stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Μπερδεύτηκε με την ηλεκτρόλυση. Το ίδιο το έγγραφο αναφέρει 2500 βαθμούς τουλάχιστο.
ε αφού το λεει ο πτεραρχος....
Μπερδεύτηκε με την ηλεκτρόλυση. Το ίδιο το έγγραφο αναφέρει 2500 βαθμούς τουλάχιστο.
Είχε ακουστεί κάτι για θείο Βάνια..Κίμωνας έφτιαξε το business plan του Γρηγόρης Μικρογεύματα ?
Chekhov ιστορίες βγαλμένες μέσα από τη ζωή, πως να μην θαυμάσει ο ΚίμωνΕίχε ακουστεί κάτι για θείο Βάνια..
Υπάρχει βίντεο ;Τύπε εγώ έχω μείνει στην λαϊκή αγορά που έκλαιγε με την γριούλα..
Από πού κ ως πού το "Μητσοτάκη γαμιέσαι" ανήκει στους ακομμάτιστους;Ο Τσιπρας κανει σπεκουλα πανω στο αντικυβερνητικο μετωπο προσπαθωντας να το καπελωσει οπως προσπαθησε και εφαγε τα μουτρα του και στο αντιεμβολιαστικο κινημα.
Το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ στους ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ανηκει
Επι της ουσιας τωρα στον αθλιο κουλη , απαντησε ενας χαροκαμμενος στην Ευβοια και πολλοι αλλοι που γλυτωσαν τα σπιτια τους μενωντας πισω Πυρόπληκτος ρώτησε αυτό που «καίει» όλους τους Έλληνες: «Αν γίνει ένοπλη σύρραξη τι θα κάνει ο Κ.Μητσοτάκης;»
Υπερ Βωμων και εστιων μαθανε να πεφτουν οι προγονοι μας μεχρι το επος του 1940 ειδαλλως θα ειμασταν στις σπηλιες με φεσια , καταλαβες αριστερουλη μου που μας το παιζεις δηθεν γραμματιζουμενος δεξιος πατριωτης.
κατσε να δεις που τωρα θα γινει τρεντ και το "μαξιμου ΑΕ" της φωφαρας...αν και με 5% τι τρεντ να κανεις.....Από πού κ ως πού το "Μητσοτάκη γαμιέσαι" ανήκει στους ακομμάτιστους;
Εγώ ξέρω ποιά ΖΑΙΑ νεαρής ηλικίας το επινόησε και το προώθεισαι, η οποία δραστηριοποιείται συντονιστικά στα social.
Το πέταξαν κάτι συριζόσκυλα, όλως τυχαίως το συριζοκάναλο πήρε συνέντευξη από μέλος του ΣΡΖ που το είπε πρώτος και έγινε hashtag.
Βέβαια η ίδια Ζαία έλεγε προ ημερών πως ήταν στεναχωρημένη που το hashtag "καπελώθηκε από τους δεξιούς" και για αυτό άρχισαν πάλι τα
"#μητσοτακη_παραιτησου", "μητσοτάκη_ξερεις_εσυ" και διάφορες παραλλαγές.
Εγώ συμφωνώ πως οι εκκενώσεις ΙΣΩΣ έγιναν πιό εύκολα από όσο θα έπρεπε σε μερικές περιπτώσεις.
Πάντως όπως είπες οι πρόγονοί μας έπεφταν υπέρ εστιών. Θα μνημονεύαμε τώρα τους 300 της Εύβοιας που έπεσαν ηρωικά.
ποιο βατοπαιδι ρε τυπε?απλα ο Καραμανλης τολμησε να σκεφτει μια Ελλαδα ανεξαρτητη και οι Αμερικανοι με προσχημα ενα νεκρο μαλακιστηρι του καναν πορτοκαλι ανατροπη με εκτελεστες το πασοκικο παρακρατος και τον μισέλληνα ΤζεφριΟ Καραμανλής έπεσε και για, ένα, σκάνδαλο (βατοπεδιο) που δεν υπήρξε ποτε όπως απέδειξαν και τα δικαστήρια που ακολουθησαν
Τώρα φορτωνουν δυσανάλογο βάρος στον Κουλη για να τον ρίξουν? Και ποιοι κινουν τα νηματα?
εξι ατομα για το δασαρχειο της Ιστιαιας η πλακα ειναι οτι τωρα που δεν εχει δαση η Ιστιαια οχι μονο θα παραμεινει η υπηρεσια αλλα θα αυξηθει και το προσωπικο της
εξι ατομα για το δασαρχειο της Ιστιαιας η πλακα ειναι οτι τωρα που δεν εχει δαση η Ιστιαια οχι μονο θα παραμεινει η υπηρεσια αλλα θα αυξηθει και το προσωπικο της
μα αν δεν υπηρχε το δημοσιο πως να μεινει καποιος στην Ιστιαία θα πει κάποιος?
τυπε μηπως ειχαν πεσει μεσα στις φωτιες και η φωτο με τα τσιπουρα ειναι μετα που πηγαν να ξαποστασουν και δε το ξερουμε εμεις και οι ντοπιοι που τους γιουχαρανε που ελεγε και ο άλλος ο τυπος εδω τις προάλλες?Τύπε είδες καλά τις φάτσες τους; άραγε που να βρίσκονταν την ώρα της φωτιάς;;; λες να πήραν άδεια και να είναι διακοπές;;;
Δεν διαφωνώ εγώ σου λέω την αφορμή όχι την αιτιαποιο βατοπαιδι ρε τυπε?απλα ο Καραμανλης τολμησε να σκεφτει μια Ελλαδα ανεξαρτητη και οι Αμερικανοι με προσχημα ενα νεκρο μαλακιστηρι του καναν πορτοκαλι ανατροπη με εκτελεστες το πασοκικο παρακρατος και τον μισέλληνα Τζεφρι
Τον Κουλη που βλέπεις οτι πάνε να τον ριξουν?
Mας πήρανε χαμπάριΑκόμη συνεχίζετε το παραμύθι της Ολυμπιάδας;
Ασε μας ρε φασιστοειδές, συριζαυγιτη.Το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ στους ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ανηκει
Τύπε δεν υπάρχει χειρώτερο πράγμα από τη γενίκευση και την ισοπέδωση...Για τα σουργελα, των σουργελων, τα σουργελα...
Ω, σουργελα!
Δε με ξερεις δε σε ξερω, υποφερεις κ υποφέρωαφου το κουλοχαπατο ειπε οτι δεν τονε ξερει
Αν ηταν εδω ο τζωνυ θα σου λεγεΘα σε επιστρατευσει. Αλλη ερωτηση?
Τυπικα κομματοσκυλλα, περιμενουν να πεσει το μηνιατικο και σε νεαρη ηλικια και η συνταξη,Οι υπάλληλοι του Δασαρχείου Ιστιαίας που βρίσκονταν τις μέρες που καιγόταν το δάσος;
Εδώ τους βλέπουμε μετά την δουλεία τους... πάντως σαν φυσιογνωμίες δεν νομίζω να έκοψαν τον κώλο τους στο σβήσιμο της φωτιάς.
Γενικά, θα ήθελα να γνωρίζαμε όταν καίγεται ένα δάσος τι κλιμα επικρατεί εντός ενός δασαρχείου;
Το... Δασαρχείο Ιστιαίας χαλαρώνει
Παρασκευή μεσημέρι και μετά από μια βδομάδα δουλειάς, όλοι χρειάζονται λίγο χρόνο ξεκούρασης και χαλάρωσης με τους συναδέλφους τους.
Έτσι και οι υπάλληλοι του Δασαρχείου της Ιστιαίας, «συνελήφθησαν» από τον φακό του ΔΙΑΥΛΟΥ να χαλαρώνουν αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από μια εβδομάδα εργασίας και κούρασης.
Μεζές, τσίπουρο και κρασί μαζί με κουβέντα, είναι στο αίμα του Έλληνα άλλωστε!
Το... Δασαρχείο Ιστιαίας χαλαρώνει
diavlosnews.gr