Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Για να δούμε ποια άπλυτα σκουπίδια είναι... αν και ξέρουμε...
Στο bou.com είσαι... δεν είμαστε και αγγελούδια...Ρε τύπε μηπως ειμαστε μεγαλα καθηκια τελικα?
Καλα ρε συ, δεν εννοούσες Τελειά;Τελεία.
κυκλοφορησε behind the scenes.Η κοπέλα δημοσιογράφος με Δ κεφαλαίο
Όλος ο κόσμος αποθεώνει την Ευλαμπία Ρέβη του OPEN: «Υποκλίνομαι κοριτσάρα μου!» (pics)
Το βίντεο με την ρεπόρτερ του OPEN και τον παππού στην Εύβοια άγγιξε τον κόσμο που αποθεώνει την Ευλαμπία Ρέβη.www.gazzetta.gr
Ναύαρχος δες την θετική πλευρά του κυρίου καρ@νικα..Οχι ρε φιλε..Παλι τα ιδια θα εχουμε?Καρανικες κλπ παρασιτα???
Πες τα τυπάρα μου,Οι Ρουμάνοι εδιωξαν τα σφυροδρέπανα κι από κει που δεν είχαν να φάνε έχουν έλθει με εξοπλισμό μοντέλο, drones, κανόνια υπέρ πίεσης κλπ
Ας ψηφίσουμε εμείς Κουτσουμπες να πάμε μπροστα
Ναύαρχος δες την θετική πλευρά του κυρίου καρ@νικα..
τυπε τα μελη του bou ειναι σκληροι καριοληδεςΈβδομη μέρα κ ακόμα δεν έχω δει ούτε λεπτό τα κανάλια
Πώς αντέχετε κ τα βλέπετε;;;; Σπαραζει η καρδιά μου
Προτιμώ το θρεντ το κμαν να βλέπω κ κανένα σπονσορετακι
Toν Σεπτέμβριο που θα γίνει ο μεγάλος σεισμος 8 Ρίχτερ, θα πει ο Κούλης καταφέραμε και περάσαμε κρίση του Έβρου, ιανο, κορωνοιο, πυρκαγιές, μαζί θα ξεπεράσουμε και τον σεισμό που ισοπέδωσε την Αθήνα μέχρι την Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε ιστοσελίδα για να αποζημιωνεστε άμεσα.........
Ντροπή σου. Οι γέροι δεν γαμανε. Βατευουν.Τύπε ντροπη μου αλλά κι εγω αυτο σκεφτηκα την πρωτη στιγμη
Λατρης των κοριτσιων απο πρωην ΕΣΣΔ και Πολωνια (κυριως) αλλα ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στις υπηρεσιες που προσφερουν οι Ρουμανες.Μεγαλη σχολη....Πες τα τυπάρα μου,
μετά τα σφυροδρέπανα μάθαμε πως οι Ρουμάνες κάνουν τα καλύτερα στοματικά..
Σαν να κρατάνε ντιλντο δείχνειπουστη αλαφουζο
Ρεπορτάζ στις φωτιές: Το κόλπο του ΣΚΑΪ για να μην βρίζει on air ο κόσμος (Pic)
Έτσι αντιμετώπισε ο σταθμός τoν κίνδυνο των ζωντανών βωμολοχιών.dailymedia.com.gr
Ολιι οι ρεπορτερ πλεον ειναι αναγνωρισιμοι....Σαν να κρατάνε ντιλντο δείχνει