Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 346K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
για κολυσυεργια στην κατασβεση των πυρκαγιων
Ανέλυσέ μας λίγο την κολλυσιεργία για 118 φωτιές μέσα σε 24 ώρες.

Τα στοιχεία με τον εξοπλισμό στα έγραψα παραπάνω.

Άντε, κάνε ένα μαθηματάκι στους ειδικούς πως να μην κολλυσιεργούν, αφού εσύ ξέρεις! :)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Ο Αλβανός πού χάθηκε;Λετε να αρπαξε φωτιά η παράγκα του στα Λιόσια??:grin::grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
τα σκατολαμογια του κερατα
Ο ΑΝΤ1 λεει στηριζει τους πυροπληκτους , ανοιξε αριθμο λογαριασμου για να καταθετει ο κοσμος λεφτα για τους πυροπλικυους..., με ξενα κολλυβα κηδεια.
γαμω το σπτι σας λαμογια , βγηκε ο καραγιοζης ο παπαδακης και ελεγε εχετε καταλαβει τι εγινε? χωρις πρασινο που θα μεγαλωσουν τα παιδια μας και τα εγγονια μας? επεσε η ποιοτητα ζωης....

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Συνημμένα

• 111.jpg
    111.jpg
    465,3 KB · Εμφανίσεις: 61

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.049
Πόντοι
12.756
Καριολια Συριζαιοι... ακόμα και με τα φοβικα σύνδρομα και την στροφή του Κούλη προς κέντρο και αριστερά θα πάρετε τα αρχιδια μου γιατί είστε άχρηστοι... ευτυχώς κυβερνήσατε και ενώ η κυβέρνηση είναι η δεύτερη πιο άχρηστη μετά του Καραμανλή παίρνετε τα αρχιδια του..

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.418
Πόντοι
3.936

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Καριολια Συριζαιοι... ακόμα και με τα φοβικα σύνδρομα και την στροφή του Κούλη προς κέντρο και αριστερά θα πάρετε τα αρχιδια μου γιατί είστε άχρηστοι... ευτυχώς κυβερνήσατε και ενώ η κυβέρνηση είναι η δεύτερη πιο άχρηστη μετά του Καραμανλή παίρνετε τα αρχιδια του..
Δεν εχει κανει καμια στροφη προς κεντρο και αριστερα ρε τύπε, αυτη ηταν παντα η ταση Μητσοτακη, δεν "εστριψε' τωρα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.049
Πόντοι
12.756
Κάτσε μαλακά μου τελειώνω και στην επιστρέφω
Έχω καυλώσει ήδη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν εχει κανει καμια στροφη προς κεντρο και αριστερα ρε τύπε, αυτη ηταν παντα η ταση Μητσοτακη, δεν "εστριψε' τωρα
Παπάρια...μια χαρά στροφή έχει κάνει

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Κάτοικος της Βαρυμπόμπης επικοινώνησε με το Newsbomb.gr και προχώρησε σε μια καταγγελία που προκαλεί έκπληξη και πολλά ερωτήματα. Όπως είπε, το μεσημέρι της Πέμπτης και ενώ η οικογένειά της προσπαθούσε να σώσει ορισμένα αντικείμενα από το καμένο της σπίτι, είδε δύο άτομα να μπαίνουν σε διπλανό κτήμα και να βγαίνουν με γρήγορες κινήσεις.

Βγαίνοντας ο θείος της να δει τι γίνεται, αντίκρισε τρεις άνδρες με στολή αστυνομικού να κινούνται στην περιοχή. Ρωτώντας τους, τι συμβαίνει και γιατί βρέθηκαν μέσα στο κτήμα, εκείνοι υποστήριξαν ότι πήγαν να ελέγξουν μία αναζωπύρωση που μόλις είχε ξεσπάσει. «Γύρισε το κεφάλι να δει τι γίνεται και ξαφνικά η φωτιά είχε πάρει διαστάσεις», είπε.

Όταν ζήτησε ο ίδιος από τους δύο άνδρες που έφεραν στολές αστυνομικών να πάρουν κλάρες και να βοηθήσουν στην κατάσβεση, εκείνοι φέρονται να του έριξαν κάποιο χημικό, από το οποίο λιποθύμησε. Όταν επανέκτησε τις αισθήσεις του, οι 3 άνδρες είχαν εξαφανιστεί.
snake-yawning.gif

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.418
Πόντοι
3.936
Έχω καυλώσει ήδη

Παπάρια...μια χαρά στροφή έχει κάνει
Το ξέρω

Άκυρο για Πετρή...μόνο με μάσκα μπαίνω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.902
Πόντοι
19.795
Τύπε μπαρος, εδω δεν εχει κανενα σχολιο "κατα της πολιτικολογίας"?
Μονο σε μενα εξεγερθηκε η ευαισθησια σου?
Εδω ολα καλα?
Όταν ήμουν μικρός, 8 χρόνων περίπου, έβρισα τόν μεγαλύτερο κατά 4 χρόνια αδερφο μου, "πουστη".
Τότε αυτός άρχισε να με κοροϊδεύει, φωνάζοντας ρυθμικά, "είσαι ό αδελφός του πουστη-εισαι ο αδελφός του πουστη".
Κατάλαβα λοιπόν ότι δεν ήθελα να είμαι ο αδελφός του πουστη και από τότε δεν τον ξαναεβρισα.
Έτσι λοιπόν δεν θέλω να είμαι ο λαός που ψήφισε για πρωθυπουργό, έναν που γαμιεται. Και θα ήθελα να είμαι ο λαός που ψήφισε έναν καλό πρωθυπουργό.
Άσχετα αν εγώ δεν τον ψηφισα. Δεν είναι ώρα τώρα για βρισιδια. Είναι ώρα για αποφάσεις. Και με το υπάρχον σύστημα, αποφάσεις δεν θα παρθούν. Όπως δεν πάρθηκαν μέχρι τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom