Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Αλέφαντε .. Σε γυρεύουν :-*

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
τις πλακας παμε παρακατω!!!

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
αααα ο αλεφας λεει τα πραγματα με τ ονομα τους
τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
δλδ δεν καταλαβα τι θελετε να κανουμε εδω τους πολιτικους ολα καλα και ολα ωραια?
δυστηχως η ευτυχως ετσι ειμαι ως χαρακτηρας,δεν μου αρεσουν οι γενικοτητες και τα σαπια λογια αν ειναι να πεις κατι για να το πεις μην το λες καν
και τωρα στο ζουμι για να τελειωνουμε και στο θεμα κροςς στη θεσ/νικη, ειμαστε 150 χρονια πισω απο την αθηνα δυστηχως :S
κατα 90% η ζυγαρια γραφη 100+
δυο ειναι η μεγαλης περιπτωσεις εδω και η δυο ειναι πανω στη νεαπολη
για την μεν μια τα εχουμε πει στο φουρουμ πιατσες θεσ/νικης
για τη δε αλλη αν ανεβασω φωτο εχουν βγει στη συνταξη 99% των τρανς στην πολη και το τονιζω μιλαμε για κροςς μη επαγγελματια για την ωρα
το δε μουνι που μου εκανε την κωλια με την δευτερα περιπτωση(με το εναλακτικο σεξ και τα αρχιδια μας κουνιουνται να πουμε :headbang:) αν τον στραυρωσω θα δει τι παει να πει kinky κουτουλιδια(ξερει αυτο το αρχιδι τι εκανε αλλα ειναι τυχερος που δεν υπαρχει χρονος τουτη την περιοδο)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μη τρελαίνεσαι κόουτς!
Μακρυά από εμένα ο ρόλος του προμότορα, άλλωστε μη ξεχνάμε ότι ο καθένας ειναι ξεχωριστή περίπτωση με τα γούστα του αλλά και το πως του "κάθεται" η κέθε περίπτωση.
Για τη περίπτωση που λες δεν έχω καμία σχέση (αποποίηση ευθύνης που λένε!).

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
τραβεστακια που εμφανιζονται σποραδικα και βαζουν αγγελιες μια στο τοσο.. δεχονται παντα μαζι.. εχουν διαμερισμα στο παγκρατι.. στην αρχη τις πηδαγες και τις 2 με 50, τωρα θελουν 100.. τη τελευταια φορα που ρωτησα δηλ.. μετρια εμφανιση, αλλα το σεξ ειναι αυθεντικο.. (χωρις επαγγελματισμο.. η τραβεστι της διπλανης πορτας δηλαδη)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
τραβεστακια που εμφανιζονται σποραδικα και βαζουν αγγελιες μια στο τοσο.. δεχονται παντα μαζι.. εχουν διαμερισμα στο παγκρατι.. στην αρχη τις πηδαγες και τις 2 με 50, τωρα θελουν 100.. τη τελευταια φορα που ρωτησα δηλ.. μετρια εμφανιση, αλλα το σεξ ειναι αυθεντικο.. (χωρις επαγγελματισμο.. η τραβεστι της διπλανης πορτας δηλαδη)
100 λεει ο τρελος :2funny: :2funny:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.749
Πόντοι
606

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
στης αρχες που ειχαν βαλη αγγελεια τσαμπα την πηρα την μια και η αλλη κοιτουσε δεν την γαμησα ετσι την αφησα στην τιμωρια..δεν λενε παντος
τι να πουν ρε φελε και εσυ :grin: :grin: :grin:
τζισιμπι και φορτωμα σε καδο μεγαλο :grin:

Vicenzo

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
58
Πόντοι
0
στης αρχες που ειχαν βαλη αγγελεια τσαμπα την πηρα την μια και η αλλη κοιτουσε δεν την γαμησα ετσι την αφησα στην τιμωρια..δεν λενε παντος

Πρέπει να τις πάρω ένα τηλέφωνο σε δύσκολες ώρες όπου θα έχω ανάγκη λίγο γέλιο για να ακούσω από το στόμα τους αυτό το 100. Φαντάζομαι θα πήρες αυτή με το ροζ Βάτραχε. Η άλλη σου κάνει η φάτσα της για καψόνι.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
Πρέπει να τις πάρω ένα τηλέφωνο σε δύσκολες ώρες όπου θα έχω ανάγκη λίγο γέλιο για να ακούσω από το στόμα τους αυτό το 100. Φαντάζομαι θα πήρες αυτή με το ροζ Βάτραχε. Η άλλη σου κάνει η φάτσα της για καψόνι.
αυτη με το ροζ για μεγαλη αποχη δεν ειναι κακο για το τζαμπα που ζει :grin: στις κρυες νυχτες του χειμωνα
το δε αλλο ειναι τα σαγονια του καρχαρια 2 :grin:

Vicenzo

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
58
Πόντοι
0
αυτη με το ροζ για μεγαλη αποχη δεν ειναι κακο για το τζαμπα που ζει :grin: στις κρυες νυχτες του χειμωνα

Εγώ το ροζάκι μάλλον θα το έπαιρνα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
ε ναι ρε το αλλο ειναι δεν βλεπεται αλλα και το ροζ ειναι μετριων δυνατοτητων :rockon:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.749
Πόντοι
606
τις εχω πετυχει και εξω καπια στιγμη  παιζει να ταν αποκριες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ναι αυτη με το ροζ ειναι καλητερο αλλα μαλακιες φαινεται οτι δεν ειναι επαγγλματιες απλα κυταν να βγαλουν και κανα φραγκο

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
τις εχω πετυχει και εξω καπια στιγμη  παιζει να ταν αποκριες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ναι αυτη με το ροζ ειναι καλητερο αλλα μαλακιες φαινεται οτι δεν ειναι επαγγλματιες απλα κυταν να βγαλουν και κανα φραγκο
αυτο ρε γατα απο που το πηρες γραμμη?? :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom