Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.449
- Πόντοι
- 3.936
Μα φυσικα.
Μα φυσικα.
Αυτά τα εχω διδαχθεί κι εγώ στη φυσικη του 1ου ετους. Οπως εχω γράψει πολλές φορές εδω μεσα η δουλειά μου είναι γεωργική βιομηχανία και βιομηχανία τροφίμων. Στη δουλειά μου χρησιμοποιω ατμολεβητα, αλλά γνωρίζω μονον οσα απαιτούνται για το συγκεκριμένο κομματι της παραγωγικής διαδικασίας. Για τα υπόλοιπα δεν εχω επαρκείς γνώσεις. Μονον γενικές.παιχτη επειδη γνωριζω λιγα πραγματα παραπανω σχετικα με το αντικειμενο νερο-ατμος-διασπαση, απλα να ξερεις οτι δεν ειναι μονο θεμα θερμοκρασιας αλλα και πιεσης.
μια ματια στους πινακες νερου ατμου που υπαρχουν παντου θα σε κανει να το κατανοησεις καλυτερα.
επιπλεον οποιαδηποτε μελετη-αρθρο και αν κοιταξεις αναφερετε σε ελεγχομενες συνθηκες πιεσης θερμοκρασιας και οχι σε ανεξέλεγκτη κατασταση οπως αυτη που επικρατει μεσα σε μια δασικη πυρκαγια.
επομενως ειναι αδυνατο να εξαγεις συμπερασματα σχετικα με την θερμοκρασια διασπασης στους 2500 ή 1000 σε συνθηκες δασικης πυρκαγιας. Παντως στους 250 300 και ατμοσφ. πιεση μαλλον μιλαμε για εξατμιση και οχι για διασπαση .
Ξεχνάς και τα 10δισ της Ολυμπιαδας.Ο Καραμανλής έπεσε και για, ένα, σκάνδαλο (βατοπεδιο) που δεν υπήρξε ποτε όπως απέδειξαν και τα δικαστήρια που ακολουθησαν
Τώρα φορτωνουν δυσανάλογο βάρος στον Κουλη για να τον ρίξουν? Και ποιοι κινουν τα νηματα?
Ο ΣΥΡΙΖΑ? Έχει τόση δυναμη?
Οι καναλάρχες? Θέλουν περισσοτερα?
Πολλές είναι οι απόψεις αλλά όλες αυτές οι επιχειρήσεις είναι πολύ δύσκολεςαυτό δεν αποτελεί δικαιολογία,
υπάρχουν και τα επίγεια μέσα .
Κάπου έχει αναρτηθεί η συνέντευξη του ***αρχηγού των δασοπυροσβεστών...
Δεν δικαιολογώ το τσίρκο βλαΚούλι...
***πτέραρχος ...
https://www.anatropinews.gr/2021/08/08/christos-christodoyloy-lene-panta-tin/
Την Ολυμπιάδα τη είχε φορτωσει το πασοκ και είχε ξεκινήσει από ξάδελφο Μίμης να πειθει το ραμολί αντρεαΞεχνάς και τα 10δισ της Ολυμπιαδας.
Νάσο ακούγεται τίποτα για Κουλούρη;Μετα τον Μπενο ακουγεται Χυτηρης στον ανασχηματισμο
Δεν το πλησιαζει κανένας..κομπλε τυπε μου,εμεινε λιγο γκαζον στο παρκακι στην γειτονια μου ακαφτο,θα δει ο Κουλης αν εχει σημασια η οχι και θα μας πει
Κουλούρης πάει καρφί για ΠολιτισμούΝάσο ακούγεται τίποτα για Κουλούρη;
Τύπε εγώ έχω μείνει στην λαϊκή αγορά που έκλαιγε με την γριούλα..Κουλούρης πάει καρφί για Πολιτισμού
Εδώ ρεσιτάλ για Χρυσό Λέων στις Κάννες
Α τον προορίζεις για Οικονομικών ή Ανάπτυξης εσύΤύπε εγώ έχω μείνει στην λαϊκή αγορά που έκλαιγε με την γριούλα..
Κίμωνας σκληρός καριολης, κατάφερε κ πολέμησε την αισχροκέρδεια των εφοπλιστών..Α τον προορίζεις για Οικονομικών ή Ανάπτυξης εσύ
Λυπάμαι έχασες ... ιδίως τον Μπουμπούκο δεν τον κουνάει κανείς ... ΚΑΝΕΙΣ
Κίμωνας έφτιαξε το business plan του Γρηγόρης Μικρογεύματα ?Κίμωνας σκληρός καριολης, κατάφερε κ πολέμησε την αισχροκέρδεια των εφοπλιστών..
με 0,50 το μπουκαλάκι 500ml ,τοστ τυρι-ζαμπον 1,50
μικρό-καφέ 1,50..