Καταρχήν ο Γιωργάκης έχει υπηρετήσει θητεία στον στρατό ξηράς ...
10 μεσα 1 εξω τον πήγαινε και αυτον και τον Κυριακο Μητσοτακη που ηπηρετησε αεροπορια στην Αγχιαλο (στο site του θα δειτε και pin up φωτος με την μπλουζα πανω στα A-10 F κατι τι εχει στο Βόλο).
Για αυτο μας πηδανε σήμερα τους εχει μεινει απο το πηξιμο που εφαγαν στο στρατο!!
Μωρε καλα τα λεει ο Λεβεντης Ζωα-κουτορνιθια-Ηλιθιοι-Ανεγκεφαλοι ΝΑ-ΝΑ-ΝΑ (μουτζες).
Ρε ποιοι εμπρηστες και αηδιες. Αναρωτιεται και αλλος ο λαλακας του ΛΑΟΣ αν ειναι υποπτο που εγιναν οι πυρκαγιες σε εγκαταστασεις της ΔΕΗ (Αλιβερι, Μεγαλόπολη), τοτε ρε κόπανε γιατι δεν καηκε και η Πτολεμαιδα, ααα ξεχασα αυτην την κλεινουν μονοι τους οι κατοικοι!!!!
Μια 77χρονη γιαγια που εχει συληφθει ειναι υπευθυνη για τη φωτια στη Ζαχαρω.
Βεβαια μπορει να ειναι και οι Εβραιο πισω απο τις πυρκαγιες. Ακουσα οτι στη κατοχη η μανα της γιαγιας ειχε κρυψει εναν Εβραιο στο κελάρι αυτη τοτε 12 χρονων τον ερωτευτηκε και την πήρε τηλεφωνο τον Ιουνιο αυτος και της ειπε "Στο ονομα της παλιας μας αγαπης ΚΑΨΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ"
Αν και εγω πιστευω οτι την φωτια την εβαλαν οι αντιπαλοι των ΕΛ. Ως γνωστον οι Ελ εφυγαν λόγω βεντετας απο ον πλανητη τους. Αλλα τωρα οι αντιπαλοι εβαλαν δορυφορικη και ειδαν τον Λιακόπουλο και ειπαν "ΩΣΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ" και εβαλαν τις φωτιες!!!!
Τελος αυτοι οι εμπρηστες εχουν μεινει πολυ πίσω. Στουπια και μαλακιες. Με 1,5€ παιρνεις 40 προσσαναμματα (αυτα τα fire starter που ειναι για το τζακι) και κανεις γαμω τις δουλειες.
Στα βενζινάδικα εχει και κουτσουρα τετοια (2,5€ το ενα)!!!!
ΥΓ τωρα μου ηρθε. Οταν ειναι ΝΔ επανω τις φωτιες τις βαζει το ΠΑΣΟΚ. Οταν εινα ΠΑΣΟΚ επανω τις φωτιες τις βαζει η ΝΔ.
Και σεις πατε και ψηφιζετε ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ
ΥΓ2 Σε αυτι που ειπε ο Germaon. Αν καιγοταν το σπίτι μου και η Ακροπολη ειμαι σιγουρος οτι θα εσβηναν την ακροπολη
Σκεψου τιτλους εφημεριδων