυπνηουν μερικοι σαν εσενα και θα ζητησουν να καταλογιστουν ευθυνες σε αυτους που πρεπει.
Να θυμασαι φιλεο τι τα μυαλα ειναι σαν τα αλεξιπτωτα.Λειτουργουν σωστα μονο οταν ειναι ανοιχτα
Μπορείς να αποδείξεις πως δεν είναι οργάνωμένο σχέδιο η κατάστροφή και έγινε αμέσως μετά απο την εμφάνιση όλων τον δημοσκοπήσεων που δείχνουν καθαρή ήττα του ΠΑΣΟΚ αν δεν γινόταν κάτι "πολύ σοβαρό". Κανείς δεν αμφισβητεί την καταστροφή και την αποσυνθεσή του κρατικού μηχανισμού αλλά η χρονική στιγμή και τα δεδομένα είναι πολύ ύποπτα!

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μή λέτε τρέλλες ρε παιδιά καίγεται επίσης και όλη η Νότια Ιταλία,και εκεί το ΠΑΣΟΚ έβαλε τις φωτιές ?

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Α ρε Ελλαδα, φωτιζεις παλι τον κοσμο

παντως η φωτια θα γυρισει μπουμερανγκ προς το Πασοκ,
δεν θελει και μεγαλη ευφυια για να διαπιστωσει κανεις ποιος κρυβεται πισω απο τις πυρκαγιες, αλλα φταιει και  η ΝΔ για ενα λογο, που δεν μπορει να ελεγξει καποια παρακλαδια της κατεχακη,  τα ιδια που εκαψαν το μινιον, που εβαζαν βομβες, και μετα συνεχισαν με νεες πυρκαγιες το 93 και φετος

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
 Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι και πρίν από μία ώρα είπαν κάτοικοι περιοχών ότι άναψαν νέα μέτωπα τώρα το βράδυ.Αυτό συνδυαζόμενο με το ότι φαίνεται ότι καίγεται η μισή Ευρώπη,με κάνει να σκέφτομαι ή ότι μία παγκόσμια οργάνωση βρίσκεται πίσω απ'όλα αυτά,ή τρελλαθήκε ο κόσμος και πάει να τελειώσει τον πλανήτη μιά ώρα αρχήτερα.
 Πάντως δέν γίνεται όλα αυτά να είναι μόνο από οικοπεδοφάγους κάτι άλλο πρέπει να τρέχει ρε παιδιά.
 Τό σίγουρο είναι ότι θα ξαναδούμε δάσος -άν ξαναδούμε- σε καμιά 50αριά χρόνια.Μιά και είμαι ήδη πάνω από 40,θάχω πεθάνει και δάσος δέν θα ξαναντικρύσω.
 Σε τί σκατόκοσμο έχουμε φέρει να ζήσουν τα παιδιά μας......
Κάτι έχουν πεί για ερημοποίηση του μεγαλύτερου μέρους της χώρας φίλε μου. Ειδικά εδώ κάτω στην Κρήτη θα μας πάρει ο διάολος πρώτους.
Κάτι λένε επίσης για κλιματική αλλάγη και τα τοιαύτα. Θυμηθείτε πέρυσι και πρόπερσι πως κάηκαν Ισπανία και Πορτογαλία. Δείτε φέτος πως καίγεται και η Ιταλία.
Τέλος, αν θέλετε θυμηθείτε φέτος την άνοιξη, που εξαιτίας της ανομβρίας, είχαν βγεί όλοι οι χαχόλοι που μας κυβερνούν και μας είχαν προειδοποιήσει. Και μας είχαν πεί οτι θα ήταν σε πλήρη ετοιμότητα.
Ρε παλικάρι που ξεκίνησες το thread, δεν αλλάζεις τον τίτλο σε "Το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ φλέγεται"?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Μπορείς να αποδείξεις πως δεν είναι οργάνωμένο σχέδιο η κατάστροφή και έγινε αμέσως μετά απο την εμφάνιση όλων τον δημοσκοπήσεων που δείχνουν καθαρή ήττα του ΠΑΣΟΚ αν δεν γινόταν κάτι "πολύ σοβαρό". Κανείς δεν αμφισβητεί την καταστροφή και την αποσυνθεσή του κρατικού μηχανισμού αλλά η χρονική στιγμή και τα δεδομένα είναι πολύ ύποπτα!

Δεν χρειαζεται να αποδειξω φιλε οτι δεν ειναι οργανωμενο σχεδιο.Το τεκμηριο της αθωοτητας το εχεις ακουσει ποτε?
Την ενοχη ειναι απαραιτητο να αποδεικνυεις και οχι την αθωοτητα.Απεδειξε μου εσυ,και οι αλλοι τις ΝΔ που πρεσβευουν οπως εσυ αυτες τις βλακειες,οτι υπαρχει οργανωμενο σχεδιο απο το ΠΑΣΟΚ.

Ειναι απαραδεκτο εκ μερους σου να προσπαθεις να εκμεταλλευτεις πολιτικα οσα συμβαινουν,ποσο μαλλον να κατηγορεις την αντιπολιτευση πρωτα και μετα να αναφερεις την αποσυνθεση του κρατους,και να κατηγορεις το ΠΑΣΟΚ  επειδη σου φανηκε κατι υποπτο.
Βαλε το μυαλο σου να σκεφτεται και βγαλε τα δικα σου συμπερασματα με νηφαλιο τροπο χωρις να αναπαραγεις δηλωσεις Γιακουματου και οτι αλλο σου σεβιρει η εκαστοτε κομματικη προπαγανδα οποιουδηποτε πολιτικου χωρου.

Οσο δεχομαστε ετσι αβιαστα οτι μας σερβιρουν μπροστα δεν θα παμε

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φίλτατε ο Θύτης δεν είναι ένας...όπως πολύ σωστά γράφεις είναι δυο...Το θέμα είναι ποιον να γαμήσουμε πρώτο???

Και να σας πω κάτι παίδες..Βαρέθηκα...δεν  γουστάρω να βρω τον θύτη...Θέλω να πάρω ότι πληρώνω...και πληρώνω για ασφάλεια, μέριμνα, έγκαιρη αντιμετώπιση...

Και καλά σε αυτή τη περίπτωση..έχουμε Θύτη...Αν μιλούσαμε για καταστροφή από φυσικό φαινόμενο ποιον θα αναζητούσαμε???? :think:

Χωρίς καμιά προϋπηρεσία ως αναρχικός...Fuck them all…

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε παιδιά....έλεος....λένε πάνω από 30 νεκρούς μόνο στην Ζαχάρω...και ακόμα δεν έχουν τελειώσει την καταμέτρηση....και μιάς και αναφλερατε ποιό πάνω....εγώ αν και υποστηρίζω την Ν.Δ μου φαίνεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ και δεν το πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ (όπως υποστηρίζουν κάποιοι) έβαλε τις φωτιές....δεν το πιστεύω ούτε 1 στο 1.000.000......το ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο είναι όμως σίγουρο...αλλά δεν πιστεύω πως έχουν σχέση με πολιτική αυτή οι άνθρωποι....εγώ,επειδή έχω και καταγωγή από την Ηλεία,θέλω να πώ πως η ψυχή μου κλαίει....κλαίει για τους νεκρούς....άκουσα για τα 4 αδερφάκια που βρέθηκαν καμμένα και ήταν αγκαλιασμένα.....ανατρίχιασα ολόκληρος....
ΥΓ1---->Χθές,ενώ ήταν σε εξέλιξη οι πυρκαγιές σε Ζαχάρω,Αμαλιάδα και Στύρά,άναβαν καινούργιες πυρκαγιές σε άλλα μέρη της Πελ/σου....το έγκλημα είναι οργανωμένο πανελλαδικά και μάλλον και πανευρωπαϊκά....
ΥΓ2---->Μπορείτε να διανοηθείτε?Περπατούν οι δημοσιογράφοι και βρίσκουν...πτώματα καμμένα....κρίμα ρε πούστη μου...κρίμα......

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δείτε το παρακάτω site...είναι η τοπική εφημερίδα...πατήστε ''Ξεφυλλίστε την εφημερίδα'' δεξιά και μετά ''Επόμενο'' για να δείτε μία-μία την σελίδα....αν θέλετε να δείτε κάποια σελίδα πατήστε επάνω και κάνει μεγένθυνση.....

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι συνΕλληνες μια είναι η λύση: ΣΥΝ + ΚΚΕ + ΛΑΟΣ = 40% για να σγίξουν οι κώλοι και να χαθούν από το προσκήνιο τα κοπρόσκυλα που κατέστρεψαν την Ελλάδα 40 χρόνια τώρα.... Η Ελλάδα χρειάζεται ένα πολιτικό σοκ για να συνέλθει...Περιβάλλον, παιδεία, υγεία ένα απέραντο μπουρδέλλο γεμάτο μπλέ και πράσινους αγράμματους κοπρίτες.
Αν θέλετε το θέτω και διαφορετικά για να μην παρεξηγηθώ: ΝΔ + ΠΑΣΟΚ = 40%
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε μαγκεσ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ απο παντου,το εχετε παρει πρεφα?η φωτια,η αστυνομια,οι υποκλοπεσ,το φπα,οι απαγωγεσ,η εξωτ πολιτικη,τα ομολογα ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ οτι ειμαστε ΕΡΜΑΙΑ σε οποιον θελει ναμασ πηδηξει!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ!Κ ΜΗΝ ΠΕΙ κανενασ μαλακιεσ οτι ψηφιζω πασοκ γιατι θα ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑΣ..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Το τελευταίο πράγμα που θα ασχοληθώ είναι οι εκλογές και οι πολιτικοί...το τελευταίο πράγμα που θα ασχοληθώ είναι τα κατά καιρούς σκάνδαλα....ρεεεεε....ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ....ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ....και ασχολείστε πόσο πρέπει να πάρουν τα κόμματα και τέτοιες μαλακίες....η Ελλάδα θρηνεί...η Πελ/σος θρηνεί....η Ηλεία θρηνεί....η Μεσσηνία θρηνεί....πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι....και να τουφεκιστούν οι αλήτες....εμείς δεν είμαστε ρε μάγκες πολιτικοί για να εκμεταλευτούμε ένα τέτοιο θέμα...είμαστε απλοί άνθρωποι...σόρρυ για το ύφος αλλά είμαι από εκεί....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
37 οι νεκροί και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει.....

Επισκέπτης
Το τελευταίο πράγμα που θα ασχοληθώ είναι οι εκλογές και οι πολιτικοί...το τελευταίο πράγμα που θα ασχοληθώ είναι τα κατά καιρούς σκάνδαλα....ρεεεεε....ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ....ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ....και ασχολείστε πόσο πρέπει να πάρουν τα κόμματα και τέτοιες μαλακίες....η Ελλάδα θρηνεί...η Πελ/σος θρηνεί....η Ηλεία θρηνεί....η Μεσσηνία θρηνεί....πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι....και να τουφεκιστούν οι αλήτες....εμείς δεν είμαστε ρε μάγκες πολιτικοί για να εκμεταλευτούμε ένα τέτοιο θέμα...είμαστε απλοί άνθρωποι...σόρρυ για το ύφος αλλά είμαι από εκεί....
Φίλε είσαι απόλυτα σωστός.Όταν βλέπεις καθημερινούς ανθρώπους να προσπαθούν να εκμεταλευτούν πολιτικά την τραγωδία και να βγάζουν προς τα έξω τους πολιτικούς τους κομπλεξισμούς αντί να ασχολούνται με την ουσία της χτεσινής βραδιάς είναι τουλάχιστον τραγικό και δείχνει το επίπεδο μιας μεγάλης μερίδας του ελληνικού πληθυσμού.Έτσι εξηγείται το την ευκολία με την οποία τα κόμματα και τα ΜΜΕ χειραγωγούν με τόση ευκολία τη σκέψη του μέσου νεοέλληνα.Σκοτώθηκαν τόσοι άνθρωποι,πολύ περισσότεροι καταστράφηκαν οικονομικά+το ψυχολογικό κόστος της υπόθεσης,κάηκε ο φυσκός πλούτος της Πελοποννήσου και γράφουν κάποιοι ότι αν ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία δε θα γινόταν τίποτα και κάτω η ΝΔ!Και κατηγορούν τους υπόλοιπους με πράγματα που οι ίδιοι κάνουν!Απίστευτες γελοιότητες και ασυνέπεια απόψεων...

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Αποκλειται να εχουν να κανουν τα κομματα με αφτην τι καταστροφη ουτε ακομα οι οικοπεδοφαγοι αφου η ηλεια τι φυλετα να εχει μαλλον καμια παγκοσμια οργανωση που να θελει το κακο του πλανητη η της ευρωπης πρεπει να ειναι πισω απο ολο αφτα.κριμα στους ανθρωπους που χαθηκανε κριμα στο δασος που χαθηκε και μαζι με αυτο τους ανθρωπους που θα χαθουν εμεσα και οχι αμεσα αφου δεν θα υπαρχει το δασος για να φιλτραρει τους ρυπους. :'(

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε πουστη μου ειστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ?ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΠΑΤΕ ΝΑΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ οτι δεν υπαρχουν ευθυνεσ?ΤΙ ΜΥΑΛΟ κουβαλατε ρε?λεφτα για φ-16 ειχαμε κ για αγροφυλακεσ αλλα οχι για πυροσβεστεσ?ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ρε πουστη μου ειστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ?ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΠΑΤΕ ΝΑΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ οτι δεν υπαρχουν ευθυνεσ?ΤΙ ΜΥΑΛΟ κουβαλατε ρε?λεφτα για φ-16 ειχαμε κ για αγροφυλακεσ αλλα οχι για πυροσβεστεσ?ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ!
Φίλε, πρόσεξε που ψάχνεις ευθύνες. Τα λεφτά δυστηχώς δεν αποτελούν πανάκεια.
Συγκεκριμένα χθές έλεγαν για μέτωπα δεκάδων χιλιομέτρων. Όσους πυροσβέστες κι αν είχες, όσα αεροπλάνα κι αν είχες πάλι τα ίδια θα γινόταν.
Και όχι, δεν υποστηρίζω οτι οι κυβερνώντες δεν έχουν ευθύνες. Έχουν κι αυτοί όπως έχουν οι προκάτοχοι τους. Οι μεγαλύτερες όμως ευθύνες βαραίνουν εσένα και εμένα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom