alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Σε τι αντιφρονούν?60 ατομα λεει αντιφρονουντες
Στην υπαρξη της πυροσβεστικης?
Σε τι αντιφρονούν?60 ατομα λεει αντιφρονουντες
Πουτσα ξύλο και θάνατο60 ατομα λεει αντιφρονουντες
για κολυσυεργια στην κατασβεση των πυρκαγιωνΣε τι αντιφρονούν?
Σορυ τύπε δεν καταλαβαινω τι λεςγια κολυσυεργια στην κατασβεση των πυρκαγιων
δεν παμε καθολου καλα οτι φανει του λολοστεφανηΠουτσα ξύλο και θάνατο
μπορει να πηγαν για αυτογραφο τυπεΤο είδα Σκάι.. πυροβολισμό στο κεφάλι απλά.. Κούλης κάνει το λάθος του Καραμανλή...
Ναι όπως τότε με τον εύσωμο που υπήρχαν φήμες ότι θα τον δολοφονούσαν και για αυτό αποσύρθηκε...τι παραμύθια..χαχαχα..Ενα φοβο τον εχουμε παντως
ετσι γραφουν στο facebookΣορυ τύπε δεν καταλαβαινω τι λες
Φέτος έχει γαμηθεί το σύμπαν τύπε μου. Βρέχει όταν δεν πρέπει. Δεν βρέχει όταν πρέπει. Παγετός και χιόνια. Επαναλαμβανόμενοι καύσωνες μικρής και μεγάλης διάρκειας. Παράλογα υψηλές θερμοκρασίες ακόμα και την άνοιξη. Πέρυσι είχαμε σαραντάρια το Μάιο. Τον Αύγουστο σαραντάρια και καταιγίδες μαζί. Χώρια τις βροχοπτώσεις που προκάλεσαν πλημμύρες και μεγάλες ζημιές. Και δε μιλάμε για τον κάθε άνθρωπο που δουλεύει σε στεγασμένο περιβάλλον. Μιλάμε γιαυτόν που προσπαθεί να παράξει σε ένα χωράφι και έχει άμεση επαφή με τη φύση. Αν υπάρχει κλιματική αλλαγή ή όχι, δεν είμαι σίγουρος. Για εκείνο που είμαι σίγουρος όμως είναι ότι οι παραγωγές σε ένα σωρό γεωργικά προϊόντα είχαν φτωχά αποτελέσματα.δεν υπαρχει καλοκαιρι χωρις καυσωνα μαγκες ποια κλιματικη αλλαγη, και πριν 20 χρονια τα 40αρια μια χαρα τα πιαναμε για λιγες μερες ιουλιο/αυγουστο. Και τωρα δεν ειναι οτι πιασαμε 100 βαθμους, 43 βαθμους το καταμεσημερο για μια βδομαδα, ελεος.
Δεν γαμιομαστε λέω εγώ με τον μαλακα και την στροφή στο κέντρο και αριστεράδεν παμε καθολου καλα οτι φανει του λολοστεφανη
Χαλαρά ακόμα όσο δεν πάει Ωρωπό είμαι Άρχονταςμπορει να πηγαν για αυτογραφο τυπε
λεγε ρε μαλακα τι γινεται εκει που εισαι ?
Υποψήφιοι νεκροί λόγο covidΦρικη τυποι εβλεπα τις εικονες με τον κοσμο μεσα στις παντοφλες, κριμα πραγματικα.
Στη λογικήΣε τι αντιφρονούν?
ωραιο σεναριο για ταινια.Κάτοικος της Βαρυμπόμπης επικοινώνησε με το Newsbomb.gr και προχώρησε σε μια καταγγελία που προκαλεί έκπληξη και πολλά ερωτήματα. Όπως είπε, το μεσημέρι της Πέμπτης και ενώ η οικογένειά της προσπαθούσε να σώσει ορισμένα αντικείμενα από το καμένο της σπίτι, είδε δύο άτομα να μπαίνουν σε διπλανό κτήμα και να βγαίνουν με γρήγορες κινήσεις.
Βγαίνοντας ο θείος της να δει τι γίνεται, αντίκρισε τρεις άνδρες με στολή αστυνομικού να κινούνται στην περιοχή. Ρωτώντας τους, τι συμβαίνει και γιατί βρέθηκαν μέσα στο κτήμα, εκείνοι υποστήριξαν ότι πήγαν να ελέγξουν μία αναζωπύρωση που μόλις είχε ξεσπάσει. «Γύρισε το κεφάλι να δει τι γίνεται και ξαφνικά η φωτιά είχε πάρει διαστάσεις», είπε.
Όταν ζήτησε ο ίδιος από τους δύο άνδρες που έφεραν στολές αστυνομικών να πάρουν κλάρες και να βοηθήσουν στην κατάσβεση, εκείνοι φέρονται να του έριξαν κάποιο χημικό, από το οποίο λιποθύμησε. Όταν επανέκτησε τις αισθήσεις του, οι 3 άνδρες είχαν εξαφανιστεί.
Ωραιο σεναριο για το netflixΚάτοικος της Βαρυμπόμπης επικοινώνησε με το Newsbomb.gr και προχώρησε σε μια καταγγελία που προκαλεί έκπληξη και πολλά ερωτήματα. Όπως είπε, το μεσημέρι της Πέμπτης και ενώ η οικογένειά της προσπαθούσε να σώσει ορισμένα αντικείμενα από το καμένο της σπίτι, είδε δύο άτομα να μπαίνουν σε διπλανό κτήμα και να βγαίνουν με γρήγορες κινήσεις.
Βγαίνοντας ο θείος της να δει τι γίνεται, αντίκρισε τρεις άνδρες με στολή αστυνομικού να κινούνται στην περιοχή. Ρωτώντας τους, τι συμβαίνει και γιατί βρέθηκαν μέσα στο κτήμα, εκείνοι υποστήριξαν ότι πήγαν να ελέγξουν μία αναζωπύρωση που μόλις είχε ξεσπάσει. «Γύρισε το κεφάλι να δει τι γίνεται και ξαφνικά η φωτιά είχε πάρει διαστάσεις», είπε.
Όταν ζήτησε ο ίδιος από τους δύο άνδρες που έφεραν στολές αστυνομικών να πάρουν κλάρες και να βοηθήσουν στην κατάσβεση, εκείνοι φέρονται να του έριξαν κάποιο χημικό, από το οποίο λιποθύμησε. Όταν επανέκτησε τις αισθήσεις του, οι 3 άνδρες είχαν εξαφανιστεί.
προσεχε γιατι ερχεται προς εκει η φωτιαΧαλαρά ακόμα όσο δεν πάει Ωρωπό είμαι Άρχοντας