Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.237
- Πόντοι
- 2.606
Εκεί, 1-0που ειναι ο λιακοπουλος.
Εκεί, 1-0που ειναι ο λιακοπουλος.
σκατοπουστες ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν μας βοηθαει κανεις,το εχουμε δει στο παρελθον ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ αλλα ενωμενοι.Oι Ρώσοι στράβωσαν πολύ με την Ελλάδα όταν το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναγνώρισε το αυτοκέφαλο της Ουκρανικής Εκκλησίας και εμείς το δεχτήκαμε.
Oι Ρώσοι στράβωσαν πολύ με την Ελλάδα όταν το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναγνώρισε το αυτοκέφαλο της Ουκρανικής Εκκλησίας και εμείς το δεχτήκαμε.
Θα σε έκανε κληρονομο και γκρινιάζεις...εσυ μλκ τρως απο κει,θα πεθανεις απο τον καφενε και οχι απο το μουρλοχαπια σου.Και ηθελες να με πας εκει να με δηλητηριασεις καλος καρΓιολης εισαι και του λογου σου.
και εγω εδω 1-1.Εκεί, 1-0
θελω εντιμο χρημα οπως εχω πορευτει σε ολη μου τη ζωη.Θα σε έκανε κληρονομο και γκρινιάζεις...
Ωπ γκολ με το καλημεραΕκεί, 1-0
αυτος απο πανω μου ειναι να δει αν θα καταρρευσω πρωτα απο το συκωτι με κηρρωση η απο τη σαβουρα που τρωω...Θα σε έκανε κληρονομο και γκρινιάζεις...
Οταν λες ενωμενοι,εννοεις ο καθενας στο δικο του κομμα,παραταξη κλπσκατοπουστες ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν μας βοηθαει κανεις,το εχουμε δει στο παρελθον ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ αλλα ενωμενοι.
αυτος απο πανω μου ειναι να δει αν θα καταρρευσω πρωτα απο το συκωτι με κηρρωση η απο τη σαβουρα που τρωω...
μλκ επειδη θα μου γραψεις κανα δυο σπιτακια δεν θα σε ξεσκατιζω απο τη σαβουρα που τρως.αυτος απο πανω μου ειναι να δει αν θα καταρρευσω πρωτα απο το συκωτι με κηρρωση η απο τη σαβουρα που τρωω...
ξιδακι .... δε θα τους ρωτησουμε κιολαOι Ρώσοι στράβωσαν πολύ με την Ελλάδα όταν το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναγνώρισε το αυτοκέφαλο της Ουκρανικής Εκκλησίας και εμείς το δεχτήκαμε.
Δεν ειπες οτι θα κανεις διαιτα ρε Καραμανη ; 180 κιλα εχεις φτασει
Κι εσυ ντραμα κουιν εισαι ρε Στρατο,ολο λες οτι θα σε κληρονομησει οπου να ναι κι ολο μενει στον ασσο.Οχι τιποτα αλλο,δεν μπορει να αγορασει και το υβριδικο του Νιπληαυτος απο πανω μου ειναι να δει αν θα καταρρευσω πρωτα απο το συκωτι με κηρρωση η απο τη σαβουρα που τρωω...
δεν ξερω δεν απαντω γιατι θα θυμωσει ο κυριος αλεξανδρος.Οταν λες ενωμενοι,εννοεις ο καθενας στο δικο του κομμα,παραταξη κλπ
Είσαι υποχρεωμένος...μλκ επειδη θα μου γραψεις κανα δυο σπιτακια δεν θα σε ξεσκατιζω απο τη σαβουρα που τρως.
εγω νομιζα θα με.... ξεσκατιζες στα τελευταια μου πριν με φανε οι γατες... ετσι για το γαμωτο! να δειξεις λιγο καλη θελησημλκ επειδη θα μου γραψεις κανα δυο σπιτακια δεν θα σε ξεσκατιζω απο τη σαβουρα που τρως.
Αφου ασκεις δριμεια κριτικη και δεν εισαι και αντικειμενικος εδω που τα λεμεδεν ξερω δεν απαντω γιατι θα θυμωσει ο κυριος αλεξανδρος.
να τον κλεισω σε γηροκομειο τοτε.Είσαι υποχρεωμένος...
στα τελευταια σου εισαι δεν το καταλαβες?εγω νομιζα θα με.... ξεσκατιζες στα τελευταια μου πριν με φανε οι γατες... ετσι για το γαμωτο! να δειξεις λιγο καλη θεληση
ξιδακι .... δε θα τους ρωτησουμε κιολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κανω αλλα οχι ολη την εβδομαδα.... τα σαββατα σαβουριαζω... σημερα τσαλακωσα πιτσουλα...
Τι εννοείς;στα τελευταια σου εισαι δεν το καταλαβες?