papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.493
- Πόντοι
- 27.261
Άρα τρολ των 0,60 έτσι? Μου αρέσει που λέει τους άλλους τρολ!!!Κλαψομουνιάζει 24/7 στο bou.
Δεν έχει χρόνο για κάτι άλλο.
Τυπε φυσικά δεν μπορω να ξέρω πόσο έχουν δουλέψει μέσα στην κόλασηαν ηταν αγρυπνοι εγω και εσυ σιγουρα δεν θα το ξεραμε αυτος ομως που ηταν και εκοβε πευκα αλλα και ολοι οι αλλοι που ειναι μαζι του και τους γιουχαρουν σιγουρα θα το ξεραν,το βιντεο το κανει για καταγγελια ρe τυπε και για να τους ξεμπροστιασει οχι για like, πρεπeι να ριξαν τρελλο φιδιασμα την ωρα που χαλαγε ο τόπος και τους τσακωσαν,καλα οι πυροσβεστες ειναι σεσημασμενοι στη κοινη συνειδηση και απο το Ματι και ο κοσμος τους τα εχει φυλαγμενα ως μεγαλα κοπροσκυλα δυ
Να ξέρετε το ότι δεν έχει καεί όλη η Ελλάδα οφείλεται στους εθελοντες που οι περισσοτεροι πανε για εθελοντες για να πάρουν μόρια να γινουν μόνιμοι ή εποχικοί πυροσβέστες.
τυπε καφρικη θα ηταν να τους καψουν ζωντανους,θα γινει κι αυτο,αν τελικα δεν διοριστουν οπως λέει ο τυπος πάνωΤυπε φυσικά δεν μπορω να ξέρω πόσο έχουν δουλέψει μέσα στην κόλαση
Εγώ βλέπω μια συμπεριφορά καφρικη
To ξαναειπα νομιζω. Εσυ εχεις αρχισει να κάνεις στροφήΠως το ξερει αυτός, εγώ η εσυ αν ειναι 5 μέρες άγρυπνοι μες τους καπνους και κάθησαν να ξαποστασουν λίγο
Έχεις εσυ δουλεψει στη φωτιά 5 μερόνυχτα? Εγώ όχι
Κι άμα είναι τόση η αγανάκτηση, σου, καίγεται το σπίτι κάθεσαι να βρίσεις και να φτιάξεις βιντεάκια για like?
Ασε ρε τυπε...
Ναι βεβαια, ο κοσμος ειναι εξαιρετικα ποιοτικος και εχει μεγαλη βαρυτητα η συνειδηση του για το κατα ποσο ειναι επαρκεις οι ΔΥοι πυροσβεστες ειναι σεσημασμενοι στη κοινη συνειδηση και απο το Ματι και ο κοσμος τους τα εχει φυλαγμενα ως μεγαλα κοπροσκυλα δυ
καλα ρε τυπε και σε ποδηλατο να καθοταν για εσας τους δυ δεν εχει το δικαιωμα να σας κρινει,δυστυχως ομως αυτος ο κοσμος ειναι που σας πληρωνειΝαι βεβαια, ο κοσμος ειναι εξαιρετικα ποιοτικος και εχει μεγαλη βαρυτητα η συνειδηση του για το κατα ποσο ειναι επαρκεις οι ΔΥ
Ανατριχιασαμε με την "κοινη συνειδηση" του γιγαντα ελληνικου λαου, χεσε μας ρε φιλε.
Καθεται ο αλλος στον καναπέ και κρινει ποσο αποδοτικος ειναι ο πυροσβεστης μεσα στη φωτια, δεν ειμαστε καλα μού φαινεται
θες και εσυ μια εκκενωση ?Εσύ έχεις εκκενώσει προ πολλού τον εγκέφαλο σου.
Εγω ΔΥ? Απο πού κι ως πού?καλα ρε τυπε και σε ποδηλατο να καθοταν για εσας τους δυ δεν εχει το δικαιωμα να σας κρινει,δυστυχως ομως αυτος ο κοσμος ειναι που σας πληρωνει
τα ιδρυματα και τα φαρμακα τα ξερεις καλα βλεπω μωρη γαλαζια σαλμονελα.Ρε μαλάκα, μήπως φταίνε τα ψυχοφάρμακα που σας δίνουν εκεί στο Μαρκομιχελάκειο για τη διάρροια σου;
Για ψάχτο λίγο.
Μπερδεύτηκε με την ηλεκτρόλυση. Το ίδιο το έγγραφο αναφέρει 2500 βαθμούς τουλάχιστο.Όπως και να το κάνουμε οι 1000 βαθμοί απέχουν πολύ από τους 200 - 300 βαθμούς που ανάφερε ο κ. Πτέραρχος. Σε φυσικό περιβάλλον δασικής πυρκαγιάς πόσο εύκολο είναι να έχουμε τέτοιες θερμοκρασίες;;;
Μάλλον μπερδεμένα τα λες κι εσύ. Δεν υπάρχουν "παντού" τέτοιοι πίνακες. Αν υπάρχει έστω και ένας κάπου θα ήθελα σχετικό link.παιχτη επειδη γνωριζω λιγα πραγματα παραπανω σχετικα με το αντικειμενο νερο-ατμος-διασπαση, απλα να ξερεις οτι δεν ειναι μονο θεμα θερμοκρασιας αλλα και πιεσης.
μια ματια στους πινακες νερου ατμου που υπαρχουν παντου θα σε κανει να το κατανοησεις καλυτερα.
την καποτα τη βρηκες τελικα, γιατι ειδα οτι την εβγαλες απο την παραθεση.Εσύ δεν τα ξέρεις απλώς ρε Δελαπατρίδη, ο καλύτερος πελάτης τους είσαι.
τι ωρα ακριβως, εσυ που εισαι γνωστης στα ιδρυματα, χαπια κλπΆσε τις καπότες και κοίτα να μαζευτείς γιατί σε λίγο τελειώνει ο προαυλισμός.
Βέβαια όταν τις είχε εξαγγείλει τον βρίζατε ότι "βολεύει τους δεξιούς στο Δημόσιο"Τον ρώτησαν γιατί ακύρωσε τις προσλήψεις 5.000 δασοπυροσβεστών
Ποιος το έλεγε αυτό; Προσωπικά δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο για μια τόσο χρήσιμη δουλειά.Βέβαια όταν τις είχε εξαγγείλει τον βρίζατε ότι "βολεύει τους δεξιούς στο Δημόσιο"
Δε λέω για σένα προσωπικά, αλλά για την όλη ατμόσφαιρα στα social mediaΠοιος το έλεγε αυτό; Προσωπικά δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο για μια τόσο χρήσιμη δουλειά.
Κακο όμως αυτό, δείχνει ότι τον ενδιαφέρει η άποψη των "αλλοθρησκων ", και που;; στα social media .Δε λέω για σένα προσωπικά, αλλά για την όλη ατμόσφαιρα στα social media