sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.418
- Πόντοι
- 22.266
Κάτι σαν .....το παρθένα από κωλοΜπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το "παρθένο δάσος";
Κάτι σαν .....το παρθένα από κωλοΜπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το "παρθένο δάσος";
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το "παρθένο δάσος";
Και μετά πήρε φωτιά ο κώλος του;Κάτι σαν .....το παρθένα από κωλο
Επιεικώς ηλίθιοιGreenpeace.
Απατεώνες, αλητες, εκβιαστες, λαμογια του αισχιστου ειδους.
Κάθε περιορισμός δημοκρατικών ελευθεριών είναι επίφιβος..η επταετία ως βασικό επιχείρημα είχε την σωτηρία από τον κομμουνιστικό κίνδυνο ( δεν είμαι ΚΚΕ ούτε ΣΥΡΙΖΑ), όπως κι ο Χίτλερ είχε το ίδιο επιχείρημα..βαδίζουμε για μια νέας μορφής χούντα..( επίσης δεν ψηφίζω βέλο , Καρατζά, κασιδια, μιχαλολια..)Σωστό είναι
δεν μπορεί ο κάθε λαθρο κι ο κάθε παλαβος που αρπάζει ένα μπιτόνι και αποτελειώνει τα δάση και τις ζωές μας να επικαλείται μετα συνταγματικά δικαιωματα
Ποιος γαμάει και την γκρινπιςΠουτσα στη γαμηολα τη γκρινπις
ναι τα μουνόπαναΟι κωλοΡώσοι μας εγραψαν στα παπαρια τους για μια ακομα φορα ενω στον Σουλτανο τσακιστηκαν να στειλουν βοηθεια. Να τα λεμε κι αυτα.
σιχαμενη γαμοφαρα το ξανθο γενος...Οι κωλοΡώσοι μας εγραψαν στα παπαρια τους για μια ακομα φορα ενω στον Σουλτανο τσακιστηκαν να στειλουν βοηθεια. Να τα λεμε κι αυτα.
Ποιος έχασε το φιλότιμο του για να το βρουν αυτοί?Πέφτει απιστευτο κράξιμο απο τον απλο κοσμο στην πυροσβεστική. Να δουμε αν φιλοτιμηθει να ζητησει συγγνωμη και να παραιτηθει κανενα δημοσιο κοπροσκυλο. Χλωμο ε ;
Όχι, που θα έτρεχαν χαρωποί να βοηθήσουν μια κυβέρνηση και υποστηρικτές που τραβάνε πίπες σε Αμερικανούς πρέσβεις και επιχειρηματίες, και στηρίζουν "απελευθερώσεις" Ουκρανιών από CIA. Και το που νοίκιασαν ένα αεροσκάφος πολύ ήταν, στα όρια του συμβολικού.Οι κωλοΡώσοι μας εγραψαν στα παπαρια τους για μια ακομα φορα ενω στον Σουλτανο τσακιστηκαν να στειλουν βοηθεια. Να τα λεμε κι αυτα.
μεγαλα μουνοπαναΠοιος γαμάει και την γκρινπις
δε τους εχουμε αναγκη τους γαμημενους τους κουμουνες! εχουμε ΑΜΕΡΙΚΗ συμμαχο!Όχι, που θα έτρεχαν χαρωποί να βοηθήσουν μια κυβέρνηση και υποστηρικτές που τραβάνε πίπες σε Αμερικανούς πρέσβεις και επιχειρηματίες, και στηρίζουν "απελευθερώσεις" Ουκρανιών από CIA. Και το που νοίκιασαν ένα αεροσκάφος πολύ ήταν, στα όρια του συμβολικού.
Ρε άντε από δω, ζήτουλες με νοοτροπία λόρδου.
Οι Γερμανοί οι φίλοι μας πόσους έστειλαν?Οι κωλοΡώσοι μας εγραψαν στα παπαρια τους για μια ακομα φορα ενω στον Σουλτανο τσακιστηκαν να στειλουν βοηθεια. Να τα λεμε κι αυτα.
Τόσα κανάλια και ούτε μια επιχείρηση πυροσβεστικής...μα που είναι όλοι τους?Μεγάλη λίστα ξένων χωρων, ανθρώπων και μέσων διάβασε τώρα ο χαρδαλιας
Απορώ γιατί δεν περιοριζονται οι φωτιές
Τόσο μεγάλη είναι η Ελλάδα?