podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Να απαντήσω στο συγκεκριμένο καθότι ο "Ποδολάγνος" νομίζει οτι γράφει κάτι το ανήκουστο-πρωτόγνωρο(με μία λέξη...τρολλάρει)
Να τον πληροφορήσω ότι το συν-χέσιμο είναι κάτι το συνηθισμένο σε παλαιούς πολιτισμούς όπως οι Έλληνες για παράδειγμα.Το μονήρες χέσιμο είναι χριστιανική "οδηγία" αφού είναι αμαρτία να βλέπουμε τα γεννητικά όργανα του "διπλανού" μας.
Όποιος γνωρίζει αγγλικά,ας διαβάσει την όγδοη παράγραφο εδώ (Με λίγα λόγια λέει...Οι πλούσιοι Εφέσιοι έστελναν τους δούλους τους να ζεστάνουνε την μαρμάρινη τουαλέτα πριν πάνε αυτοί για χέσιμο σε δημόσια χέστρα τριάντα-έξι θέσεων.Μάλιστα,κατά την διάρκεια του χέσιματος συζητούσαν διάφορα θέματα με τους διπλανούς τους.Η τελευταία γραμμή είναι πληροφορία αρχαιολόγου ο οποίος μας ξεναγούσε στα ερείπια της αρχαίας Εφέσου όταν τα είχα επισκεφθεί το 2008)
Ωραίος ο φίλος
Στην αρχή νόμιζα ότι θα με βρίζατε... ειδικά όταν γράψατε ότι τρολάρω....δεν τρολάρω βέβαια... και που να ήξερα εγώ ότι αυτό συνηθιζόταν κάποτε και έχει και ονομασία.... εγώ απλά παρατήρησα κάποια στιγμή ότι μου αρέσει κάτι τέτοιο και το περιέγραψα.
Πάντως ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!!
Πρέπει να είναι όντως πολύ ωραία εμπειρία να μιλάς με κάποιον εκείνη την ώρα και γενικά να τον βλέπεις στην πιο ιδιωτική του στιγμή, όπως και για εκείνον το να τη μοιράζετε με άλλον.
Και εδώ μία φώτο που βρήκα στο ίντερνετ προχθές.