Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Δε γαμνιεται κι η γκρινπις… μας εχει ζαλισει τα @@ τοσα χρονια…
Ποιος φταιει;Ο Μητσοτακης τι φταιει ρε μαγγες;;;
Ο Μητσοτακης τι φταιει ρε μαγγες;;;
Κατι αλλο που παρατηρησα...επειδη δεν ειμαι ελλαδα κ βλεπω μονο απο γιουτουμπ,σημερα δεν βαγινουν απο αλλου βιντεακια εκτος απ τον Σκαι...
ενω εβλεπα απο Οπεν,εθνος κλπ,αυτα σημερα τιποτα...
Να υπολογισεις και τον παραγοντα καντεμιάΕίμαι αλλά δεν νομίζω να έρθει μέχρι εδώ... όλο το βράδυ να καίει πάλι έχω χρόνο...
"Σοβαρή ενίσχυση της εξοικονόμησης ενέργειας στον κτηριακό τομέα και απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, συμπεριλαμβανομένου του αερίου."Τι να μας πει και η Greenpeace .
Την μια ο στρατηγός άνεμος
Την άλλη η άναρχη δόμηση
Τώρα η κλιματική αλλαγή .
Πάντοτε μια αόρατη κακοδαιμονία και η προηγούμενη κακοδιαχείριση είναι η αιτία του κακού.
Το πιο αστείο είναι , ότι υπάρχουν και κοθώνια εντός της κοινωνίας , που επιχειρηματολογούν υπέρ της εκάστοτε κυβέρνησης .
Η λύση είναι απλή , θα δώσουν κάνα φράγκο στους ξεσπιτωμένους να καλύψουν τα πρώτα έξοδα .
Θα τάξουν λαγούς με πετραχήλια που δεν θα τα δώσουν πότε και πάει ξεχάστηκε το πράγμα .
εαν υπαρχουν στο youtube δελτια ειδησεων για το 48ωρο των ειδησεων θα βρεθει η ειδηση εκει για τα 2 καναλιαΥπαρχει καπου λινκ ή θα το ψαχνουμε παλι ολο το βραδυ οπως την αλλη φορα, που ψαχναμε λινκ που δεν υπηρχε πουθενα?
δεν ηθελα να εμβολιαστουνΑς πούμε 400.
Κι αυτοί δεν ήθελαν να εμβολιαστούν?
το open δεν ξαναπαίρνει δωράκι απο μητσοτάκηΚατι αλλο που παρατηρησα...επειδη δεν ειμαι ελλαδα κ βλεπω μονο απο γιουτουμπ,σημερα δεν βαγινουν απο αλλου βιντεακια εκτος απ τον Σκαι...
ενω εβλεπα απο Οπεν,εθνος κλπ,αυτα σημερα τιποτα...