διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Μάλιστα κύριε Μπαρόπουλε.ακομα του μαγειρευεις μακαρονια και λοιπα?
Μάλιστα κύριε Μπαρόπουλε.ακομα του μαγειρευεις μακαρονια και λοιπα?
μου πεσε βαρυ οπως η ποικιλια του καφενε.
δεν ξερω ποια λες μονο στον περι ανεμων και υδατων εκανε τον πιλοτο με πατερα τον βεγγο.
2005 | Η απλή μέθοδος των τριών |
Δεν τρωγεσαι με τιποταμου πεσε βαρυ οπως η ποικιλια του καφενε.
δεν ξερω ποια λες μονο στον περι ανεμων και υδατων εκανε τον πιλοτο με πατερα τον βεγγο.
εγω τον εχω φιτ φετες ειναι 40 κιλα γομαρος χωρις λιπος.μακαρι να του εμοιαζα.Μάλιστα κύριε Μπαρόπουλε.
Απο ότι σε θυμάμαι πριν κάποια χρόνια και εσύ fit ήσουνα.εγω τον εχω φιτ φετες ειναι 40 κιλα γομαρος χωρις λιπος.μακαρι να του εμοιαζα.
θα το ξεπερασω με τον καραμανη μαζι.Απο ότι σε θυμάμαι πριν κάποια χρόνια και εσύ fit ήσουνα.
Εκανες μπάκες;
ο κυριούλης νόμιζε ότι θα τον αφήσουν οι καθεστωτικοί να μιλήσει ελεύθεραξεκινησαν οι παρενεργειες εμβολιασμενων
τα πετσοκαναλα γυρισαν πλατη στον ηλιθιο της χρονιας ,για να μην αρπαξουν και αυτα καμια απο τον κοσμο (βλεπε open tv).ο κυριούλης νόμιζε ότι θα τον αφήσουν οι καθεστωτικοί να μιλήσει ελεύθερα
Πριν λίγο στον αντενα το εθνικό σλόγκαν πήρε update μητσοτάκη μπάσταρδε γαμιέσαι
πως και πως περιμενω να δω αυτες τις εμφανισεις. Ακομα και ο τελευταιος τους βουλευτης θα εχει 5 μπατσους να τον φυλανε, και παλι ξυλο θα τρωειτα πετσοκαναλα γυρισαν πλατη στον ηλιθιο της χρονιας ,για να μην αρπαξουν και αυτα καμια απο τον κοσμο.
εχει να πεσει πολυ ξυλο.
κατσε να δουμε ΑΝ θα επισκεφτει καμια ευβοια, ηλεια και αλλες αναλογες περιοχες, κανενας αριστος και πως θα τον υποδεχτουν οι κατοικοι.
περιμενω επισης και εδω λαϊβ εμφανισεις στην αθηνα, να δω εντυπωσεις και συμπεριφορα κοσμου.
εδω θα προσλαβουν και αλλους μπατσους στανταρπως και πως περιμενω να δω αυτες τις εμφανισεις. Ακομα και ο τελευταιος τους βουλευτης θα εχει 5 μπατσους να τον φυλανε, και παλι ξυλο θα τρωει
η Καθημερινή του κούνησε μαντήλι...τα πετσοκαναλα γυρισαν πλατη στον ηλιθιο της χρονιας ,για να μην αρπαξουν και αυτα καμια απο τον κοσμο.
εχει να πεσει πολυ ξυλο.
κατσε να δουμε ΑΝ θα επισκεφτει καμια ευβοια, ηλεια κανενας αριστος και πως θα τον υποδεχτουν οι κατοικοι.
περιμενω επισης και εδω λαϊβ εμφανισεις στην αθηνα, να δω εντυπωσεις και συμπεριφορα κοσμου.
έχουν συνδικαλιστές οι μπάτσοι που πιάνουν τον σφυγμό της κοινωνίας...εδω θα προσλαβουν και αλλους μπατσους στανταρ
Σιγά μην εμφανιστεί..!! Ο Άδωνις που είναι ρε παιδιά????πως και πως περιμενω να δω αυτες τις εμφανισεις. Ακομα και ο τελευταιος τους βουλευτης θα εχει 5 μπατσους να τον φυλανε, και παλι ξυλο θα τρωει
κάνει λούφαΣιγά μην εμφανιστεί..!! Ο Άδωνις που είναι ρε παιδιά????
με κωρονοιό στο κρεβάτι... σου λέει καλύτερα με κωρονοιό παρά να βγαίνω και να μιλάω με αυτή την κατάσταση..Σιγά μην εμφανιστεί..!! Ο Άδωνις που είναι ρε παιδιά????
επέλαση του Ιμπραήμ 2021να τα χάλια μας.. οι άνθρωποι της Εύβοιας θα έχουν σοβαρά προβλήματα
Τι να έλεγε εκτός από μαλακίες καθώς και τι θα κάνουν σε ανεμβολιαστουςμε κωρονοιό στο κρεβάτι... σου λέει καλύτερα με κωρονοιό παρά να βγαίνω και να μιλάω με αυτή την κατάσταση..
βλέπει την επόμενη μέρα.....με κωρονοιό στο κρεβάτι... σου λέει καλύτερα με κωρονοιό παρά να βγαίνω και να μιλάω με αυτή την κατάσταση..