pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.324
- Πόντοι
- 3.556
Δεν θα ήταν το σάξο η τελευταία κατοικία ? εδώ μέχρι και τσέπες έραψες για να χεις τα κλειδιά πάνω σουΑφού θα έχω γίνει κάρβουνο ρε πώς θα το πάρω μαζί μου;
Δεν θα ήταν το σάξο η τελευταία κατοικία ? εδώ μέχρι και τσέπες έραψες για να χεις τα κλειδιά πάνω σουΑφού θα έχω γίνει κάρβουνο ρε πώς θα το πάρω μαζί μου;
Αυτό που έχεις για την δουλειά είναι? Που το φορτώνεις με σκάλες, μετασχηματιστές και καλώδια?Αν καώ ποιος θέλει το σάξο ρε μουνια;
ακουσα στις ειδησεις περιπου 1000 πηρανΠόσοι ήταν οι ανεμβολίαστοι πυροσβέστες που αποσπάστηκαν σε άλλες θέσεις?
Μάλλον θα καώ εκτός σάξοΔεν θα ήταν το σάξο η τελευταία κατοικία ? εδώ μέχρι και τσέπες έραψες για να χεις τα κλειδιά πάνω σου
Για περιπολικό κάνει για πυροσβεστικό όχι .. οπότε δως το το παίρνουνΘα το δώσω στο κράτος
Υπαρχει καπου λινκ ή θα το ψαχνουμε παλι ολο το βραδυ οπως την αλλη φορα, που ψαχναμε λινκ που δεν υπηρχε πουθενα?ακουσα στις ειδησεις περιπου 1000 πηραν
καπου 400 η 300 ηταν ανεμβολιαστοι
στον σκαι και αντ1 τα ειπαν
καθε θανατος ειναι καλυτερος απο την ζωη που κανειςΜάλλον θα καώ εκτός σάξο
Εκτός την δική σου αμοιρε ζυμαρουλη...καθε θανατος ειναι καλυτερος απο την ζωη που κανεις
Ας πούμε 400.ακουσα στις ειδησεις περιπου 1000 πηραν
καπου 400 η 300 ηταν ανεμβολιαστοι
στον σκαι και αντ1 τα ειπαν
Σε βλέπω σύντομα φανατικό συριζαίο.Γαμιολα Μητσοτάκη άνοιξε την Σπιναλόγκα επιτέλους...βαλε εκεί Συριζαιους, αναρχικούς, αλλοδαπούς, βγάλε τανκς έξω, ξεκινα την νύχτα τών κρυστάλλων
Όπου γουστάρουμε πάμε και δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναΔεν είναι τυχαίο που απαγόρευσαν με νόμο σε όλους τους πολίτες να βρίσκονται σε δάση ή πάρκα. Δεν θα το έκαναν αν δεν δεχόμασταν επίθεση.
(δεν ξέρω αν περιλαμβάνει και τους παράνομους μετανάστες χωρίς χαρτιά αυτή η απαγόρευση βέβαια )
Ενας ΦΥΡΕΡ χρειαζεται να κυρηξει παρανομα ολα τα αριστερα κομματα και ν αρχισει πογκρομ και ΚΡΙΣΤΑΛΝΑΧΤ κατα των υπανθρωπων συριζαιων αριστερων λαθρων αλλοδαπων αναρχοαπλυτων ψεκαζμενων κλπ…Γαμιολα Μητσοτάκη άνοιξε την Σπιναλόγκα επιτέλους...βαλε εκεί Συριζαιους, αναρχικούς, αλλοδαπούς, βγάλε τανκς έξω, ξεκινα την νύχτα τών κρυστάλλων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκτός την δική σου αμοιρε ζυμαρουλη...
Ξερεις κατι?
Θυμαμαι το 2008-2009, που λεγανε καποιοι οτι ζουμε σε ακραια λιτοτητα, οτι υπαρχει ακριβεια κλπ.
Και φτασαμε 2021 και ακομη ονειρευομαστε να γυρισουμε στο 2008, που εχει καταγραφει πλεον ιστορικα ως περιοδος ευημεριας.
Αρα φοβαμαι το ιδιο, οτι θα αναλαβει η νεα γενια, θα τα κάνει ολα μπαχαλο και θα ονειρευονται ολοι την δικη μας γενια ως γενια που εφερε ευημερια, απλως δεν το ειχαμε συνειδητοποιησει.
Τι να μας πει και η Greenpeace .H Greenpeace απαντά στον Μητσοτάκη για την κλιματική αλλαγή: «Πάψτε και κάντε τη δουλειά σας επιτέλους»!
«Κύριοι, πάψτε! Η κλιματική κρίση δεν ξεκίνησε ούτε εχθές, ούτε πριν τρία χρόνια...», γράφει, μεταξύ άλλων, σε ένα κείμενο - παρέμβαση η Greenpeace Ελλάδας,www.newsbreak.gr
Αντε να πω και εγω την παπαρια μου.
Στο νοτιο ημισφαιριο τωρα εχουν χειμωνα. Απο εκει (Αυστραλια π.χ.) δεν μπορουμε να νοικιασουμε αεροπλανα;
Και τι σε κανει να πιστευεις οτι αν παρουμε εμεις τις αποφασεις θα κανουμε κατι καλυτερο απ αυτουςΡε μάγκες, έως πότε θα ανεχόμαστε να μας καίνε, να μας κλέβουν, να μας κλείνουν στα σπίτια, να μη μας αφήνουν να πάμε ένα περίπατο να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα, να μας σκοτώνουν, να μας φτύνουν και εμείς να λέμε ψιχαλίζει;
Όλα αυτά, δεν γίνονται στο όνομα μιας προόδου, μιας εξέλιξης, η μιας αλλαγής κάποιας εποχής. Όλα αυτά γίνονται, διότι μένουμε αμέτοχοι, αδιαφορούμε πλήρως για τα κοινά και εμπιστευόμαστε άλλους να ορίζουν τις ζωές μας.
Μήπως ήρθε η ώρα να ορίσουμε εμείς τις ζωές μας; Ας προσπαθήσουμε, ας πολεμήσουμε και ας χάσουμε στο κάτω κάτω. Είναι πολύ καλύτερο απ το να προσκυνάμε τους "διεθνείς φιλάνθρωπους" λες και είναι θεοί. Μερικοί βρωμεροί, τρισάθλιοι, διεστραμμένοι βρωμόγεροι είναι, τι νομίζεται ότι είναι;
Κάποιος είχε προφητεύσει: η θα κάνουμε κάτι να απαλλάξουμε τον πλανήτη από αυτούς, η αυτοί θα απαλλάξουν τον πλανήτη απ τους ανθρώπους! Μάλλον το δεύτερο βλέπω να γίνεται, δυστυχώς!