φαντάσου οργάνωση κράτους ...ούτε ένας μπάτσος , ο ρεπορτερ τον τσέκαρε...αλβανική βοήθεια για τις φωτιές, αδειάζουν τα σπίτια και δεν έχει η φωτιά τίποτα να κάψει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 344K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ίδια με τον πατέρα της είναι η Ντόρα..μπορεί εις διπλούν γρουσουζα..χτυπα ξυλο τυπε κουνησου απο την θεση σου
αυτη ειναι τρις χειροτερη και απο οσους πρωθυπουργους δεξιους εχουν περασει απο το μεγαρο μαξιμου
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Μια χαρα πηδιουνται, και εχω δοκιμασει τοσο απο Deutschland, οσο και απο Ζυριχη και απο Αυτρια αν και οι τελευταιες δεν δεχονται οτι ειναι γερμανιδεςΚι εγω το ιδιο. Εχω γαμησει σχεδον ολες τις φυλες εκτος απο τις καργιολες τις γερμανιδες. Ειναι τοσο ψυχρες και απομακρες που λογικα μονο μεθυσμενες τις πηδας. (που δε συμφερει καθολου τη σημερον ημερα)
εχει παρει και απο την μανα τηςΊδια με τον πατέρα της είναι η Ντόρα..μπορεί εις διπλούν γρουσουζα..
εαν γινει πρωθυπουργος ο ερντογαν θα δεχθει πολλους γκιαουρηδες μεταναστες
επειδη τους τσαλακωσε ο χιτλερ λογω αυστριακης υπηκοοτηταςοι τελευταιες δεν δεχονται οτι ειναι γερμανιδες
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ρε σκουπιδι εισαι το μονο κομματοσκυλο της ΝΔ εδω μεσα που γραφει και πρεπει να περασουμε μετα βιολογικο καθαρισμο απο την μποχα που ξερναςΑκόμη δεν έσκασες ρε ανθρώπινο απόβλητο;
βουλωσε επιτελους τον βοθρο που εχεις για στομα
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ναι μεν, αλλά.. ο λαός είμαστε σαν ένα αφελές παιδί που παραπλανήθηκε. Το κορόιδεψαν και το έκλεψαν. Τσίμπησε όλα τα δολώματα που του έβαλαν μπροστά του και τελικά βρέθηκε μπροστά σε πολύ άσχημες εκπλήξεις..Ε τοτε καλα να παθουμε. Αν αυτη ειναι η ισχυρη πλειοψηφια δε δικαιουμαστε κατι περισσοτερο σε ολα τα επιπεδα.
(Δολώματα: δάνεια, κάρτες, διακοποδανεια, λιζινγκ κλπκλπκλπ...). Δηλαδή, φταίμε μεν, αλλά φταίνε κι αυτοί που μας κορόιδεψαν...
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.658
- Πόντοι
- 2.306
Μια χαρα πηδιουνται, και εχω δοκιμασει τοσο απο Deutschland, οσο και απο Ζυριχη και απο Αυτρια αν και οι τελευταιες δεν δεχονται οτι ειναι γερμανιδες
Ελβετιδα και Αυστριακη εχω παρει κι εγω. Αλλα δε τις θεωρω γερμανιδες , εχουν αλλο mentality.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Προπαραληγουσα ή παραλήγουσα.Ο τονος ληγουσα ή παραληγουσα τυπε στο Τελεια;
Το "τέλεια" ή "τελεία" εχει τρεις συλλαβές
απο κουλί καλύτερα θα είναι, τουλάχιστον δεν είναι ζαβήη αδερφή του η Ντόρα χαίρεται τώρα...όλοι βρίζουν τον Κυριάκο... μπορεί να έρχεται η ώρα της να αναλάβει την πρωθυπουργία...
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Εντάξει, είναι πιο έξυπνη..αλλά είναι μάταιο να περιμένουμε κάτι καλό από αυτούς τους ανθρώπους ( νομίζω)απο κουλί καλύτερα θα είναι, τουλάχιστον δεν είναι ζαβή
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Η κοπέλα δημοσιογράφος με Δ κεφαλαίο
Όλος ο κόσμος αποθεώνει την Ευλαμπία Ρέβη του OPEN: «Υποκλίνομαι κοριτσάρα μου!» (pics)
Το βίντεο με την ρεπόρτερ του OPEN και τον παππού στην Εύβοια άγγιξε τον κόσμο που αποθεώνει την Ευλαμπία Ρέβη.
www.gazzetta.gr
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
παντως ψιλοφαινεται σαν να θελει να γαμησει ο ροςγε τυπεΗ κοπέλα δημοσιογράφος με Δ κεφαλαίο
Όλος ο κόσμος αποθεώνει την Ευλαμπία Ρέβη του OPEN: «Υποκλίνομαι κοριτσάρα μου!» (pics)
Το βίντεο με την ρεπόρτερ του OPEN και τον παππού στην Εύβοια άγγιξε τον κόσμο που αποθεώνει την Ευλαμπία Ρέβη.www.gazzetta.gr
ναι σύμφωνοι, με Ντόρα θα υπάρχει πολιτικός λόγος, αντιπαράθεση..Εντάξει, είναι πιο έξυπνη..αλλά είναι μάταιο να περιμένουμε κάτι καλό από αυτούς τους ανθρώπους ( νομίζω)
Ο κουλι είναι εμφανώς διαταραγμένο άτομο...σωρηδόν γκάφες,συνεχείς γκριμάτσες,σπαστικές κινήσεις άκρων,δαχτύλων...
το διάγγελμα που του είχαν γράψει πάλι το διάβαζε...παντού σκηνοθεσία...πάντα στημένα ερωτηματολόγια...
Η Ντόρα έχει πολιτικό λόγο, οξυδέρκεια, μπορεί να μιλήσει ,είναι υγιής...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε ντροπη μου αλλά κι εγω αυτο σκεφτηκα την πρωτη στιγμηπαντως ψιλοφαινεται σαν να θελει να γαμησει ο ροςγε τυπε
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Εκεί πήγε και μένα το μυαλό μου...το πήγαινα καρέ καρέ το βίντεο να δω αν έπιασε βυζο ο παππούς ?παντως ψιλοφαινεται σαν να θελει να γαμησει ο ροςγε τυπε
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.579
- Πόντοι
- 4.646
Να δοθούν κουπόνια των 10 ευρώ στους πυρόπληκτους για κατάθεση στο Μετάξι!παντως ψιλοφαινεται σαν να θελει να γαμησει ο ροςγε τυπε
Η Πολιτική Προστασία να μεριμνήσει για τη μεταφορά τους στο χοτέλι Jason
επί της Κολωνού για άμεση πρόσβαση στα μπουρδέλα!
Έχουν χαρμανιάσει από τις πυρκαϊές!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ρε τύπε μηπως ειμαστε μεγαλα καθηκια τελικα?Εκεί πήγε και μένα το μυαλό μου...το πήγαινα καρέ καρέ το βίντεο να δω αν έπιασε βυζο ο παππούς ?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
Ρε τύπε μηπως ειμαστε μεγαλα δεξια καθηκια τελικα?