celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.173
- Πόντοι
- 6.056
Ελα ρε βγαζει καρτες το γκανγκ?Ολα τα παλια μαζευω κι ετσιπαμε απο την αλλη βδομαδα να το σπασουμε να κανει ανγκαστικη ανακαινησει,θα του αφησω και καρτουλα μου.
Ελα ρε βγαζει καρτες το γκανγκ?Ολα τα παλια μαζευω κι ετσιπαμε απο την αλλη βδομαδα να το σπασουμε να κανει ανγκαστικη ανακαινησει,θα του αφησω και καρτουλα μου.
Λες να πάμε με τον demon παρέα.......παμε απο την αλλη βδομαδα να το σπασουμε να κανει ανγκαστικη ανακαινησει,θα του αφησω και καρτουλα μου.
ειμαστε ΑΕ.Ελα ρε βγαζει καρτες το γκανγκ?Ολα τα παλια μαζευω κι ετσι
Σειρα ηταν αυτο που λεω.Ποιο ειναι το στορυτην εχω δει την ταινια και δεν τα λες καλα,αλλο ειναι το στορυ.
δεν το λυπασε που θα φαει απο κει το κακομοιρο. σε μια ζεμπεκια πανω θα τα σπασουμε ολα να μην καρφωθουμε κιολας.Λες να πάμε με τον demon παρέα.......
Όταν βρέχει μόνο τις άλλες φορές παίρνω σμαρτακι ΜπαρουΕσυ με το σαξο τις πας τις παραγγελιες
Ααααααα,εεεεεειμαστε ΑΕ.
ιπταμενος και τζεντλμαν με ριτσαρντ γκιρ με μαυρο μαλλλι 83 νομιζω ηταν η ταινια,που αυτοκτονησε ο κολλητος του επειδη τον παρατησε μια ΚΑΡΙΟΛΑ οταν τον ασποριψανε απο πιλοτο.ΚΑΙΟΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ βγαλμενη απο τη ζωη η ταινια.Σειρα ηταν αυτο που λεω.Ποιο ειναι το στορυ
Αλλο εννοουσαΌταν βρέχει μόνο τις άλλες φορές παίρνω σμαρτακι Μπαρου
Μην τον παρεξηγείς, βγήκε από κληρονόμος και τα έχασε...Σειρα ηταν αυτο που λεω.Ποιο ειναι το στορυ
Ναι ρε,ο παπαδο εκανε τον αεροπορο στην σειρα στο μεγκα και ειπα ιπταμενος και τζεντλεμαν για να το παρομοιασω.Μ εσκασες βραδιατικαΑντε να σου γραψει το σπιτι ναησυχασουμειπταμενος και τζεντλμαν με ριτσαρντ γκιρ με μαυρο μαλλλι 83 νομιζω ηταν η ταινια,που αυτοκτονησε ο κολλητος του επειδη τον παρατησε μια ΚΑΡΙΟΛΑ οταν τον ασποριψανε απο πιλοτο.ΚΑΙΟΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ βγαλμενη απο τη ζωη η ταινια.
θελει διαλλειμα φιλε πολλη μαυριλα ευτυχως δεν παρακολουθω και μην μαυριζομαι.50 άτομα παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον το νήμα για τις φωτιές που μόνο για την φωτιά της σερβιτόρας γράφει εδώ και λίγες σελίδες...
Αυτο εγραψα μολιςΜην τον παρεξηγείς, βγήκε από κληρονόμος και τα έχασε...
Δεν τρώει ακόμη ανθρώπους ρεεεεε.δεν το λυπασε που θα φαει απο κει το κακομοιρο. σε μια ζεμπεκια πανω θα τα σπασουμε ολα να μην καρφωθουμε κιολας.
Θα πετςχτει κανενας και θα σπαμαρει τωρα για τιποτα εστιες...50 άτομα παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον το νήμα για τις φωτιές που μόνο για την φωτιά της σερβιτόρας γράφει εδώ και λίγες σελίδες...
μου πεσε βαρυ οπως η ποικιλια του καφενε.Μην τον παρεξηγείς, βγήκε από κληρονόμος και τα έχασε...
δεν ξερω ποια λες μονο στον περι ανεμων και υδατων εκανε τον πιλοτο με πατερα τον βεγγο.Ναι ρε,ο παπαδο εκανε τον αεροπορο στην σειρα στο μεγκα και ειπα ιπταμενος και τζεντλεμαν για να το παρομοιασω.Μ εσκασες βραδιατικαΑντε να σου γραψει το σπιτι ναησυχασουμε
Συμφωνώ απολύτως.θελει διαλλειμα φιλε πολλη μαυριλα ευτυχως δεν παρακολουθω και μην μαυριζομαι.
ακομα του μαγειρευεις μακαρονια και λοιπα?Δεν τρώει ακόμη ανθρώπους ρεεεεε.
Το ταΐζω 4-5 kg φαγητό κάθε μέρα.
Αρκουδακι εχεις για κατοικιδιοΔεν τρώει ακόμη ανθρώπους ρεεεεε.
Το ταΐζω 4-5 kg φαγητό κάθε μέρα.