Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
αυτο μαλλον για να μας ζαλισει τον ερωτα ειναι....

cross_eua_cross

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ενω ολοι εδω μεσα,ειναι καλυτεροι.στειλε φωτο να σε δω,στειλε μου το σκαιπ σου,γιατι δεν μου μιλας,σου στελνουν φωτογραφιες με κατι πουλακια τοσοδουλικα και σου λενε σου αρεσει ο πουτσος μου λες και ειναι ο πυργος του αιφελ.να σου στειλω μηπως τον δικο μου να δεις να ζηλεψεις?και αμα κανονισουμε για να συναντηθουμε,αρχιζουν,τι?δεν εχεις χωρο,τι στο παρκο θα παμε?κανει κρυο,οδηγας?ελα να με παρεις,και αν στην τρελη φαση συναντηθεις με καποιον,κανεις δεν θελει να φορεσει προφυλακτικο.και ολοι λενε θελω να σε γαμησω και μπαινουν μεσα σου και κανουν μια δυο τρεις επαναληψεις και χυνουν,μεσα σε 20 δευτερολεπτα φευγουν να πανε για υπνο

cross_eua_cross

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Οποιος δινει αιτησεις με χαρτοσημα των 50 να παει στην συγγρου να του τον παιξουν λιγακι,και μετα να τους βαλουν να τον παιζουν μονοι τους και να λεει η κοπελα αχαχαχαχαχαχ και ησουν υπεροχος μωρο μου.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
ενω ολοι εδω μεσα,ειναι καλυτεροι.στειλε φωτο να σε δω,στειλε μου το σκαιπ σου,γιατι δεν μου μιλας,σου στελνουν φωτογραφιες με κατι πουλακια τοσοδουλικα και σου λενε σου αρεσει ο πουτσος μου λες και ειναι ο πυργος του αιφελ.να σου στειλω μηπως τον δικο μου να δεις να ζηλεψεις?και αμα κανονισουμε για να συναντηθουμε,αρχιζουν,τι?δεν εχεις χωρο,τι στο παρκο θα παμε?κανει κρυο,οδηγας?ελα να με παρεις,και αν στην τρελη φαση συναντηθεις με καποιον,κανεις δεν θελει να φορεσει προφυλακτικο.και ολοι λενε θελω να σε γαμησω και μπαινουν μεσα σου και κανουν μια δυο τρεις επαναληψεις και χυνουν,μεσα σε 20 δευτερολεπτα φευγουν να πανε για υπνο
εσύ όταν γαμάς πόσες επαναλήψεις κάνεις;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τι εγινε ρε παιδια αποψε, ειναι η βραδια των τρανς?????????

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
Γιατρέ επειδή αυτή την ώρα μιλάμε μόνο οι 2 μας.. έχει γεμίσει η αρχική σελίδα με θέματα τραβεστι/τρανσεξουαλ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
γιατρε ψαχνεσαι να πουμε?

cross_eua_cross

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειπα ποτε οτι την εχω τεραστια,αλλα απο τις φωτος που βλεπω να μου στελνουν και να κοκορευονται σιγουρα την εχω πιο μεγαλη,ασε που οι φωτος ειναι ψευτικες,συναντιεσαι με καποιον και θες τσιμπιδακι για να το πιασεις

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
δεν ειπα ποτε οτι την εχω τεραστια,αλλα απο τις φωτος που βλεπω να μου στελνουν και να κοκορευονται σιγουρα την εχω πιο μεγαλη,ασε που οι φωτος ειναι ψευτικες,συναντιεσαι με καποιον και θες τσιμπιδακι για να το πιασεις
μα τι στο καλό;; όλοι μπάμιες είναι στο Ελλάντα;;

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Αμαν  βρε  κοριτσι  μου  και συ......λιγο  υπερβολικη  σε  βρισκω.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Φοφίκο δηλαδη?
Δαχτυλήθρα αντί για καπότα βαζουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom