Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
δεν χρειαζεται να καταλαβει τιποτα,θα με χαρακτηριζα μπαζο,χοντρη, :zombie: μηδεν θυληκοτητα,φωνη μπετατζή,με βλέπεις στον δρομο και δεν τρως 2 βδομάδες από την τρομαρα σου.βεβαια όταν γαμαω  :knockinb: η γαμιεμαι  :2on1: περναμε σουπερ αλλα αυτό είναι άλλο. :dancing:
σιγα σιγα πηρες φορα
τωρα τι θελεις δλδ να κανουμε να κλαψουμε?
βαλε φωτο να σε κρινουμε,να στα πουμε απο κει και περα τι να ασχολειθουμε??
εγω παλι λεω οτι οταν εισαι ξυραφι δεν χρειαζεται να ερθεις εδω και να ψαχνεις μπαινεις στο fb η σε σαιτ με αγγελιες και βρισκεις σε 2 λεπτα οτι θελεις
10 ηρθαν εδω η 5 ειναι για μπαλονακι στην κοιλια οι αλλες 2 ειναι για μπαϊπας και οι υπολοιπες να χασουν καμια 30αρια κιλα

annatsoulaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
σιγα σιγα πηρες φορα
τωρα τι θελεις δλδ να κανουμε να κλαψουμε?
βαλε φωτο να σε κρινουμε,να στα πουμε απο κει και περα τι να ασχολειθουμε??
εγω παλι λεω οτι οταν εισαι ξυραφι δεν χρειαζεται να ερθεις εδω και να ψαχνεις μπαινεις στο fb η σε σαιτ με αγγελιες και βρισκεις σε 2 λεπτα οτι θελεις
10 ηρθαν εδω η 5 ειναι για μπαλονακι στην κοιλια οι αλλες 2 ειναι για μπαϊπας και οι υπολοιπες να χασουν καμια 30αρια κιλα

δεν ειπα εγω να κλαψετε,καλα να περνατε,και γω στην κατηγορια του να χασω καμια 30αρια κιλα είμαι,φυσικα και εχω account σε αλλα site και αν θελω να βρω,βρισκω σε 10 λεπτα,χαχα.ειμαι εδώ γιατι διαβαζω ωραια πραγματα μερικους από εσας σας διαβαζω εδώ και πολύ καιρο με τον άλλο μου λογαριασμο,δεν θα σας πω ποιος είναι,θα χασετε πασα ιδεα.αμα χασω τα κιλα θα βαλω και φωτο,τωρα αμα με δειτε μαλλον θα την τυπωσετε για να την δειχνετε στα παιδια σας αν δεν τρωνε το φαι τους

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
ε και γιατι βγαινεις τωρα και υποτιμας τον ευατο σου ετσι ποιος ο λογος? :think:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
σας διαβαζω εδώ και πολύ καιρο με τον άλλο μου λογαριασμο,δεν θα σας πω ποιος είναι,θα χασετε πασα ιδεα.
Και εγώ έμενα στις διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχουν κλώνοι στο σάιτ.  :S
Πέρα απο πλάκα ειμαστε και κάπως δηκτικοί, ε κόουτς;
Λογικό ειναι να σκιάζεται λίγο η κοπελιά... λίγο ειναι να πέσει σε κανένα νωντότυπο;  :grin:

annatsoulaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
ε και γιατι βγαινεις τωρα και υποτιμας τον ευατο σου ετσι ποιος ο λογος? :think:
δεν υποτιμαω τον εαυτο μου,την αληθεια παραδέχομαι,αν ημουν σαν τις κουκλαρες που υπαρχουν εκει εξω μαλλον σε καποιο άλλο thread θα μιλουσαν και για μενα,αλλα δεν είμαι. :(

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.217
Πόντοι
2.477
δεν χρειαζεται να καταλαβει τιποτα,θα με χαρακτηριζα μπαζο,χοντρη, :zombie: μηδεν θυληκοτητα,φωνη μπετατζή,με βλέπεις στον δρομο και δεν τρως 2 βδομάδες από την τρομαρα σου.βεβαια όταν γαμαω  :knockinb: η γαμιεμαι  :2on1: περναμε σουπερ αλλα αυτό είναι άλλο. :dancing:

takanwola  εσυ εισαι?

annatsoulaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
ναι εψαξα το φορουμ και βρηκα τα posts,σορυ αλλα δεν είμαι εγω

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
και αν ήσουν θα το ομολογούσες ? ;)

annatsoulaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
θα ντρεπομουν γιατι με ξερετε και προσωπικα,χαχαχα
κι αν εισαι εσυ η ο άλλος που πεταχτήκατε?

annatsoulaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
και φυσικα μπορει να είμαι εγω και να μην το λεω,θα μεινεις με την απορια? :) :) :)

katiacross290

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
0
Γνωριζη καπιος καπια [ιατσα στιν θεσ/νικη που σιχναζους crossdres...... θελω πολυ να παω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom