dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.424
- Πόντοι
- 3.936
Σωστά το είπε. Δεν είπε όμως ευκαιρία για ποιον?Ενταξει μαγκες,
Ο κουλης μας θα μετατρεψει την κριση σε ευκαιρια,
Το πιστεψαμε.
Τρεξτε να σωθειτε, εκκενώστε
Σωστά το είπε. Δεν είπε όμως ευκαιρία για ποιον?Ενταξει μαγκες,
Ο κουλης μας θα μετατρεψει την κριση σε ευκαιρια,
Το πιστεψαμε.
Τρεξτε να σωθειτε, εκκενώστε
γιατι κουραδομαγκας τυπε,δεν εχει δικιο?κοβαν ολο το βραδυ λεει πευκα και οι δημοσιοι ξυναν τα παπαρια τους στη δροσια και τους τσακωσαν πανω που πηγαιναν να την κανουν,θα ξεσπασει καποια στιγμη ο λαός απέναντι στους δημοσιους,εκτος και αν μου πεις αποδεδειγμενα οτι ο μπαρμπας εχει χωσει κι αυτος συγγενη του στο δημοσιο οποτε δεν δικαιουται δια να ομιλειΤόση είναι η απόγνωση του κουραδομαγκα που βρίζει που ασχολείται με τα πλανα για YouTube - tik tοκ
Γιατί δεν τους πλησιαζει, φοβάται μη του βάλουν καμμια μάνικα, από πισω?
Γκάφα, μεγαλη,Ας τον ενημερώσει βρε παιδιά κάποιος, δεν θυμάται ο άνθρωπος
Κλαψομουνιάζει 24/7 στο bou.Καμιά απάντηση για το τι δουλειά κάνεις? ... αν κάνεις???
Κάποια δημιουργήθηκαν επειδή υπήρχαν κενά στη νομοθεσία. Με τους νέους νόμους ό,τι φτιάχνεται είναι κατεδαφιστέο.Είναι γνωστό ότι πρώτα μπαίνουν οι πυρκαγιές, μετά ξεφυτρώνουν οι αυθαίρετοι οικισμοί και τέλος νομιμοποιούνται. Αυτό είναι το βασικό σύστημα οικιστικής ανάπτυξης στην Ελλάδα.
Πως το ξερει αυτός, εγώ η εσυ αν ειναι 5 μέρες άγρυπνοι μες τους καπνους και κάθησαν να ξαποστασουν λίγογιατι κουραδομαγκας τυπε,δεν εχει δικιο?κοβαν ολο το βραδυ λεει πευκα και οι δημοσιοι ξυναν τα παπαρια τους στη δροσια και τους τσακωσαν πανω που πηγαιναν να την κανουν,θα ξεσπασει καποια στιγμη ο λαός απέναντι στους δημοσιους,εκτος και αν μου πεις αποδεδειγμενα οτι ο μπαρμπας εχει χωσει κι αυτος συγγενη του στο δημοσιο οποτε δεν δικαιουται δια να ομιλει
Ήδη η ΔΕΗ θα παει στο ΘεόΟι φωτιές έσβησαν οι φόροι για τις φωτιές έρχονται
Τα σκουληκια της νδ του μπου θα σου πουν οτι λες μαλακιες, δεν αυξανει τιμολογια η δεηΉδη η ΔΕΗ θα παει στο Θεό
Θα εξαιρεθούν οι φτωχοί, οι λαθρο, οι πυροπληκτοι...
Όσοι δεν είμαστε μέσα σ αυτους..
Του αρεσουν οι εκκενωσεις του κουλη, τα καταφερνειμολις εκκενωσα
γιατι δεν εκκενωσες και εσυ με τη σειρα σου ?Fake news Μητσοτάκη για Κολοκούρη και Τσουβάλα | Το Κουτί της Πανδώρας
Ο Μητσοτάκης ξέχασε ότι αναβάθμισε τους βασικούς υπευθύνους για την πυρκαγιά στο Μάτι - Τι πραγματικά ισχύειwww.koutipandoras.gr
Για τους λαθρο που ενδιαφέρονται δεν αυξάνειΤα σκουληκια της νδ του μπου θα σου πουν οτι λες μαλακιες, δεν αυξανει τιμολογια η δεη
γιατι τωρα τι κανουμε ρε ποιητη ?αν δεν ήταν πρωθυπουργός θα γελούσαμε όλη μέρα...
Καλώς ή κακώς επηρεάζει τις ζωές πολλών ρε παπαφυλής...γιατι τωρα τι κανουμε ρε ποιητη ?
το εχουμε καταλαβει αυτο συμφωνα με τα γνωστα κομματοσκυλα... μαζι με τα ιμιτασιονΚαλώς ή κακώς επηρεάζει τις ζωές πολλών ρε παπαφυλής...
αν ηταν αγρυπνοι εγω και εσυ σιγουρα δεν θα το ξεραμε αυτος ομως που ηταν και εκοβε πευκα αλλα και ολοι οι αλλοι που ειναι μαζι του και τους γιουχαρουν σιγουρα θα το ξεραν,το βιντεο το κανει για καταγγελια ρe τυπε και για να τους ξεμπροστιασει οχι για like, πρεπeι να ριξαν τρελλο φιδιασμα την ωρα που χαλαγε ο τόπος και τους τσακωσαν,καλα οι πυροσβεστες ειναι σεσημασμενοι στη κοινη συνειδηση και απο το Ματι και ο κοσμος τους τα εχει φυλαγμενα ως μεγαλα κοπροσκυλα δυΠως το ξερει αυτός, εγώ η εσυ αν ειναι 5 μέρες άγρυπνοι μες τους καπνους και κάθησαν να ξαποστασουν λίγο
Έχεις εσυ δουλεψει στη φωτιά 5 μερόνυχτα? Εγώ όχι
Κι άμα είναι τόση η αγανάκτηση, σου, καίγεται το σπίτι κάθεσαι να βρίσεις και να φτιάξεις βιντεάκια για like?
Ασε ρε τυπε...