papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 138
- Like
- 52.458
- Πόντοι
- 27.261
ακομα και τα σιχαμενα κομματοσκυλα δυστυχως, με τις ιδιες δικαιολογιες.Όλα ίδια σε αυτή τη χώρα
ακομα και τα σιχαμενα κομματοσκυλα δυστυχως, με τις ιδιες δικαιολογιες.Όλα ίδια σε αυτή τη χώρα
τα μόνα ζώα που σώθηκαν απο τις φωτιές ,είναι τα κομματόσκυλα 0,60ακομα και τα σιχαμενα κομματοσκυλα δυστυχως, με τις ιδιες δικαιολογιες.
Υπομονή... Τίθεται υπό έλεγχοΘα ψοφησουμε ολοι!!!!
Τυπε ηθελα να σε ρωτησω πως και χεις αβαταρ την αμστελ ενω τη σιχαινεσαι;;;Αντε με το καλο και ενα λαιτ λυντσαρισμα στον πορτοσαλτε
Προς τιμήν του ΜπαρουΤυπε ηθελα να σε ρωτησω πως και χεις αβαταρ την αμστελ ενω τη σιχαινεσαι;;;
Χαθηκε αυτος! Λες να τον…τιναξε κανα καλωδιο;Προς τιμήν του Μπαρου
Μπα μπαίνει μουλωχτα όταν έχει δουλειά το κορίτσι του η κοιμάταιΧαθηκε αυτος! Λες να τον…τιναξε κανα καλωδιο;
Α καταλαβα παντοφλακιας κιαυτος… μου φαινεται καλα ειμαι χωρις…δερβεναγα στα @@ μου!Μπα μπαίνει μουλωχτα όταν έχει δουλειά το κορίτσι του η κοιμάται
Θα βρεις γυναίκα και θα την στρώσεις.. σιγά μην δεν μπαίνουμε μπου .... ΦΡΈΝΟ ΡΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ... ΦΡΈΝΟ ΑΠΌ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΉΡΙΑΑ καταλαβα παντοφλακιας κιαυτος… μου φαινεται καλα ειμαι χωρις…δερβεναγα στα @@ μου!
Ρε θα της σκοτινιασω τον ουρανο!Θα βρεις γυναίκα και θα την στρώσεις.. σιγά μην δεν μπαίνουμε μπου .... ΦΡΈΝΟ ΡΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ... ΦΡΈΝΟ ΑΠΌ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΉΡΙΑ
οταν τον εχεις τοσο ? , ε μετα κατι πρεπει να κανεις για να φανεις λιγο.τα μόνα ζώα που σώθηκαν απο τις φωτιές ,είναι τα κομματόσκυλα 0,60
Όλα ίδια σε αυτή τη χώρα μόνο εμείς μεγαλώνουμε....
Εντάξει, έχεις δίκιο, αλλά αυτοί οι άνθρωποι που καταστράφηκαν (, κάηκαν τα σπίτια τους, τα κοπάδια τους κλπ, )τι να πουν " δεν πειράζει ρε Κυριάκο, θα τα ξαναφτιάξουμε, μην αγχώνεσαι, συνέχισε τα μπανάκια σου γιατί σε στρεσαραν οι ψεκες.." λογικό είναι πως θα τον βρισουν.. και πάλι λίγα άκουσε..αν αυτά γίνονταν πριν 60 χρόνια, τώρα όλος ο λαός της Αθήνας θα ήταν μπροστά στη Βουλή και θα πετούσε πέτρες..Βοηθαει ομως και καποια καλοπαιδα που θα βρουν την ευκαιρια να επικαλεστουν "επεμβασεις¨ εθνοσωτηρων.
Έχουν καει μετασχηματιστές, καλώδια κλπ... βούτυρο στο ψωμί του...Μπα μπαίνει μουλωχτα όταν έχει δουλειά το κορίτσι του η κοιμάται
Η Μαλακάσα που με καίει είναι σε ύφεση οπότε καλά πάμε...τα καναντερ έχουν γαμηθει φορτώνουν νερό από εδώ συνέχεια και το ρίχνουν εκείΈχουν καει μετασχηματιστές, καλώδια κλπ... βούτυρο στο ψωμί του...
Έσβησε ή έχει εστίες ακόμη;;
Άντε να δούμε...Η Μαλακάσα που με καίει είναι σε ύφεση οπότε καλά πάμε...τα καναντερ έχουν γαμηθει φορτώνουν νερό από εδώ συνέχεια και το ρίχνουν εκεί
Αν δεν γίνει καμμιά αναζωπύρωση βαρβατη την σκαπουλαρε η περιοχή γενικάΆντε να δούμε...
βασικά κάποιοι λίγοι είναι ανισόρροποι και μετά γαλάζιοι..οταν τον εχεις τοσο ? , ε μετα κατι πρεπει να κανεις για να φανεις λιγο.
αλλος φωναζει, αλλος μας λεει για τα αυτοκινητα του, τα σπιτια του, τις διακοπες του.
απο νεοδημοκρατικα σιχαματα ομως, και τη σαχλαμαρα που ξεχειλιζει απο τα αυτια τους, τι περιμενεις ?
Αγ. Στέφανος: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό -Τους έπιασαν επ' αυτοφώρω με μπιτόνια βενζίνης
Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στην κρατική Ασφάλεια οπού και εξετάζονται.
Παράλληλα, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ατόμου που συνελήφθη στο Κρυονέρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος άντρας παρίστανε τον εθελοντή πυροσβέστη και ενώ οι υπόλοιποι εθελοντές έσβηναν τα πύρινα μέτωπα, εκείνος απομακρυνόταν και από όπου πέρναγε ξεπήδαγαν φλόγες.
Σε έρευνα όμως που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σπίρτα, αναπτήρες, προσανάμματα, κροτίδες, ένα «φιδάκι» για τα κουνούπια και τσόφλια από καρύδια