Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φωτιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 343K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Το παρακάτω το έγραψε ένας φίλος μου
σε αυτοκινιτιστικό φόρουμ! ;)

Αφού θρηνήσαμε όλοι από τον καναπέ μας την καταστροφή, ας κάνουμε κάτι γι' αυτό, χωρίς μεγάλα λόγια και τυμπανοκρουσίες.

Εμείς εδώ στην Highsiding AE (περιοδικά 0300, 2Τροχοί, σχολές ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας, εκδηλώσεις) έχουμε χώρο και έχουμε και φορτηγό.

Καλούμε λοιπόν όσους έχουν να προσφέρουν κάτι (από τα παρακάτω και ΜΟΝΟΝ) να το φέρουν στα γραφεία μας, καθημερινά έως τις 6.00 το απόγευμα και για όλη την εβδομάδα.

Γαρδένιας 30, Αχαρναί, είναι η διεύθυνσή μας.

Θα ταξινομηθούν και θα αποσταλούν σε κάποιο χωριό της ΗΛΕΙΑΣ το οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι αλλά "δυστυχώς" είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιο από όλα τα πληγέντα. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα περί αυτού, ευπρόσδεκτες οι προτάσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επικοινωνία με τον Δήμαρχο / Κοινοτάρχη του χωριού.

Μόλις μαζευτεί ποσότητα ικανή για να γεμίσει το φορτηγό μας, θα μεταφερθούν με δική μας ευθύνη. Όπως κι αν έχει την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη θα γίνει η πρώτη αποστολή με δική μας ευθύνη. Θα γίνει άλλη μία αποστολή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Συγκέντρωση χρημάτων ΔΕΝ θα γίνει από εμάς.

Υλικά:

-Ρούχα, αντρικά/γυναικεία και παιδικά

-Κουβέρτες

-Παπούτσια

-Αδιάβροχα

Τρόφιμα:

-Μακαρόνια

-Ρύζι

-Γάλα κονσέρβα (όχι φρέσκο).

Επίσης χρειάζονται (αυτά κατόπιν συνεννόησης με την κα Ιωάννα Αρβανιτάκη, 210-2402300 εσωτ 138):

-Παλέτες

-Χαρτοκιβώτια

-Ταινίες

Εννοείται ότι σημαντικό είναι να προωθήσετε το μήνυμα σε όσους πιστεύετε ότι μπορούν να συνεισφέρουν.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Εγώ έχω να δώσω μία ποιό ενδιαφέρουσα πρόταση....

μακάρι και οι άλλοι(Κόκκαλης-Βαρδινογιάννης-Γιαννακόπουλος-Λάτσης κ.α) να προβούν σε τέτοιες ενέργειες.....

Μπράβο στους Αγγελόπουλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο , μπραβο και παλι μπραβο στους Αγγελοπουλους...Ειμαι βαζελος αλλα τους βγαζω το καπελο στο μπασκετ...και τωρα αποδεικνυουν οτι ειναι πανω απο ολα ανθρωποι με την προσφορα των 12 εκ Ευρω...Τετοια προτυπα , τετοια παραδειγματα χρειαζονται οι νεοι...αναμενω ηχηρη  ρεβανς απο Παυλαρα Γιαννακοπουλο...

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ :  :jerking:

Από ποιους κύριε Υπεύθυνε του Κράτους?

Από τους ΠΑΣΟΚους?
Από τους Κουμουνιστές?
Από τον Συνασπισμό?
Από τους Αλβανούς?
Από τους Σκοπιανούς?
Από τους Τούρκους?
Από ξένες Μυστικές Υπηρεσίες?
Από ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ μήπως?

ΑΠΟ ποιους, πείτε μας σας παρακαλώ...
Ποιούς να φοβόμαστε? --Μήπως τον ίδιο μας τον εαυτό?
Μήπως ακολουθείτε το πρότυπο BUSH? Αμερικάνικη μέθοδος? Τρόμος να κυριεύει τον πολίτη?

Έπιασε φωτιά όλόκληρη η χώρα και τι κάνατε?
-->Βάλατε την Αντιτρομοκρατική να φυλάει τα Αστυνομικά τμήματα?
-->Βάλατε τον Στρατό να κάνει περιπολίες?
-->Κρίνετε επικύνδυνο και ΥΠΟΠΤΟ τον Έλληνα πολίτη, που τυχαίνει να κάνει βόλτα στους πρόποδες του Υμμητού?
-->Αρχίσατε να κάνετε προσαγωγές υπόπτων για να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια?

----> Και για την ΦΩΤΙΑ τι κάνατε?  Ή μήπως δεν είναι αυτό που σας προβληματίζει τώρα...?

Με 5-10.000 EUR αποζημιώσεις, λύσατε το πρόβλημα?
Θα 'βγάλετε' και σύνταξη σε αυτούς που έχασαν κάποιο δικό τους άνθρωπο...
500 EUR το μήνα αξιολογείται στην Ελλάδα η ανθρώπινη ζωή. Αυτό μας λέτε. Έτσι δεν είναι?
Μήπως πρέπει να σας ευχαριστήσουμε κιόλας γι το κακό που κάνατε σε εμάς και τον τόπο?

...Και να ταν η πρώτη φορά... Και στη Χαλκιδική μπουρδέλο τα είχατε κάνει πάλι...
Και αν επανεκλεγείτε, πάλι με την πρώτη ευκαιρία μπουρδέλο θα τα ξανακάνετε.

Ο λαός ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ τι σημαίνει δεξιά.

Κι εσείς κάνετε ότι είναι δυνατόν για να μας το υπενθυμίζετε.
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
η μνημη σου μαλλον πρεπει ναναι αδυνατη

πηγαινε μια βολτα καλαματα να δεις τους σεισμοπαθεις που μενουν και ποσα διεθεσε το κομμα που μαλλον υποστηριζεις και κανε εναν απολογισμο τα 17 χρονια τι πληρωσαμε τι πληρωνουμε και τι θα πληρωσουμε ακομα + τις νεες πληγες.
μη ρωτησεις ομως νεοδημοκρατη γιατι θα απαντησει υποκειμενικα ρωτα καποιον που υποστηριζει πασοκ

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
@kostasbmw

Η μνήμη μου φίλε δεν είναι καθόλου αδύνατη.

Υπάρχει μία τεράστια διαφορά. Ο ΣΕΙΣΜΟΣ είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να σταματήσει καμία κρατική μηχανή. Επλίζω να μπορείς να το καταννοήσεις αυτό.

Και ναι, θα συμφωνήσω... Δεν έδωσε το ΠΑΣΟΚ ότι έπρεπε να δώσει στους σεισμοπαθείς. Τα φάγανε.
Όταν το 90 κυβέρνησε η ΝΔ, γιατί δεν τα έδωσε αυτή? Επειδή ο σεισμός έγινε επί εποχής ΠΑΣΟΚ?

Και για να περάσουμε στο 'ζουμί' της υπόθεσης...
Μου απαντάς σε παρακαλώ στα ερωτήματα τα οποία έθεσα προηγουμένως? Μπορείς? --Εγώ σου απάντησα πάντως...
Γιατί απ' ότι φαίνεται αν εγώ υποστηρίζω το ΠΑΣΟΚ (εσύ βέβαια το λες αυτό...) τότε εσύ μάλλον υποστηρίζεις τη ΝΔ.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μαλλον δημοσιος υπαλληλος διορισμενος ποτε;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κάνω zapping και βλέπω σε όλα τα κανάλια τραγικές εικόνες... ρίχνω μια ματιά στις εφημερίδες και παντού διαβάζω περισπούδαστες αναλύσεις για την καταστροφή... θλίβομαι αλλά και σκέφτομαι πόσο περίεργη είναι η χρονική συγκυρία της καταστροφής... λίγο πριν τις εκλογές... κι αναρωτιέμαι...

ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ Κ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ;;;

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
@lordjim

Αν αναφέρεσαι σε μένα....
Κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ έξω πέφτεις.

Επαγγελματικά δεν με αφορά ούτε στο ελάχιστο το ποιος κυβερνάει. Ούτε εμένα, ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου.

Εσύ αλήθεια, μήπως περιμένεις να διοριστείς κάπου?

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Πάει το λίκνο
Ενώ έχω δει πλάνα από τη ΝΕΤ που σβήνουν τη φωτιά έξω από το μουσείο της Ολυμπίας, στον ΑΝΤ1 και το MEGA επιμένουν πως κάηκαν όλα. Πάει το λίκνο του πολιτισμού. Στάχτη η ιστορία μας. Ρε παιδιά το γκαζόν κάηκε και τα δέντρα στους γύρω λόφους. Όχι κάηκε και το μουσείο. Και αν δεν κάηκε ερχόμαστε να το κάψουμε εμείς. Από που προκύπτει η εμπειρία και η σιγουριά ότι οι πυρκαγιές μπορούσαν να έχουν ήδη σβηστεί; Με περισσότερους από 60 νεκρούς και τη μισή Ελλάδα στάχτη, είναι ώρες για ομοψυχία ή για τρομολαγνεία και πολιτικά παιχνίδια εκατέρωθεν;

Παντως εχθες το ALTER εδειχνε πλανα με καμενα αρχαια,την ιδια ωρα βεβαια ο αρμοδιος υπουργος διαβεβαιωνε οτι δεν καηκε κανενα αρχαιο στην Ολυμπια.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    43 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 2.jpg
    2.jpg
    42,9 KB · Εμφανίσεις: 19

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
η μνημη σου μαλλον πρεπει ναναι αδυνατη

πηγαινε μια βολτα καλαματα να δεις τους σεισμοπαθεις που μενουν και ποσα διεθεσε το κομμα που μαλλον υποστηριζεις και κανε εναν απολογισμο τα 17 χρονια τι πληρωσαμε τι πληρωνουμε και τι θα πληρωσουμε ακομα + τις νεες πληγες.
μη ρωτησεις ομως νεοδημοκρατη γιατι θα απαντησει υποκειμενικα ρωτα καποιον που υποστηριζει πασοκ

Ενω οι σεισμοπαθεις στην Αθηνα ζουνε σε βίλες.

καλα για τους Αγγελόπουλους δεν το συζητω κλεβουν 2 τρις επιστρεφουν 1 δις και τους λέμε και ευχαριστω!!!

ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ του 2004, που οργανωσε το ΠΑΣΟΚ και ανελαβε η ΝΔ το μετα (αξιοποιηση ακινητων κλπ) ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!

Και επειδη οι φωτιες συνεχίζονται και επιμενω οτι καινε μια απο τις πιο πλουσιες περιοχες στην Ελλαδα εχετε καταλαβει οτι το λαδι και τις ελιες θα πουλιεται στα ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ.

Τι με νοιαζει εμενα αν θα μου ανακοινωσει ο Αλογοσκουφης ή ο Παπαντωνιου την αυξηση του ΦΠΑ απο 19% σε 20% εμενα με νοιαζει να μην ανέβει ο Φαπας.

Θα επαναλαβω μια ακομα φορα αν μιλατε με υποψηφιο βουλευτη μην ειστε ηλιθιοι ψηφιστε τον. Αν δεν εχετε προσωπικη επαφη απλα θελετε να ψηφισετε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ σταυρωστε εναν ασχετο (ουτε celebrity ουτε κομματοσκυλο) αλιως πηγαινετε να ψηφισετε οτι σας κατεβει απλα οχι αποχη οχι λευκό οχι ακυρο.

Αν και με ολα αυτα βγουν τα κομματοσκυλα θα στατατήσουν να μας ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ.

Θα πουν αφου τους πηδαμε και μας ψηφιζουνε δεν αξιζει ουτε να τους δουλευουμε!!

"Τι 300€ συνταξη. ΜΕΓΑΛΕ μια χαρα εισαι. 550€ μισθος να τα επενδυεις σε ομολογα οχι σε μετοχες"

"Και πυ σας αφηνουμε να ψηφιζετε καθε 3 χρονια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΛΕΤΕ"

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
@lordjim

Αν αναφέρεσαι σε μένα....
Κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ έξω πέφτεις.

Επαγγελματικά δεν με αφορά ούτε στο ελάχιστο το ποιος κυβερνάει. Ούτε εμένα, ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου.

Εσύ αλήθεια, μήπως περιμένεις να διοριστείς κάπου?
Φιλε μου
Απλως με ενοχλησε που ειδα αυτο το συνθημα περι Δεξιας.
Και εξηγουμε, οχι γιατι ειμαι δεξιος αλλα ειναι δυνατον να υπαρχουν ανθρωποι το 2007 που χρησιμοποιουν συνθηματα 20ετιας;
Αυτο φανερωνει ποση προοδο πνευματικη εχουμε κανει μεσα σε 20 χρονια.0000 +000 = ΧΕΣΤΑ.
Οσο για το διορισμο μου αστα τοχασα το τραινο εδω και χρονια  :rolleyes:

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μαυρίστε τους και τους δύο. Ίδιοι είναι ακριβώς. Μπήκαν φτωχοί στην πολιτική και πλόυτισαν ξαφνικά. Αρκετά!!! Τιμωρήστε τους !!!

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Άσχετο: Ξαναλέω ότι δεν μου λειτουργεί η 'Παράθεση'.

@LordJim
"Φιλε μου
Απλως με ενοχλησε που ειδα αυτο το συνθημα περι Δεξιας.
Και εξηγουμε, οχι γιατι ειμαι δεξιος αλλα ειναι δυνατον να υπαρχουν ανθρωποι το 2007 που χρησιμοποιουν συνθηματα 20ετιας;
Αυτο φανερωνει ποση προοδο πνευματικη εχουμε κανει μεσα σε 20 χρονια.0000 +000 = ΧΕΣΤΑ.
Οσο για το διορισμο μου αστα τοχασα το τραινο εδω και χρονια  "

...Όποιος έχει τη μύγα... ;)

Δεν με απασχολεί, ούτε με αφορά το άν είσαι δεξιός.
Απλά κρίνω ένα πολιτικό κίνημα από το παρελθόν και το παρόν. Μπορεί να μην συμφωνείς με την άποψή μου, αλλά επέτρεψέ μου να την εκφράζω.
Και επέτρεψέ μου με κάθε ευκαιρία που μου δίνεται, να θυμάμαι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ψηφίζω δεξιά. Δεν μπορώ να ξεχάσω το παρελθόν, τι να κάνουμε... Από την ιστορία μας κρινόμαστε όλοι. Και εμείς και οι πολιτικοί.

Αν εσύ βέβαια θεωρείς πνευματική πρόοδο τη δυνατότητα του μυαλού να ξεχνάει ... Τότε τι να πω...

Και αν θες να μάθεις τι σημαίνει δεξιά ακόμα και στις μέρες μας, κάνε το εξής: Πάρε ένα πακέτο τσιγάρα, αναπτήρα, ντύσου πρόχειρα και πήγαινε να περπατήσεις στους πρόποδες του Υμμητού για καμιά ωρίτσα. Κάντο σήμερα κιόλας.
Μετά έλα αύριο (αν έχεις βγει απ το τμήμα) και πες μας τι έγινε.
Τρομοκρατία.

Αλήθεια για αυτά που είπα περί ΑΣΣΥΜΕΤΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο?

ΥΓ: Καλύτερα που έχασες το τραίνο για το δημόσιο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
παει η ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ τωρα φταιει ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.045
Πόντοι
42.697
Το έλαβα πριν απο λίγο.
ειναι λέει η νέα βελτιωμένη έκδοση του NERO EXPRESS!

Συνημμένα

• burn.jpg
    burn.jpg
    81,1 KB · Εμφανίσεις: 27

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Λαθος προσωπο εχουν βαλει , αυτοι που το σκεφτηκαν......

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
dzf
βλεπω στα προηγμενα κρατη πως αντιμετωπιζουν καταστασεις πλημμυρας φωτιας και σεισμων
πχ προσφατα γερμανια πλυμμηρες
φωτιες αυστραλια τεραστιες με νεκρους
τους σεισμους τους αφηνω απεξω
για πες μας εσυ πως αντιμετωπιζονται οι φωτιες στα λαγκαδια της ελλαδας που στα περισσοτερα χωρια δεν χωρα να περασει ουτε ασθενοφορο?
πως προλαβαινεις τη φωτια που βαλει καποιος σε 10 η 20 η 30 σημεια ?
πας στη πυθια και ρωτας? που θα αναψει η επομενη φωτια?
συνεχιζω   ναυτικες τραγωδιες με υπαρκτα θυματα(δολοφονια) και ακομα δεν εχουν τα δικαστηρια αποφασισει για τις οικογενειες (μεσα στο καζανι βαζω και τη νεα δημοκτρατια αλλα και το πασοκ
στη σαμο που καηκε η μιση ι αλλαξε εδω και 15 χρονια?
απαιτουν ολοι τωρα να βρει η νεα δημοκρατια τους εμπρηστες και να αποζημιωσει αμεσα τους παντες.
δεν κοιτανε το πριν αλλα ολοι το μετα
κανενας δεν βαλει το χερακι του να κανει κατι ολα τα περιμενουμε απο τους αλλους
προχτες ολοι κινδυνευαν αλλα εβλεπαν τηλεοραση και επαιρναν τηλεφωνα ζητωντας αεροπλανα
πιθανολογω οτι ζεις αθηνα εγω επαρχια και ειμαι εκτακτως αθηνα με αποσπαση και μπορω να καταλαβω πως βλεπετε τα πραγματα
για να παμε να ζησουμε επαρχια οπου κανενα κονδυλι δεν φτανει ποτε

μονο για την αθηνα τη πατρα τη θεσσαλονικη υπαρχουν χρηματα  για την υπολοιπη επαρχια παπαλα
τωρα εχουν ολοι απαιτησεις γιατι η επαρχια δεν ηταν οργανωμενη.ε πως να οργανωθει και με τι κονδυλια
εδω οι περισσοτεροι δεν ηξεραν που ειναι η αρκαδια και ρωτουσαν κατι παλαβα πραγματα .αυτοι θα σωσουν την επαρχια οταν εχει προβλημα?
ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
dzf
βλεπω στα προηγμενα κρατη πως αντιμετωπιζουν καταστασεις πλημμυρας φωτιας και σεισμων
πχ προσφατα γερμανια πλυμμηρες
φωτιες αυστραλια τεραστιες με νεκρους
τους σεισμους τους αφηνω απεξω
για πες μας εσυ πως αντιμετωπιζονται οι φωτιες στα λαγκαδια της ελλαδας που στα περισσοτερα χωρια δεν χωρα να περασει ουτε ασθενοφορο?
πως προλαβαινεις τη φωτια που βαλει καποιος σε 10 η 20 η 30 σημεια ?
πας στη πυθια και ρωτας? που θα αναψει η επομενη φωτια?
συνεχιζω   ναυτικες τραγωδιες με υπαρκτα θυματα(δολοφονια) και ακομα δεν εχουν τα δικαστηρια αποφασισει για τις οικογενειες (μεσα στο καζανι βαζω και τη νεα δημοκτρατια αλλα και το πασοκ
στη σαμο που καηκε η μιση ι αλλαξε εδω και 15 χρονια?
απαιτουν ολοι τωρα να βρει η νεα δημοκρατια τους εμπρηστες και να αποζημιωσει αμεσα τους παντες.
δεν κοιτανε το πριν αλλα ολοι το μετα
κανενας δεν βαλει το χερακι του να κανει κατι ολα τα περιμενουμε απο τους αλλους
προχτες ολοι κινδυνευαν αλλα εβλεπαν τηλεοραση και επαιρναν τηλεφωνα ζητωντας αεροπλανα
πιθανολογω οτι ζεις αθηνα εγω επαρχια και ειμαι εκτακτως αθηνα με αποσπαση και μπορω να καταλαβω πως βλεπετε τα πραγματα
για να παμε να ζησουμε επαρχια οπου κανενα κονδυλι δεν φτανει ποτε

μονο για την αθηνα τη πατρα τη θεσσαλονικη υπαρχουν χρηματα  για την υπολοιπη επαρχια παπαλα
τωρα εχουν ολοι απαιτησεις γιατι η επαρχια δεν ηταν οργανωμενη.ε πως να οργανωθει και με τι κονδυλια
εδω οι περισσοτεροι δεν ηξεραν που ειναι η αρκαδια και ρωτουσαν κατι παλαβα πραγματα .αυτοι θα σωσουν την επαρχια οταν εχει προβλημα?
ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα

Σε παρακαλώ ρε φίλε,στη Σάμο,στη Θάσο,στην Πεντέλη το 97,στην Ικαρία με ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ....εκεί οι φωτιές ήταν ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ....τώρα φταίει η συντηρητική ,η επάρατη δεξιά.....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
:idiot:[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Κατα κοινή ομολογία το 95 % των πυρκαγιών ωφείλεται σε κατευθυνόμενους εμπρηστές...[/size][/size][/size][/size]

[size=10pt]ΕΡΩΤΗΜΑ : Γιατί ο Γιωργάκης δεν εχει κάνει ούτε μία δήλωση για εμπρηστές????[/size] :headbang:

Μήπως τους θίξει και χάσει την ψήφο τους!!!!   :huh:

ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ ΤΟ ΡΟΥΜΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ !!!!

Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ,έκανε μία συγκρατημένη δήλωση στην αρχη αν θυμάστε(δεν είναι ώρα για ευθύνες είπε)....και μετά επειδή η δήλωση Καραμανλή έκανε αίσθηση και συγκίνησε τον κόσμο,βγήκε το ίδιο βράδυ και μιλούσε για ευθύνες.....!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom