athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.049
- Πόντοι
- 12.756
Είμαι αλλά δεν νομίζω να έρθει μέχρι εδώ... όλο το βράδυ να καίει πάλι έχω χρόνο...προσεχε γιατι ερχεται προς εκει η φωτια
να εισαι standby
Είμαι αλλά δεν νομίζω να έρθει μέχρι εδώ... όλο το βράδυ να καίει πάλι έχω χρόνο...προσεχε γιατι ερχεται προς εκει η φωτια
να εισαι standby
Ναι, το ίδιο πράμα λέμε!60 ατομα λεει αντιφρονουντες
Ανέλυσέ μας λίγο την κολλυσιεργία για 118 φωτιές μέσα σε 24 ώρες.για κολυσυεργια στην κατασβεση των πυρκαγιων
Ποιος Αλβανος?Ο Αλβανός πού χάθηκε;Λετε να αρπαξε φωτιά η παράγκα του στα Λιόσια??
Κάτσε μαλακά μου τελειώνω και στην επιστρέφωΠου είναι ο Ντάντε πουστρας να του γαμησω το τσιπραικο κουφάρι του και να του χύσω τα μηλιγγια του
Δεν εχει κανει καμια στροφη προς κεντρο και αριστερα ρε τύπε, αυτη ηταν παντα η ταση Μητσοτακη, δεν "εστριψε' τωραΚαριολια Συριζαιοι... ακόμα και με τα φοβικα σύνδρομα και την στροφή του Κούλη προς κέντρο και αριστερά θα πάρετε τα αρχιδια μου γιατί είστε άχρηστοι... ευτυχώς κυβερνήσατε και ενώ η κυβέρνηση είναι η δεύτερη πιο άχρηστη μετά του Καραμανλή παίρνετε τα αρχιδια του..
Έχω καυλώσει ήδηΚάτσε μαλακά μου τελειώνω και στην επιστρέφω
Παπάρια...μια χαρά στροφή έχει κάνειΔεν εχει κανει καμια στροφη προς κεντρο και αριστερα ρε τύπε, αυτη ηταν παντα η ταση Μητσοτακη, δεν "εστριψε' τωρα
Έλα ρε φίλε!Μεθυσμένος είσαι βραδιάτικα;Ένα είναι το αλμπανι εδώ μέσα..Ποιος Αλβανος?
Κάτοικος της Βαρυμπόμπης επικοινώνησε με το Newsbomb.gr και προχώρησε σε μια καταγγελία που προκαλεί έκπληξη και πολλά ερωτήματα. Όπως είπε, το μεσημέρι της Πέμπτης και ενώ η οικογένειά της προσπαθούσε να σώσει ορισμένα αντικείμενα από το καμένο της σπίτι, είδε δύο άτομα να μπαίνουν σε διπλανό κτήμα και να βγαίνουν με γρήγορες κινήσεις.
Βγαίνοντας ο θείος της να δει τι γίνεται, αντίκρισε τρεις άνδρες με στολή αστυνομικού να κινούνται στην περιοχή. Ρωτώντας τους, τι συμβαίνει και γιατί βρέθηκαν μέσα στο κτήμα, εκείνοι υποστήριξαν ότι πήγαν να ελέγξουν μία αναζωπύρωση που μόλις είχε ξεσπάσει. «Γύρισε το κεφάλι να δει τι γίνεται και ξαφνικά η φωτιά είχε πάρει διαστάσεις», είπε.
Όταν ζήτησε ο ίδιος από τους δύο άνδρες που έφεραν στολές αστυνομικών να πάρουν κλάρες και να βοηθήσουν στην κατάσβεση, εκείνοι φέρονται να του έριξαν κάποιο χημικό, από το οποίο λιποθύμησε. Όταν επανέκτησε τις αισθήσεις του, οι 3 άνδρες είχαν εξαφανιστεί.
Το ξέρω ..Έχω καυλώσει ήδη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παπάρια...μια χαρά στροφή έχει κάνει
Αν εννοείς τον Τζωνη, σε πιανω αδιαβαστο, εχει μπαναρισθει αρκετες ημερες τωραΈλα ρε φίλε!Μεθυσμένος είσαι βραδιάτικα;Ένα είναι το αλμπανι εδώ μέσα..
Το ξέρωΈχω καυλώσει ήδη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παπάρια...μια χαρά στροφή έχει κάνει
Τι εκανε πάλι το ζώον?Αν εννοείς τον Τζωνη, σε πιανω αδιαβαστο, εχει μπαναρισθει αρκετες ημερες τωρα
Γιατί?Αν εννοείς τον Τζωνη, σε πιανω αδιαβαστο, εχει μπαναρισθει αρκετες ημερες τωρα
Όταν ήμουν μικρός, 8 χρόνων περίπου, έβρισα τόν μεγαλύτερο κατά 4 χρόνια αδερφο μου, "πουστη".Τύπε μπαρος, εδω δεν εχει κανενα σχολιο "κατα της πολιτικολογίας"?
Μονο σε μενα εξεγερθηκε η ευαισθησια σου?
Εδω ολα καλα?