don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
αυτο μαλλον για να μας ζαλισει τον ερωτα ειναι....
εσύ όταν γαμάς πόσες επαναλήψεις κάνεις;;ενω ολοι εδω μεσα,ειναι καλυτεροι.στειλε φωτο να σε δω,στειλε μου το σκαιπ σου,γιατι δεν μου μιλας,σου στελνουν φωτογραφιες με κατι πουλακια τοσοδουλικα και σου λενε σου αρεσει ο πουτσος μου λες και ειναι ο πυργος του αιφελ.να σου στειλω μηπως τον δικο μου να δεις να ζηλεψεις?και αμα κανονισουμε για να συναντηθουμε,αρχιζουν,τι?δεν εχεις χωρο,τι στο παρκο θα παμε?κανει κρυο,οδηγας?ελα να με παρεις,και αν στην τρελη φαση συναντηθεις με καποιον,κανεις δεν θελει να φορεσει προφυλακτικο.και ολοι λενε θελω να σε γαμησω και μπαινουν μεσα σου και κανουν μια δυο τρεις επαναληψεις και χυνουν,μεσα σε 20 δευτερολεπτα φευγουν να πανε για υπνο
Ρε τύπε, ανοιγω το ενα θρεντ, 23 ποντους η μια. Ανοιγω το αλλο θρεντ, 20 ποντους η αλλη.
Συγνωμη αν σε προσβαλα.δεν ειμαι τρανς,ειμαι κρος,lol
γιατί;; τον έχεις μικρότερο από 20;;;Ρε τύπε, ανοιγω το ενα θρεντ, 23 ποντους η μια. Ανοιγω το αλλο θρεντ, 20 ποντους η αλλη.
Εχω αρχισει να φοβαμαι πλεον![]()
Ναιγιατί;; τον έχεις μικρότερο από 20;;;
Οχι τύπε μου, δεν θα παρω :-γιατρε ψαχνεσαι να πουμε?
ε δεν ανηκεις στο 5% τοτε αρα μια ζωη θα τα πληρωνεις και εσυ
κι εγώ... χαχαχαχαχαχαχαχαχα
μα τι στο καλό;; όλοι μπάμιες είναι στο Ελλάντα;;δεν ειπα ποτε οτι την εχω τεραστια,αλλα απο τις φωτος που βλεπω να μου στελνουν και να κοκορευονται σιγουρα την εχω πιο μεγαλη,ασε που οι φωτος ειναι ψευτικες,συναντιεσαι με καποιον και θες τσιμπιδακι για να το πιασεις
Αμαν βρε κοριτσι μου και συ......λιγο υπερβολικη σε βρισκω.....δεν ειπα ποτε οτι την εχω τεραστια,αλλα απο τις φωτος που βλεπω να μου στελνουν και να κοκορευονται σιγουρα την εχω πιο μεγαλη,ασε που οι φωτος ειναι ψευτικες,συναντιεσαι με καποιον και θες τσιμπιδακι για να το πιασεις
Φοφίκο δηλαδη?δεν ειπα ποτε οτι την εχω τεραστια,αλλα απο τις φωτος που βλεπω να μου στελνουν και να κοκορευονται σιγουρα την εχω πιο μεγαλη,ασε που οι φωτος ειναι ψευτικες,συναντιεσαι με καποιον και θες τσιμπιδακι για να το πιασεις