celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.173
- Πόντοι
- 6.056
Οχι τυπε,τα ανοιξαν μπροστα του και εννοειται η σερβιτορα φορουσε γαντια οταν τα εβαζεΧύμα ήταν;
Οχι τυπε,τα ανοιξαν μπροστα του και εννοειται η σερβιτορα φορουσε γαντια οταν τα εβαζεΧύμα ήταν;
μπουταρες ρε πουστη! και να καθεται διπλα μου σταυροποδι να μου μιλαει και να εχω καρφωθει να δω κωλομερι,.... ουτε ξερω τι μου λεγε@ ναι ελεγα! και να μου λεγε σου γαμω το σπιτι ναι θα λεγα!για την σερβιτορα παει που εχει κωλαρα.
κοιτα μλκ να της εταξες και αυτης το σπιτι.μπουταρες ρε πουστη! και να καθεται διπλα μου σταυροποδι να μου μιλαει και να εχω καρφωθει να δω κωλομερι,.... ουτε ξερω τι μου λεγε@ ναι ελεγα! και να μου λεγε σου γαμω το σπιτι ναι θα λεγα!
Εκει σε εχει γραμμενο...θα ερθει να σε δει με λουλουδια στο χερι ενω εσυ θα πολεμας με τον τετανο και την χολερα;για την σερβιτορα παει που εχει κωλαρα.
Και να σου λεγε παμε σπιτι σου μετα και να κουσουσες το κεφαλι σαν χανοςμπουταρες ρε πουστη! και να καθεται διπλα μου σταυροποδι να μου μιλαει και να εχω καρφωθει να δω κωλομερι,.... ουτε ξερω τι μου λεγε@ ναι ελεγα! και να μου λεγε σου γαμω το σπιτι ναι θα λεγα!
Ηταν πιωμενος,αυτο θα ισχυριστουμε στο δικαστηριοκοιτα μλκ να της εταξες και αυτης το σπιτι.
λες να την εκανα τη μαλακια...Και να σου λεγε παμε σπιτι σου μετα και να κουσουσες το κεφαλι σαν χανος
λες να την εκανα τη μαλακια...
Να της πεις να σου κάνει ντελίβερι σπίτι...μπουταρες ρε πουστη! και να καθεται διπλα μου σταυροποδι να μου μιλαει και να εχω καρφωθει να δω κωλομερι,.... ουτε ξερω τι μου λεγε@ ναι ελεγα! και να μου λεγε σου γαμω το σπιτι ναι θα λεγα!
και πετσετα στο μανικι της και κανει το πρωτο σερβιρισμα παντα πισω απο τον πελατη ποτε μπροστα του.Οχι τυπε,τα ανοιξαν μπροστα του και εννοειται η σερβιτορα φορουσε γαντια οταν τα εβαζε
Τι να ειχαν πιασει αυτα τα χαριτοβρυτα χερακια....?τα ειχε πιασει η σερβιτορα με τα βρωμοχερα της ασε που τα πιατα πανε σκυταλοδρομια απλυτα,μπορει να εφαγε πατατακια με γευση τυροσαλατα.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...κοιτα μλκ να της εταξες και αυτης το σπιτι.
μπουταρες ρε πουστη! και να καθεται διπλα μου σταυροποδι να μου μιλαει και να εχω καρφωθει να δω κωλομερι,.... ουτε ξερω τι μου λεγε@ ναι ελεγα! και να μου λεγε σου γαμω το σπιτι ναι θα λεγα!
κοιτα μλκ να της εταξες και αυτης το σπιτι.
παει το σπιτακι. θα της κανω προταση εξ αδιερετου να το παρουμε.Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...
ελπιζω μονο να μην ηταν αυτη που βουλωσε τη λεκανη...Τι να ειχαν πιασει αυτα τα χαριτοβρυτα χερακια....?
σιγουρα ειναι αυτη που δεν την καθαρισε και σημερα να πας ετσι θα ειναι απειραχτη.ελπιζω μονο να μην ηταν αυτη που βουλωσε τη λεκανη...
Και θα του πάρει και το σπίτι στη Μύκονο, να τα λέμε όλα...ΓΑΜΙΟΛΑ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΜΠΑΡΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ θα σε θάψει η θα σε αποτεφρωσει ΠΡΏΤΟΣ και θα κατουρήσει κλάσει χέσει στο σάπιο κουφάρι σου που θα το αφήσει άταφο γιατί είσαι ΜΟΥΝΗΣ
τι εκανα?ΓΑΜΙΟΛΑ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΜΠΑΡΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ θα σε θάψει η θα σε αποτεφρωσει ΠΡΏΤΟΣ και θα κατουρήσει κλάσει χέσει στο σάπιο κουφάρι σου που θα το αφήσει άταφο γιατί είσαι ΜΟΥΝΗΣ
Αν βλεπεται ναι,αλλιωςπαει το σπιτακι. θα της κανω προταση εξ αδιερετου να το παρουμε.
Θες να πεθάνει ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΛΟΥΚΛΑ για να του φάς το βιος μουνητι εκανα?